-
אני באמת לא מבין... למה בהשמדה של קונוהא במבחני הצ'ונין, הanbu שהסתכלו על הקרב של הירוזן נגד אורוצ'ימארו לא עזרו. הם ידעו אחרי הכל שרביעיית הצליל צריכים להשאר במקומם כדי שהמחסום יישאר. אז הם לא יכולים לתקוף אותם מהמישור, אבל העולם הוא תלת מימדי.. אם הם היו ממוטטים את הבניין שעליו הם נלחמו הם היו זזים בעל כורחם והג'וטסו היה מתבטל....
ואיפה היו בדיוק טכניקות אפיית-הכלבים שהanbu מסוגלים לבצע נגד הכלבים השטניים של פיין מול הנחשים של אורוצ'ימארו? לא ברור העסק.
-
[quote=alien;1458032]רק המנהלים והילדים בני 4 שהיטמן הביא לטובתו,תבדוק במשוב כמה נושאים היו תלונות עליו [/quote]
פלופי ואדם בני 4? ):
-
שאלה קטנה,
הפורום הזה זה נסיון שיחזור של פוקימון\אנימקס?
בכל מקרה המייל שנשלח דיי ריגש והעלה לי רגעים יפים מהימים האלה.
-
היום הייתה לי בר מצווה (: עליתי לתורה (:
-
[quote=colaman;1458049]שאלה קטנה,
בכל מקרה המייל שנשלח דיי ריגש והעלה לי רגעים יפים מהימים האלה.[/quote]
מי היית?
[quote=togfi;1458050]היום הייתה לי בר מצווה (: עליתי לתורה (:[/quote]
מזל טוב תותח
קולולולולו
-
[quote=colaman;1458049]שאלה קטנה,
בכל מקרה המייל שנשלח דיי ריגש והעלה לי רגעים יפים מהימים האלה.[/quote]
אני נרשמתי לפורום הזה כי הוא הזכיר לי את פורום פוקימון הישן והטוב. אבל כעת הפורום הזה נשלט בידי מקור הרשע בעולם. לכן תתרחק מהפורום הזה במשך כמה חודשים וכשתחזור הפורום יהיה שומם ואז יהיה לך הרבה יותר נעים פה.
הכינוי שלי שם היה charizard king או משהו אבל החלפתי כינוי בכל הזדמנות ונראה לי שהכינוי האחרון שלי היה einstein.
-
[quote=horatio;1458051]מי היית?
[/quote]
גם קולהמן, הייתי הולך בעיקר למפגשים, אני כבר לא זוכר את הכינויים של האנשים שהייתי בא איתם.
ואחרי הפירוק המשכנו עם סנוובול לתקופה קצרה שהיו בערך אותם אנשים שהיו פעילים בפורום דיבורים
-
[quote=colaman;1458053]גם קולהמן, הייתי הולך בעיקר למפגשים, אני כבר לא זוכר את הכינויים של האנשים שהייתי בא איתם.
ואחרי הפירוק המשכנו עם סנוובול לתקופה קצרה שהיו בערך אותם אנשים שהיו פעילים בפורום דיבורים[/quote]
אז כנראה לא היה לי מושג מי אתה. הייתי פעיל בעיקר בסיפורים חת"ם ומשחקי פוקימון. ההשתתפות שלי בנו"דים הייתה מזערית. חשתי את עצמי מאויים על ידי הנו"ד.
-
[quote=lordabizi;1458054]אז כנראה לא היה לי מושג מי אתה. הייתי פעיל בעיקר בסיפורים חת"ם ומשחקי פוקימון. ההשתתפות שלי בנו"דים הייתה מזערית. חשתי את עצמי מאויים על ידי הנו"ד.[/quote]
אז כנראה אם איי פעם עשית מדריכים סביר להניח שהשתמשתי בהם!
-
[quote=colaman;1458055]אז כנראה אם איי פעם עשית מדריכים סביר להניח שהשתמשתי בהם![/quote]
לא כל כך. הייתי בן 9-10-11, אז התנהגתי לגילי וחייתי בפחד מוחלט מהעולם. כן עשיתי מדריך רבייה אם אני זוכר נכון, ואני אפילו חושב שבשלב מסויים רצו לשים אותו באתר אבל זה מעולם לא קרה.
אה כן, וכשנוצר פורום מייפל סטורי אז גם התחלתי לשוטט בו.
-
[quote=lordabizi;1458056]לא כל כך. הייתי בן 9-10-11, אז התנהגתי לגילי וחייתי בפחד מוחלט מהעולם. כן עשיתי מדריך רבייה אם אני זוכר נכון, ואני אפילו חושב שבשלב מסויים רצו לשים אותו באתר אבל זה מעולם לא קרה.
אה כן, וכשנוצר פורום מייפל סטורי אז גם התחלתי לשוטט בו.[/quote]
הייתי גם שם הרבה, היה מישהו בשם מושיקו שגנב לי את הניהול ):
-
-
עצוב ):
יש לי רק תגובה אחת בסיקור ):
-
היי אתה לא היחיד,זה כל הפורמים ככה...גם שלי...המון צפיות ובקושי תגובות..
המשתמשים פשוט לא רוצים להשקיע,זה לא אתה...לא רוצים להגיב,הם רק צופים..
-