-
[QUOTE=מאסטר אספיון;851075]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*נצח את הניק הזה,אולי ליאו תנצח את הניק הזה לזה התכוונת?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ניק אומר לך:"כן אני זוכר אותך הכוויה הזו נורא שורפת,בגלל זה אני במים,אגב קורפיש תנצח את הוופר הזה בעזרת קרן בועות!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*כן
אני אומר לניק"אז יופי שאתה זוכר אותי.דרך אגב למה אתה נלחם מול שותפי החדש.ליאו הוא השותף שלי אם אתה לא יודע" אני אומר לליאו"בהצלחה בהבסת הקורפיש הזה"
-
[quote=מאסטר אספיון;851075]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]סינת'יה אומרת לך:"לצערי ילד אני לא אלחם נגדך היותך רק מאמן מתחיל ואני לא רוצה לנצח כול-כך בקלות,תוציא את הפיג'יוטו שלך ואתה ואני נלחם נגד ההונטר שמאיים על ג'ול-ריו בסדר?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אוקיי, אבל תבטיחי לי שבפעם הבא שניפגש נילחם!" אני אומר לה בזמן שאני מוציא את פיג'יוטו מהפוכדור
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;851075][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את באבל אומרת:"פוצ'י פוצ'!",אתה רואה את בטרי מנסה להתפתח,אתה רואה אור חזק מאוד אך האלקיד שלך לא יכול להתפתח אתה רואה מאמן צעיר מתחמק לו מאחורי השיחים עם רשת צייד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*נצח את הניק הזה,אולי ליאו תנצח את הניק הזה לזה התכוונת?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ניק אומר לך:"כן אני זוכר אותך הכוויה הזו נורא שורפת,בגלל זה אני במים,אגב קורפיש תנצח את הוופר הזה בעזרת קרן בועות!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רץ אל מרכז הפוקימונים האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא לוקחת את הפוכדורים שלך והיא מרפאת אותם,אתה רץ חזרה אל עבר היריב שלך שמחכה לך והוא אומר לך:"נו בר אפשר את הקרב הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]סינת'יה אומרת לך:"לצערי ילד אני לא אלחם נגדך היותך רק מאמן מתחיל ואני לא רוצה לנצח כול-כך בקלות,תוציא את הפיג'יוטו שלך ואתה ואני נלחם נגד ההונטר שמאיים על ג'ול-ריו בסדר?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]שימו לב רק למי שיש ניסיון רחב במ''ת יכול להתקבל ולא משתמש שרשום למאה מ''ת אבל הגיב בהם רק פעם אחת![/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ומי שיספים לי את המ''ת לעולם אך לעולם לא יכול להירשם![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד ללון: "אין בעיה אתה רוצה קרב מולי אין בעיה אז קרב 3 על 3, קדימה צא דבורן! ותתכונןן לקרב שלך, קדימה לון תתחיל אתה בקרב שלנו"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך:"סתם אני והוא חברים מילדות מדי פעם יוצא לנו להילחם זה נגד זה,סתם בשביל הכיף",אתה רואה פוקימון מסוג כנף אתה רואה שה סוואנה,בדיוק כמו של קורן,אתה רואה את קורן באמת והוא נילחם בעזרת סוואנה שלו בפוקימון פראי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]היריב שלך לון אומר בקור רוח ומפחיד:"צאי סניזל אני בוחר בך ידידתי הוותיקה שאיתך התחלתי את מסעי!",אתה רואה סניזל חזקה יוצאת מין הפוכדור של היריב שלך לון אתה מבין שאין לך סיכוי לנצח את לון.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]ללון יש סניזל![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את ספיריטוב משתמש בדופק אפל חזק מאוד אפילו די מפחיד שמגרש את שלושת פוקימוני הרוח מין האזור,אתה רואה את סינת'יה מחזירה את הספיריטוב שלה והיא ממשיכה בדרכה.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;851443][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך:"סתם אני והוא חברים מילדות מדי פעם יוצא לנו להילחם זה נגד זה,סתם בשביל הכיף",אתה רואה פוקימון מסוג כנף אתה רואה שה סוואנה,בדיוק כמו של קורן,אתה רואה את קורן באמת והוא נילחם בעזרת סוואנה שלו בפוקימון פראי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני מנסה לזהות באיזהפוקימון נלחם סואנה.אני ניגשאל קורן ואומר לו"הי זוכר אותי?אני הילד שנלחם מולך וניצח אותך וקיבל תתג.זוכר?שמי ליאור אם אתה לא זוכר.דרך אגבהשגתי את התתת התפתחות של סואנה"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*וואו כמה שגיאות כתיב יש פה![/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קורן אומר לך:"כן אני זוכר אותך ליאור היה קרב דווקא די קצר אם יורשה לי לומר,אני נלחם נגד בוויזל פראי חזק למדי,אני מנסה ללכוד אותו הוא יהיה מושלם לאוסף פוקימוני המים שלי!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;851464][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*וואו כמה שגיאות כתיב יש פה![/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קורן אומר לך:"כן אני זוכר אותך ליאור היה קרב דווקא די קצר אם יורשה לי לומר,אני נלחם נגד בוויזל פראי חזק למדי,אני מנסה ללכוד אותו הוא יהיה מושלם לאוסף פוקימוני המים שלי!".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לקורן"ואו בויזל פראי.טוב בהצלחה בתפיסת הבויזל הפראי הזה.אני מחזיק לך אצבעות.ושוב בהצלחה.אך עדיף שתמשתמש בפוקימון עשב או חשמל"אני צופה בקרב בויזל נגד סואנה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;851443][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]היריב שלך לון אומר בקור רוח ומפחיד:"צאי סניזל אני בוחר בך ידידתי הוותיקה שאיתך התחלתי את מסעי!",אתה רואה סניזל חזקה יוצאת מין הפוכדור של היריב שלך לון אתה מבין שאין לך סיכוי לנצח את לון.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]ללון יש סניזל![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את ספיריטוב משתמש בדופק אפל חזק מאוד אפילו די מפחיד שמגרש את שלושת פוקימוני הרוח מין האזור,אתה רואה את סינת'יה מחזירה את הספיריטוב שלה והיא ממשיכה בדרכה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד ללון: "יפה סניזל אני מבין שדבורן לא יעזור לי פה כולכך, חזור דבורן!, צא הייפו ותתכונן לקרב שלך מול סניזל, קדימה לון תתחיל אתה"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קורן אומר לך:"תודה על ההצעה אך אני משתמש רק בפוקימוני מים בגלל שאני מנהיג מכון מסוג מים,אני לא כמו ברוק שתופס כמו זובאט או מדקיפ אני דבק אך ורק בסוג ההתמחות שלי!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה את הסניזל של לון משתמש במתקפת רוח קרח על הינפו שלך,אתה רואה את הינפו מנסה להתחמק אך הוא לא יכול והוא נפגע בצורה קשה,אתה רואה את הזירה מתחילה להפוך להיות קפואה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;851612][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]קורן אומר לך:"תודה על ההצעה אך אני משתמש רק בפוקימוני מים בגלל שאני מנהיג מכון מסוג מים,אני לא כמו ברוק שתופס כמו זובאט או מדקיפ אני דבק אך ורק בסוג ההתמחות שלי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה את הסניזל של לון משתמש במתקפת רוח קרח על הינפו שלך,אתה רואה את הינפו מנסה להתחמק אך הוא לא יכול והוא נפגע בצורה קשה,אתה רואה את הזירה מתחילה להפוך להיות קפואה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד להייפו: "קדימה אתה יכול הסניזל לא תפיל אותך תשתמש במכת מים מים במלא הכוח!!" והגיד ללון: "כל הכבוד לך אני רואה שסניזל שלך מאוד חזקה"
-
[quote=מאסטר אספיון;851612][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לקורן"טוב איך שתרצה.אני אומר זאת שוב.בהצלחה בתפיסת הבויזל הפראי הזה.טובביי קורן "אני נפרד מקון והולך אל מרכז הפוקימונם
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את ליאו קופץ מין האגם עם וופר על ראשו ואתה והוא ממשיכים בדרך,אתה רואה שלושה פוקימוני דרקון,דרטיני,גיבל וקיבאגו נלחמים זה בזה בחוזקה רבה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה את הינפו מתחיל לרקוד ריקוד מוזר ואתה רואה סילוני מים מגיעים מכול הכיוונים,אתה רואה את סניזל מתחמקת מכול אחד ואחד מהם בעזרת רוח קרה חזקה מאוד שהופכת את סילוני המים לעמודי קרח.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;851630][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את ליאו קופץ מין האגם עם וופר על ראשו ואתה והוא ממשיכים בדרך,אתה רואה שלושה פוקימוני דרקון,דרטיני,גיבל וקיבאגו נלחמים זה בזה בחוזקה רבה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה את הינפו מתחיל לרקוד ריקוד מוזר ואתה רואה סילוני מים מגיעים מכול הכיוונים,אתה רואה את סניזל מתחמקת מכול אחד ואחד מהם בעזרת רוח קרה חזקה מאוד שהופכת את סילוני המים לעמודי קרח.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד להייפו: "קדימה מהר תשתמש באקדח מים חזק במיוחד שיהיה בוא מספיק כוח להרים אחד מעמודי הקרח שירים אותו ויעיף אותו על סניזל שתפצע קשה"
-
:Monster
ואז אתה רואה שהגיבל שייך כבר למאמן והוא מנסה לתפוס את הדרטיני והקיבאגו, ואז אתה רואה שהדרטיני והקיבאגו הם פוקימונים זוהרים!
-
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הינפו פוגע באחד מין עמודי הקרח שלא מי יודע מה עוזרת אלה רק מגדילה את שטח הקרח של העמודים,אתה רואה את סניזל נעלמת מין המקום שבו היא הייתה והיא מתחילה לשוטט לה באזור,אתה שומע קולות של החלקה על הקרח.[/FONT][/COLOR]