[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER]"כן, אבל עכשיו אני כבר לא מכוון עליך אקדח..." הוא מוציא את האקדח וזורק אותו הרחק מהישג יד. "למה עכשיו אתה סולח לי?"[/SPOILER][COLOR=DimGray][/COLOR]
Printable View
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER]"כן, אבל עכשיו אני כבר לא מכוון עליך אקדח..." הוא מוציא את האקדח וזורק אותו הרחק מהישג יד. "למה עכשיו אתה סולח לי?"[/SPOILER][COLOR=DimGray][/COLOR]
[quote=הראשון מהסוף;595799][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]"כן, אבל עכשיו אני כבר לא מכוון עליך אקדח..." הוא מוציא את האקדח וזורק אותו הרחק מהישג יד. "למה עכשיו אתה סולח לי?"[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"תאמת לא יודע ,אולי בגלל שפעם היית חבר היחיד שלי "אומר .
[/SPOILER]
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER]אייס נראה מהורהר. "טוב, בוא נלך לישון. סביר להניח שעד מחר סטן כבר ימצא אותנו, אז נצטרך אולי לעזוב את ניו יורק. וסטן הוא לא היחיד שרודף אחריי... אבל לפחות ביחד יש לנו סיכוי יותר טוב..."[/SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;595815][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]אייס נראה מהורהר. "טוב, בוא נלך לישון. סביר להניח שעד מחר סטן כבר ימצא אותנו, אז נצטרך אולי לעזוב את ניו יורק. וסטן הוא לא היחיד שרודף אחריי... אבל לפחות ביחד יש לנו סיכוי יותר טוב..."[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"לילה טוב "אומר לו בזמן שאני עוטף את עצמי בכנפיים שלי .
[/SPOILER]
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler]בתוך הכנפיים הגדולות שלך אתה מרגיש כמו במיטה חמה, מכורבל ומחומם. לאחר שינת לילה טובה לשם שינוי, אייס מעיר אותך. "תראה." הוא מצביע לעבר הרקיע, כפי שאפשר לראות אותו מפסל החירות. השמש עולה ונראית יפה בצורה מדהימה. כל כך הרבה צבעים רואים בנוף ומתחת את ניו יורק עם מאות אלפי אורות קטנים מנצנצים. "הלוואי שאם הייתה פה. " הוא אומר בעצב.[/spoiler]
[quote=הראשון מהסוף;595845][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]בתוך הכנפיים הגדולות שלך אתה מרגיש כמו במיטה חמה, מכורבל ומחומם. לאחר שינת לילה טובה לשם שינוי, אייס מעיר אותך. "תראה." הוא מצביע לעבר הרקיע, כפי שאפשר לראות אותו מפסל החירות. השמש עולה ונראית יפה בצורה מדהימה. כל כך הרבה צבעים רואים בנוף ומתחת את ניו יורק עם מאות אלפי אורות קטנים מנצנצים. "הלוואי שאם הייתה פה. " הוא אומר בעצב.[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"תתעודד"אומר לו והסתכל עליו .
"טוב נזוז ?"אשאל אותו.
[/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל-
[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DimGray]"כן" הוא אומר. אתם יורדים מהפסל אל האי הקטן שבו הוא נמצא, מורידים את הכנפיים שלכם ואייס שם מעיל. "אתה לא יכול להסתובב בלי חולצה..." הוא אומר. "חכה כאן." הוא הולך לחנות המזכרות של האתר ומביא לך[URL="http://www.efavata.com/TCBMS/cart/images/P/300_full.jpg"] חולצה חדשה.[/URL][/COLOR][/B][B][COLOR=DimGray]"מעניין אם תוכל להכניס אותה לגוף שלך." הוא תוהה בקול רם."[/COLOR][/B]
[/spoiler][B][COLOR=DimGray]
[/COLOR][/B]
[QUOTE=הראשון מהסוף;595756][B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple][B]
לא לשכוח לשים את התגובה בתוך ספויילר...
----------------------------------------
היא שוב מצחקקת. "וואו איזה כבד אתה... לא ראית את "האביר האפל"?"[/B][/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"כן ראיתי.. אני יודע מי זה הג'וקר.. בכל מקרה נחתתי על השיח וניצלתי,אבל קיבלתי שריטות עמוקות ונשארו לי מזה צלקות.." אגיד ואצחקק מעט.[/SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;595851][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B]
[spoiler][B][COLOR=dimgray]"כן" הוא אומר. אתם יורדים מהפסל אל האי הקטן שבו הוא נמצא, מורידים את הכנפיים שלכם ואייס שם מעיל. "אתה לא יכול להסתובב בלי חולצה..." הוא אומר. "חכה כאן." הוא הולך לחנות המזכרות של האתר ומביא לך [URL="http://www.bigfluff.com/images/siteimages/tees/newmens/liberty_tee_grey.jpg"]חולצה חדשה.[/URL][/COLOR][/B][B][COLOR=dimgray] "מעניין אם תוכל להכניס אותה לגוף שלך." הוא תוהה בקול רם."[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]
"אתה יודע לא כול העולם צרים לשמוע את זה "אומר לו בזמן שאני שם את החולצה.
"אני דיי בטוח שכן אבל אני לא חושב שאני אנסה את זה כאן"אומר.
[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][spoiler]"זאת דרך מעניינת להתחיל עם בחורה." היא אומרת. "זה בטוח מקורי...."[/spoiler]
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler]אייס ואתה הולכים לחנות המזון המהיר של האתר. אתם יושבים ומזמינים ארוחת בוקר. "אם זה נכון, אז זה יעזור לנו מאוד. נוכל לאחסן הרבה אספקה." אומר אייס.[/spoiler]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;595863][B][COLOR=purple]אנדרו-[/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]
אייס ואתה הולכים לחנות המזון המהיר של האתר. אתם יושבים ומזמינים ארוחת בוקר. "אם זה נכון, אז זה יעזור לנו מאוד. נוכל לאחסן הרבה אספקה." אומר אייס.
"[/spoiler][/quote]
"יכול להיות "ואומר לו "תזמין משהו טאק אווי אני אנסה לאחסן את זה . "
[/SPOILER]
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler]"השאלה היא אם תצליח לשמור את זה בלי שזה יתקלקל." אומר אייס. אתם מזמינים ממה שיש שם, לא הרבה מסתבר, רק המבורגרים קטנים וצ'פס. אתה מנסה לספוג אותם לתוך הגוף ומצליח. אתה מרגיש את החום שלהם בתוך הגוף ומחוץ לגוף, כמו שהרגשת עם הכדור שאייס ירה בך. אתה מצליח להשאיר אותם חמים בלי מאמץ.[/spoiler]
[quote=הראשון מהסוף;595893][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]"השאלה היא אם תצליח לשמור את זה בלי שזה יתקלקל." אומר אייס. אתם מזמינים ממה שיש שם, לא הרבה מסתבר, רק המבורגרים קטנים וצ'פס. אתה מנסה לספוג אותם לתוך הגוף ומצליח. אתה מרגיש את החום שלהם בתוך הגוף ומחוץ לגוף, כמו שהרגשת עם הכדור שאייס ירה בך. אתה מצליח להשאיר אותם חמים בלי מאמץ.[/spoiler][/quote]
"אני חושב שהדברים שאני מכניס לגוף יוצאים באותו מצב שהם היו לפניי זה אז כנראה שאני יכול לשמור עליהם"אומר .
[COLOR=DimGray][B]מייקל
[/B][/COLOR][spoiler]"מגניב." אומר אייס. אתם אוכלים את האוכל הזה, ובכסף שנשאר קונים עוד אוכל שמאוחסן אצלך. ואז אתם עפים מהאי. "לפני שנחליט מה עושים הלאה, כדאי שנלך לברונקס. יש לי שם כמה עסקים לא פתורים..."[/spoiler]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;595915][COLOR=dimgray][B]מייקל[/B][/COLOR]
[spoiler]"מגניב." אומר אייס. אתם אוכלים את האוכל הזה, ובכסף שנשאר קונים עוד אוכל שמאוחסן אצלך. ואז אתם עפים מהאי. "לפני שנחליט מה עושים הלאה, כדאי שנלך לברונקס. יש לי שם כמה עסקים לא פתורים..."[/spoiler][/quote]
"למה יש לי הרגשה שזה לא הולך להיות כל כך נחמד ?"אשאל אותו .
[/SPOILER]