-
[QUOTE=Zach Fair;1009923]אתה קופץ עליה, ולפתע קופץ עלייך ישות כלשהי, נותנת לך בעיטה ומורידה אותך לרצפה עם כוח, כול כך חזק, שהרצפה נשברת, אתה מסתכל על הישות, ואתה רואה את אחד הסופרנובות.
(איש זאב שנמצאת ביחידה המובחרת של המלך)
הוא מסתכל עלייך ושואל,"מה לעזאזל אתה עושה? המלך אמר לא לעשות כלום לבני אדם ביומיים האלה"
מה תעשה?[/QUOTE]
"אבל אני רעב!"אומר לאיש.
-
-
[QUOTE=Food fighter;1009925]"אבל אני רעב!"אומר לאיש.[/QUOTE]
"... אתה מעז לפקפק ברצונו של המלך?" הוא שואל אותך, תוך כדי שאתה שם לב שהוא בצורת אדם כול הזמן הזה, הוא ניצח אותך כשאתה היית זאב והוא היה אדם, אתה מתחיל לפחד מאוד ואז הוא אומר,"קח כסף, תקנה אוכל" הוא נותן לך 300 רין. מה תעשה?
-
[QUOTE=Zach Fair;1009927]"... אתה מעז לפקפק ברצונו של המלך?" הוא שואל אותך, תוך כדי שאתה שם לב שהוא בצורת אדם כול הזמן הזה, הוא ניצח אותך כשאתה היית זאב והוא היה אדם, אתה מתחיל לפחד מאוד ואז הוא אומר,"קח כסף, תקנה אוכל" הוא נותן לך 300 רין. מה תעשה?[/QUOTE]
"תודה רבה אדוני!"אומר לאיש,אקוד לו ואלך לקנות לי אוכל.
שאני אגיע לחנות אהפוך לבן-אדם ואז אקנה לי שלושה גלידות ואוכל אותם במהירות.
-
[QUOTE=Food fighter;1009929]"תודה רבה אדוני!"אומר לאיש,אקוד לו ואלך לקנות לי אוכל.
שאני אגיע לחנות אהפוך לבן-אדם ואז אקנה לי שלושה גלידות ואוכל אותם במהירות.[/QUOTE]
אתה אוכל את הגלידות מהר, כשלפתע נכנס איש במעיל שחור, על הפרצוף שלו, יש מייקאפ לבן, וקו שחור הולך לו מהעיניים למטה. ועורב נמצא לו על הכתף. הוא נכנס באדישות, והולך למוכרת, ואומר לה,"אני רוצה, גלידת פיצפוצי שוקולד בווניל" המוכרת מסתכלת עליו בצורה עקומה לשנייה ואז אומרת,"כמובן אדוני." אחרי דקה מביאה לו. הוא שולח את היד שלו לתוך הכיס במעיל שלו ומוציא כסף, הרבה כסף, ונותן לה, ואומר,"תשמרי את העודף." הוא מסתכל על כול האנשים במסעדה ואז אומר,"... ערפדים, אנשי זאב, ובני אדם... מה קרה למלחמה?" תוך כדי שהוא מתיישב בשולחן לבד, מה תעשה?
-
[QUOTE=Zach Fair;1009931]אתה אוכל את הגלידות מהר, כשלפתע נכנס איש במעיל שחור, על הפרצוף שלו, יש מייקאפ לבן, וקו שחור הולך לו מהעיניים למטה. ועורב נמצא לו על הכתף. הוא נכנס באדישות, והולך למוכרת, ואומר לה,"אני רוצה, גלידת פיצפוצי שוקולד בווניל" המוכרת מסתכלת עליו בצורה עקומה לשנייה ואז אומרת,"כמובן אדוני." אחרי דקה מביאה לו. הוא שולח את היד שלו לתוך הכיס במעיל שלו ומוציא כסף, הרבה כסף, ונותן לה, ואומר,"תשמרי את העודף." הוא מסתכל על כול האנשים במסעדה ואז אומר,"... ערפדים, אנשי זאב, ובני אדם... מה קרה למלחמה?" תוך כדי שהוא מתיישב בשולחן לבד, מה תעשה?[/QUOTE]
אני אלך לאיש ואגיד לו:"אתה ערפד או זאב?אני זאב ומה הכוונה למלחמה?"
-
[QUOTE=Food fighter;1009932]אני אלך לאיש ואגיד לו:"אתה ערפד או זאב?אני זאב ומה הכוונה למלחמה?"[/QUOTE]
הוא מסתכל עלייך ואומר,"אם אתה לא רוצה למות, אתה תסתלק מפה עכשיו... אני לא איש זאב ולא ערפד" תוך כדי שהוא אומר את זה, העורב שעל הכתף שלו מתחיל לאכול את הגלידה שלו. ואז מסתכל עלייך ואומר,"אתה מוכר... אתה אחד מהזאבים ביחידת הגיסונים נכון?"
גיסונים זה יחידה של אנשי זאב חדשים
-
[QUOTE=Zach Fair;1009934]הוא מסתכל עלייך ואומר,"אם אתה לא רוצה למות, אתה תסתלק מפה עכשיו... אני לא איש זאב ולא ערפד" תוך כדי שהוא אומר את זה, העורב שעל הכתף שלו מתחיל לאכול את הגלידה שלו. ואז מסתכל עלייך ואומר,"אתה מוכר... אתה אחד מהזאבים ביחידת הגיסונים נכון?"
גיסונים זה יחידה של אנשי זאב חדשים[/QUOTE]
"כן איך ידעת?"אומר לאיש בחשש.
-
איזה כיף לי, חזרתי מבאן לא מוצדק.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1009936]איזה כיף לי, חזרתי מבאן לא מוצדק.[/QUOTE]
היי אופיר מה קורה?
-
הכל סבבה
אלכסיי תצרף גם אותי יקקי
-
[QUOTE=Food fighter;1009935]"כן איך ידעת?"אומר לאיש בחשש.[/QUOTE]
"אני... יודע... ובוא נשמור את זה ככה" העורב מטפס בחזרה לכתף שלו, ולוחש לו משהו באוזן ואז האיש אומר,"אני הוא ויקטור לאגסי. העורב כרגע. באתי מהעולם הבא כדי לנקום באנשים... מה שמך?" הוא שואל תוך כדי שהוא קורא למלצרית
-
[QUOTE=Zach Fair;1009940]"אני... יודע... ובוא נשמור את זה ככה" העורב מטפס בחזרה לכתף שלו, ולוחש לו משהו באוזן ואז האיש אומר,"אני הוא ויקטור לאגסי. העורב כרגע. באתי מהעולם הבא כדי לנקום באנשים... מה שמך?" הוא שואל תוך כדי שהוא קורא למלצרית[/QUOTE]
"לי קוראים רון ומה עשו לך?"אשאל את הפרופסור.
-
-
[QUOTE=Food fighter;1009941]"לי קוראים רון ומה עשו לך?"אשאל את הפרופסור.[/QUOTE]
אני מבקש תגובות ארוכות יותר O:
------------------------------------------------
"מה שעשו לי.. לא קשור אלייך" המלצרית באה והוא מבקש עוד גלידה, היא אומרת בסדר. לפתע נכנסים כמה אנשים בג'קטים שחורים וצוחקים, הם הולכים למלצרית ואומרים לה,"מה קורה מותק? את באה איתי היום?" המלצרית אומרת,"תעזבו אותי!" ומתחילה לצעוק. כולם מתעלמים חוץ מהעורב. העורב הולך לאנשים ואומר להם,"הגברת ביקשה שתעזבו אותה." הם מתחילים לצחוק, מוצאים אקדח ויורים לו בלב. העורב מתחיל ליפול ואז מתחיל לצחוק ומתאושש ואומר,"לא הייתם צריכים לעשות את זה." הוא מוציא שני רובים מתוך המעיל שלו ויורה לכולם בחזה. כול הגברים נופלים והמלצרית אומרת לו,"תודה רבה לך!" וחוזרת מהר למטבח