[quote][b]לורן-
הסקורפי נדבק לרגליך וממשיך לבכות, ותוך כדי הוא מהנהן כדי לומר כן [/b][/quote]אני זורק עליו בעדינות פוקדור
Printable View
[quote][b]לורן-
הסקורפי נדבק לרגליך וממשיך לבכות, ותוך כדי הוא מהנהן כדי לומר כן [/b][/quote]אני זורק עליו בעדינות פוקדור
[quote][b]לורן-
[quote][b]לורן-
[quote][b]לורן-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 11 2009, 04:07 PM
[b] ארתור-
זוכר את החידות בעמוד 100? אז תבקש מאשתמפ אם תזכה
-------------------------------------------------------
מטפוד עוטף את קריינידוס בצליפת חוט ומשתמש בשאגה, "ראשייה" אומר ברוק. מטפוד עומד לתקוף בבלימה אך קריינידוס מעיף אותו בראשייה-מטפוד מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"מטפוד צליפת חוט ואז מיד אחרי זה בלימה בשיא הכוח" אצעק למטפוד ואקווה שהמלך יצליח
עומר-
המתח של הקרב מתגבר, יותר ויותר אנשים מגיעים כדי לצפות בקרב, "תתחמק ואז סופת שלגים" אומר אנבל בלהט רב. וויבייל מצליח להיתחמק ומחסל את מק במכה אחרונה, "מק לא יכול להילחם יותר, וויבייל הוא..." השופט נקטע מכיוון שראה שגם וויבייל נכנע, "מק ווויבייל לא יכולים להילחם יותר-על המאמנים להוציא פוקימונים חדשים" מתקן השופט.
מיכה-
אתה רוצה להמשיך בדרככך ואז רואה אנשים מתקהלים להם, "ראשייה קריינידוס" נשמע כל מתוך כל ההיתקהלות
לורן-
אתה זורק על סקורפי את הפוכדור והוא מתחיל להתנדנד.... ברכותיי!לכדת סקורפי!
ארתור-
"תשתחרר מצליפת החוט ושוב ראשייה" אומר ברוק. קריינידוס משתחרר מצליפת החוט ומתנגש בראשייה שלו עם הבלימה של מטפוד, קריינידוס פגע חזק מדי במטפוד ואינו יכול להמשיך להילחם. "תבחר את הבא" אומר ברוק
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 11 2009, 04:50 PM
[b] עומר-
המתח של הקרב מתגבר, יותר ויותר אנשים מגיעים כדי לצפות בקרב, "תתחמק ואז סופת שלגים" אומר אנבל בלהט רב. וויבייל מצליח להיתחמק ומחסל את מק במכה אחרונה, "מק לא יכול להילחם יותר, וויבייל הוא..." השופט נקטע מכיוון שראה שגם וויבייל נכנע, "מק ווויבייל לא יכולים להילחם יותר-על המאמנים להוציא פוקימונים חדשים" מתקן השופט.
מיכה-
אתה רוצה להמשיך בדרככך ואז רואה אנשים מתקהלים להם, "ראשייה קריינידוס" נשמע כל מתוך כל ההיתקהלות
לורן-
אתה זורק על סקורפי את הפוכדור והוא מתחיל להתנדנד.... ברכותיי!לכדת סקורפי!
ארתור-
"תשתחרר מצליפת החוט ושוב ראשייה" אומר ברוק. קריינידוס משתחרר מצליפת החוט ומתנגש בראשייה שלו עם הבלימה של מטפוד, קריינידוס פגע חזק מדי במטפוד ואינו יכול להמשיך להילחם. "תבחר את הבא" אומר ברוק [/b][/quote]
אני ימשיך בדרכי
[b] עומר-
[/b][/quote]
"צא הרקרוס תתחיל בחיוך לילה ומתקפת קרן!"
[quote][b]לורן-
אתה זורק על סקורפי את הפוכדור והוא מתחיל להתנדנד.... ברכותיי!לכדת סקורפי![/b][/quote]אני פונה לשגיב "רוצה עוד סיבוב ביער אולי נמצא עוד משהו מעניין?"
[b] ארתור-
"תשתחרר מצליפת החוט ושוב ראשייה" אומר ברוק. קריינידוס משתחרר מצליפת החוט ומתנגש בראשייה שלו עם הבלימה של מטפוד, קריינידוס פגע חזק מדי במטפוד ואינו יכול להמשיך להילחם. "תבחר את הבא" אומר ברוק [/b][/quote]
"צא פיג'י" אצעק ואוציא את פיג'י ואז אורמ לו "קדימה שאגה ואז בלימה בשיא הכוח"
ארתור-
"צא" אומר ברוק ומוציא נוספאס-[img]http://i42.tinypic.com/2n83ldx.jpg[/img]. "זריקת אבנים" הוא מוסיף. פידג'י מתקדם אל נוספאס אך נוספאס זורק עליו אבנים ופוגע בו
מיכה-
אתה מתקדם ורואה את מגדל הקרב-מתקן הקרב הראשון שלך!
עומר-
"צא סנורלאקס" אומרת אנבל ומוציאה סנורלאקס-[img]http://i42.tinypic.com/2m7w5d0.png[/img] "גלישה". הרקרוס מתקדם אל סנורלאקס אך הוא תוקף בגל מים ענקי ופוגע בהרקרוס
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 11 2009, 05:43 PM
[b] ארתור-
"צא" אומר ברוק ומוציא נוספאס-[img]http://i42.tinypic.com/2n83ldx.jpg[/img]. "זריקת אבנים" הוא מוסיף. פידג'י מתקדם אל נוספאס אך נוספאס זורק עליו אבנים ופוגע בו [/b][/quote]
ניצחתי את קרניידוס?
[b]
עומר-
"צא סנורלאקס" אומרת אנבל ומוציאה סנורלאקס-[img]http://i42.tinypic.com/2m7w5d0.png[/img] "גלישה". הרקרוס מתקדם אל סנורלאקס אך הוא תוקף בגל מים ענקי ופוגע בהרקרוס [/b][/quote]
"הרקרוס קדימה יש לנו יתרון עליו תתקוף בתקפת קרן וחתך לילה בכל הכוח כוון את החתך לפנים שלו!"
[b] לורן-
"אני צריך ללכת לפיוטר ולהביא לה בורמי" אומר שגיב "היא אוהבת אותם"
ארתור-
"צא" אומר ברוק ומוציא נוספאס-[img]http://i42.tinypic.com/2n83ldx.jpg[/img]. "זריקת אבנים" הוא מוסיף. פידג'י מתקדם אל נוספאס אך נוספאס זורק עליו אבנים ופוגע בו
מיכה-
אתה מתקדם ורואה את מגדל הקרב-מתקן הקרב הראשון שלך!
עומר-
"צא סנורלאקס" אומרת אנבל ומוציאה סנורלאקס-[img]http://i42.tinypic.com/2m7w5d0.png[/img] "גלישה". הרקרוס מתקדם אל סנורלאקס אך הוא תוקף בגל מים ענקי ופוגע בהרקרוס [/b][/quote]
"וואו!"
ואלך קודם להיתאמן בטבע(רק עם פוקימוני פראXD)
[quote][b]לורן-
"אני צריך ללכת לפיוטר ולהביא לה בורמי" אומר שגיב "היא אוהבת אותם"[/b][/quote]"אז רק השקפה אחרונה תגיד לי אם אתה רואה פוקימון שווה! בבקשה!" אני מתחנן, ואז אני רושם אותו לפוק'פון שלי
ארתור-
לא, הוא החליף
---------------------------
פידג'י עולה לאוויר ונוחת אל נוספאס עם הכנף, הוא מנסה לפגוע אבלך הוא מתרסק-פידג'י נפצע בכנף!
מיכה-
אתה מסתובב לך בדרך 3 ורואה המון מאמנים-הם מחפשים משהו
לורן-
"כעת חורף, עוד חודש יצוצו הפוקימונים השווים באמת" אומר שגיב "אז אתה בא איתי לפיוטר או לא?"
עומר-
"אגרוף ממוקאד" אומרת אנבל. בנורלאקס מעיף את הרקרוס באגרוף ממוקד חזק במיוחד
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 11 2009, 06:13 PM
[b] ארתור-
לא, הוא החליף
פידג'י עולה לאוויר ונוחת אל נוספאס עם הכנף, הוא מנסה לפגוע אבלך הוא מתרסק-פידג'י נפצע בכנף! [/b][/quote]
"פיג'י תנסה להשתמש עליו באותו דבר שוב אבל הפעם עם הכתף השניה תעוף לאוייר ותתן לו מכה בשיא הכוח" אומר לו כדי ללמד אותו אס אווירי
[b]
עומר-
"אגרוף ממוקאד" אומרת אנבל. בנורלאקס מעיף את הרקרוס באגרוף ממוקד חזק במיוחד [/b][/quote]
"הרקרוס קדימה כוח סבל ואז מתקפת קרן משולבת בבלימה ואז חתך לילה!"
עומר-
"שוב גלישה סנורלאקס" אמרת אנבל. סנורלאקס מקים גל ענק ששוב פוגע בהרקרוס ומונע ממנו לתקוף
ארתור-
פידג'י מנסה לעוף, אך אינו מצליח-הוא נפגע קשה ואינו יכול להילחם
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 11 2009, 06:17 PM
[b] ארתור-
פידג'י מנסה לעוף, אך אינו מצליח-הוא נפגע קשה ואינו יכול להילחם [/b][/quote]
"פיג'י חזור" אומר ואחזיר את פיג'י לפוקדור שלו ואז אומר לברוק "יפה מאוד ניצחת אותי רוצה ללוות אותי למרכז הפוקימונים?"
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 11 2009, 06:17 PM
[b] עומר-
"שוב גלישה סנורלאקס" אמרת אנבל. סנורלאקס מקים גל ענק ששוב פוגע בהרקרוס ומונע ממנו לתקוף
[/b][/quote]
"הרקרוס תנסה לרחף ולבלבל את סנורלקס ואז מתקפת קרן מהאוויר!"
ארתור-
אתם הולכים לאחות ג'וי ונותנים לה את פידג'י, אתם מחכים ואז היא יוצאת, "הוא לא יוכל להילחם במשך זמן מה" אומרת האחות ג'וי ומגישה את פידג'י כשהוא בעל תחבושות העוטפות את כנפיו
עומר-
הרקרוס עולה לאוויר, הוא נוחת אל סנורלאקס במתקפת קרן ומפיל אותו מהראש. סנורלאקס תקוע מפני שגודלו מסבך אותו בלקום
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 11 2009, 06:26 PM
[b]
עומר-
הרקרוס עולה לאוויר, הוא נוחת אל סנורלאקס במתקפת קרן ומפיל אותו מהראש. סנורלאקס תקוע מפני שגודלו מסבך אותו בלקום [/b][/quote]
"יופי הרקרוס תשאר באוויר ותתקוף אותו עם מתקפות קרן וחיתוך לילה לסירוגין! הכי חשוב אל תתן לו לקוך אם הוא מנסה לקום תקפוץ עליו חזק!"
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 11 2009, 06:26 PM
[b] ארתור-
אתם הולכים לאחות ג'וי ונותנים לה את פידג'י, אתם מחכים ואז היא יוצאת, "הוא לא יוכל להילחם במשך זמן מה" אומרת האחות ג'וי ומגישה את פידג'י כשהוא בעל תחבושות העוטפות את כנפיו [/b][/quote]
"חבל מאוד פיג'י" אומר לו במבט עצוב ואז אשאל את ברוק "תגיד אתה רוצה להצטרף למסע שלי?"
עומר-
הרקרוס תוקף מספר פעמים את סנורלאקס מהאוויר ולא נותן לו לקום, הרקרוס מרגיש עייף ונוחת על הקרקע, ובאותו זמן סנורלאקס מצליח לקום. "הטחה" אומרת אנבל. סנורלאקס קופץ לאוויר ונוחת על הרקרוס העייף-הרקרוס כבר מותש
ארתור-
יא חתיכת מעתיקן, מנסה להעתיק את אש
-------------------------------------
"למה לא?" אומר ברוק "אני אמשיך איתך כדי לחזק את הפוקימוניםן ואחזור, גם ככה זו לא עונ הליגה כעת"
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 11 2009, 06:38 PM
[b] ארתור-
יא חתיכת מעתיקן, מנסה להעתיק את אש
-------------------------------------
"למה לא?" אומר ברוק "אני אמשיך איתך כדי לחזק את הפוקימוניםן ואחזור, גם ככה זו לא עונ הליגה כעת" [/b][/quote]
מי זה אש הוא גם שחקן פה?
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 11 2009, 06:38 PM
[b] עומר-
הרקרוס תוקף מספר פעמים את סנורלאקס מהאוויר ולא נותן לו לקום, הרקרוס מרגיש עייף ונוחת על הקרקע, ובאותו זמן סנורלאקס מצליח לקום. "הטחה" אומרת אנבל. סנורלאקס קופץ לאוויר ונוחת על הרקרוס העייף-הרקרוס כבר מותש
[/b][/quote]
"הרקרוס תנסה להשתמש בכוח סבל ולהעיף אותו ממך ואז תשתמש בלייזר ואז חתך לילה! קידמה הרקרוס אתה יכול לעשות את זה אני מאמין בך!"אני אומר לו במטה לעודד אותו.
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 11 2009, 04:07 PM
[b] ניב-
"אז באמת יצא מרקרוו כמו שחשבתי?" שואל הדוד בסקרנות [/b][/quote]
"כן, מרקרווו חדש לגרמי הצטרף לצוות שלי.
עכשיו יש לי את גיבל, דיגלט שתפסתי במערת הדיגלטים, אלקיד שקיבלתי כי הייתי הנרשם האלף לתחרות הפוקימון או משהו כזה, ומרקרוו שבקע מהביצה שלך.
עכשיו אני בדרך לסאפרי כדי לתפוס דרטיני ועוד פוקימון דרקון, ולהתחרות במפעל הקרבות"
[quote][b]לורן-
"כעת חורף, עוד חודש יצוצו הפוקימונים השווים באמת" אומר שגיב "אז אתה בא איתי לפיוטר או לא?"[/b][/quote]"כן אני בא"
ארתור-
אש מהתוכנית
--------------------------
אתם מתקדמים לדרך 3, בדרך אתם רואים את מגדל הקרב. "וואי, מגדל הקרב. האם חשבת לנסות איי פעם לנצח בשבעת מתקני הקרב?" שואל ברוק
עומר-
הרקרוס לא מצליח, ופתאום הוא שומע את קול העידוד שלך ומצליח להישתחרר. הוא עף אל סנורלאקס בחיתוך לילה ומעיף אותו-סנורלאקס מתחיל להיסתחרר
ניב-
"נורג מאסטר הדרקון לעלות לזירה" נשמע קול הרמקול. "גבירותיי ורבותיי! בגמר הגדול הולך להיתמודד נורג מאסטר הדרקון" אומר השופט ומציג אותך "מול מלכת הציפור" ואז עולה ילדה לזירה-אתה מזהה שזאאת טורה
לורן-
אתם מגיעים לפיוטר, "מה אתה רוצה לעשות?" שואל שגיב
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 11 2009, 07:25 PM
[b] ניב-
"נורג מאסטר הדרקון לעלות לזירה" נשמע קול הרמקול. "גבירותיי ורבותיי! בגמר הגדול הולך להיתמודד נורג מאסטר הדרקון" אומר השופט ומציג אותך "מול מלכת הציפור" ואז עולה ילדה לזירה-אתה מזהה שזאאת טורה [/b][/quote]
אומר בקול מופתע "טורה??? מה את עושה כאן?
טוב בואי נראה מי יצא להיחם בי כאן מתוך מבחר הפוקימונים שלך"
[b] ארתור-
אש מהתוכנית
--------------------------
אתם מתקדמים לדרך 3, בדרך אתם רואים את מגדל הקרב. "וואי, מגדל הקרב. האם חשבת לנסות איי פעם לנצח בשבעת מתקני הקרב?" שואל ברוק [/b][/quote]
אני יודע סתם צחקתי חשבתי שתיתן לי על זה סוואמפרט:(
ארתור-
"אם זה מה שבאת לעשות למה אתה לא הולך למגדל?" שואל ברוק
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 11 2009, 07:37 PM
[b] ארתור-
"אם זה מה שבאת לעשות למה אתה לא הולך למגדל?" שואל ברוק [/b][/quote]
"הפוקימונים שלי חלשים מדי" אומר לו בעצב ואז אמשיך "פיג'י שלי בכלל לא יודע מתקפת מעופף טרטוויג שלי לא מצליח לנצח פוקימוני אבן ומטפוד שלי כל הזמן מפסיד אני חייב לאמן אותם לפני שאני הולך למגדל בינתיים הלכתי ל2 מכונים ובשתיהם הפסדתי אני רוצה לאמן אותם ולחזק אותם לפני שאני הולך למגדל" ואז אתחיל לחפש פוקימונים לאימנוים וללכידה
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 11 2009, 07:37 PM
[b] ניב-
"ניב? גם אתה חובב תחרויות סרט" אומרת טורה בהיתפלאות "אבל אני זו שתיזכה בסרט קנטו". "צאי בטי" אומרת טורה ומוציאה גולבט מהפוכדור-[img]http://i44.tinypic.com/qryrh3.png[/img] [/b][/quote]
"אלקיד קדימה צא"
[quote][b]לורן-
אתם מגיעים לפיוטר, "מה אתה רוצה לעשות?" שואל שגיב [/b][/quote]"האמת אני רוצה לחזור לקחת בורמי..." אני נבוך
[b] ארתור-
לא, הוא החליף
פידג'י עולה לאוויר ונוחת אל נוספאס עם הכנף, הוא מנסה לפגוע אבלך הוא מתרסק-פידג'י נפצע בכנף!
מיכה-
אתה מסתובב לך בדרך 3 ורואה המון מאמנים-הם מחפשים משהו
לורן-
"כעת חורף, עוד חודש יצוצו הפוקימונים השווים באמת" אומר שגיב "אז אתה בא איתי לפיוטר או לא?"
עומר-
"אגרוף ממוקאד" אומרת אנבל. בנורלאקס מעיף את הרקרוס באגרוף ממוקד חזק במיוחד [/b][/quote]
"מה אתם מחפשים?"
[b]
עומר-
הרקרוס לא מצליח, ופתאום הוא שומע את קול העידוד שלך ומצליח להישתחרר. הוא עף אל סנורלאקס בחיתוך לילה ומעיף אותו-סנורלאקס מתחיל להיסתחרר
[/b][/quote]
"יופי הרקרוס עכשיו חתך לילה וומתקפת קרן!"
ניב-
"תתחדש על האלקיד" אומרת טורה ומחייכת "רוח גולבאט"
ארתור-
"יודע מה?" מתחיל לדבר ברוק "אשאיל לך את נוספאס שלי ואתה תשמור אותו עד אזורי האבן ושם תפתח אותו לפרובופאס, וכשהוא יתפתח תחזיר לי אותו. מה אתה אומר?"
לורן-
"אז אתה כן רוצה אחד מהבורמי שלי?" שואל שגיב
מיכה-
"אתה לא יודע למה כולם באים לדרך 3?" שואל אחד המאמנים בהיתפלאות "בדרך זו ניתן למצוא אבן ירח!"
עומר-
"אגרוף ממוקד סנורלאקס" אומרת אנבל. הרקרוס מתקדם במהירות אל סנורלאקס בחיתוך לילה וסנורלאקס אל הרקרוס באגרוף ממוקד, השניים מתקרבים זה לזה וסנורלאקס תוקף ראשון-אך הוא מחמיץ! הרקרוס תוקף בחיתוך לילה ומפיל את סנולאקס אל הריצפה. "כל הכבוד" אומרת אנבל "ניצחת אותי ולכן את מקבל את סמל מגדל הקרב" מוסיפה אנבל ומגישה לידך את סמל מגדל הקרב
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 12 2009, 11:12 AM
[b]
עומר-
"אגרוף ממוקד סנורלאקס" אומרת אנבל. הרקרוס מתקדם במהירות אל סנורלאקס בחיתוך לילה וסנורלאקס אל הרקרוס באגרוף ממוקד, השניים מתקרבים זה לזה וסנורלאקס תוקף ראשון-אך הוא מחמיץ! הרקרוס תוקף בחיתוך לילה ומפיל את סנולאקס אל הריצפה. "כל הכבוד" אומרת אנבל "ניצחת אותי ולכן את מקבל את סמל מגדל הקרב" מוסיפה אנבל ומגישה לידך את סמל מגדל הקרב [/b][/quote]
"וואו תודה! זה היה קרב מעולה!" אני אומר לה "אבל עכשיו כדאי שאני אחזור למרכז לרפא את הפוקימונים שלי אחרי קרב כזה" אני אומר לה.