הגעתי לדרגה חדשה של בלתי נראות. אני מגיב בעיצומו של וויכוח סוער ואין לי תגובות. זה בדיוק המיומנות שרציתי לרכוש לקראת שנת הלימודים החדשה.
תודה לכולכם שיצרתם את הוויכוח הזה.
Printable View
הגעתי לדרגה חדשה של בלתי נראות. אני מגיב בעיצומו של וויכוח סוער ואין לי תגובות. זה בדיוק המיומנות שרציתי לרכוש לקראת שנת הלימודים החדשה.
תודה לכולכם שיצרתם את הוויכוח הזה.
[QUOTE=LordAbizi;767982]הגעתי לדרגה חדשה של בלתי נראות. אני מגיב בעיצומו של וויכוח סוער ואין לי תגובות. זה בדיוק המיומנות שרציתי לרכוש לקראת שנת הלימודים החדשה.
תודה לכולכם שיצרתם את הוויכוח הזה.[/QUOTE]
חח אני עשיתי הפנייה לתגובה שלך, נקווה שאביב יקרא את זה P:
[QUOTE=LordAbizi;767982]הגעתי לדרגה חדשה של בלתי נראות. אני מגיב בעיצומו של וויכוח סוער ואין לי תגובות. זה בדיוק המיומנות שרציתי לרכוש לקראת שנת הלימודים החדשה.
תודה לכולכם שיצרתם את הוויכוח הזה.[/QUOTE]
מזל טוב!
אם תוכל להתחבר ויהיה כתוב לך "Offline" זה יהיה נס..
[quote=TheChosenOne;767987]חח אני עשיתי הפנייה לתגובה שלך, נקווה שאביב יקרא את זה P:[/quote]
כן, ראיתי, תודה, אבל אני מאמין שיש משתמשים יותר צמאי דם שהוא צריך לטפל בהם והוא יתקשה להטריח את עצמו בתגובה שלי.
אני מחפש אקטואליה
[QUOTE=LordAbizi;767992]כן, ראיתי, תודה, אבל אני מאמין שיש משתמשים יותר צמאי דם שהוא צריך לטפל בהם והוא יתקשה להטריח את עצמו בתגובה שלי.[/QUOTE]
אז שיטפל בהם
אין חוק בפרסום כתבות מוואלה D:
טוב,הלכתי ביי!
כמה צפוי, Blackbeard התייחס לכולם ואפילו לא טרח לאזכר חלק מהתגובה שלי.
מה גם שהוא עשה את התגובה בפונט בלתי קריא בעליל, קראתי את התגובה, עשיתי ריפרש ואז הוא שינה את הפונט.
מה אני עושה עכשיו?!?! החיים כה אומללליייים~~!?
[quote=ShamanBoy;768007]טוב,הלכתי ביי![/quote]
ביי אחי .
היה נחמד .
חזרתי, היי כולם.
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=27186[/url] כנסו זה מצחיק...
[QUOTE=SportMan;768016]חזרתי, היי כולם.[/QUOTE]
היי אבי
[QUOTE=MoR;768034]היי אבי[/QUOTE]
נראלי אני הולך להשקיע בפורום בידור ואז לנסות להיות מנהל שם (אין שם מנהל) מה אתה אומר?
כלומר משגיח...
[QUOTE=killerbee;768035]נראלי אני הולך להשקיע בפורום בידור ואז לנסות להיות מנהל שם (אין שם מנהל) מה אתה אומר?
כלומר משגיח...[/QUOTE]
מנהל לא תהיה...
לא עכשיו בכל אופן, סף הקבלה זה משלב מיסטי/ברוק..
סורי,מצטער לבאס אותך :(