-
[quote=DButcher;597045]
[B]רד[/B] -
סוומפרט מזנק לזירה וברנדון מיד מתפעל ואומר:"מדהים... הגודל שלו, השרירים האלו! נראה שגידלת אותו היטב, זה צריך להיות קרב מעניין בעבור גלייגר שלי",
הוא מסיים לדבר והקרב מתחיל וסוומפרט יורה פעימת מים אדירה לכיוון גלייגר וברנדון אומר:"התחמק מזה עם מתקפה מהירה ופגע בו עם מספרי איקס",
גלייגר נעשה רציני ובעזרת הרוחות הטובות שבזירת המכון הוא משתמש במתקפה מהירה ומצליח להתעופף מעל פעימת המים ולהתחמק,
גלייגר ממשיך במהירות לכיוון סוומפרט עם מספרי איקס וסוומפרט פוגע בו עם אגרוף קרח שנראה ששווה בעוצמתו למספרי האיקס ושני הפוקימונים חוטפים מעט נזק,
גלייגר נסוג בחזרה לאחור ונראה שאגרוף הקרח הצליח לחבר את הצבתות שלו בצורת הצלבה וברנדון אומר:"ניפוץ סלע, שבור את הקרח!" וגלייגר חובט באחד הסלעים בזירה ונפטר מהקרח,
מה תעשה?[/quote]
שוב אגרוף קרח ואז פעימת מים פעם נוספת
-
[quote=DButcher;596872]
[B]ג'וני[/B] -
מאושר מניצחונך אתה פונה למעבורת הספיר המזרחית ושם אתה עולה על הספינה שמביאה אותך לחופי האי,
אתה יורד מהספינה ודורך על האדמה הלבנה והמקסימה ומריח את ניחוח הטבע שנכנס חזק לאפך ובאופק אתה רואה את טירת היהלום שעשויה אבנים נוצצות ומרהיבה ביופיה,
את מתקדם לכיוון הטירה ועובר ליד האגם באי שזכה לכינוי אגם הנשמות ואתה מבחין ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/92.png[/IMG] ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/93.png[/IMG] שמרחפים מעל האגם,
מה תעשה?
[/quote]
"אני רוצה לפתח את איווי לאמבריון,אני לא צריך את הרוחות האלה" אומר ואמשיך ךטירת היהלום בעודי מחכה ללילה
-
[B]רד[/B] -
סוומפרט מתקרב לגלייגר ומרים את אגרוף הקרח שלו באוויר ומתכונן להנחית מכה אדירה וגלייגר שנמצא חסר אונים מול סוומפרט חוטף מכה אדירה,
גלייגר נפצע קשה מפגיעה ישירה אך נראה שהוא עדיין מסוגל לעמוד "גלייגר סיים את זה עכשיו, גיליוטינה!" ברנדון אומר לו,
גלייגר עף בשיא המהירות אל סוומפרט ופותח לקראתו את הצבת הימנית שלו ושנייה לפני שהוא נוגע בו סוומפרט יורה עליו מתקפת פעימת מים אדירה,
גלייגר לא מסוגל להתגונן וחוטף מכה אדירה שסוחפת את גלייגר לאחור והוא מנסה לקום ולהתאושש אך נראה שהדבר בלתי אפשרי עם הפציעות שלו והוא מתעלף,
"תחזור היית מצויין חבר קטן, אוקיי עכשיו הקרב האמיתי יתחיל!" ברנדון אומר בנחישות בזמן שהוא מחזיר את גלייגר,
הוא שולף פוקדור מכיס חולצתו ואומר:"טורטרה תתייצב!" ומולך נעמד[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/389.png[/IMG] עצום מימדים,
מה תעשה?
[B]ג'וני[/B] -
הלילה מגיע ואתה יושב תחת אור הירח מחוץ לטירת היהלום, מה תעשה?
-
[quote=DButcher;597103]
[B]ג'וני[/B] -
הלילה מגיע ואתה יושב תחת אור הירח מחוץ לטירת היהלום, מה תעשה?[/quote]
"אוקי איווי צא" אומר ואוציא את איווי ואומר לו "עכשיו אני רוצה לפתח אותך לאמבריון אז קדימה כדאי שנתאמן חבר טוב? וגם אני אעזור לך בכל מה שצריך" אומר לו ואתחיל לעזור לו באימונים
-
[QUOTE=DButcher;597045][b]יואב[/b] -
אתה מתחיל אימונים מיוחדים קשים ומאתגרים בעבור גלייגר שעם הזמן הופך ללוחם חזק במיוחד והוא מצליח ללמוד מתקפת חול, אס אווירי ובמקום מכת כנף יוצא לו כנף ברזל!
נראה שהוא יתחזק מאוד ונעשה מהיר ובעל ביטחון עצמי גבוה במיוחד אך נראה שהוא גם תשוש מאוד ופצוע מהאימונים,
מה תעשה? [b]גלייגר למד מתקפת חול, אס אווירי וכנף ברזל![/b]
"כל הכבוד גלייגר ועכשיו זה הזמן שלך לנוח" אני לוקח אותו למרכז הפוקימונים ומרפא אותו שם
-
[b]חיים[/b] -
גרוטל תופס את אנרגיית האור שבזירה ומצליח להחלים ולהתאושש עם הסינטזה וויביל שגם מתאושש חוטף לפתע עלי טער מגרוטל,
"ציפורן פלדה, צא!" צועק לו רג'י אך נראה שהוא לא מספיק והוא חוטף את עלי הטער שגורמים לו נזק אדיר והוא נראה תשוש ופצוע,
מה תעשה?
"תגמור אותו בחבטת גוף ואם זה לא יספיק תשתמש בכדור אנרגייה"
-
[quote=DButcher;597103][B]רד[/B] -
סוומפרט מתקרב לגלייגר ומרים את אגרוף הקרח שלו באוויר ומתכונן להנחית מכה אדירה וגלייגר שנמצא חסר אונים מול סוומפרט חוטף מכה אדירה,
גלייגר נפצע קשה מפגיעה ישירה אך נראה שהוא עדיין מסוגל לעמוד "גלייגר סיים את זה עכשיו, גיליוטינה!" ברנדון אומר לו,
גלייגר עף בשיא המהירות אל סוומפרט ופותח לקראתו את הצבת הימנית שלו ושנייה לפני שהוא נוגע בו סוומפרט יורה עליו מתקפת פעימת מים אדירה,
גלייגר לא מסוגל להתגונן וחוטף מכה אדירה שסוחפת את גלייגר לאחור והוא מנסה לקום ולהתאושש אך נראה שהדבר בלתי אפשרי עם הפציעות שלו והוא מתעלף,
"תחזור היית מצויין חבר קטן, אוקיי עכשיו הקרב האמיתי יתחיל!" ברנדון אומר בנחישות בזמן שהוא מחזיר את גלייגר,
הוא שולף פוקדור מכיס חולצתו ואומר:"טורטרה תתייצב!" ומולך נעמד[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/389.png[/IMG] עצום מימדים,
מה תעשה??[/quote]
חזור סוומפרט היית מדהים.
צא סוולו ציפור אמיצה ואז שוב ציפור אמיצה
-
[b]סילבר[/b] -
עצבני ומחושב אתה פוקד על גרמצ'ופ להשתמש בריקוד חרבות שמעצים את כוחו הפיזי ומיד הוא עף לכיוון טורטרה עם ציפורן דרקון,
"שאיבת ג'יגה, קדימה!" גרמצ'ופ מותקף על ידי שאיבת הג'יגה של טורטרה ברגע שהוא מתקרב אליו והוא נתפס בענפים של טורטרה ששואבים לו את אנרגיית החיים,
גרמצ'ופ זועם ומשתולל ולא מצליח להשתחרר מאחיזת הענפים של טורטרה שמקבל אנרגיה וכח רב מהשימוש במתקפה,
מה תעשה?
אני אומר לגראצ'ומפ להשתמש בלהביור ואז בציפורן דרקון.
-
[b]ג'וני[/b] -
אתה ואיווי מתאמנים הרבה מתחת לאור הירח אך נראה שבשביל לפתח אותו תצטרך לחזק את הקשר שלכם יותר מאשר לחזק אותו,
השמש זורחת שוב מעליכם לאחר לילה שלם וקשה בעבור איווי שהתחזק ולמד כדור צל!
מה תעשה? [b]איווי למד כדור צל![/b]
[b]יואב[/b] -
אתה נותן לאחות ג'וי לטפל בגלייגר ותוך זמן קצר הוא כמו חדש ואתה מוכן להמשיך במסע שלך,
מה תעשה?
[b]חיים[/b] -
וויביל התשוש מנסה להתאושש בזמן שגרוטל רץ לעברו ומטיח אותו בקרקע עם חבטה אדירה ונראה שהוא לא מסוגל להלחם,
שופט המכון מביט בו ואומר:"וויביל לא מסוגל להלחם, המנצח בקרב המכון הוא חיים!" ורג'י ניגש אלייך ומעניק לך את תג היהלום!
מה תעשה? [b]זכית בתג היהלום![/b]
[b]רד[/b] -
סוולו עף לתוך הזירה ותופס תאוצה בשביל מתקפת ציפור אמיצה אדירה וברנדון אומר:"טורטרה הברקת סלע!",
וטורטרה מתחיל לזהור ונעשה בוהק וגופו נעשה קליל יותר וסוולו עף לעברו במהירות "עכשיו חבר טיפוס סלעים!",
טורטרה שנעשה מהיר במיוחד רץ לצידי ההר במהירות עם טיפוס הסלעים ונראה שסוולו איבד את המטרה שלו,
סוולו מחמיץ את טורטרה שמזנק עליו מלמעלה ומטיח אותו בחוזקה בקרקע ונראה שהוא ספג מכה אדירה,
סוולו מתאושש ועובר דרך הרווח ברגליו של טורטרה שעומד מעליו ועף גבוה לאוויר במהירות ומתכונן להשתמש בציפור אמיצה פעם נוספת,
"מרשים מאוד אבל טורטרה שלי לא יהיה טרף קל! השתמש באבנים חדות, קדימה!" סוולו מסתובב באוויר ופונה לכיוון טורטרה ששולח עליו מתקפת אבנים חדות,
סוולו לא מספיק ליצור איתו מגע ומתקפת האבנים החדות פוגעת בו חזק ונראה שהוא חוטף פציעה אפקטיבית במיוחד והוא לא מסוגל להלחם,
שופט המכון מביט בו ואומר:"סוולו לא מסוגל להלחם, המנצח הוא טורטרה!" וברנדון מביט בטורטרה ומשבח אותו על עבודתו הטובה,
מה תעשה?
[B]סילבר[/B] -
גרמצ'ופ מתאושש ושולח מתקפת להביור אדירה שגורמת לטורטרה נזק עצום ולפני שהוא מספיק להתאושש הוא חוטף ציפורן דרקון אדירה שהתחזקה בזכות כל ריקודי החרבות,
טורטרה סופג מתקפה אדירה ונראה שהוא לא מסוגל להלחם ופול אומר:"חסר תועלת... תחזור!" והולך משם,
מה תעשה?
-
[quote=DButcher;597342]
[B]רד[/B] -
סוולו עף לתוך הזירה ותופס תאוצה בשביל מתקפת ציפור אמיצה אדירה וברנדון אומר:"טורטרה הברקת סלע!",
וטורטרה מתחיל לזהור ונעשה בוהק וגופו נעשה קליל יותר וסוולו עף לעברו במהירות "עכשיו חבר טיפוס סלעים!",
טורטרה שנעשה מהיר במיוחד רץ לצידי ההר במהירות עם טיפוס הסלעים ונראה שסוולו איבד את המטרה שלו,
סוולו מחמיץ את טורטרה שמזנק עליו מלמעלה ומטיח אותו בחוזקה בקרקע ונראה שהוא ספג מכה אדירה,
סוולו מתאושש ועובר דרך הרווח ברגליו של טורטרה שעומד מעליו ועף גבוה לאוויר במהירות ומתכונן להשתמש בציפור אמיצה פעם נוספת,
"מרשים מאוד אבל טורטרה שלי לא יהיה טרף קל! השתמש באבנים חדות, קדימה!" סוולו מסתובב באוויר ופונה לכיוון טורטרה ששולח עליו מתקפת אבנים חדות,
סוולו לא מספיק ליצור איתו מגע ומתקפת האבנים החדות פוגעת בו חזק ונראה שהוא חוטף פציעה אפקטיבית במיוחד והוא לא מסוגל להלחם,
שופט המכון מביט בו ואומר:"סוולו לא מסוגל להלחם, המנצח הוא טורטרה!" וברנדון מביט בטורטרה ומשבח אותו על עבודתו הטובה,
מה תעשה?
?[/quote]
מא אבסול הראה לו כמה שאתה חזק!כדורי צל ואז קפוץ עליו עם חיתוך לילי,ואז ציפורן צל.
-
[b]יואב[/b] -
אתה נותן לאחות ג'וי לטפל בגלייגר ותוך זמן קצר הוא כמו חדש ואתה מוכן להמשיך במסע שלך,
מה תעשה?
"אחות ג'וי את יודעת במקרה איפה אני יכול להשיג טופר מתכת בשביל הגלייגר שלי כדי שיתפתח" אני שואל אותה
-
[b]רד[/b] -
אבסול נכנס לזירה ובמהירות מזנק לאוויר ויורה כדורי צל רבים על טוטרה "קדימה חבר השתמש בקליע זרעים!" אומר לו ברנדון,
טורטרה יורה קליע זרעים חזק במיוחד על כדורי הצל אך נראה שזה לא מספיק וטורטרה נפצע וניזוק אך הוא נשאר יציב,
"לא רע בכלל, קדימה השתמש בשאיבת ג'יגה" טורטרה שולח את הענפים מתוך העץ שלו לכיוון אבסול שרץ לכיוונו במהירות עם חיתוך לילה,
אבסול מצליח להתחמק מהענפים ומזנק על טורטרה ששולח ענף נוסף בתור הפתעה ותופס את אבסול חזק ושואב לו את אנרגיית החיים בשביל להחלים,
אבסול נחלש ומתעייף אך הוא מצליח להתאושש מהר והוא רץ מזנק על טורטרה פעם נוספת עם ציפורן צל וברנדון צועק במהרה "נשיכה!",
אבסול פוגע בפרצופו של טורטרה בחוזקה עם ציפורן הצל אך הנזק שהוא חוטף לא משבש את התנועה שלו והוא תופס את אבסול בזנבו עם נשיכה,
אבסול נאבק כדי להשתחרר וטורטרה מעיף אותו על הסלעים שבצידי הזירה ואבסול סופג הרבה נזק אך מתאושש ונשאר עומד,
מה תעשה?
[b]יואב[/b] -
אתה מנסה לברר עם האחות ג'וי היכן נמצא טופר מתכת בעבור גלייגר אך נראה שהיא חושבת מעט ואומרת:"אני מתנצלת מאוד אין לי מושג אבל כדי שתשאל את המוכר בחנות",
מה תעשה?
-
[quote=DButcher;597442][B]רד[/B] -
אבסול נכנס לזירה ובמהירות מזנק לאוויר ויורה כדורי צל רבים על טוטרה "קדימה חבר השתמש בקליע זרעים!" אומר לו ברנדון,
טורטרה יורה קליע זרעים חזק במיוחד על כדורי הצל אך נראה שזה לא מספיק וטורטרה נפצע וניזוק אך הוא נשאר יציב,
"לא רע בכלל, קדימה השתמש בשאיבת ג'יגה" טורטרה שולח את הענפים מתוך העץ שלו לכיוון אבסול שרץ לכיוונו במהירות עם חיתוך לילה,
אבסול מצליח להתחמק מהענפים ומזנק על טורטרה ששולח ענף נוסף בתור הפתעה ותופס את אבסול חזק ושואב לו את אנרגיית החיים בשביל להחלים,
אבסול נחלש ומתעייף אך הוא מצליח להתאושש מהר והוא רץ מזנק על טורטרה פעם נוספת עם ציפורן צל וברנדון צועק במהרה "נשיכה!",
אבסול פוגע בפרצופו של טורטרה בחוזקה עם ציפורן הצל אך הנזק שהוא חוטף לא משבש את התנועה שלו והוא תופס את אבסול בזנבו עם נשיכה,
אבסול נאבק כדי להשתחרר וטורטרה מעיף אותו על הסלעים שבצידי הזירה ואבסול סופג הרבה נזק אך מתאושש ונשאר עומד,
מה תעשה??[/quote]
שוב כדורי צל,ובין הכדור השלישי לרביעי קפוץ על חיתוך לילי בכל הכוח,ואז פעימת אופל.
-
[b]יואב[/b] -
אתה מנסה לברר עם האחות ג'וי היכן נמצא טופר מתכת בעבור גלייגר אך נראה שהיא חושבת מעט ואומרת:"אני מתנצלת מאוד אין לי מושג אבל כדי שתשאל את המוכר בחנות",
מה תעשה?[/QUOTE]
"אוקיי תודה אני אומר לה ויוצא מהמרכז הפוקימונים
אני נכינס לחנות העיר ושואל את המוכר "אתה מוכר פה אולי טופר מתכת?"
-
[quote=DButcher;597342][B]ג'וני[/B] -
אתה ואיווי מתאמנים הרבה מתחת לאור הירח אך נראה שבשביל לפתח אותו תצטרך לחזק את הקשר שלכם יותר מאשר לחזק אותו,
השמש זורחת שוב מעליכם לאחר לילה שלם וקשה בעבור איווי שהתחזק ולמד כדור צל!
מה תעשה? [B]איווי למד כדור צל![/B]
[/quote]
' אוקי אבל אם אני אתן לו אהבה עכשיו הוא יתפתח לי לאספיון' אחושב ואומר "יפה התאמנו מעולה כל הכבוד לך" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור ולאחר מכן אלך לטירת היהלום