אין מקבץ באדאסיות שדחוס לעמוד אחד כמו בזה [URL]http://www.mangareader.net/103-56333-13/one-piece/chapter-595.html[/URL]
Printable View
אין מקבץ באדאסיות שדחוס לעמוד אחד כמו בזה [URL]http://www.mangareader.net/103-56333-13/one-piece/chapter-595.html[/URL]
[QUOTE=X-Drake;1340459]אם אתה[מדבר בכללי] אוהב OP כי מי שלא אולי לא יבין[B], אין סיכוי שלא תקלוט שזה אחד העמודים הכי באדאסים בהיסטוריה[/B]
[URL]http://www.mangareader.net/103-56333-13/one-piece/chapter-595.html[/URL][/QUOTE]
X-Drake סתם מתחנגל...
מהסופרנובות LAW הכי באדאס.
זהו סיימתי ללמוד! אתמול הייתה הבגרות האחרונה שלי :)
מה קורה?
עומר אני על הקצה של להכניס לך שיפוד לביצים
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1340467#post1340467[/URL]
שלום.
[QUOTE=X-Drake;1340469]עומר אני על הקצה של להכניס לך שיפוד לביצים[/QUOTE]
די להיות תינוק...
הלכתי לקרוא דדמן וונדרלנד..
חזרתי P:
[QUOTE=X-Drake;1340469]עומר אני על הקצה של להכניס לך שיפוד לביצים[/QUOTE]
די להיות תינוק D:
[quote=F!upy;1340477]חזרתי P:[/quote]
תגיב לי בנאזלוק
אם לא הבנת הראיתי לך עד כמה מעצבן זה שמזלזלים בדמות שאתה אוהב.. מקווה שהבנת את המסר ^^
עומר אתה לא יודע למה הוא אומר את זה
--
כן עידן בוא נשווה דמות שאתה מתחבר אליה במנגה ששינתה לך תחיים ושאתה חי אותה, לפוקימון אחד מזדיין?
[QUOTE=X-Drake;1340486]עומר אתה לא יודע למה הוא אומר את זה
--
כן עידן בוא נשווה דמות שאתה מתחבר אליה במנגה ששינתה לך תחיים ושאתה חי אותה, לפוקימון אחד מזדיין?[/QUOTE]
בכל זאת, אתה לא יכול לומר שהאהבה שלך לדמות ממנגה\ אנימה יותר גדולה משלי ממנגה.. אותו דבר בדיוק..
[QUOTE=Monkey D Luffy;1340483]תגיב לי בנאזלוק[/QUOTE]
אולי אחר כך XP
עלה לי אחלה רעיון לנאזלוק.
אני רק צריך להיות מספיק משועמם לפתוח אחד.
אם אתה משווה דמות רצינית לפוקימון אין מה לדבר.
מה שגם לא זלזלתי, לא אמרתי משהו רע עליו כמו שעומר אמר שהוא פאגוט, אלא רק הבוויזל הזה שאפילו לא זכרתי שזה פלואטזאל.
באלי להמשיך, אבל נראלי שעכשיו אני רק אחרוש על המשחק עם אימונים.
הוא גיבור בשבילך והוא גיבור בשבילי. לא השוותי בין הדמויות אלא בין זה שלך מותר לזלזל ולאחרים אסור.
כמובן שבוויזל הוא לא מי שאני הכי מעריץ, יש דמויות אחרות מאנימה שאני מושפע מהן ואותן אני באמת מעריץ..
העברתי את המסר שלי, עכשיו להמשיך לקרוא דדמן וונדרלנד.. אגב, מישהו קרא כבר? או ראה את האנימה?
הצלחתי לתפוס בשלום מחדש את בוטנמעוך.
[QUOTE=Monkey D Luffy;1340502]הצלחתי לתפוס בשלום מחדש את בוטנמעוך.[/QUOTE]
מי זה בוטנמעוך?
אביב מה נשמע? :ם
[quote=Uzumaki Naruto;1340506]מי זה בוטנמעוך?[/quote]
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50160[/url]
בוקר
[B][U][COLOR="Red"][SIZE="7"]אולי הקטע ששיראהושי הצטרפה לצוות היה חרא, מזל שזה רק עד שהם פוגשים את ג'ינבי באי השמיים ההוא חח אבל איזה סוס האיש דג השני זה שהצטרף!!![/SIZE][/COLOR][/U][/B]
מישהו רוצה נגדי קרב באונליין?
תתארו לכם עולם יפה, פחות עצוב ממה שהוא ככה.
אופיר אין לי כוח למסן..
דניס עכשיו אני הבנתי... אבל למה שתרצה לתפוס עוד וורמפל? חח..
הבנתי את המסר של דדמן וונדרלנד, אל תהרוג את החברים שלך! חח.. (כמובן שאני ציני..)
מה כדאי לי, להמשיך לצ'פטר השני של דדמן וונדרלנד או לצ'פטר 84 של פוקימון?
[quote=Pooh;1340508]אביב מה נשמע? :ם[/quote]
בדיוק חבר בא אליי במיוחד מרכבת עם כל הציוד הכבד מטירונות מ"קים, רק כדי להביא חוברת וואן פיס 59' כי ביום הולדת שלי הוא יסגור, אז בסדר גמור ם: מה איתך?
אופיר מה קרה, ראית ויכוח ביני ובין עידן וחשבת ש'ביקרתי' אותו אז החלטת לפרסם ספוילרים שקריים כדי לעצבן אותי? ברצינות כמה עלוב וילדותי אתה? תשתדל להוציא צדדים יפים בך אם יש או אתה מסוגל, אשמח לראות אותם
כי לא שמרתי אחרי שתפסתי אותו פשוט..
[QUOTE=X-Drake;1340522]בדיוק חבר בא אליי במיוחד מרכבת עם כל הציוד הכבד מטירונות מ"קים, רק כדי להביא חוברת וואן פיס 59' כי ביום הולדת שלי הוא יסגור, אז בסדר גמור ם: מה איתך?
אופיר מה קרה, ראית ויכוח ביני ובין עידן וחשבת ש'ביקרתי' אותו אז החלטת לפרסם ספוילרים שקריים כדי לעצבן אותי? ברצינות כמה עלוב וילדותי אתה? תשתדל להוציא צדדים יפים בך אם יש או אתה מסוגל, אשמח לראות אותם[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נראה לך אני באמת שם עליך? אני סתם עושה את זה כדי לראות אם אתה תתבכיין ותצא מכאן
"כמה עלוב וילדותי אתה" חחחחחחחחחחחחחחחח טוב אחי
"תשתדל להוציא צדדים יפים בך, אשמח לראות אותם" לך אני לא אראה אותם עם הביקורתיות וההתנשאות שלך, זה בטוח.
לא יודע אם אתה יותר מטומטם או יותר ילדותי... אגב, דבר קטן, אתה לא מפסיק להתעסק בי - הסיבה שקיבלת באן, ובכל זאת "נראה לך אני באמת שם עליך?"
אבל בסדר, תמשיך, תוכיח לכולם מה שאני אומר... אני נהנה מזה.
יש מכות?
[quote=FIupy;1340528]יש מכות?[/quote]
עוד קצת, הפעם היה קרוב P:
אללה מכות =@
[QUOTE=Mr.Pizza;1340529]עוד קצת, הפעם היה קרוב P:[/QUOTE]
יאללה אופיר כנס בעביב!
עביב מה אתה מחליק לו ככה, עשה לך שוב ספויילרים, תן לו בראש!
תפסתי את חומוסבבה D=
[QUOTE=F|upy;1340511][B][U][COLOR="Red"][SIZE="7"]אולי הקטע ששיראהושי הצטרפה לצוות היה חרא, מזל שזה רק עד שהם פוגשים את ג'ינבי באי השמיים ההוא חח אבל איזה סוס האיש דג השני זה שהצטרף!!![/SIZE][/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
מספיק להיות ילד קטן...
ספוילרים לעתיד שלך בפורום:
עוד פעם אחת שאתה מעצבן אנשים אני נותן לך חופשה ל3 ימים בהוואי :)
[QUOTE=X-Drake;1340527]לא יודע אם אתה יותר מטומטם או יותר ילדותי... אגב, דבר קטן, אתה לא מפסיק להתעסק בי - הסיבה שקיבלת באן, ובכל זאת "נראה לך אני באמת שם עליך?"
אבל בסדר, תמשיך, תוכיח לכולם מה שאני אומר... אני נהנה מזה.[/QUOTE]
עומר אתה יודע שהספוילרים ההם מזוייפים מה הבעיה שלך OO
ואביב, תמשיך לדבר ככה ואני אגיד לך מה המתקפה החדשה של לופי..
או שלא אגיד, נראה כבר
ואתה שם לב שאתה רב עם ילד שקטן ממך ב4 שנים?
כבוד.
כמדומני 5 שנים, ומי רב? בסך הכל עונה להתגרות שלך, לגיטימי ביותר.
שים לב שאין בהודעה הזו שום עקיצה אליך, אני באמת בוגר ורוצה להפסיק ויכוחים מפגרים...