-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 3 2008, 08:16 PM
[b] XDDDDDDDDDDDDDDDDD
[מצטער דני אבל אתה הכנת את זה]
חבר שלי בפוקיבלוק אמר שיש משהו שאני חייב לראות! אז הוא שמר את התמונות ושלח לי באייסי, על מה אני מדבר? דארק ודני ציירו קומיקס, איכות יותר גרועה משטל מוסרי היה עושה בצייר, עם ירידות מפגרות עם היטמן והם פשוט כל ךכ ילדים מסכנים, הם כותבים איך הם כאלה שולטים וציידי נובים חזקים, פשוט לא מבין מה יש להם במוח XDDDDD
חח זה קורע, מי שיכול להיכנס אני ממליץ! XDD והם חושבים שהם לא הנובים! XDD
[דני מצטער אבל כל מה שיש שם זה בדיוק מה שרשמתי...] [/b][/quote]
זה ישן אחושרמוטההההה, זה מככב בחתימה של דארק כבר כמה חודשים.
זה די דפוק, אבל...עובדה שדברים כאלה כמו קומיקס זה מה שמחזק אותם ומאחד אותם.
אז למה שלא יהיה גם לפורום הזה קומיקס משלו? חשבו על זה, זה יכול להיות ממש מגניב...
-
אני מוכן להכין אם אתם רוצים ם:
אבל אז הם יבואו לפה ויראו את זה ויצטטו לפקובילק והם יגידו איזה עלוב חח, אני לא רוצה שירדו עלי, זה מפחיד :((((
אני דווקא מוכן ליזו םמשהו, בעבר עשיתי קומיקס דיביזי ממש יפה למי שזוכר, שבוטל בגלל שכל התמונות שהעלתי נדפקו וזה דפק לי הכל
-
אני לא חושב שהם יכולים להרשות לעצמם לומר על הקומיקס העתידי שלנו ''איזה עלוב'', כששלהם אפילו עלובים עוד יותר.
הקומיקס שלנו, בניגוד לשלהם, לא יצויר באמצעות צייר, אלא באמצעות עפרון, על דף ניר, שאחר כך נסרוק ונפרסם בפורום.
בשביל שהקומיקס יהיה כמה שיותר מגוון, יהיו לו מספר כותבים ומספר ציירים, כאשר בכל פרק בקומיקס משתנים הכותב והצייר של הקומיקס.
אם הם כל כך מתגאים בזה שהם ציידי נובים מוכשרים, הם יהיו בקומיקס ציידי נובים. ואנחנו, גיבורי הקומיקס, נהיה הטובים שלוחמים בציד האכזרי שלהם.
-
אני מוכן לצייר הכל ואולי גם לצבוע בפוטושופ אם יהיה לי זמן אבל צריך עלילה טובה...שלא מדברת על ציד נובים
-
-
-
צריך שיפתחו לזה נושא רשמי.
שם, נוכל לרשום את כל מי שמעונין להשתתף בהכנת הקומיקס.
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 4 2008, 12:34 AM
[b] טרינר ניצן אומרים שעכשיו דארק יורד עליך, היא נתנה לי תמונה של נושא שפתח דארק במשחקים אחרים שבו הוא שם ספרייט ושואל איזה ספרייט יהיה שלך במשחק הערוך שלהם!
אני למדתי איך ללכת מכות, ג'ודו או קרב מגע זה לא לילדים בני 5, אתה לומד איך להגן על עצמך ואיך להילחם, זה עוזר המון, אני למדתי בדיוק איפה לפגוע, איך לפגוע, איך להשתחרר מחניקות, איך להגיב, ועכשיו מהירות התגובה שלי פי כמה מהירה ממה שהייתה לפני שלוש שנים, אני עוד שנתיים אקבל חגורה שחורה אם אעבור את הבחינה [/b][/quote]
אני נכנס לפוקבלוק לסדר תעניינים היום
ואביב המהירות תגובה השתפרה כי גדלת XD
לך פשוט למכון כושר אני מת כבר שאני יוכל להכנס
-
כתובת מעולה, טוב לחזור!
-
[quote][i]Originally posted by Lior_C[/i]@Jul 3 2008, 11:53 PM
[b] כתובת מעולה, טוב לחזור! [/b][/quote]
יופי! תרשם למשחק שלי!
-
[quote][i]Originally posted by Lior_C[/i]@Jul 4 2008, 01:23 AM
[b] כתובת מעולה, טוב לחזור! [/b][/quote]
מה קורה?
-
וואלה עומר מעולה, היום אבא שלי היה במכון כושר לרשום אותי ואומר לי שזה יקר ושאני יתחיל לעשות ריצות, גם כן אבא קמצן!
-
-
אהלן ממצב?
ועומר בוא נעשה משותפת, המון זמן לא הכנתי חתימה.
-
[quote][i]Originally posted by Lior_C[/i]@Jul 3 2008, 11:58 PM
[b] אהלן ממצב?
ועומר בוא נעשה משותפת, המון זמן לא הכנתי חתימה. [/b][/quote]
תגיד...אתה לא רוצה ללמוד להיות מעצב אתרים?
ד"א: תרשם למשחק התפקידים שלי ושל היטמן!