-
[quote=roi857;663541][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]הסופת עלים לא משפיעה כל כך על דראפיון שחלק מסוגו הוא חרק[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
*האמת עם זאת התפתחות השנייה של הפוקימון הוא אופל רעל אבל שיהיה....*
"מתקיפ תנסה להשתמש בקרן קרח..."אני אומר למתקיפ.
-
[QUOTE=roi857;663525][CENTER][COLOR=Teal]סם:
בלבזור לא מצליח לקפוץ גבוה ומאבד תאופה כמה שניות לפני ההתנגשות, ווינגול עף לימין ופוגע בו עם מתקפת כנף
[COLOR=Blue]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"קדימה בלבזור תירה עליו מטר של עלי טער ושהוא לא מוכן תצליף בו עם גפן מצליפה" אומר לו
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
ווינגל עולה לאוויר ומתחמק מעלי הטער, השוטי גפן של בלבזור לא מגיעים עד לשם, צריך אסטרטרגיה אחרת
[COLOR=Blue]סמיט:
ראפיון הודף את הקרן קרח עם הטיל סיכות, לפתע אינפרנייפ יוצא שוב, הוא משמיע צליל גבוה ודופק את ידיו על בטנו, הוא קופץ מעל דראפיון ותוקף אותו בלהביור
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה מגיע לעיר ליפזיקון, לפתע לשון ארוכה מתקרבת אליך ולוקחת את הפוקדור של דאסקל מהחגורה שלך
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;663563][CENTER][COLOR=Teal]סם:
ווינגל עולה לאוויר ומתחמק מעלי הטער, השוטי גפן של בלבזור לא מגיעים עד לשם, צריך אסטרטרגיה אחרת
[COLOR=Blue]
"מממ נחשוב אולי ננסה את תרגיל התחרות הכושל שלנו" אומר לו ואוסיף "תשגר לווינגל עלי טער מהירים אך תשים בהם גם אבקת רעל ואז ווינגל לא ישים לב ותכה בו בהצלפת גפן" אומר לו
-
[quote=roi857;663563][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal]
[CENTER][COLOR=teal]ראפיון הודף את הקרן קרח עם הטיל סיכות, לפתע אינפרנייפ יוצא שוב, הוא משמיע צליל גבוה ודופק את ידיו על בטנו, הוא קופץ מעל דראפיון ותוקף אותו בלהביור[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=teal][/COLOR][/COLOR][/quote]
"איינפרייפ תמשיך ככה ותשתמש במתקפות אש..."אני יאומר לו.
-
[QUOTE=roi857;663563][CENTER][COLOR=Teal]ס
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה מגיע לעיר ליפזיקון, לפתע לשון ארוכה מתקרבת אליך ולוקחת את הפוקדור של דאסקל מהחגורה שלך
אני מוציא את מונפרו ואומר לו" גלגל להבה על לשון הזאת אסור שיקח את דסקל"
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
בלבזור יורה עלי טער אך האבקה והעלי טער פוגעים זה בזה ונהרסים, ווינגל מרטיב את הזירה עם אקדח המים והופך הכל לבוץ
[COLOR=Blue]סמיט:
דראפיון חופר בתוך האדמה ובורח
[COLOR=Sienna]ליאור:
מונפרנו קופץ על הלשון ומשתמש בגלגל להבה, אתה קולט שזה [IMG]http://www.serebiiforums.com/images/avatars/trainers-hgss/63.png[/IMG] עם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/352.png[/IMG] שהוציא את הלשון הארוכה, קקלאון מחזיר את הלשון וקושר אותו סביב מונפרנו
-
[QUOTE=roi857;663595][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
מונפרנו קופץ על הלשון ומשתמש בגלגל להבה, אתה קולט שזה [IMG]http://www.serebiiforums.com/images/avatars/trainers-hgss/63.png[/IMG] עם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/352.png[/IMG] שהוציא את הלשון הארוכה, קקלאון מחזיר את הלשון וקושר אותו סביב מונפרנו
אני אומר למונפרו" תשתמש בסחרור אש בכך שתשרוף לו את הלשון"
-
[quote=roi857;663595][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]דראפיון חופר בתוך האדמה ובורח[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=teal][/COLOR][/COLOR][/quote]
"יופי עשיו נוכל לחזור למסוק..."אני אומר להם מחזיר את איינפרייפ וטורטה והולך בשביל חזרה.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
אתם מגיעים למשוק ורואים חבר צוות רוקט מחטט בו
[COLOR=Sienna]ליאור:
מתקפת סיחרור אש לא חזקה במיוחד, ככה שהרוק בלשון מכבה אותו
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;663610][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אתם מגיעים למשוק ורואים חבר צוות רוקט מחטט בו[/COLOR][/CENTER]
"תעזוב את המסוק בשקט!לא כדי לך להתחיל את הבלאגן!"אני יאומר לו.
-
[QUOTE=roi857;663595][CENTER][COLOR=Teal]סם:
בלבזור יורה עלי טער אך האבקה והעלי טער פוגעים זה בזה ונהרסים, ווינגל מרטיב את הזירה עם אקדח המים והופך הכל לבוץ
[COLOR=Blue]
"מממ מה אפשר לעשות?" אמלמל לעצמי ואומר "אוקי קדימה בלבזור ננה טקטיקה אחרת תשתמש בתרגיל הפתיחה שלנו על ווינגל וזה ימשוך אותו לאדמה ואז זרע עלוקה!" אומר לו
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
תזכיר לי מה תרגיל הפתיחה?
[COLOR=Blue]סמיט:
הוא מחייך ואומר בשחצנות: "כן? ספר את זה לחבר שלי" [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/450.png[/IMG] יוצא מהחול ומעיף אותך אחורה
-
[quote=roi857;663633][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]הוא מחייך ואומר בשחצנות: "כן? ספר את זה לחבר שלי" [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/450.png[/IMG] יוצא מהחול ומעיף אותך אחורה[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
"עכשיו הבנתי למה הפיטוטואוס לא מצא את אבא שלו או שזאת הייתה מלכודת..."אני אומר
"טוטרטה צא ותשתמש בסופת עלים!"
-
[QUOTE=roi857;663610][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
מתקפת סיחרור אש לא חזקה במיוחד, ככה שהרוק בלשון מכבה אותו
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מוציא את צ'יקוריטה ואומר לה" עלי טער לעבר הלשון הזאת"
-
[QUOTE=roi857;663633][CENTER][COLOR=Teal]סם:
תזכיר לי מה תרגיל הפתיחה?
[COLOR=Blue]
אתה רשמת את זה בעמודים הקודמים אתה צריך לזכור,אני אל זוכר בגלל זה אמרתי לו זה יהי תרגיל פתיחה שהוא ייזכר
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
בלבזור מנסה ליצור סופה עם העלים והאבקה, אבל זה לא מצליח, ווינגל יורד לאדמה ויוצא לעבר בלבזור למתקפה מהירה, בלבזור דבוק בבוץ
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'יקוריטה מצליפה את העלי טער על הלשון, מונפרנו משתחרר אבל הגנב מחזיר את קקלאון ובורח עם דאסקל
[COLOR=Blue]סמיט:
היפופוטאס תקף בקרן על, חבר צוות רוקט מצא את מה שרצה וברח עם תיק סילון
-
[QUOTE=roi857;663753][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'יקוריטה מצליפה את העלי טער על הלשון, מונפרנו משתחרר אבל הגנב מחזיר את קקלאון ובורח עם דאסקל
אני אומר לצ'יקוריטה ומונפרו" צ'יקוריטה עלי טער על הגנב ומונפרו חפירה ואגרופי מאך על הגנב"
-
[quote=roi857;663753]
[COLOR=teal][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]היפופוטאס תקף בקרן על, חבר צוות רוקט מצא את מה שרצה וברח עם תיק סילון[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
'לא טוב כדי שאני יחזיר את זה אבל הוא בשמיים אני צריך לעוף אליו...'אני חושב מחפש פוקימון שיודע לעוף.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
הנבל כבר ברח ועלה למסוק שחיכה לו, אין טעם
[COLOR=Sienna]ליאור:
הגנב מוציא מן חבל שבראשו מוט ברזל, הוא זורק אותו לגג בניין ומטפס עליו, הוא הגיע לראש הבניין
-
[quote=roi857;663780][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]הנבל כבר ברח ועלה למסוק שחיכה לו, אין טעם[/COLOR][/CENTER]
אני עולה למסוק מתוסכל מאוד ובודק מי נמצא שם והאם הטרמפ כבר הגיע.
-
[QUOTE=roi857;663780][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
הגנב מוציא מן חבל שבראשו מוט ברזל, הוא זורק אותו לגג בניין ומטפס עליו, הוא הגיע לראש הבניין
אני אומר לצ'יקוריטה ומונפרו" צ'יקוריטה עלי טער על הרגלם שלו ושוטי גפן ומונפרו אגרפי מאך "וצועק ומקוה שמישהו יעזור לי" הצילו מישהו גנבו לי את הפוקימון הצילו"
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
המתקפות של צ'יקוריטה ומונפרנו לא מגיעות אל הגנב, אף אחד לא עוזר לך
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה נכנס למסוק הריק ולפתע אתה רואה גנב בורח, וילד שצועק: "בבקשה שמישהו יעזור! הוא גונב את הפוקימון שלי"
-
[quote=roi857;663791][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]אתה נכנס למסוק הריק ולפתע אתה רואה גנב בורח, וילד שצועק: "בבקשה שמישהו יעזור! הוא גונב את הפוקימון שלי"[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
"ילד אני יעזור לך..."אני אומר ורץ לעבר הגנב.
-
[QUOTE=roi857;663791][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
המתקפות של צ'יקוריטה ומונפרנו לא מגיעות אל הגנב, אף אחד לא עוזר לך
אני אומר לגנב" אם אתה לא פחדן אז בוא תילחם נגדי על הפוכדור של דסקל"
-
כנראה שדאסקל שמע את מה שאמרת, הוא יצא מהפוקדור וגילה שהפוקדור שלו לא אצלך, הוא מיד תקף בצל לילה את הגנב, הגנב ברח ודאסקל לקח את הפוקדור ממנו וירד למטה
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה רץ לעבר הגנב אבל אתה איטי מדי
-
[quote=roi857;664241]
[CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]אתה רץ לעבר הגנב אבל אתה איטי מדי[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
'אני אשתמש במסוק...'אני חושב ומנסה להסיע את המסוק לעבר הגנב.
-
[QUOTE=roi857;663753][CENTER][COLOR=Teal]סם:
בלבזור מנסה ליצור סופה עם העלים והאבקה, אבל זה לא מצליח, ווינגל יורד לאדמה ויוצא לעבר בלבזור למתקפה מהירה, בלבזור דבוק בבוץ
[COLOR=Sienna]
יש לי בעיה במחשב סליחה ואלל תתיחס להודעה הזאת
-
[QUOTE=roi857;663753][CENTER][COLOR=Teal]סם:
[COLOR=Sienna]
"בלבזור תשלח אליי את הגפנים שלך ואני אשחרר אותך" אומר לו ושישלח אלי את הגפנים אני אמשוך אותם בכל הכוח ואנסה לשחרר אותו *
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
בלבזור נשאר שם מכיוון שזה לא הוגן, והוא נפגע מהמתקפה מהירה עף אחורה וכמעט הובס
[COLOR=Blue]סמיט:
המאוורר שמפעיל את המסוק נהרס בגלל זה המסוק התרסק מלכתחילה
-
[QUOTE=roi857;664323][CENTER][COLOR=Teal]סם:
בלבזור נשאר שם מכיוון שזה לא הוגן, והוא נפגע מהמתקפה מהירה עף אחורה וכמעט הובס
[COLOR=Blue]
"בלבזור יש לי רעיון! שווינגל מתקרב אליך תרסס עליו אבקת שיתוק ואז שהוא לא מוכן תשתמש בהצלפת גפן!" אומר לו
-
[quote=roi857;664323][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]המאוורר שמפעיל את המסוק נהרס בגלל זה המסוק התרסק מלכתחילה[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
'אוקי כי להגיע מהר והפוקימונים שלי לא מהירים כדי לי לחפש פוקימון מהיר...'אני חושב ומחפש לי במכשיר פוקימון מהיר.
-
[QUOTE=roi857;664241][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
כנראה שדאסקל שמע את מה שאמרת, הוא יצא מהפוקדור וגילה שהפוקדור שלו לא אצלך, הוא מיד תקף בצל לילה את הגנב, הגנב ברח ודאסקל לקח את הפוקדור ממנו וירד למטה
אני אומר לדסקל" כל הכבוד הבסת את הגנב" אני מחזיר את כל הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם ומנסה לצאת מן העיר הזאת כמה שיותר מהר
-
אתה יוצא לדרך 9 ורואה אגם גדול מאוד
[COLOR=Blue]סמיט:
הגנב כבר ברח
[COLOR=Teal]סם:
ווינגל עולה לאוויר, האבקת רעל שבלבזור הוציא לא נמשכת הרבה זמן, עכשיו ווינגל מוכן והוא יוצא למתקפת כנף
-
[QUOTE=roi857;667042][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
אתה יוצא לדרך 9 ורואה אגם גדול מאוד
אני ניגש אל האגם ומחפש פוקימונים
-
[QUOTE=roi857;667042][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Teal]סם:
ווינגל עולה לאוויר, האבקת רעל שבלבזור הוציא לא נמשכת הרבה זמן, עכשיו ווינגל מוכן והוא יוצא למתקפת כנף
"עכשיו תשגר אליו אינספור עלי טער ואחר כך תתפוס אותו בגפן מצליפה" אומר לו
-
[quote=roi857;667042][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna][COLOR=sienna]הגנב כבר ברח[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
"באסה...ילד הפוקימון שלך נגנב לא יכול לעזור לך סורי..."אני אומר בכעס ובעצב.
-
אתה מבחין ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/341.png[/IMG]
[COLOR=Teal]סם:
ווינגל הזה אתגר רציני, הוא עלה לאוויר שוב לפני הפגיעה ככה שהעלי טער לא פגעו בו, בלבזור לא הצליח לתפוס אותו עם השוטי גפן כשהוא נמצא באדמה
[COLOR=Blue]סמיט:
הילד החל לבכות ואמר: "הוא לקח את איפום!"
-
[quote=roi857;667393]
[COLOR=sienna][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]הילד החל לבכות ואמר: "הוא לקח את איפום!"[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"כן אני יודע שזה מעציב..."אני עונה לו וחוזר למסוק.
-
[QUOTE=roi857;667393][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
אתה מבחין ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/341.png[/IMG]
אני מתעלם מן הקורפיש ומחפש פוקימון אחר