[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 09:50 PM
[b] [b]מאט[/b]
במי ליתקוף ?? בניתאי?? [/b][/quote]
לא,
את הפוקימון האגדי או מה שזה לא יהיה
Printable View
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 09:50 PM
[b] [b]מאט[/b]
במי ליתקוף ?? בניתאי?? [/b][/quote]
לא,
את הפוקימון האגדי או מה שזה לא יהיה
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 05:12 PM
[b] [b]ארתור[/b]
מיזל תוקף בנשיקה מתוקה אך סוריקיטי מתחמק ופוגע במיזל,מיזל תוקף בבועות ואז ביללה הסוריקיטין ניפגע קלות אך עדיין יכול להילחם מיזל תוקף בבועות פעם נוספת אך סוריקיטי מיתחמק ותוקף באגרוף חשמל מה תעשה?? [/b][/quote]
"מיזל תתחמק וא תשתמש ביללה כדי לעצור אותו לשניה ובשניה הזאתי תשתמש בבועות"
[b]מאט[/b]
את~[img]http://www.arkeis.com/images/sprites/pollution.png[/img]~ כי הוא היחיד שאתה מצליח ליראות מהגובהה הזה אם כן אז~
טרופיוס תוקף בעלי תער אך הם פשוט נישאבים לתוך הפוקימון הפוקימון מיסתגכל עלייך ותוקף בירית רעל מה תעשה??
[b]ארתור[/b]
מיזל חומק במזל ואז תוקף ביללה ומיד אחרי זה בבועות סוריקיטי עדיין עומד יכול להילחם,סוריקיטי תוקף בבעיטה כפולה ומעיף את מיזל לאוויר ואז הוא תוקף בקרב מגע מה תעשה??
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 05:25 PM
[b] [b]ארתור[/b]
מיזל חומק במזל ואז תוקף ביללה ומיד אחרי זה בבועות סוריקיטי עדיין עומד יכול להילחם,סוריקיטי תוקף בבעיטה כפולה ומעיף את מיזל לאוויר ואז הוא תוקף בקרב מגע מה תעשה?? [/b][/quote]
"תשתמש בהקסמה כדי שיעזוב אותך ואז תשתמש בבועות ותגמור אותו עם אקדח מים"
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 05:25 PM
[b] [b]מאט[/b]
את~[img]http://www.arkeis.com/images/sprites/pollution.png[/img]~ כי הוא היחיד שאתה מצליח ליראות מהגובהה הזה אם כן אז~
טרופיוס תוקף בעלי תער אך הם פשוט נישאבים לתוך הפוקימון הפוקימון מיסתגכל עלייך ותוקף בירית רעל מה תעשה??
[/b][/quote]
"טרופיוס תעוף למעלה ותתחמק ואחרי זה תתקוף באס אווירי ודריכה"
[b]ארתור[/b]
לא הגזמת עם הלחסל הזה חחח
~~~~~~~~~~
מיזל ימיתמש בהקסמה אך זה לא פועל כי שניהם זכרים,מיזל ניפגע ממקרב המגע ונופל למטה כשכל גופו מוכה.
מיזל תוקף בבועות אך הוא לא מצליח וכל הבועות פוגעות בו הבועות עוזרות למיזל להיתאושש והוא יורה אקדח מים על סוריקיטי שנח בינתיים אחרי מיתקפת קרב המגע,סוריקיטי רץ לכיוון מיזל עם אגרוף פרץ אנרגייה מה תעשה??
[b]מאט[/b]
אל תישכח שאתה יושב על טרופיוס
~~~~~~~~~
טרופיוס עף לצד במהירות ואתה כמעט נופל ממנו טרופיוס עף אל היצור הסגול ותוקף באס אויירי אך בימקום ליפגוע בוא נוצר חתך ששואב אתכם לתוכו מה תעשה הכל חשוך??
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 05:45 PM
[b] [b]ארתור[/b]
לא הגזמת עם הלחסל הזה חחח
~~~~~~~~~~
מיזל ימיתמש בהקסמה אך זה לא פועל כי שניהם זכרים,מיזל ניפגע ממקרב המגע ונופל למטה כשכל גופו מוכה.
מיזל תוקף בבועות אך הוא לא מצליח וכל הבועות פוגעות בו הבועות עוזרות למיזל להיתאושש והוא יורה אקדח מים על סוריקיטי שנח בינתיים אחרי מיתקפת קרב המגע,סוריקיטי רץ לכיוון מיזל עם אגרוף פרץ אנרגייה מה תעשה?? [/b][/quote]
:(
_____
"טוב מיזל תשתמש בנשיקהמתוקה בשביל של יפגע בך ואז תשתמש בבועות ואקדח מים ואז תשתמש בהתקלות"
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 05:45 PM
[b]
[b]מאט[/b]
אל תישכח שאתה יושב על טרופיוס
~~~~~~~~~
טרופיוס עף לצד במהירות ואתה כמעט נופל ממנו טרופיוס עף אל היצור הסגול ותוקף באס אויירי אך בימקום ליפגוע בוא נוצר חתך ששואב אתכם לתוכו מה תעשה הכל חשוך?? [/b][/quote]
אני יודע שאני יושב עליו..
-----------
נשאבנו לתוף הפוקימון?!
----------
"טרופיוס עלי תער ואס אווירי בשביל לחתוך את הגוף שלו"אני צועק לו
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 05:12 PM
[b] [b]ירין[/b]
הפרופסור מיסתכל עלייך ומסמן לך לעזור לחייל בינתיים הפוקימונים של הפרופסור מנצחים את של החייל.
[/b][/quote]
"פנפי הפלה על הפוקימון של הפופסור!" אני צוועק ולוחש לו"חלש"
[b]ארתור[/b]
מיזל תוקף בנשיקה מתוקה ומבלבל את סוריקיטי,בגלל הבילבול סוריקיטי תוקף את הריצפה וזה יוצר בור שלתוכו נופל סוריקיטי ומיתכסה בחול,מיזל מישתמש בהיתוי ותוקף באקדח בועות מים[שילוב מיתקפות]שפוגע בסוריקיטי והופך את כל החול שעליו לבוץ שמקשה עליו לזוז סוריקיטי מיתעצבן ופיתאום הוא מתחיל ליזהור ובשנייה האחרונה אתה שם לב שיש לו אבן ביד אחרי שתי שניות בימקום סוריקיטי עומד שם~[img]http://i32.tinypic.com/vq38xz.jpg[/img]~אימתני ועצבני שמשגר מכת חשמל לכיוון מיזל מה תעשה??
[b]מאט[/b]
כן~!!~!
~~~~~~~
טרופיוס תוקף בעלי תער אך הם פשוט יוצאים החוצא ולא יוצרים חתך,פיתאום הכל מתחיל לירעוד ואתם מרגישים שהפוקימון נופל וגם נעשה לכם יותר חם והפה של היצור ניפתח מה תעשה??
[b]ירין[/b]
מה אתה דואג הפוקימונים של הפרופסור חזקים מאד!~!
~~~~~~~~~~
פאנפי תוקף את פוריגון אך לא מזיז לו.הפרופסור צועק:"פוריגון זי טריניטר שניכם תחזרו צא בליזיקאן ומגניאום בליזיקאן ציפור עמיצה ואז אפרקוט אווירי ואז חסל אותו בהבזק להבה ואת מגניאום צאי יום שימשי עלי קסם וקרן סולראית " ואז שניהם תוקפים ומחסלים את הפוקימונים של החייל הפרופסור אומר למגניאום:"נבגי שינה"ומגניאום מרדימה אותו ואותך אתה מיתעורר ומעבדהנ של הפרופסור מה תגיד מה תעשה??
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 06:27 PM
[b]
[b]ירין[/b]
מה אתה דואג הפוקימונים של הפרופסור חזקים מאד!~!
~~~~~~~~~~
פאנפי תוקף את פוריגון אך לא מזיז לו.הפרופסור צועק:"פוריגון זי טריניטר שניכם תחזרו צא בליזיקאן ומגניאום בליזיקאן ציפור עמיצה ואז אפרקוט אווירי ואז חסל אותו בהבזק להבה ואת מגניאום צאי יום שימשי עלי קסם וקרן סולראית " ואז שניהם תוקפים ומחסלים את הפוקימונים של החייל הפרופסור אומר למגניאום:"נבגי שינה"ומגניאום מרדימה אותו ואותך אתה מיתעורר ומעבדהנ של הפרופסור מה תגיד מה תעשה?? [/b][/quote]
"מה קרה?" אני שואל
[b]
[b]מאט[/b]
כן~!!~!
~~~~~~~
טרופיוס תוקף בעלי תער אך הם פשוט יוצאים החוצא ולא יוצרים חתך,פיתאום הכל מתחיל לירעוד ואתם מרגישים שהפוקימון נופל וגם נעשה לכם יותר חם והפה של היצור ניפתח מה תעשה??
[/b][/quote]
"טרופיוס זה הזמן,בוא נצא מהר מהיצור הזה"אני אומר לו
[b] [b]ארתור[/b]
מיזל תוקף בנשיקה מתוקה ומבלבל את סוריקיטי,בגלל הבילבול סוריקיטי תוקף את הריצפה וזה יוצר בור שלתוכו נופל סוריקיטי ומיתכסה בחול,מיזל מישתמש בהיתוי ותוקף באקדח בועות מים[שילוב מיתקפות]שפוגע בסוריקיטי והופך את כל החול שעליו לבוץ שמקשה עליו לזוז סוריקיטי מיתעצבן ופיתאום הוא מתחיל ליזהור ובשנייה האחרונה אתה שם לב שיש לו אבן ביד אחרי שתי שניות בימקום סוריקיטי עומד שם~[img]http://i32.tinypic.com/vq38xz.jpg[/img]~אימתני ועצבני שמשגר מכת חשמל לכיוון מיזל מה תעשה?? [/b][/quote]
"מיזל תתחמק ואז תנסה שוב פעם הקסמה אולי הוא נהפך לבת בעקבות מה שקרה לו" אני אצעק ואקווה לטוב
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 07:37 PM
[b] [b]מאט וקיט[/b]
מאט~אתה וניתאי ניפגשתם במשחק ניתאי הגיב לפנייך אז תגיב לפי מה שהוא הגיב הינה:
"אני איתך" אני אומר לו וצול עם מייגון לגובה שלו,ואז מורה למייגון,להשתמש בפעימת דרקון על מי שהוא נלחם נגדו
אחרי שתערוך אני יעשה ההמשך לשניכם. [/b][/quote]
מצטער שלא הייתי פעיל...
מה עכשיו?
[b]ירין[/b]
אתה רואה שאין אף אחד ושבעצם זאת בכלל לא המעבדה של פרופסור ריד אלה מערה ומולך עומד ~[img]http://i32.tinypic.com/2ypfeco.jpg[/img]~ והעיינים שלו זוהרות בכחול ניראה שהוא מנסה לבלבל אותך אך משהו חוסם אותו,ואז פיתאום אתה שומע קול בראש:"למה אתה פה במערה הזאת פולש" מה תעשה??
[b]מאט[/b]
אתה וטרופיוס יוצאים ופיצאום רואים איש מוזר שעל החולצה שלו יש סימן איקס ומיתחת לאיקס סימן של גאלקטיק ולידו ~[img]http://i32.tinypic.com/302v0ph.jpg[/img]~ מה תעשה ??
[b]ארתור[/b]
מה זה בדיחה איך לפוקימון יכול להישתנות המין??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מיזל מיתחמק ואז אתה שומע שאגה:"טרינננגר" וישר אחריי מכת ברק שמחסלת את מיזל סנורנט יורד לך מהכתף מוכן לקרב מה תגיד לו לעשות??
ניתאי~בגלל שלא היית פעיל פספסת חלק חשוב באוונט שהוא חלק הפגישת מישהוא שמשחק איתך במשחק אז במצב הנוכחי אתה באוויר על מייגון אך על האדמה יש רק את~[img]http://www.arkeis.com/images/sprites/pollution.png[/img]~ מעולף ומפה שלו יוצאים מאט וטרופיוס שאר המאמנים עדיין נילחמים.