-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]אתה מזנק על סוויפר נאבק בוא בכל הכוח.. הוא חובט בגבך ומוחץ אותך מעט אך אתה לא מוותר, אתה מצליח לדפוק את ראשו באדמה!
והוא מתעלף לשניות, לאחר מכן הוא קם ותופס אותך בחניקה הוא נכרך סביבך כראשו מול ראשך ושואג בכעס ועצמה.
אתה עוצם את עינייך וחושב לרגע "זה הסוף?!", "זה מה שהספקתי לעשות?" ולפתע מאחור מגיח טיילו הפצוע עם אס אווירי שפוגע היישר עורפו של סוויפר, זה היה אס אווירי ממש חזק נשמע אפילו הדף.. סווייפר מתעלף בו במקום.
[b]מה תעשה? איך תגיב?[/b][/color] [/quote]וואו!מאיפה זה בא?"אשאל את עצמי עם חיוך מופתע על הפנים.
"תודה רבה טיילו!"אומר לו ואחבק אותו בכוח."הצלת את חיי!"אומר לו
"קדימה בואו נחזור לישון!יש לנו עו זמן מנוחה רב!"אומר להם בפיעוק ענק.
-
[SIZE=3][B][COLOR=Red][I]~סליחה שלא הגבתי עד עכשיו!!! פשוט הלכתי להסתובב עם חברים ונשארנו ערים כל הלילה!!!~[/I][/COLOR]
[/B][/SIZE][U][B]
[COLOR=Purple]לי:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Purple]
"חהחהחהחהההה.. איזה בטחון, לא חבל שתתאכזב ככה כמו האחרים?" הוא אומר בצחוק גדול כלפיך..
"אוקיי אני ישאר עם מאצ'וק שלי, בחר פוקימון, יש לך מזל שאתה קרוב למרכז הפוקימונים!" הוסיף לומר בחיוך!
אתה מתרגז קצת.. הרבה מהאנשים מסתכלים עליך, מתפאלים מהאומץ שלך ורוצים לראות את הקרב בציפייה..
ואז לפתע זה שלפניך אומר "תבחר כבר פוקימון, ודרך אגב קוראים לי מקיין, שתדע למי הפסדת!"
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אחי לא שמת לב שכתבתי שטורקול תנקעי על הגב? לא יודע עם שמת או לא כי בכל זאת מה שכתבת יכול לעזור..
- - - - - - - - - - - - - -
טורקול הפוך על הרצפה אינו מסוגל לזוזו בעוד שג'יודוד מתקרב עליו בגלגול מזנק לאוויר וממשיך משם באגרוף ממוקד!
ברגע האחרון אתה פוקד עליו במהירות לצאת בהגנה, זה יוצא בועה ירוקה וגדולה מסבבו שמצמצמת את הפגיעה כמעט לאפס...
גיודוד נעדף לאחור אך זה לא מה שעוצר אותו, טורקול יוצא בסחרור מהיר וג'יודוד בכדור ג'יירו... טורקול משלב להביור אך ג'יודוד מקבל הוראה מברוק להסתובב מהר יותר.
כל הלהביור שפוגע בג'יודוד עף לצדדים בקלות.
והם נכנסים אחד בשני, הם עומדים באוויר מסתובבים ומתגשים אחד בשני ללא הפסק...
[COLOR=SlateGray][U][B]שחר:
[/B][/U]"אחחח.. זה היה כואב!" אתה אומר בכעס קל על קאטרפי.. לאחר מכן אתה מוציא החוצה את צ'יקוריטה ושולח אותה בעליי תאר.
צ'יקוריטה יוצאת מהפוקדור בזריזות, ואך קופצת עלייך ומתחכחת בך כמו חתול.. לאחר מכן קופצת חזרה ארצה וחובטת בחזקה עם עלי תער בקאטרפי הקטן!
קאטרפי מצליח להתאושש.. הוא לא מוותר הוא חוזר בחזרה עם תווי חוטים שקושר את צ'יקוריטה, ואז נושח את גבה בחזקה עם נשיכת חרק.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אתה מחבק בחזקה את טיילו על המהלך הנועז ומודה לו.. לאחר מכן סוויפר מתעורר אך המפחוד מזדחל במהירות אל השיחים ונעלם.
הוא נרתע מהמכה החזקה שהנחית עליו טיילו, השעה 03:15 לפנות בוקר, אתה וטיילו חוזרים לישון ומהעייפות הרבה שהייתה בכם ואתה נרדמים תוך שניות..
לפתע בשעה 08:00 בדיוק אתה קם בבהלה מאקדח מים היישר לפניך, מי שמעיר אותך הוא טוטודייל!
שקופץ לך בקלות על הבטן ומחייך עליך!
[B]איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
אתה לא ממש צריך לחפור אלה לסרוק את האיזור.. שהוא כבר חפר, טוב אני יראה איך אני יוכל לשלב את זה..
- - - - - - - - - - - - - - -
אתה מוציא החוצה את פרינפלאפ, מדליק את הפנס בקצה הכובע שהביא לך טוב ויוצא לסרוק, שולח את פרינפלאפ לניקור מקדחה במידה ואתה חושב שאתה מוצא משהוא.. אך לשוו!
לפתע אתה מרגיש בין הצללים שמשהוא עוקב אחירך.
אתה מסתכל ולא מבחין בכלום לפתע אתה שומע רעש קל, ונופל.. זהוא פאנפי[/COLOR][COLOR=Teal][SIZE=2][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=3388133.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/3388133.png[/IMG][/URL][/SIZE]הוא קופץ קלות ומחייך עליך.
אתה מבחין שהוא צעיר מאוד וכנראה רק רוצה לשחק.
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
טורצ'יק מנסה לחפור בתוך הלהביור של צ'מיליון אך הוא מגביר כוח ומפיל את טורצ'יק על הרצפה.. טורצ'יק מתעלף וקרב נגמר.
אתה רץ לקחת את טורצ'יק והוא מתעורר "טורצ'יק טוווורר..." הוא אומר בעצבות, הוא מצעטר על זה שהפסיד בקרב!
[B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote]דן:
אתה וטורצ'יק עובדים בצור כזאת שתעצבן את צ'רמיליון, טורצ'יק משתמש בגחלת ובורח.. שוב ושוב.. צ'רמיליון רוטח מזעם!
ולא מפסיק לתקוף, קולינס מרגיע אותו "הם עושים את זה בכוונה צ'רמיליון, תנשום כמה נשימות ותרגע!"
צ'רמיליון עוצר, עוצם את העיינים ונושם לרווחה, לאחר מכן הוא מחייך לעבר טורצ'יק ויוצא במסך עשן..
אתה וטורצ'יק לא רואים כלום, צ'רמיליון מנצל את ההיתרון שלו עכשיו חובט בטורצ'יק שוב ושוב עם חבטה..
ובסוף חובט בוא גבוהה לאוויר!
העשן מתפזר ואת מבחין בטורצ'יק הפצוע באוויר, ובצ'רמיליון שעומד לפלוט מהפה להביור!
מה תעשה?[/quote]
"תשתמש בניקור כך שתחפור בטוח הלהביור לאחר מכן תשתמש בגחלת ותסתובב שיוצר מין מערבולת"אני אומר לטורציק בקול ומעודד אותו.
-
[QUOTE=nivX10;839807][SIZE=3][B][COLOR=Red][I]
אחי לא שמת לב שכתבתי שטורקול תנקעי על הגב? לא יודע עם שמת או לא כי בכל זאת מה שכתבת יכול לעזור..
- - - - - - - - - - - - - -
טורקול הפוך על הרצפה אינו מסוגל לזוזו בעוד שג'יודוד מתקרב עליו בגלגול מזנק לאוויר וממשיך משם באגרוף ממוקד!
ברגע האחרון אתה פוקד עליו במהירות לצאת בהגנה, זה יוצא בועה ירוקה וגדולה מסבבו שמצמצמת את הפגיעה כמעט לאפס...
גיודוד נעדף לאחור אך זה לא מה שעוצר אותו, טורקול יוצא בסחרור מהיר וג'יודוד בכדור ג'יירו... טורקול משלב להביור אך ג'יודוד מקבל הוראה מברוק להסתובב מהר יותר.
כל הלהביור שפוגע בג'יודוד עף לצדדים בקלות.
והם נכנסים אחד בשני, הם עומדים באוויר מסתובבים ומתגשים אחד בשני ללא הפסק...
[/B][/COLOR][/QUOTE]
ראיתי שנושא לאימוץ והחייאה שאתה מסרת את המשחק שלך לאימוץ,למה?
"טורקול! נעשה לו טריקו! תתנגש בו אבל תוך כדי שאתה משתמש בהגנה! אחר כך תצא אליו בסיחרור מהיר משולב בחימום יתר!" אומר לו
-
[quote=nivX10;839807][SIZE=3][B][COLOR=Red][I]~סליחה שלא הגבתי עד עכשיו!!! פשוט הלכתי להסתובב עם חברים ונשארנו ערים כל הלילה!!!~[/I][/COLOR]
[/B][/SIZE][U][B]
[COLOR=Purple]לי:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Purple]
"חהחהחהחהההה.. איזה בטחון, לא חבל שתתאכזב ככה כמו האחרים?" הוא אומר בצחוק גדול כלפיך..
"אוקיי אני ישאר עם מאצ'וק שלי, בחר פוקימון, יש לך מזל שאתה קרוב למרכז הפוקימונים!" הוסיף לומר בחיוך!
אתה מתרגז קצת.. הרבה מהאנשים מסתכלים עליך, מתפאלים מהאומץ שלך ורוצים לראות את הקרב בציפייה..
ואז לפתע זה שלפניך אומר "תבחר כבר פוקימון, ודרך אגב קוראים לי מקיין, שתדע למי הפסדת!"
[COLOR=Teal][/COLOR][/quote]
אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו"אני רוצה שתיתן את כול כולך בקרב הזה.עכשיו תשתמש בגלגל אש ואז בחפירה"
-
[quote=nivX10;839807][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אתה לא ממש צריך לחפור אלה לסרוק את האיזור.. שהוא כבר חפר, טוב אני יראה איך אני יוכל לשלב את זה..[/COLOR]
[COLOR=teal]- - - - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מוציא החוצה את פרינפלאפ, מדליק את הפנס בקצה הכובע שהביא לך טוב ויוצא לסרוק, שולח את פרינפלאפ לניקור מקדחה במידה ואתה חושב שאתה מוצא משהוא.. אך לשוו![/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע אתה מרגיש בין הצללים שמשהוא עוקב אחירך.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מסתכל ולא מבחין בכלום לפתע אתה שומע רעש קל, ונופל.. זהוא פאנפי[/COLOR][COLOR=teal][SIZE=2][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=3388133.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/3388133.png[/IMG][/URL][/SIZE]הוא קופץ קלות ומחייך עליך.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מבחין שהוא צעיר מאוד וכנראה רק רוצה לשחק.[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/quote]
"חחח שלום קטנצ'יק מה אתה עושה כאן לבד?" אשאל בחיוך
"אני לא יכול לשחק איתך אני טיפה עסוק,אולי בפעם אחרת" אגיד בחיוך ואמשיך בעבודתי
-
[quote]דן:
טורצ'יק מנסה לחפור בתוך הלהביור של צ'מיליון אך הוא מגביר כוח ומפיל את טורצ'יק על הרצפה.. טורצ'יק מתעלף וקרב נגמר.
אתה רץ לקחת את טורצ'יק והוא מתעורר "טורצ'יק טוווורר..." הוא אומר בעצבות, הוא מצעטר על זה שהפסיד בקרב!
איך תגיב? מה תעשה?[/quote]
"טורציק הקרב היה מצוין אתה פוקימון ממש מדהים" אני אומר לו כשאני מחבק אותו,"אתה נהייתה ממש חזק אחרי הקרב האחרון" אני אחזיר את טורציק לפוקדור,ואומר ליריב שלי "הקרב היה מצוין,עכשיו אני הולך לתפוס את הפוקימון הראשון שלי" ומתחיל להתקדם לעבר המכון הראשון.
-
ראית את התאריך של מתי שפרסמתי?
- - - - - - - - - - -
טורקול וג'יודוד עדיין נלחמים זה בזה, מנסים לשבור אחד את השני, אך אף אחד לא עוצר..
טורקול מפעיל הגנה שלעט לעט דוחקת את ג'יודוד אחורה, "ג'יודוד אל תכנע לו אתה יכול, תגביר כוח קדימה!" צועק ברוק בעידוד לג'יודוד.
לפתע כדור הג'יירו מסתובב אפילו מהר יותר.. הוא ממשיך לפתע שובר את ההגנה של טורקול ומעיף אותו לאחור..
הוא יוצא שוב בסחרור מהיר ומשלב איתו חימום יתר הוא מסתובב ומשתובב וזה נראה כמו ממטרה שמפזרת את כל חימום היתר בזירה!
לפתע זה נותן פגיעה ישירה בראשו של ג'יודוד ומפיל אותו ארצה.
"לא ג'יודוד, קום קדימה!" ג'יודוד כבר חבוט.. אך לעט לע קם, "טורקול עייף נורא ואינו מסוגל כבר לחמוק.. עם הוא יצליח זה יגמר!" אתה חושב לעצמך לרגע בדאגה.
ג'יודוד קם מחייך, אך לפתע "ג'יי -יווודווודד.."הוא אומר ונופל בחזרה, הוא מעולף.
ולפתע אומר השופט "ג'יודוד אינו מסוגל להילחם המנצח בקרב הוא טורקול, הזוכה הוא סם מהעיר סאנרייז!" קורא השופט בכל ומניף לעברך שוב את הדגל הירוק.
לפתע ברוק קורא בקול "כל הכבוד לך, אתה רשאי לקבל את התג עכשיו או להתמודד נגד סטיליקס!"
הוא ניהיה עצוב קצת על זה שאתה הולך, אך אתה ממשיך בדרכך.. לפתע אתה שומע "פפאאנפי! פפפאאנפי! פפאאנפי!"
הוא מלמל לעצמו וצועד אחריך בחיוך מאושר.. נראה שהוא לא רוצה לעזוב.
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
קולינס לוחץ את ידך ואומר "זה היה קרב מעולה, היו רגעים שחשבתי שאפסיד, כל הכבוד!" הוא אומר לך בחיוך נבוך ומסדר את משקפיו..
אתה מנופף לו לשלום וממשיך בדרך, לפתע אתה מבחין בשני פוקימונים:[/COLOR] [SIZE=2][COLOR=Olive][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/my0dg2yzoqj3.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][COLOR=Olive]יאנמה [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=17869921.png][img]http://www.up2me.co.il/images/17869921.png[/img][/url]וונומט..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple][U][B]לי:
[/B][/U]"אוקיי שיהיה.. מאצ'וק זוז ותשתמש בבעיטה נמוכה כדי להפיל אותו!" לפתע מאצ'וק מזנק הצידה ותוקף בבעיטה נמוכה שגורמת לצ'ימצ'אר לאבד איזון ומפילה אותו על הזירה בחזקה.
מאצ'וק ממהר לחזור עם שבירת לבנים אך צ'ימצ'אר מצליח להימלט בחפירה.
כעת צ'ימצ'אר מתחת לאדמה הוא ומאצ'וק לא יכול לפגוע בוא.. אך לפתע מאצ'וק מזנק גבוהה אל מעל הבור של צ'ימצ'אר ומכוון לתוכו כדור הילה.. "עם הוא יפגע זה יהיה נזק רציני!" אומר לך קיין בצחקוק ומזהיר אותך.
-
[quote=nivX10;840928][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]הוא ניהיה עצוב קצת על זה שאתה הולך, אך אתה ממשיך בדרכך.. לפתע אתה שומע "פפאאנפי! פפפאאנפי! פפאאנפי!"[/COLOR]
[COLOR=teal]הוא מלמל לעצמו וצועד אחריך בחיוך מאושר.. נראה שהוא לא רוצה לעזוב.[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/quote]
'חחח הוא לא עוזב אותי' אחשוב
"היי קטנצ'יק אולי אתה רוצה להצטרף אלי למסע שלי?" אשאל בחיוך
-
[QUOTE=nivX10;840928][COLOR=Black][U][B]
[COLOR=Purple][U][B]לי:
[/B][/U]"אוקיי שיהיה.. מאצ'וק זוז ותשתמש בבעיטה נמוכה כדי להפיל אותו!" לפתע מאצ'וק מזנק הצידה ותוקף בבעיטה נמוכה שגורמת לצ'ימצ'אר לאבד איזון ומפילה אותו על הזירה בחזקה.
מאצ'וק ממהר לחזור עם שבירת לבנים אך צ'ימצ'אר מצליח להימלט בחפירה.
כעת צ'ימצ'אר מתחת לאדמה הוא ומאצ'וק לא יכול לפגוע בוא.. אך לפתע מאצ'וק מזנק גבוהה אל מעל הבור של צ'ימצ'אר ומכוון לתוכו כדור הילה.. "עם הוא יפגע זה יהיה נזק רציני!" אומר לך קיין בצחקוק ומזהיר אותך.
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"צא מהבור ותנגש בכדור הילה עם גלגל הלהבה שלך ואז גחלת על מצ'וק"
-
[QUOTE=nivX10;840928][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
ראית את התאריך של מתי שפרסמתי?
- - - - - - - - - - -
טורקול וג'יודוד עדיין נלחמים זה בזה, מנסים לשבור אחד את השני, אך אף אחד לא עוצר..
טורקול מפעיל הגנה שלעט לעט דוחקת את ג'יודוד אחורה, "ג'יודוד אל תכנע לו אתה יכול, תגביר כוח קדימה!" צועק ברוק בעידוד לג'יודוד.
לפתע כדור הג'יירו מסתובב אפילו מהר יותר.. הוא ממשיך לפתע שובר את ההגנה של טורקול ומעיף אותו לאחור..
הוא יוצא שוב בסחרור מהיר ומשלב איתו חימום יתר הוא מסתובב ומשתובב וזה נראה כמו ממטרה שמפזרת את כל חימום היתר בזירה!
לפתע זה נותן פגיעה ישירה בראשו של ג'יודוד ומפיל אותו ארצה.
"לא ג'יודוד, קום קדימה!" ג'יודוד כבר חבוט.. אך לעט לע קם, "טורקול עייף נורא ואינו מסוגל כבר לחמוק.. עם הוא יצליח זה יגמר!" אתה חושב לעצמך לרגע בדאגה.
ג'יודוד קם מחייך, אך לפתע "ג'יי -יווודווודד.."הוא אומר ונופל בחזרה, הוא מעולף.
ולפתע אומר השופט "ג'יודוד אינו מסוגל להילחם המנצח בקרב הוא טורקול, הזוכה הוא סם מהעיר סאנרייז!" קורא השופט בכל ומניף לעברך שוב את הדגל הירוק.
לפתע ברוק קורא בקול "כל הכבוד לך, אתה רשאי לקבל את התג עכשיו או להתמודד נגד סטיליקס!"
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מג'וטו לא? אבל עברתי דירה..
אני יורד לזירה,מחבק את טורקול "היית מצוין,ניצחת פוקימון שחזק עליך מאוד,אתה ממש חזק ואני מאוד אוהב אותך,אל תשכח את זה" אומר לו בחיוך ואחזיר אותו לפוכדור.
אוציא את טריקו מהפוכדור,אגש איתו לברוק ואשאל אותו "טריקו,אתה חושב שאתה יכול להתמודד עכשיו מול אתגר קשה ביותר? מול הסטיליקס של ברוק?" אשאל אותו ואחכה
-
אתה מחבק את טורקול, ומודה לו על הקרב הוא מרוב התרגשות פולט קיטור חם שמרים לך את כל השיער..
אתה מסדר אותו במהירות וחזיר אותו לפוקדור.. לאחר מכן אתה שולף את טריקו החוצה וברוק מוציא את סטיליקס.
אתה שואל אותו עם הוא מסוגל להתמודד עם פוקימון כזה והוא עונה בבטחון שכן, אוקיי טריקו עומד מוכן..
ובורק לפתע אומר "מכוון שזה קרב זכות אתה רשאי לפרוש ברגע שתרצה.. ואתה זה שצריך להתחיל, מוכן?!"
הוא מחייך עליך ומזנק בשמחה ולאחר מכן מתגלגל מסביבך.. ולפתע הוא ממשיך אל תוך החושך..
"מעניין לאן הוא הלך.." אתה חושב בסקרנות.
ולפתע אתה שומע צעקה מהדהדת שמגיעה מטוד, הוא שואל "תגיד איך אתה מתקדם שם נערי?"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
צ'ימצ'אר מזנק החוצה מהבור עם גלגל להבה בכל הכוח ומתנגש בכדור ההילה.
כדור ההילה פוגע בוא היטב אך הוא מתעלם מהכאב וממשיך לעבר מאצ'וק עם גחלת שפוגעת בוא ישירות בבטן!
מאצ'וק כמעט נזרק אל הרצפה אך ברגע האחרון מצליח לעמוד על רגליו, הוא משתמש בריכוז אנרגי ולפתע גופו נעשה שרירי, חזק וזקוף יותר.
הוא יוצא לעבר צ'ימצ'אר עם אגרוף ממוקד.. שנראה חזק בצורה ממשית!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=nivX10;841659][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]הוא מחייך עליך ומזנק בשמחה ולאחר מכן מתגלגל מסביבך.. ולפתע הוא ממשיך אל תוך החושך..[/COLOR]
[COLOR=teal]"מעניין לאן הוא הלך.." אתה חושב בסקרנות.[/COLOR]
[COLOR=teal]ולפתע אתה שומע צעקה מהדהדת שמגיעה מטוד, הוא שואל "תגיד איך אתה מתקדם שם נערי?"[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אהה...הכל טוב אבל לא מצאתי משהו מיוחד!" אצעק לעברו חזרה
ואני ילך בעקבות פאנפי כדי לראות מה הוא עושה
-
[QUOTE=nivX10;841659][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה מחבק את טורקול, ומודה לו על הקרב הוא מרוב התרגשות פולט קיטור חם שמרים לך את כל השיער..
אתה מסדר אותו במהירות וחזיר אותו לפוקדור.. לאחר מכן אתה שולף את טריקו החוצה וברוק מוציא את סטיליקס.
אתה שואל אותו עם הוא מסוגל להתמודד עם פוקימון כזה והוא עונה בבטחון שכן, אוקיי טריקו עומד מוכן..
ובורק לפתע אומר "מכוון שזה קרב זכות אתה רשאי לפרוש ברגע שתרצה.. ואתה זה שצריך להתחיל, מוכן?!"
[/B][/COLOR][/QUOTE]
בגלל שהזירה התחדשה אז הסלעים חזרו נכון?
"אוקיי,טריקו מתחילים! תרוץ בין הסלעים,תנסה לבלבל את סטיליקס ותשתמש בסינטזה כדי להחזיר כוחות! אחר כך מבלי שהוא שם לב,תשגר אליו קליע זרעים,תוך כדי תנועה כדי שלא יבחין בך" אומר לו
-
[quote=nivX10;841659]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
צ'ימצ'אר מזנק החוצה מהבור עם גלגל להבה בכל הכוח ומתנגש בכדור ההילה.
כדור ההילה פוגע בוא היטב אך הוא מתעלם מהכאב וממשיך לעבר מאצ'וק עם גחלת שפוגעת בוא ישירות בבטן!
מאצ'וק כמעט נזרק אל הרצפה אך ברגע האחרון מצליח לעמוד על רגליו, הוא משתמש בריכוז אנרגי ולפתע גופו נעשה שרירי, חזק וזקוף יותר.
הוא יוצא לעבר צ'ימצ'אר עם אגרוף ממוקד.. שנראה חזק בצורה ממשית!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תתחמק בחפירה ואז תפתיע את מאצ'וק בגלגל להבה קטלני"