-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 11:54 AM
[b] ירין
"חכה אני מריץ חיפוש" הוא אומר, ואתה שומע קולות של נקישה במקלדת... "לא החיפוש לא הניב תוצאות, אין לי אף קובץ עליהם במחשב שלי. מי הם?"
[/b][/quote]
"הם צוות של רעים ו.. אחד מהם פגש אותי ועילף אותי ואחרי זה עצרו אותו.. וגם הבנתי שהם צריכים הרבה ג'יגליפפים וקלפות.. מה הם יכולים לעשות עם 'יגליפפים וקלפות?" אני שואל
-
[b] דודי
טורטוויג דוחף ופוגע בבידוף.
"בידוף נשוך גם אתה!" אומר פול מורפי, ושניהם נושכים זה את זה.
[/b][/quote]
"תעיף אותו בדחיפה!"
-
[b] ניתאי
"תברח!" אומר פול מורפי. בידוף מתחיל לברוח אף נפגע מאחת האזניים "כעת נשיכה!!" בידוף מתחיל לרוץ. [/b][/quote]
"וויזמיר,אני רוצה שתרכז את [SIZE=3]כל[/SIZE] האנרגיה שלךאל האוזניים ותחבוט איתם בבידוף
------------
אני מנסה לפתח אותו O:
-
[b] מקס
בקיצור, אין אפשרות לשנות את הגיל במשחק, חוץ משיעבור זמן במשחק, אז אם אתה רוצה לעבור מ11 ל15, אתה צריך להעביר 4 שנים, אבל המשחק שלי לא אמור להמשך 4 שנים או לכול היותר שנה אחת.
--
"שאני אזהר?! התפקיד שלי הוא לשמור על המכון! אתה חושב שזה מסעדה, ולכן אתה בהכרח חולה נפש! אז תגרום לי לשנות את דעתי!!" הוא אומר ודורך את האקדח. [/b][/quote]
"באתי להילחם במאמן המכון!" אני אומר "העבודה שלך היא להעביר אותי עכשיו"
-
ירין
לפתע מאחורך נעמד מישהו ששלט זוהר בסגול מופיע לו מעל הראש וכתוב בו "אביזי".
"תקשיב, זה כבר פעם שנייה שאתה לא מפרש נכון את מה שקרה, הוא לא עילף אותך, הוא נתן לך מכה בבטן, והם לא עצרו אותו, הוא ברח" הוא אומר ונעלם
"אה כן מעניין... טוב אני אפתח קובץ עליהם במחשב שלי, עוד משהו? המספר שלך אגב רשום על הקופסא" הוא אומר
דודי
טורטוויג מצליח לדחוף ומעיף ממנו את בידוף
"בידוף השתמש בדחיפה!" אומר פול מורפי
ניתאי
טוב אם כך זה ייקח קצת זמן
--
"בידוף תתחמק!" אומר פול מורפי. וויזמר רץ אליו, ובידוף בורח כשוויזמיר מניף את האזניים שלו, ולאחר מכן בידוף דוחף את וויזמיר
מקס
"אז למה... לא אמרת..." הוא אומר ומכניס את האקדח לחגורה "תראה המכון תפוס כעת, אז אני אעביר אותך למימד מקביל" הוא אומר ונכנס פנימה. כעבור כמה זמן הכל נהייה מטושטש וחוזר למצב רגיל, ואתה עומד בתוך המכון. השומר קורא למנהיג. המנהיג וארבעה שופטים יוצאים מחדר אחר. המנהיג הולך למקומו. השופטים משחקים מ'ארבע יוצאת ידי' וזה שניצח הולך למעדת הדגלים ולוקח שני דגלים. השלושה האחרים מתיישבים ליד שולחן עם מחשבים ומחברים את המחשבים לכל מיני חיישנים ולבסוף הם מאשרים לשופט הדגלים להתחיל
"קרב המכון בין המאמן ולבין מנהיג המכון פול מורפי יתחיל כעת. לשני המאמנים מותר להחליף פוקימון. למנהיג יש שלושה פוקימונים ולכן המאמן יכול להשתמש בלכל היותר שלוש. קבלת תג המכון תקרה אם ורק אם שלושת הפוקימונים של המנהיג לא יוכלו להלחם עד כדי קביעה שלי, התחילו!"
"בידוף צא!" אומר פול מורפי, ומסמן לך שתורך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 01:08 PM
[b] ירין
"תקשיב, זה כבר פעם שנייה שאתה לא מפרש נכון את מה שקרה, הוא לא עילף אותך, הוא נתן לך מכה בבטן, והם לא עצרו אותו, הוא ברח" הוא אומר ונעלם
"אה כן מעניין... טוב אני אפתח קובץ עליהם במחשב שלי, עוד משהו? המספר שלך אגב רשום על הקופסא" הוא אומר
[/b][/quote]
לא הבנתי- המספר שעל הקופסא הוא שלי או של הפרופסור?
-------
"לא זה בסדר, אני אתקשר אליך אם יהיו לי פרטים חדשים, ביי" אני אומר ומנתק וממשיך לעיר הבאה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 04:28 PM
[b] ליאו
"מה אני? אני בכלל לא מאמן, זה לא פוכדור, זה בכלל כדור בצורה וולטרוב!" הוא אומר ומראה לך את הציור של הפרצוף על 'הפוכדור' "אני בכלל משחק בייסבול ומחכה לחבר שלי כדי ללכת להתאמן" [/b][/quote]
"אה?... מצטער.. בכל אופן אולי אתה מכיר מקום או מאמן שאני יכול למצוא?"
-
ירין
על העטיפה ג'פרי כתב בכתב ידו שתתקשר למספר הזה, ובנוסף על הקופסא מודפס המספר של הטלפון שנמצא בתוך הקופסא.
--
"אוקיי ביי" הוא מנתק. אתה מסתכל בטלפון הושעה היא 6 וחצי בערב. אתה נזכר שיש את הר רום בין מרוול וזאוגוויל, ואולי לחצות הר בלילה זה לא טוב. תחליט אתה.
ליאו
"החנון הזה שם, זה שקורא את הספר בפיסיקה, הוא מאמן סוס, אני ראיתי אותו נלחם הוא חזק מאוד!" הוא אומר ומצביע על זה שקורא את הספר "אליסה בארץ הקוואנטים".
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 01:38 PM
[b] ירין
על העטיפה ג'פרי כתב בכתב ידו שתתקשר למספר הזה, ובנוסף על הקופסא מודפס המספר של הטלפון שנמצא בתוך הקופסא.
--
"אוקיי ביי" הוא מנתק. אתה מסתכל בטלפון הושעה היא 6 וחצי בערב. אתה נזכר שיש את הר רום בין מרוול וזאוגוויל, ואולי לחצות הר בלילה זה לא טוב. תחליט אתה.
[/b][/quote]
יכול להיות שם פוקימונים מיוחדים שמתאימים רק בלילה?
-
[b] ירין
דודי
טורטוויג מצליח לדחוף ומעיף ממנו את בידוף
"בידוף השתמש בדחיפה!" אומר פול מורפי
ניתאי
--
"בידוף תתחמק!" אומר פול מורפי. וויזמר רץ אליו, ובידוף בורח כשוויזמיר מניף את האזניים שלו, ולאחר מכן בידוף דוחף את וויזמיר
מקס
"אז למה... לא אמרת..." הוא אומר ומכניס את האקדח לחגורה "תראה המכון תפוס כעת, אז אני אעביר אותך למימד מקביל" הוא אומר ונכנס פנימה. כעבור כמה זמן הכל נהייה מטושטש וחוזר למצב רגיל, ואתה עומד בתוך המכון. השומר קורא למנהיג. המנהיג וארבעה שופטים יוצאים מחדר אחר. המנהיג הולך למקומו. השופטים משחקים מ'ארבע יוצאת ידי' וזה שניצח הולך למעדת הדגלים ולוקח שני דגלים. השלושה האחרים מתיישבים ליד שולחן עם מחשבים ומחברים את המחשבים לכל מיני חיישנים ולבסוף הם מאשרים לשופט הדגלים להתחיל
"קרב המכון בין המאמן ולבין מנהיג המכון פול מורפי יתחיל כעת. לשני המאמנים מותר להחליף פוקימון. למנהיג יש שלושה פוקימונים ולכן המאמן יכול להשתמש בלכל היותר שלוש. קבלת תג המכון תקרה אם ורק אם שלושת הפוקימונים של המנהיג לא יוכלו להלחם עד כדי קביעה שלי, התחילו!"
"בידוף צא!" אומר פול מורפי, ומסמן לך שתורך. [/b][/quote]
"סטארלי, אני בוחר בך!" אני אומר ומוציא את סטארלי מהפוקדור
"סטארלי, תאיץ מהר אליו ותשתמש במקור שלך לפגוע בו!"
-
ירין
יכול להיות. אני רק אומר לך את מה שאתה אמור לדעת, לא יותר מזה. (/סוף טענה פילוסופית חידתית)
מקס
"בידוף, השתמש בנשיכה כשהוא מנקר אותך!" אומר פול מורפי.
סטארלי מאיץ, אך מרוב המהירות הוא לא מספיק לעצור בזמן, ולכן מחטיא את בידוף, שנושך אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 02:10 PM
[b] מקס
"בידוף, השתמש בנשיכה כשהוא מנקר אותך!" אומר פול מורפי.
סטארלי מאיץ, אך מרוב המהירות הוא לא מספיק לעצור בזמן, ולכן מחטיא את בידוף, שנושך אותו. [/b][/quote]
"סטארלי, אל תיתן לבידוף לסיים את הנשיכה, עלה איתו למעלה ותשחרר אותו, שהוא יהיה בחצי הדרך למטע תאיץ אליו במכת מקור!"
-
[b] ניתאי
--
[/b][/quote]
'יכול להיות שזה יהיה מסובך מדי בשבילו' אני חושב ואז מסתכל על הקרב 'אבל לא נראה שיש לי בררה אחרת'
"וויזמיר,תתפוס את בידוף עם שתי ידייך ותחבור את שתי אוזנייך באדמה כדי לקפוץ לאוויר,ואל תרפה מבידוף עד שניה לפני שאתם פוגעים באדמה!"
--------------------------------------
המתקפה הזאתי של צ'אריזרד O:
חשבתה להוסיף פרסים?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 02:10 PM
[b] ירין
יכול להיות. אני רק אומר לך את מה שאתה אמור לדעת, לא יותר מזה. (/סוף טענה פילוסופית חידתית)
[/b][/quote]
אז אני אלך לישון כדי שאוכל לקום מוקדם בבוקר ולצאת להר
-
מקס
סטארלי ממריא ובידוף נאלץ לעזוב כשסטארלי מתחיל להמריא, ולאחר מכן סטארלי יורד למטה כדי לנקר אותו והוא פוגע.
"בידוף, השתמש בחבטת ראש!" אומר פול מוראפי
ניתאי
בעמוד 50 יפורסמו כל הפרסים בכל הקטגרויות שחשבתי עליהן. אני לא מודיע על פרסים מראש. למתקפה קוראים הטלה סיסמית, וזה מקובל שפוקימון מעופף או כזה שיכול לקפוץ גבוה עושה אותה, אני לא רואה איך וויזמיר עושה את זה.
--
וויזמיר תופס את בידוף, מנחית את האזניים שלו על הקרקע, מה שגורם לו לקפץ מעט, ולבסוף הוא נוחת בלי שום נזק לאף אחד מהם
"ניסיון נחמד, בידוף דחיפה!" אומר פול מורפי ובידוף דוחף את וויזמיר.
ירין
איפה תלך לישון? בתגובה שלך אתה גם יכול לאמר מה אתה מבצע בשביל המטרה הזאת, ולא רק לענות על השאלה.