יאווו
איך המשחק הזה עובד היטמן
Printable View
יאווו
איך המשחק הזה עובד היטמן
וואו היטמן זה ממש מגניב.
אה היי
[QUOTE=טלי;1513222]יאווו
איך המשחק הזה עובד היטמן[/QUOTE]
אם תורידי יש בתוך התיקיה הסבר לאיך לשחק במשחק.
וואו, הילריוס.
אהבתי שסטטיק הוא מאמן מכון החשמל.
ההגשה מעולה, חשבתי שיהיה חאווה כזה
תודה. מעריך את זה.
אותך לנינטנדו היטמן
המלצות לקונסולה שהיא לא סוויץ' כי זה יקר :(
[QUOTE=טלי;1513234]המלצות לקונסולה שהיא לא סוויץ' כי זה יקר :([/QUOTE]
באמת שהיום אין כמעט סיבות לקנות קונסולת משחקים כלשהי.
אין לקונסולות עדיפות טכנולוגית על מחשב ממוצע, יש למחשב את ספריית המשחקים הכי גדולה ויש מעבר ענק ממשחקים בלעדיים בקונסולות למשחקים לכל הפלטפורמות (כמו דיג'ימון וhorizon שהגיעו לאחרונה לPC).
סוויץ' מוצדק בעיקר בגלל כמה מותגים בלעדיים כמו פוקימון שנינטנדו מחזיקה קצר כדי שאנשים יקנו את הקונסולות. שאר המשחקים בקונסולה הם כאלה שתוכלי למצוא דומים בטלפון שלך בחינם.
הייתי ממליץ לך למצוא משהו שאת אוהבת במחשב :)
[QUOTE=Hit Man;1513226]תודה. מעריך את זה.[/QUOTE]
היי יוסי מה המצב? אני רואה לאחרונה סרטונים על fakemons (אנשים היום פי אלף יותר מוכשרים מלפני 10 שנים, זה מפחיד), ונזכרתי בפרויקט שניסיתי להתחיל פעם. ממש שמחתי לגלות שזה עדיין נמצא באתר שלך! חחח הצלחתי למצוא את זה בין 35 עמודים של פרסומים. ואז גם מצאתי סיפור שעצרתי אחרי 4 פרקים.
ראיתי תגובה שלך שכתבת שבינתיים יש רק קרבות, והיית מצפה לראות משהו עלילתי מיוחד, הזכרת שהדמויות ילכו לבית משפט כי הדמות הראשית לא קיבלה פוקימון התחלתי מסיבה שאיני זוכר. זה יפה שהיום אני מבין יותר מהיכן באת. זה שאני אוהב לכתוב קרבות פוקימונים יצירתיים לא אומר שכיף לקרוא כאלה אחד אחרי השני. היום אני מבין מהיכן באת :)
בכל מקרה מגניב שכל הדברים האלה עדיין נמצאים באתר
אגב לגבי פוקימון ישראל, נראה ממש מגניב!
מקווה שעשיתם כבוד לעיר שלי, חיפה, ולכל הפחות שמתם שם מכון
אביב, אני מאוד מזדהה אם מה שכתבת על דברים שכתבת בעבר. אני עכשיו לא מצליח לסיים את ה-4-5 פרקים שנותרו לי במרטין סטורי כי הם פרקי קרבות כמעט באופן בלעדי, ופשוט אין לי סבלנות לכתוב קרבות יותר, ואני מעדיף דמויות מקשקשות.
בגלל זה כבר לא כתבתי שלושה חודשים.
[QUOTE=LordAbizi;1513246]אביב, אני מאוד מזדהה אם מה שכתבת על דברים שכתבת בעבר. אני עכשיו לא מצליח לסיים את ה-4-5 פרקים שנותרו לי במרטין סטורי כי הם פרקי קרבות כמעט באופן בלעדי, ופשוט אין לי סבלנות לכתוב קרבות יותר, ואני מעדיף דמויות מקשקשות.
בגלל זה כבר לא כתבתי שלושה חודשים.[/QUOTE]
וואלה, מבין אותך
רכשתי את האייפד פרו 12.9 לפני כיומים, המכשיר הזה פשוט מפלצת :)
QUOTE=ltay;1513248]רכשתי את האייפד פרו 12.9 לפני כיומים, המכשיר הזה פשוט מפלצת :)[/QUOTE]
תתחדש. בטח זה טוב לציור. בשנים האחרונות הבנתי שיש מוצרים שאתה קונה משטח מיוחד כזה לציור, אבל בעצם יש מצב שטאבלט יכול לשמש באותה מידה
ההצעה שלי: תשחק במשחק ותראה אם יש שם את חיפה או לא :wink:.
[quote=hit man;1513250]ההצעה שלי: תשחק במשחק ותראה אם יש שם את חיפה או לא :wink:.[/quote]
חחחחח הרמתי לך להנחתה.
אולי בהמשך, יש לי נאזלוק באומגה רובי והתוודעתי לאימולטור סוויץ' yuzu רק עכשיו, ואתמול הורדתי פוקימון שילד. אז ייקח לא מעט זמן עד שאתפנה :)
יש איזה מזל יש לי! לסקורבאני יש בוסט למהירות על חשבון ההגנה! זה חשוב במיוחד כי יש מצב שאבחר לא לפתח אותו עד הסוף.
וואי הUI במשחק פסיכי הפעם. בא לי פשוט לעשות ספאם במסך השמירה רק ללחוץ על שמור בלופים XD
[IMG]https://i.imgur.com/0SqGT34.png[/IMG]