-
[b]אדוארד ~
"חבל , ג'רוד הוא בלתי מובס . ובנתיים יצרת כפיל זהה לדמותך שיודע כל מה שאתה יודע ואפילו מחזק אותך .
אין לך כל כך מה לדאוג אבל אני לא יכריח אותך להישאר כאן" הוא אומר ופותח שער .
"ברגע שתצא , הכפיל שלך יימחק ." הוא אומר לך וג'ק מחכה שתחליט מה אתה בוחר לעשות .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 15 2010, 06:16 PM
[b] [b]בבקשה תדברו עם דודי וליעד ותנסו שעוד מישהו יצטרף לסוף המשחק זה ישמור לו מקום בתחילת המשחק הבא .
אדוארד וג'ק ~
שניכם נכנסים אל החדר וסומכים על קרו , אתם מגיעים למקום מוזר , עומדים על דשא צהוב ועצים שעליהם צהובים , שמיים ורודות , שטח ענקי , פתוח . ניראה מסטורי מאוד . הוא יוצא מבקתה מפוארת שנמצאת בידיוק מאחוריכם ואומר "ראשית ארצה שתאכלו משהו , תעשו יוגה , ורק אחר-כך אאמן אותכם בחצר הקטנה והצנועה שלי" הוא אומר ומזמין אותכם לביתו .[/b] [/b][/quote]
"תודה קרו על נדיבותך." אגיד אוכל ואעשה קצת יוגה. "שמע רגע קרו,האם לדעתך יהיה זמן "לתקוע" את אשתו של ג'רוד לפני מותה? סתם נקמה קטנה כי הוא חטף את ג'ני. אחר זה נהרוג אותה,אפשרי?" אשאל.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 13 2010, 07:35 PM
[b] ג'יי ~
אתה לוקח איתך 29 חיילים ומשתגר לאומת האופל .
אתה מגיע לממלכה רואה הרבה מאוד חיילים , חיילי אופל מכל הסוגים באו מהממלכה של ג'רוד
(הפרטים על החיילים של ג'רוד בעמוד הראשון בהודעה הרביעית)
מלחמת אופל , פשוט ככה , מלחמה מאוד מאוד קשה כי אופל הוא הסוג היחיד שאין לו הרבה גורמים משפיעים שיש להם ייתרון עליו . אתה רואה שכל הממלכות נוכחות וניראה כי זה יהיה קרב חשוב מאוד , סוסים ונמרים מופיעים שם , אתה רואה פתאום נמר~דרקון , חיה מוזרה , פעם ראשונה שאתה רואה אותה , ועליה יושב מישהו עם כתר . [/b][/quote]
אתקוף את החיילים של ג'רוד.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 15 2010, 08:41 PM
[b] [b]אדוארד ~
"חבל , ג'רוד הוא בלתי מובס . ובנתיים יצרת כפיל זהה לדמותך שיודע כל מה שאתה יודע ואפילו מחזק אותך .
אין לך כל כך מה לדאוג אבל אני לא יכריח אותך להישאר כאן" הוא אומר ופותח שער .
"ברגע שתצא , הכפיל שלך יימחק ." הוא אומר לך וג'ק מחכה שתחליט מה אתה בוחר לעשות .[/b] [/b][/quote]
''לא יכול להיות שהוא בלתי מובס, אחרת גם אנחנו לא נביס אותו, נכון?'' אומר ואחייך מעט כדי להתחכם.
-
[b][color=grey]אדוארד וג'ק ~
אדוארד מנסה להתחכם עם קרו והוא עונה לו "אתה צודק , הוא לא בלתי מובס , אבל בנתיים הוא בלתי מובס , ללא העזרה שלי הוא באמת יהיה בלתי מובס , תחליט מה אתה רוצה לעשות כי אני וג'ק נכנסים פנימה" הוא אומר ונכנס עם ג'ק אל הבית המפואר שלו , השער עומד מול אדוארד והוא לא מחליט מה לעשות , האם להיכנס לשער או להצטרף לג'ק וקרו .
בנתיים קרו מכניס אותך ג'ק אל ביתו ומושיב אותך בשולחן התה "תה צמחים עם קינמון . מרגיע" הוא אומר ומגיש לך תה בניחוח מדהים ומרגיע , פותח את כל החושים שבגוף ונותן לך זמן להירגע .
[/color]
[color=orange]ג'יי ~
אתה והצבא שלך נלחמים חזק בלוחמי האופל , אתה לא שם לב כל כך במי אתה פוגע , אבל אתה פוגע יחסית טוב בחיילים שלו . סטיב מופיע פתאום ומבקש לעזור לך "כדאי שתבחר באילו חיילי אופל נתקוף אחרת יהיה כאן בלאגן שלם , לצבא שלנו אין מטרה ויהיה להם יותר קל אם נציב להם מטרה" הוא אומר ותוקף את החיילים של ג'רוד בלי לשים לב מה סוגם בברקים אדירים מהשמיים .[/color][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 16 2010, 01:54 PM
[b] [b][color=grey]אדוארד וג'ק ~
אדוארד מנסה להתחכם עם קרו והוא עונה לו "אתה צודק , הוא לא בלתי מובס , אבל בנתיים הוא בלתי מובס , ללא העזרה שלי הוא באמת יהיה בלתי מובס , תחליט מה אתה רוצה לעשות כי אני וג'ק נכנסים פנימה" הוא אומר ונכנס עם ג'ק אל הבית המפואר שלו , השער עומד מול אדוארד והוא לא מחליט מה לעשות , האם להיכנס לשער או להצטרף לג'ק וקרו .
בנתיים קרו מכניס אותך ג'ק אל ביתו ומושיב אותך בשולחן התה "תה צמחים עם קינמון . מרגיע" הוא אומר ומגיש לך תה בניחוח מדהים ומרגיע , פותח את כל החושים שבגוף ונותן לך זמן להירגע .
[/color] [/b][/quote]
''טוב..אני מניח שאכנס.'' אומר ואכנס אל הבית של קרו.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 16 2010, 01:54 PM
[b] [b][color=grey]אדוארד וג'ק ~
[/color] [/b][/quote]
"טעים מאוד קרו." אגיד ואשתה,כשאסיים אגיד "טוב קרו מה עושים עכשיו?"
-
[color=grey]
[b]אדוארד וג'ק ~
ג'ק שותה את התה , התה מרענן אותך ואתה מתחיל להירגע , אתה מרגיש שכל המערכות בגוף שלך משתחררות ונרגעות וההרגשה העצומה הזאת היא נהדרת , בחיים לא הרגשת דבר נפלא שכזה . אדוארד נכנס לפני שאתה מספיק לסיים את התה , אתה משבח את קרו על התה המיוחד שהוא הכין עבורך והוא מגיש תה גם בשביל אדוארד , אדוארד אתה מתיישב בשולחן המפואר , הבית שלו הוא בעיצוב סיני\יפני וניראה מאוד מיוחד . אתה מריח את התה הנפלא ושוקל אם לשתות אותו בזמן שקרו מדבר עם ג'ק "אני מבין שאיבדת את אשתך ג'ני , נוכל להגיע אליה מיד לאחר שנסיים את האימונים , ולפני שנהרוג את ג'ודי , כך שאשתך תהיה בטוחה , וגם אשתך בטוחה עכשיו אדוארד" הוא אומר ומפנה את ראשו אליך אדוארד .[/b][/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 16 2010, 04:44 PM
[b] [color=grey]
[b]אדוארד וג'ק ~
ג'ק שותה את התה , התה מרענן אותך ואתה מתחיל להירגע , אתה מרגיש שכל המערכות בגוף שלך משתחררות ונרגעות וההרגשה העצומה הזאת היא נהדרת , בחיים לא הרגשת דבר נפלא שכזה . אדוארד נכנס לפני שאתה מספיק לסיים את התה , אתה משבח את קרו על התה המיוחד שהוא הכין עבורך והוא מגיש תה גם בשביל אדוארד , אדוארד אתה מתיישב בשולחן המפואר , הבית שלו הוא בעיצוב סיני\יפני וניראה מאוד מיוחד . אתה מריח את התה הנפלא ושוקל אם לשתות אותו בזמן שקרו מדבר עם ג'ק "אני מבין שאיבדת את אשתך ג'ני , נוכל להגיע אליה מיד לאחר שנסיים את האימונים , ולפני שנהרוג את ג'ודי , כך שאשתך תהיה בטוחה , וגם אשתך בטוחה עכשיו אדוארד" הוא אומר ומפנה את ראשו אליך אדוארד .[/b][/color] [/b][/quote]
''אני יודע שהיא בטוחה..'' אומר ואחייך.
''אוקיי קרו, אני אביר קרח ואביר לבן, מה עוד אני צריך כדי להיות שווה כוחות עם ג'רוד?'' אוסיף ואשתה מהתה.
-
[color=grey]אדוארד ~
"אבירים לבנים הם לא משהו שצריך להיות ברור מאליו אדוארד , אם אתה אביר לבן לא אמורים לספר לך את זה , המטרה היא לגלות את כוח האור לבד , יהיה לך הרבה יותר קשה לגלות אותו עכשיו .." הוא אומר ושואל איך אתה מרגיש בשתיית התה שלו שמרגיע את כל המערכות בגוף שלך וגורם לך להרגיש מאושר , ברוגע ושלווה .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 16 2010, 05:08 PM
[b] [color=grey]אדוארד ~
"אבירים לבנים הם לא משהו שצריך להיות ברור מאליו אדוארד , אם אתה אביר לבן לא אמורים לספר לך את זה , המטרה היא לגלות את כוח האור לבד , יהיה לך הרבה יותר קשה לגלות אותו עכשיו .." הוא אומר ושואל איך אתה מרגיש בשתיית התה שלו שמרגיע את כל המערכות בגוף שלך וגורם לך להרגיש מאושר , ברוגע ושלווה .[/color] [/b][/quote]
''נו באמת קרו, אם אתה זה שמסוגל לנצח את ג'רוד, למה לא ניצחת אותו עד עכשיו?'' אומר ואז אוסיף, ''נו? הולכים לאישתו?'' אומר.
-
[b]אדוארד ~
"אני חייב להגיד לך , שאתה צודק . אני יותר חזק ממנו , אבל הוא אחי . אני רוצה לנקום בו בגלל שלקח את נשמתי , הוא חושב שאני מת , בכל מקרה אני לא יכול להרוג אותו ואם הוא יידע שאני אחראי לפעולה נגדו הוא ישרוף את נשמתי ואני ימות ." הוא אומר ומזמין אותך ואת ג'ק לצאת איתכם לחצר שלו .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 16 2010, 05:36 PM
[b] [b]אדוארד ~
"אני חייב להגיד לך , שאתה צודק . אני יותר חזק ממנו , אבל הוא אחי . אני רוצה לנקום בו בגלל שלקח את נשמתי , הוא חושב שאני מת , בכל מקרה אני לא יכול להרוג אותו ואם הוא יידע שאני אחראי לפעולה נגדו הוא ישרוף את נשמתי ואני ימות ." הוא אומר ומזמין אותך ואת ג'ק לצאת איתכם לחצר שלו .[/b] [/b][/quote]
אני אוציא את החרב שלי ומיד אכוון אל צווארו, ''חתיכת נבלה, אתה האח של ג'רוד?!'' אומר ולא אוזיז את החרב מהצוואר שלו, ''מניין לי לדעת שאתה לא טומן לנו מלכודת?!'' אוסיף בעצבים.
-
[b]אדוארד ~
הוא נישאר אדיש ואומר "שסף את גרוני אם אין לך אמון בי" .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 16 2010, 08:59 PM
[b] [b]אדוארד ~
הוא נישאר אדיש ואומר "שסף את גרוני אם אין לך אמון בי" .[/b] [/b][/quote]
אני מהסס ומוריד את החרב.
''לעזאזאל, אם אתה באמת עוזר לנו, סימן שאתה אולי מנסה להיות טוב...'' אומר ואחזיר את החרב לנדן.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 16 2010, 08:59 PM
[b] [b]אדוארד ~
הוא נישאר אדיש ואומר "שסף את גרוני אם אין לך אמון בי" .[/b] [/b][/quote]
ברשותך רועי אני אגיב לזה.
-------------------------
"אדוארד אל תעשה את זה.
הוא אמנם אחיו של ג'רוד אך הוא התקווה היחידה שלנו להביס אותו!"
-
[b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד מאיים על קרו וג'ק אומר לו שהוא התקווה היחידה שלכם לנצח . אתה מאמין בו ומוריד את החרב .
"מצוין" הוא אומר ומסתובב לאחור "קדימה" הוא אומר ומתקדם לכיוון היער שבחצר ה"קטנה" שלו .
אתם באים אחריו ונכנסים למרכז היער , עלי העצים שם בצבע צהוב וגזעיהם בצבע לבן , מקום ממש קסום .
"מכאן אני שואב את כל הכוחות שלי" הוא אומר .
אתם לא מבינים למה הכוונה והוא אומר "גם אני לא הבנתי בהתחלה שום דבר , שאבי לימד אותי את זה "
(הוא קרא את המחשבות שלכם)
"ג'רוד לא רצה להקשיב לאבא שלי ואמר שכל הדברים האלה הם שטויות , ורק אני הייתי יושב שנים כדי ללמוד מאבי את התורה שלו . אבי היה האדם הכי חכם כאן בממלכה , לא אגיד הכי חזק , ולא אגיד שאני הכי חזק , וגם לא ג'רוד הכי חזק . אין דבר כזה אדם חזק , יש אדם טיפש ויש אדם חכם .
ג'רוד היה טיפש שלא הקשיב לאבא שלו אבל היה חכם שהצליח להתחכם עם המציאות וללמוד את כל הכוחות , ובנוסף לסחוף איתו אנשים ולהקים ממלכה משלו . אני רוצה עכשיו שתילחמו מולי , אבל לא בעצבים כמו שרוב האנשים נלחמים . ברוגע , אל תוציאו כוח רע , בימינו זה נקרא אלימות .
כוח רגוע וטוב ניקרא אומנות , העולם שלנו לא נוטה להשתמש באומנות הזות אלא באלימות , והיום אומנות הלחימה הוא לא אומנות לחימה ..'אומנות או נמות' אני חושב ששמעתם את המשפט הזה . נהגו בחוכמה , בואו נתחיל" הוא אומר ועומד עם גב זקוף וידייו בתוך קיסי הבגד שהוא לובש [/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 17 2010, 05:09 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד מאיים על קרו וג'ק אומר לו שהוא התקווה היחידה שלכם לנצח . אתה מאמין בו ומוריד את החרב .
"מצוין" הוא אומר ומסתובב לאחור "קדימה" הוא אומר ומתקדם לכיוון היער שבחצר ה"קטנה" שלו .
אתם באים אחריו ונכנסים למרכז היער , עלי העצים שם בצבע צהוב וגזעיהם בצבע לבן , מקום ממש קסום .
אתם לא מבינים למה הכוונה והוא אומר "גם אני לא הבנתי בהתחלה שום דבר , שאבי לימד אותי את זה "
"ג'רוד לא רצה להקשיב לאבא שלי ואמר שכל הדברים האלה הם שטויות , ורק אני הייתי יושב שנים כדי ללמוד מאבי את התורה שלו . אבי היה האדם הכי חכם כאן בממלכה , לא אגיד הכי חזק , ולא אגיד שאני הכי חזק , וגם לא ג'רוד הכי חזק . אין דבר כזה אדם חזק , יש אדם טיפש ויש אדם חכם .
ג'רוד היה טיפש שלא הקשיב לאבא שלו אבל היה חכם שהצליח להתחכם עם המציאות וללמוד את כל הכוחות , ובנוסף לסחוף איתו אנשים ולהקים ממלכה משלו . אני רוצה עכשיו שתילחמו מולי , אבל לא בעצבים כמו שרוב האנשים נלחמים . ברוגע , אל תוציאו כוח רע , בימינו זה נקרא אלימות .
כוח רגוע וטוב ניקרא אומנות , העולם שלנו לא נוטה להשתמש באומנות הזות אלא באלימות , והיום אומנות הלחימה הוא לא אומנות לחימה ..'אומנות או נמות' אני חושב ששמעתם את המשפט הזה . נהגו בחוכמה , בואו נתחיל" הוא אומר ועומד עם גב זקוף וידייו בתוך קיסי הבגד שהוא לובש [/b] [/b][/quote]
''ברצון רב, קרו.'' אומר בשלווה ובחיוך ואזנק לכיוונו, אשלוף את החרב ואנסה לחתוך אותו.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 17 2010, 05:09 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
כוח רגוע וטוב ניקרא אומנות , העולם שלנו לא נוטה להשתמש באומנות הזות אלא באלימות , והיום אומנות הלחימה הוא לא אומנות לחימה ..'אומנות או נמות' אני חושב ששמעתם את המשפט הזה . נהגו בחוכמה , בואו נתחיל" הוא אומר ועומד עם גב זקוף וידייו בתוך קיסי הבגד שהוא לובש [/b] [/b][/quote]
"אוקי קרו!" אגיד ואשתמש ביריקת אש וגל אש.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 10 2010, 08:53 PM
[b]
אנטו ~
"בוא אנטו" לילי אומרת "תאכל איתי את ארוחת הערב בחדר שלי . תוכל להביא את ג'סיקה " .[/b] [/b][/quote]
אני אומר לג'סיקה "ג'סיקה בואי אני רוצה שתבואי איתי ואם לילי לארוחת הערב" ואומר ללילי "לילי אני רוצה לדעת מי אילה כול האנשים האילה,שנילחמו נגד החיילים של ג'ורדן".
-
[b]אדוארד וג'ק (התייחסו גם לתגובה של אנטו)~
הוא עומד רחוק ממכם , אתם רצים עליו במלוא המרץ והוא לא ניראה בכלל מפוחד ,
אתם מתקרבים ושנייה לפני שאתם פוגעים בו הוא פותח את העיניים שלו והילה לבנה יוצאת מגופו ומעיפה את שניכם אחורה .
"יותר ברוגע" הוא אומר . "אני רציני עכשיו" הוא פותח את עיניו ומוציא את החרב שלו .
אנטו ~
"קרו הרבה דברים אנטו " לילי אומרת לאחר שהגעת לחדר שלה .
"הייתה מלחמה באומת האופל , שקרסה . כל אנשי האופל חוסלו חוץ ממאה חיילים . החיילים של ג'רוד חזקים מאוד אבל גם הם התמעטו . ג'רוד הוא האיש הכי רשע בעולם ונגדו אנחנו נלחמים , טייסון הוא שליט ממלכת המים , אדוארד הוא שליט הקרח , ג'ק הוא שליט האש , שליט האופל מת וכרגע אין שליט , דאישי הוא שליט האוויר , ג'יי הוא שליט החשמל , ואתה שליט האדמה החדש . אנחנו בשלום עם כל הממלכות ובקרוב תתרחש כאן מלחמה , אתה תנהיג אותה , קח את השרשרת שלי ותתאמן איתה , אני הולכת לעולמי עכשיו , בהצלחה אנטו " היא אומרת ומלבישה עליך את השרשרת שלה , ואז נעלמת כמו חול מתנודד ברוח .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 17 2010, 10:06 PM
[b] אנטו ~
"הייתה מלחמה באומת האופל , שקרסה . כל אנשי האופל חוסלו חוץ ממאה חיילים . החיילים של ג'רוד חזקים מאוד אבל גם הם התמעטו . ג'רוד הוא האיש הכי רשע בעולם ונגדו אנחנו נלחמים , טייסון הוא שליט ממלכת המים , אדוארד הוא שליט הקרח , ג'ק הוא שליט האש , שליט האופל מת וכרגע אין שליט , דאישי הוא שליט האוויר , ג'יי הוא שליט החשמל , ואתה שליט האדמה החדש . אנחנו בשלום עם כל הממלכות ובקרוב תתרחש כאן מלחמה , אתה תנהיג אותה , קח את השרשרת שלי ותתאמן איתה , אני הולכת לעולמי עכשיו , בהצלחה אנטו " היא אומרת ומלבישה עליך את השרשרת שלה , ואז נעלמת כמו חול מתנודד ברוח .[/b] [/b][/quote]
אני אומר "או זה לא באמת כורה לי אני לא מאמין נו באמת" ומוסיף "ג'סיקה זה לא אמיתי מה שקרה,עכשו מה אני אומר לעשות אני לא עד כדאי כך חזק ומה יחשבו כול התושבים" <_< .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 17 2010, 10:06 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק (התייחסו גם לתגובה של אנטו)~
הוא עומד רחוק ממכם , אתם רצים עליו במלוא המרץ והוא לא ניראה בכלל מפוחד ,
אתם מתקרבים ושנייה לפני שאתם פוגעים בו הוא פותח את העיניים שלו והילה לבנה יוצאת מגופו ומעיפה את שניכם אחורה .
"יותר ברוגע" הוא אומר . "אני רציני עכשיו" הוא פותח את עיניו ומוציא את החרב שלו .
אנטו ~
"הייתה מלחמה באומת האופל , שקרסה . כל אנשי האופל חוסלו חוץ ממאה חיילים . החיילים של ג'רוד חזקים מאוד אבל גם הם התמעטו . ג'רוד הוא האיש הכי רשע בעולם ונגדו אנחנו נלחמים , טייסון הוא שליט ממלכת המים , אדוארד הוא שליט הקרח , ג'ק הוא שליט האש , שליט האופל מת וכרגע אין שליט , דאישי הוא שליט האוויר , ג'יי הוא שליט החשמל , ואתה שליט האדמה החדש . אנחנו בשלום עם כל הממלכות ובקרוב תתרחש כאן מלחמה , אתה תנהיג אותה , קח את השרשרת שלי ותתאמן איתה , אני הולכת לעולמי עכשיו , בהצלחה אנטו " היא אומרת ומלבישה עליך את השרשרת שלה , ואז נעלמת כמו חול מתנודד ברוח .[/b] [/b][/quote]
''אין בעיה, גם אני אלחם ברצינות!!!!!!!'' אומר ואהפוך לאביר קרח, לאחר-מכן אאגור בנוסף לאביר הקרח את כוח האביר הלבן שלי, ואצעק בכל העוצמה שלי, ''כאב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!''
-
[b]אדוארד ~
מה אתה עושה >.< ?
---------------
אתה יוצר פיצוץ ענק ! ברגע שאתה עושה את זה קרו קופץ על ג'ק ויוצר סביבו כדור בצבע זהוב עם פסים שחורים , הפיצוץ לא פגע בהם , קרו יוצא ואומר "אדוארד , השתגעת ? אתה מתכוון לחסל אותי ואת ג'ק או שזה היה בטעות ?" הוא שואל וניראה לחוץ "לא חשבתי שגילית את כוחות האביר הלבן ואני שמח שהצלחת לעשות את זה , אבל לא בקרב ידידות חבר .." הוא אומר ועוצר את הקרב , מכניס אותך ואת ג'ק הביתה ואומר "מחר בבוקר , יהיו כאן אלפיים חיילים של ג'רוד , מזוייפים כמובן , אתם תצטרכו להרוג אותם לבדכם ולמצוא את שני המפתחות משני חיילים מתוך האלפיים , שניים אוחזים במפתחות , המפתחות האלה הם מפתחות לארון התלבושות שם תוציאו את השריונים שלכם , לכו לישון או לאכול , ובהצלחה מחר ." הוא אומר .
ג'ק מתיישב בספה שבסלון ללא מעש ואומר "יש כאן ספא ?" קרו מסתכל ואומר "כן" ומיד אחר-כך נכנסת בחורה נחמדה "זאת אישתי" הוא אומר . היא לא ניראית כזאת יפה , יש לה גוף יפה וגם פנים יפות וכניראה שזה מספק אותו , היא מביאה לו מפתח והוא הולך לחדר הספא . מה אתה תעשה ?
אנטו ~
"הירגע אנטו , לילי תמיד תישאר איתך" אתה שומע את קולה של לילי
"אני לא יודעת מה תוכל לעשות , זה נפל עליך פיתאום ואין דבר שאוכל להציע לך " ג'סיקה אומרת .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 18 2010, 05:40 PM
[b] [b]אדוארד ~
מה אתה עושה >.< ?
---------------
אתה יוצר פיצוץ ענק ! ברגע שאתה עושה את זה קרו קופץ על ג'ק ויוצר סביבו כדור בצבע זהוב עם פסים שחורים , הפיצוץ לא פגע בהם , קרו יוצא ואומר "אדוארד , השתגעת ? אתה מתכוון לחסל אותי ואת ג'ק או שזה היה בטעות ?" הוא שואל וניראה לחוץ "לא חשבתי שגילית את כוחות האביר הלבן ואני שמח שהצלחת לעשות את זה , אבל לא בקרב ידידות חבר .." הוא אומר ועוצר את הקרב , מכניס אותך ואת ג'ק הביתה ואומר "מחר בבוקר , יהיו כאן אלפיים חיילים של ג'רוד , מזוייפים כמובן , אתם תצטרכו להרוג אותם לבדכם ולמצוא את שני המפתחות משני חיילים מתוך האלפיים , שניים אוחזים במפתחות , המפתחות האלה הם מפתחות לארון התלבושות שם תוציאו את השריונים שלכם , לכו לישון או לאכול , ובהצלחה מחר ." הוא אומר .
ג'ק מתיישב בספה שבסלון ללא מעש ואומר "יש כאן ספא ?" קרו מסתכל ואומר "כן" ומיד אחר-כך נכנסת בחורה נחמדה "זאת אישתי" הוא אומר . היא לא ניראית כזאת יפה , יש לה גוף יפה וגם פנים יפות וכניראה שזה מספק אותו , היא מביאה לו מפתח והוא הולך לחדר הספא . מה אתה תעשה ?
אנטו ~
"אני לא יודעת מה תוכל לעשות , זה נפל עליך פיתאום ואין דבר שאוכל להציע לך " ג'סיקה אומרת .[/b] [/b][/quote]
אני הולך גם אני לספא.
''מצטער קרו, פשוט רציתי להראות לך שאני חזק מספיק, אני שולט בכוח של האביר הלבן והאביר קרח. אני באמת מבין אותך, אל תדאג, אני אהרוג את ג'רוד הנבלה הזה, אני אנקום את מות אבי סטיב, ואשחרר את מימד זינון משליטתו של ג'רוד.'' אומר לקרו.
-
[b] [b]אדוארד ~
מה אתה עושה >.< ?
---------------
[/b][/quote]
"סוף סוף להרגע,אז קרו 2000 חיילים? לא קצת הגזמת? ועוד עזוב 2000,מתוכם 2מפתחות זה נשמע לך נורמלי?"אכנס לספא ואנסה להגיד את הדברים ברוגע למרות שאני לא רגוע מהם.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
רצף רצף רצף
-------------
אתם נכנסים בזעם לחדר הספא , קרו אומר שהוא סומך עליכם והולך לישון . השעה כבר מאוחרת
אתם נכנסים והחדר ריק , אתם שומעים קול שמוכר לאחד מכם , שאומר "שכבו על הבטן כאשר אתם על מתקן הספא , הכניסו את הראש לתוך החור שבמתקן . אתם עושים את זה כמובן בגלל ששמעתם קול של בחורה , ומיד יוצאות שתי בנות , אתם לא רואים את הפנים שלהם רק את הרגליים כי אתם שוכבים על המתקן , אתם בלי חולצה ועם תחתוני בוקסר . הבנות מורחות לכם עם הגב קרם מרענן שמרגיע אותכם ומתחילות ללוש את העור שלכם , הנגיעות והלטיפות המרגיעות מזכירות לכם את אהובות חייכם - הינאמורי וג'ני .
ולא תאמינו , אלה באמת הן ! [/b]
-
[b]
אנטו ~
"אני לא יודעת מה תוכל לעשות , זה נפל עליך פיתאום ואין דבר שאוכל להציע לך " ג'סיקה אומרת .[/b] [/b][/quote]
אני אומר לגסיקה "אני הולך לארמון אני חייב לדבר עם מישהוא ולהודיעה על מותה של לילי" ואתחיל לצעוד לעבר הארמון מושית את ידי לעבר ג'סיקה ואומר "תבואי איתי?".
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 18 2010, 07:20 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
רצף רצף רצף
-------------
אתם נכנסים בזעם לחדר הספא , קרו אומר שהוא סומך עליכם והולך לישון . השעה כבר מאוחרת
אתם נכנסים והחדר ריק , אתם שומעים קול שמוכר לאחד מכם , שאומר "שכבו על הבטן כאשר אתם על מתקן הספא , הכניסו את הראש לתוך החור שבמתקן . אתם עושים את זה כמובן בגלל ששמעתם קול של בחורה , ומיד יוצאות שתי בנות , אתם לא רואים את הפנים שלהם רק את הרגליים כי אתם שוכבים על המתקן , אתם בלי חולצה ועם תחתוני בוקסר . הבנות מורחות לכם עם הגב קרם מרענן שמרגיע אותכם ומתחילות ללוש את העור שלכם , הנגיעות והלטיפות המרגיעות מזכירות לכם את אהובות חייכם - הינאמורי וג'ני .
ולא תאמינו , אלה באמת הן ! [/b] [/b][/quote]
''איך הגעתן לכאן?'' אומר בהפתעה גמורה בזמן שאני נהנה מהמאסז'.
-
[b]אדוארד ~
"קרו ביקש שאני יגיע , הוא אמר לי שאתה כאן באימונים ושזה יכול לעזור לך מאוד " היא אומרת וממשיכה לעסות את גופך .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 18 2010, 07:20 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
רצף רצף רצף
-------------
ולא תאמינו , אלה באמת הן ! [/b] [/b][/quote]
"ג'ני זאת את?! מה את עושה פה? לאן נעלמת?? את בסדר? ומה איתך הינאמורי? את בסדר?" אשאל בפליאה.
-
[b]ג'ק ~
"הכל בסדר , חיילת של ג'רוד חטפה אותי אבל קרו ראה אותי בדרך לממלכה של ג'רוד וחטף אותי מיד לכאן , הוא טיפל בי בסדר גמור , תודה על הדאגה , מה הולך בממלכה ? ומה עם ארתור ? (שמו של הבחור ששרפת מול עיניה של הפליטה !) "
אתה חושש קצת מהתגובה שלה ואז שומע את קרו בתוך ראשך "תגיד שהוא בסדר גמור ושהוא נשלח למלחמה שעכשיו מתחוללת באומת האופל ."[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 18 2010, 10:48 PM
[b] [b]ג'ק ~
"הכל בסדר , חיילת של ג'רוד חטפה אותי אבל קרו ראה אותי בדרך לממלכה של ג'רוד וחטף אותי מיד לכאן , הוא טיפל בי בסדר גמור , תודה על הדאגה , מה הולך בממלכה ? ומה עם ארתור ? (שמו של הבחור ששרפת מול עיניה של הפליטה !) "
אתה חושש קצת מהתגובה שלה ואז שומע את קרו בתוך ראשך "תגיד שהוא בסדר גמור ושהוא נשלח למלחמה שעכשיו מתחוללת באומת האופל ."[/b] [/b][/quote]
"הוא בסדר גמור,הוא נשלח למלחמה שעכשיו מתחוללת באומת האופל.
תודה קרו שטיפלת בה. אז מה נעשה עכשיו?" אגיד ואהנה מהמסאז'..
-
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 18 2010, 10:15 PM
[b] [b]אדוארד ~
"קרו ביקש שאני יגיע , הוא אמר לי שאתה כאן באימונים ושזה יכול לעזור לך מאוד " היא אומרת וממשיכה לעסות את גופך .[/b] [/b][/quote]
''אני אנקום בג'רוד, אני נשבע.'' אומר בכעס.
לאחר-מכן, אפסיק את המסאז' ואז אלך לחפש את קרו.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
שניכם שמחים ליראות את בנות הזוג שלכם , אתם משוחחים איתן קצת והולכים לחפש את קרו ,
המשרתת מוסרת שהוא ישן ושכדאי שגם אתם תלכו לישון , מחכה לכל אחד מכם חדר לכם ולבנות הזוג שלכם.
אנטו ~
אזעקה מאומת האופל מיד מופעלת , יש מלחמה באומת האופל והם חייבים את העזרה שלך
המסר הועבר לכל הממלכה שלך והם יודעים שאתה המלך החדש .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 04:59 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
שניכם שמחים ליראות את בנות הזוג שלכם , אתם משוחחים איתן קצת והולכים לחפש את קרו ,
המשרתת מוסרת שהוא ישן ושכדאי שגם אתם תלכו לישון , מחכה לכל אחד מכם חדר לכם ולבנות הזוג שלכם.
[/b][/quote]
"אוי ג'ני כל כך התגעגעתי אלייך,אבל אני ממש עייף אז אני אלך לישון." אגיד במעט אכזבה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 04:59 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
אנטו ~
אזעקה מאומת האופל מיד מופעלת , יש מלחמה באומת האופל והם חייבים את העזרה שלך
המסר הועבר לכל הממלכה שלך והם יודעים שאתה המלך החדש .[/b] [/b][/quote]
אני הולך לישון.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
שניכם נכנסים לישון בחדר המיוחד , המזרון היה ממש ממש נוח , זה היה כמו יום פינוק מיוחד , בת הזוג שלכן נשכבת ליידכם ואתם נרדמים .
אתם קמים למחרת בבוקר כאשר ארוחת הבוקר מוכנה יחד עם תה קינמון שקרו הכין ,
אתם אוכלים את ארוחת הבוקר ונהנים ממנה , קרו מחייך ואומר "היום זה היום הגדול ...אך" הוא עוצר לרגע ומוחק את החיוך מפרצופו "יש לי כמה בשורות בשבילכם :
1. ממלכת האופל הפסידה במלחמה וקרסה , אין יותר לוחמי אופל , לא טובים ולא רעים , אולי יש רק קצת רעים ..
2. אתם מתתם יחד עם החיילים ששלחתם , לא שלחתם הרבה חיילים ..
כעת בממלכת האופל ג'יימס הוא המלך ובממלכת האש עדיין אין מלך .
3. היום אתם נלחמים מול 2000 החיילים , הם נמצאים בחוץ וכולם בדמותו של ג'רוד בשביל שיהיה לכם כיף יותר , בהצלחה" הוא אומר , מגיש לכם חרבות יפות ושריונים חדשים ומבריקים בצבע לבן עם פסים שחורים ומסגרות זהובות .
"צאו לדרך" [/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 05:47 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
שניכם נכנסים לישון בחדר המיוחד , המזרון היה ממש ממש נוח , זה היה כמו יום פינוק מיוחד , בת הזוג שלכן נשכבת ליידכם ואתם נרדמים .
אתם קמים למחרת בבוקר כאשר ארוחת הבוקר מוכנה יחד עם תה קינמון שקרו הכין ,
אתם אוכלים את ארוחת הבוקר ונהנים ממנה , קרו מחייך ואומר "היום זה היום הגדול ...אך" הוא עוצר לרגע ומוחק את החיוך מפרצופו "יש לי כמה בשורות בשבילכם :
1. ממלכת האופל הפסידה במלחמה וקרסה , אין יותר לוחמי אופל , לא טובים ולא רעים , אולי יש רק קצת רעים ..
2. אתם מתתם יחד עם החיילים ששלחתם , לא שלחתם הרבה חיילים ..
כעת בממלכת האופל ג'יימס הוא המלך ובממלכת האש עדיין אין מלך .
3. היום אתם נלחמים מול 2000 החיילים , הם נמצאים בחוץ וכולם בדמותו של ג'רוד בשביל שיהיה לכם כיף יותר , בהצלחה" הוא אומר , מגיש לכם חרבות יפות ושריונים חדשים ומבריקים בצבע לבן עם פסים שחורים ומסגרות זהובות .
"צאו לדרך" [/b] [/b][/quote]
אשתמש בענני אש ואז באביר אש.
אחרי זה ארגע ואתקוף בגל אש ולהבות עם הידיים את ההמון.