-
[quote=The Saw;1039751]
[B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מעודד את בלייזיקן שהוא יתעורר אבל הוא לא מתעורר אלה יושן בחוזקה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]המתקפה של דיאלגיה פוגעת בבלייזיקן אבל זה נראה שהוא לא נפגע בכלל בגלל שהמתקפה היא מסוג ברזל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"בלייזיקן!"נשמע הקול של בלייזיקן, בלייזיקן מייצר מלא כפילים ואז משתמש בלהביור שפוגע בדיאלגיה קשות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]דיאלגיה נופל על רגליו אבל לא מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"זה לא הגיוני!"צועק דיאלגיה ואז הוא שולח משאבת הידרו לעבר בלייזיקן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"כל הכבוד בלייזיקן, אתה עושה זאת! עכשיו מיקוד אנרגיה והתפרצות בכל הכוח! קדימה!" אני מצווה עליו.
-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"][U][SIZE="3"]Kogarasumaru[/SIZE][/U]
בלייזיקן משתמש במיקוד אנרגיה וכך מתחזק כול כך ואז שולח התפרצות לעבר המשאבת ההידרו של דיאלגיה.
יוצא מהגוף של בלייזיקן מטאורי אש שפוגעים במשאבת הידרו של דיאלגיה, הודפים אותם ואז פוגעים בדיאלגיה קשות.
דיאלגיה נפגע קשות מהמתקפה של בלייזיקן אבל הוא לא מתעלף אלה משתמש בפוטוסינטזה.
הגוף של דיאלגיה מתחיל לנצוץ ואז הוא נרפא לגמרי.
דיאלגיה שולח מכת ברק לעבר בלייזיקן התשוש.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1039765][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בלייזיקן משתמש במיקוד אנרגיה וכך מתחזק כול כך ואז שולח התפרצות לעבר המשאבת ההידרו של דיאלגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]יוצא מהגוף של בלייזיקן מטאורי אש שפוגעים במשאבת הידרו של דיאלגיה, הודפים אותם ואז פוגעים בדיאלגיה קשות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]דיאלגיה נפגע קשות מהמתקפה של בלייזיקן אבל הוא לא מתעלף אלה משתמש בפוטוסינטזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]הגוף של דיאלגיה מתחיל לנצוץ ואז הוא נרפא לגמרי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]דיאלגיה שולח מכת ברק לעבר בלייזיקן התשוש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"קדימה בלייזיקן אתה יכול להתחמק מההתקפה, קדימה! השתמש בצוות כפול כדי לחמוק ממכת הברק, ולאחר מכן רוץ אליו קדימה והשתמש באגרוף שמיים! אתה יכול להצליח!" אני מעודד אותו.
-
בלייזיקן משתמש בצוות כפול ובעזרת המתקפה הוא מתחמק ונוצר 20 כפילים שלו.
כולם משתמשים באגרוף שמיים לפי הפקודה שלך ופוגעים בראשו של דיאלגיה והוא צד כמה צעדים אחורה.
"זה עדיין לא הגיוני!"צועק דיאלגיה ואז הוא מוסיף:"עכשיו נשתמש במתקפה שרק אני יודע אותה!שאגת הזמן!"ואז דיאלגיה שואג וכך הכול נעלם.
אחרי כמה שניות אתה רואה את עצמך מול דיאלגיה שוב, בלי בלייזיקן ופרינפלאפ המעולף.
"חזרנו בזמן...מצטער אבל זה הקרב האחרון"אומר דיאלגיה בקשיחות תוך כדי שאתה מחזיר את פרינפלאפ לפוקדור שלו.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=The Saw;1039604][B][COLOR="DeepSkyBlue"]
[B][COLOR="DarkGreen"][U][SIZE="3"]DarkTiger[/SIZE][/U]
איווי מעודכן
-------------
איווי מראה לך עם ראשו שהוא רוצה קרב נגד אנשים ואז הוא עולה על כתפיך לפני שאתה העלית אותו על כתפיך.
אתה נותן לפליים יד ואז מוציא שוב את הרקרוס החוצה, אומר לאיווי שמהיום קוראים לו פוקס ואז חושב בשביל הרקרוס.
אחרי כמה דקות הליכה אתה אומר להרקרוס שקוראים לו מהיום באגי והוא מתחיל לשמוח.
לאחר כמה דקות הליכה אתה רואה אישה עם סרט על החולצה שלה עם פרינפלאפ.
מה תעשה?
----------------------
[/QUOTE]
״שלום״ אגיד לה ״אני אייס, רוצה להלחם מולי?״
-
"שלום לך...כן אני רוצה קרב אבל אני אלחם עם פוקימון אחר"אומרת הילדה תוך כדי שהיא מחזירה את פרינפלאפ לפוקדור שלו.
"תיצא טיילו"אומרת הילדה בשקט ואז היא מוציאה פוקדור שיוצא ממנו טיילו חמוד.
"מי יהיה הפוקימון שלך?חזק או חלש או בינוני?"מוסיפה הילדה בשאלה.
מה תעשה?
-------------
[SPOILER][URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/3a0d7b263fb31772de4debc273e92dfe.png[/IMG][/URL][/SPOILER][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=The Saw;1039790][B][COLOR="DarkGreen"][U][SIZE="3"]DarkTiger[/SIZE][/U]
"שלום לך...כן אני רוצה קרב אבל אני אלחם עם פוקימון אחר"אומרת הילדה תוך כדי שהיא מחזירה את פרינפלאפ לפוקדור שלו.
"תיצא טיילו"אומרת הילדה בשקט ואז היא מוציאה פוקדור שיוצא ממנו טיילו חמוד.
"מי יהיה הפוקימון שלך?חזק או חלש או בינוני?"מוסיפה הילדה בשאלה.
מה תעשה?
-------------
[SPOILER][URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/3a0d7b263fb31772de4debc273e92dfe.png[/IMG][/URL][/SPOILER][/COLOR][/B][/QUOTE]
״נחייה ונראה״ אענה לה ״צא פוקס!״
-
אתה מוציא את פוקס במהירות ואז פוקס יוצא באושר מהפוקדור שלו.
"וואו איזה פוקימון יפה אבל אני ראשונה בגלל שאני בת אז טיילו תשתמש בניקור לעבר איווי."אומרת הילדה ואז טיילו עף במהירות לעבר פוקס ומנקר אותו בחוזקה.
פוקס הולך קצת הצידה בכאב ואז הוא מחכה לתגובה שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1039785][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בלייזיקן משתמש בצוות כפול ובעזרת המתקפה הוא מתחמק ונוצר 20 כפילים שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כולם משתמשים באגרוף שמיים לפי הפקודה שלך ופוגעים בראשו של דיאלגיה והוא צד כמה צעדים אחורה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"זה עדיין לא הגיוני!"צועק דיאלגיה ואז הוא מוסיף:"עכשיו נשתמש במתקפה שרק אני יודע אותה!שאגת הזמן!"ואז דיאלגיה שואג וכך הכול נעלם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אחרי כמה שניות אתה רואה את עצמך מול דיאלגיה שוב, בלי בלייזיקן ופרינפלאפ המעולף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"חזרנו בזמן...מצטער אבל זה הקרב האחרון"אומר דיאלגיה בקשיחות תוך כדי שאתה מחזיר את פרינפלאפ לפוקדור שלו.[/COLOR][/B]
"חזרנו בזמן? אז זה אומר שבלייזיקן עכשיו בריא ב100%... זה לא יקל עליך!" אני אומר לו ומוציא החוצה שוב את בלייזיקן לאחר שאני משיב את פרינפלאפ לפוכדור שלו "בלייזיקן אני יודע עכשיו בוודאות שאתה תנצח אותו, אז בוא נעשה את זה!" אני אומר לו "השתמש במיקוד אנרגיה, ולאחר מכן רוץ קדימה ותשתמש בציפור אמיצה! קדימה!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=The Saw;1039795][B][COLOR="DarkGreen"][U][SIZE="3"]DarkTiger[/SIZE][/U]
אתה מוציא את פוקס במהירות ואז פוקס יוצא באושר מהפוקדור שלו.
"וואו איזה פוקימון יפה אבל אני ראשונה בגלל שאני בת אז טיילו תשתמש בניקור לעבר איווי."אומרת הילדה ואז טיילו עף במהירות לעבר פוקס ומנקר אותו בחוזקה.
פוקס הולך קצת הצידה בכאב ואז הוא מחכה לתגובה שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
קוראים למתקפה לא עזרת יד אלא יד עוזרת, תתקן בדף הראשי אם בא לך..
---
״תשתמש במכת זנב!״ אורה לפוקס
-
תיקנתי :wink:
ומכת זנב זה Tail Whip...
-----------------
איווי משתמש במכת זנב וכך הוא קופץ ומוריד לטיילו את הביטחון להילחם.
"אוי לא טיילו תשתמש במכת כנף"אומרת הילדה ואז טיילו עף במהירות לעבר איווי עם הכנף שלו.
טיילו פוגע באיווי אבל איווי עדיין עומד מהמתקפה ומחכה לפקודה שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
"יכול שזה יקל אלי ויכול להיות שלא..."אומר דיאלגיה ואז אתה מוציא את בלייזיקן.
"השתמש במיקוד אנרגיה, ולאחר מכן רוץ קדימה ותשתמש בציפור אמיצה!"אתה אומר לבלייזיקן ואז בלייזיקן אוגר כוח ועולה לו הביטחון והכוח.
לאחר מכן בלייזיקן משתמש בציפור אמיצה, פוגע בדיאלגיה אבל דיאלגיה מצליח לתפוס אותו בעזרת פיו ואז מעיף אותו לאדמה.
בלייזיקן עף לאדמה אבל פתאום הרגל לו הופכת להיות באש והוא נופל על הרגל הזאת בריא ושלם.יתכן שבלייזיקן למד רגל אש!
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=The Saw;1039813][B][COLOR="DarkGreen"][U][SIZE="3"]DarkTiger[/SIZE][/U]
תיקנתי :wink:
ומכת זנב זה Tail Whip...
-----------------
איווי משתמש במכת זנב וכך הוא קופץ ומוריד לטיילו את הביטחון להילחם.
"אוי לא טיילו תשתמש במכת כנף"אומרת הילדה ואז טיילו עף במהירות לעבר איווי עם הכנף שלו.
טיילו פוגע באיווי אבל איווי עדיין עומד מהמתקפה ומחכה לפקודה שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
לא הערתי כלום על המכת זנב
---
״תשתמש במתקפת חול בעודך באוויר״ אורה לפוקס
-
אני יודע...
רציתי שתדע...
------------------------
פוקס נופל על רגליו בעודו על האדמה ואז שטיילו מתקרב אליו הוא שולח חול לעברו של טיילו.
טיילו נפגע מהמתקפה ומסתנוור ובגלל זה הוא עף לצד השני ונפגע בעץ הקרוב.
טיילו נופל על האדמה לא מעולף אלה תשוש ופוקס גם תשוש.
"תסיים את הקרב בניקור."אומרת הילדה ואז טיילו חוזר לעוף והוא עף במהירות עם המקור שלו לעבר פוקס.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1039813][B][COLOR=darkgreen][U][SIZE=3]DarkTiger[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"יכול שזה יקל אלי ויכול להיות שלא..."אומר דיאלגיה ואז אתה מוציא את בלייזיקן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"השתמש במיקוד אנרגיה, ולאחר מכן רוץ קדימה ותשתמש בציפור אמיצה!"אתה אומר לבלייזיקן ואז בלייזיקן אוגר כוח ועולה לו הביטחון והכוח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]לאחר מכן בלייזיקן משתמש בציפור אמיצה, פוגע בדיאלגיה אבל דיאלגיה מצליח לתפוס אותו בעזרת פיו ואז מעיף אותו לאדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בלייזיקן עף לאדמה אבל פתאום הרגל לו הופכת להיות באש והוא נופל על הרגל הזאת בריא ושלם.יתכן שבלייזיקן למד רגל אש![/COLOR][/B]
*בעיטת אש
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"זה יהיה שילוב מעניין" אני אומר בחיוך "בסדר בלייזיקן, רוץ קדימה מסביבות תוך כדי שאתה מכה בקרקע עם בעיטת האש, תיצור מעגל אש מסביבו! לאחר מכן, הוא בטח ינסה לכבות את זה אז תפתיע אותו עם אגרוף שמיים!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=The Saw;1039823][B][COLOR="DarkGreen"][U][SIZE="3"]DarkTiger[/SIZE][/U]
אני יודע...
רציתי שתדע...
------------------------
פוקס נופל על רגליו בעודו על האדמה ואז שטיילו מתקרב אליו הוא שולח חול לעברו של טיילו.
טיילו נפגע מהמתקפה ומסתנוור ובגלל זה הוא עף לצד השני ונפגע בעץ הקרוב.
טיילו נופל על האדמה לא מעולף אלה תשוש ופוקס גם תשוש.
"תסיים את הקרב בניקור."אומרת הילדה ואז טיילו חוזר לעוף והוא עף במהירות עם המקור שלו לעבר פוקס.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחכה שטיילו יהיה ממש קרוב אל פוקס ואורה לו ״תתקופף ותתגלגל מתחתיו כדי לחמוק מהמתקפה!״
כשטיילו ייתרסק על הרצפה אורה לפוקס ״תשתמש בדחיפה!״