-
[quote=Meganium;1106537]
[COLOR=blue][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=blue]"אין לי מושג..לדעתי אלה היו זובאט" אתה עונה לה ושואל את שינקס וצ'ימצ'אר לשלומם.[/COLOR]
[COLOR=blue]שניהם קמים ומהנהנים בראשם,מראים שהכל בסדר.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתם ממשיכים בדרך ורואים יציאה מהמערה,אתם יוצאים ורואים עיר גדולה,באופק אתה מבחין באזור ובו מכשירי בניה,בניין גדול שנמצא קרוב אליו ואת מרכז הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=blue]"וואו..העיר אורבורג! הגענו! מה נעשה?" שואלת סוזן תוך כדי שכהיא מסתכלת על העיר בהתלהבות.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"לדעתי..נלך לנוח במרכז" אומר לה ואתחיל ללכת למרכז הפוקימונים.
"האחות ג'ואי,תוכלי לרפא לי את הפוקימונים בבקשה?" אשאל אותה ואגיש לה את הפוכדורים שלי.
לאחר מכן אלך למתקן שנותן פוקימונים לפרופסור,ואבקש ממנו לשמור לי את גולדין ואשלח לו את הפוכדור שלה.
-
[COLOR="Red"][U][B]תומאס-[/B][/U]
[SPOILER]שאמרתי שאתה מבחין בכמה פוקימונים באגם,התכוונתי בתוך האגם ולא רק מחוץ לו [/SPOILER]
"אולי אמתין מעט, אולי אפגוש פוקימון מים מעניין" אתה אומר תוך כדי הסתכלות על הפוקימון בעל חמשת העלים.
אתה מוציא את הפוקידע ומכוון אותה עליו, [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=96505550.png][img]http://www.up2me.co.il/images/96505550.png[/img][/url] "אודיש-פוקימון העשב,אודיש מבלה את היום בעיקר בכך שהוא שם את רגליו בקרקע כדי להסתתר ולאגור מזון מהאדמה,זמן פעילותו בוא לרוב בלילה" אומרת הפוקידע ונכבית.
אתה משחרר את פידג'וטו שמתעופף באוויר ומזיז את כנפיו וחג מעל האגם,הוא מסתכל למטה ורואה מספר פוקימונים שוחים, "פידגי'וטו!" פידגי'וטו קורא וחוזר אליכם.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Blue"][U][B]קודאק-[/B][/U]
אתה מציע לסוזן ללכת למרכז הפוקימונים והיא מסכימה.
אתם הולכים לכיוון המרכז ובינתיים רואים את העיר,רוב הבתים נמצאים בחלקה הצפוני של העיר,לפני שאתה מגיע למרכז אתה רואה בניין ועליו רשום, "מכון".
אתה נכנס למרכז עם סוזן, "תוכלי לרפא לי את הפוקימונים בבקשה?" אתה שואל את האחות ג'וי, "בשמחה" עונה לך בחיוך, "תוכלי לרפאות גם את שלי בבקשה?" שואלת סוזן, "בוודאי" מוסיפה האחות ותוך 5 דקות אתם מקבלים את הפוכדורים שלכם בחזרה.
אתה שואל את האחות ג'וי על איך אתה יכול להביא פוקימונים לפרופסור, "מצד שמאל לדלפק ישנו מסך טלוויזיה עם מכשיר העברה,תתקשר למעבדה של הפרופסור ותדבר איתו,מספר המעבדה שלו רשום על הקיר ליד מסך הטלוויזיה" מסבירה האחות ג'וי ואתה ניגש לשם.
אתה מקיש במחשב את המספר של המעבדה,אתה רואה שהטלפון מצלצל ואתה רואה את פרופסור רואן, "שלום קודאק! תגיד לי מה אתה צריך אני פשוט מאוד ממהר,אני נוסע עוד מעט" אומר הפרופסור ואתה אומר לו שברצונך לשלוח אליו את גולדין, "בשמחה,הנח אותה על מכשיר ההעברה ותלחץ על הכפתור שנמצא מתחתיו" מסביר הפרופסור,אתה מניח את הפוכדור של גולדין ולוחץ על הכפתור,קרן לבנה מקיפה את הפוכדור ומעלימה אותו,לאחר כמה דקות פרופסור רואן מחזיק בידו את הפוכדור של גולדין, "היא תחכה לך כאן,אם תרצה לקחת אותה ולא אהיה כאן העוזרים שלי ידאגו לזה,להתראות" אומר הפרופסור ומנתק.
"אז מה נעשה עכשיו? רוצה לטייל בעיר ולחפש משהו מעניין לעשות?" שואלת סוזן בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1106537][COLOR="Red"][U][B][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
[SPOILER]את יכולה.. אבל זה שניים נגד אחד.
מסרתי לו ומותר לתת רק שתי מתקפות בכל תור[/SPOILER]
את פוקדת על טריקו להשתמש את שרומיש בקליע זרעים,הוא רץ לשרומיש שקצת רחוקה ממנו ויורה קליע זרעים.
שרומיש נפגעת בגבה ונופלת על הפרצוף,היא מביטה אחורה ורואה את טריקו,היא נלחצת ומתחילה לברוח,טריקו רץ במהירות ותוקף במתקפה מהירה ומפיל אותה שוב והיא מתגלגלת על האדמה.
היא מסתכלת ונראה שהיא נפגעה,לפתע מגיע פוקימון גדול וירוק,שעומד מולך,הוא מפריד בין טריקו לבין שרומיש.
מה תעשי?[/COLOR]
?[/COLOR][/QUOTE]
אני מסתכלת אל הפוקימון בתמיהה רבה "אתה ההתפתחות שלה?" אני שואלת אבל בהיסוס קל ובודקת את הפוקימון הגדול בפוקדע
-
[COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
את מסתכלת על הפוקימון בתמיהה,"אתה ההתפתחות שלה?" את שואלת בהיסוס קל ושולפת את הפוקידע.
[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=7692447.png][img]http://www.up2me.co.il/images/7692447.png[/img][/url] "ברילום-פוקימון הפטרייה,ברילום הוא ההתפתחות של שרומיש,ידיו של ברילום יכולות לנוע במהירות רבה שהוא מנצל אותה כדי להתאגרף עם יריביו,מיומנותו של ברילום היא כמו של מתאגרף מקצועי" אומרת הפוקידע ונכבית.
"ברילום!" קורא הפוקימון ומסתכל עלייך,שרומיש מסתתרת מאחוריו ומסתכלת עלייך.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1106606][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
את מסתכלת על הפוקימון בתמיהה,"אתה ההתפתחות שלה?" את שואלת בהיסוס קל ושולפת את הפוקידע.
[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=7692447.png][img]http://www.up2me.co.il/images/7692447.png[/img][/url] "ברילום-פוקימון הפטרייה,ברילום הוא ההתפתחות של שרומיש,ידיו של ברילום יכולות לנוע במהירות רבה שהוא מנצל אותה כדי להתאגרף עם יריביו,מיומנותו של ברילום היא כמו של מתאגרף מקצועי" אומרת הפוקידע ונכבית.
"ברילום!" קורא הפוקימון ומסתכל עלייך,שרומיש מסתתרת מאחוריו ומסתכלת עלייך.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"אתה אבא שלה או אח שלה? אני מצטערת.. פשוט נורא רציתי לתפוס שורמיש ..." אני מתנצלת אליו במילמול קל
"רק שתדע , אם אתה רק רוצה לדעת אז שחררתי אותה ממישהו שכלא אותה ועוד מלא פוקימונים פה, אז שיתפתי פעולה אם פוקימוני יער והפוקימונים שלי והכול ושחררנו את שאר הפוקימונים כולל את שורמיש" אני אומרת כדי שהוא יבטח בי במילמול קצר אבל ברור
-
[SPOILER]שרומיש[/SPOILER]
"אתה אבא שלה או אח שלה? אני מצטערת.. פשוט נורא רציתי לתפוס שורמיש ..." את אומרת לברילום במילמול.
"רק שתדע , אם אתה רק רוצה לדעת אז שחררתי אותה ממישהו שכלא אותה ועוד מלא פוקימונים פה, אז שיתפתי פעולה אם פוקימוני יער והפוקימונים שלי והכול ושחררנו את שאר הפוקימונים כולל את שורמיש" את אומרת לו ומנסה שיבטח בך.
"ברילום!" קורא הפוקימון ומתקדם אלייך,טריקו נעמד מולו ומזעיף פנים.
לפתע שרומיש עומדת מלפני ברילום, "שרו שרומיש!" אומרת שרומיש,נראה שהיא מנסה לדבר עם ברילום.
"שרו שרומיש! שרומיש!" היא אומרת לברילום שמסתכל עלייך לא כועס.
הוא מחייך לעברך ומסתכל על שרומיש, "ברי ברילום?" ברילום שואל את שרומיש, "שרומיש" עונה לו שרומיש ומהנהנת.
ברילום מתקדם אלייך ביחד עם שרומיש,טריקו נעמד לידך כדי לוודא שלא יקרה כלום.
"ברילום ברי" ברילום אומר לך ומרים את שרומיש ומסתכל עליה ומחבק אותה.
שרומיש יורדת על הקרקע, "שרו שרומיש!" היא אומרת ומסתכלת עלייך בחיוך,טריקו מסתכל עלייך מחייך במבט של 'את יודעת מה לעשות'.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1106623][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
[SPOILER]שרומיש[/SPOILER]
"אתה אבא שלה או אח שלה? אני מצטערת.. פשוט נורא רציתי לתפוס שורמיש ..." את אומרת לברילום במילמול.
"רק שתדע , אם אתה רק רוצה לדעת אז שחררתי אותה ממישהו שכלא אותה ועוד מלא פוקימונים פה, אז שיתפתי פעולה אם פוקימוני יער והפוקימונים שלי והכול ושחררנו את שאר הפוקימונים כולל את שורמיש" את אומרת לו ומנסה שיבטח בך.
"ברילום!" קורא הפוקימון ומתקדם אלייך,טריקו נעמד מולו ומזעיף פנים.
לפתע שרומיש עומדת מלפני ברילום, "שרו שרומיש!" אומרת שרומיש,נראה שהיא מנסה לדבר עם ברילום.
"שרו שרומיש! שרומיש!" היא אומרת לברילום שמסתכל עלייך לא כועס.
הוא מחייך לעברך ומסתכל על שרומיש, "ברי ברילום?" ברילום שואל את שרומיש, "שרומיש" עונה לו שרומיש ומהנהנת.
ברילום מתקדם אלייך ביחד עם שרומיש,טריקו נעמד לידך כדי לוודא שלא יקרה כלום.
"ברילום ברי" ברילום אומר לך ומרים את שרומיש ומסתכל עליה ומחבק אותה.
שרומיש יורדת על הקרקע, "שרו שרומיש!" היא אומרת ומסתכלת עלייך בחיוך,טריקו מסתכל עלייך מחייך במבט של 'את יודעת מה לעשות'.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
נוקו
"את רוצה להצטרף אלי?" אני שואלת אותה אם חיוך אל הפנים, אם כן אני יגע בה בפוקדור אם לא אני ינפנף להם לשלום שהם הולכים וימשיך בדרכי
-
[quote=Meganium;1106577]
[COLOR=blue]אתה מציע לסוזן ללכת למרכז הפוקימונים והיא מסכימה.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתם הולכים לכיוון המרכז ובינתיים רואים את העיר,רוב הבתים נמצאים בחלקה הצפוני של העיר,לפני שאתה מגיע למרכז אתה רואה בניין ועליו רשום, "מכון".[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה נכנס למרכז עם סוזן, "תוכלי לרפא לי את הפוקימונים בבקשה?" אתה שואל את האחות ג'וי, "בשמחה" עונה לך בחיוך, "תוכלי לרפאות גם את שלי בבקשה?" שואלת סוזן, "בוודאי" מוסיפה האחות ותוך 5 דקות אתם מקבלים את הפוכדורים שלכם בחזרה.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה שואל את האחות ג'וי על איך אתה יכול להביא פוקימונים לפרופסור, "מצד שמאל לדלפק ישנו מסך טלוויזיה עם מכשיר העברה,תתקשר למעבדה של הפרופסור ותדבר איתו,מספר המעבדה שלו רשום על הקיר ליד מסך הטלוויזיה" מסבירה האחות ג'וי ואתה ניגש לשם.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מקיש במחשב את המספר של המעבדה,אתה רואה שהטלפון מצלצל ואתה רואה את פרופסור רואן, "שלום קודאק! תגיד לי מה אתה צריך אני פשוט מאוד ממהר,אני נוסע עוד מעט" אומר הפרופסור ואתה אומר לו שברצונך לשלוח אליו את גולדין, "בשמחה,הנח אותה על מכשיר ההעברה ותלחץ על הכפתור שנמצא מתחתיו" מסביר הפרופסור,אתה מניח את הפוכדור של גולדין ולוחץ על הכפתור,קרן לבנה מקיפה את הפוכדור ומעלימה אותו,לאחר כמה דקות פרופסור רואן מחזיק בידו את הפוכדור של גולדין, "היא תחכה לך כאן,אם תרצה לקחת אותה ולא אהיה כאן העוזרים שלי ידאגו לזה,להתראות" אומר הפרופסור ומנתק.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אז מה נעשה עכשיו? רוצה לטייל בעיר ולחפש משהו מעניין לעשות?" שואלת סוזן בחיוך.[/COLOR]
'אני מקווה שהוא ישמור עליה טוב,אני אתגעגע אליה' אחשוב וכמעט אזיל דמעה,אך אנסה להסתיר זאת.
"אהה? אממ..אני בכלל לא יודע!" אומר לסוזן ואתחיל ללכת לכיוון היציאה מהמרכז.
"סוזן,את רוצה שנלך למכרות אורברג?" אומר תוך כדי שאסתובב לכיוונה.
לאחר מכן אוציא את להב ואתחיל ללכת איתו ועם סוזן למכרות אורברג.
-
[quote=Meganium;1106577][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red][spoiler]שאמרתי שאתה מבחין בכמה פוקימונים באגם,התכוונתי בתוך האגם ולא רק מחוץ לו [/spoiler][/COLOR]
[COLOR=red]"אולי אמתין מעט, אולי אפגוש פוקימון מים מעניין" אתה אומר תוך כדי הסתכלות על הפוקימון בעל חמשת העלים.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מוציא את הפוקידע ומכוון אותה עליו, [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=96505550.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/96505550.png[/IMG][/URL] "אודיש-פוקימון העשב,אודיש מבלה את היום בעיקר בכך שהוא שם את רגליו בקרקע כדי להסתתר ולאגור מזון מהאדמה,זמן פעילותו בוא לרוב בלילה" אומרת הפוקידע ונכבית.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה משחרר את פידג'וטו שמתעופף באוויר ומזיז את כנפיו וחג מעל האגם,הוא מסתכל למטה ורואה מספר פוקימונים שוחים, "פידגי'וטו!" פידגי'וטו קורא וחוזר אליכם.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"אוקיי פידג'יאוטו, תבחר פוקימון אחד מאלה ששוחים ותעיף אותו לכיוון היבשה, תבחר אחד שנראה לך חזק!" אני אומר לו "היי קטנציק" אני אומר לאודיש ומתכופף אליו.
-
"אוקיי פידג'יאוטו, תבחר פוקימון אחד מאלה ששוחים ותעיף אותו לכיוון היבשה, תבחר אחד שנראה לך חזק!" אתה פוקד על פידגי'וטו,בינתיים אתה ניגש לאודיש, "היי קטנציק" אתה אומר לו ומתכופף אליו.
אודיש מבחין בך ונבהל ומתרחק כמה צעדים ממך, "אודיש" אומר הפוקימון ומניף את העשבים שעל ראשו לכיוונך.
פידג'יוטו מבחין בפוקימון ותופס אותו בעזרת טופרי רגליו,אתה מבחין בפידג'יוטו נתקרב עם פוקימון ברגליו,הוא משחרר אותו והוא נופל כמה מטרים ממך ליד אודיש,גופו כחול עם פסים שחורים ולבנים בבטן ובעל זנב דומה לנוצה.
מה תעשה?[/COLOR]
"את רוצה להצטרף אלי?" את שואלת את שרומיש בחיוך,היא מהנהנת בראשה בחיוך.
את מוציאה מתיקך פוכדור ונוגעת איתו בעדינות בשרומיש שנשאבת לתוכו ואחרי כמה נידנודים הפוכדור נעצר ושרומיש נתפסת.
תפסת שרומיש!
ברילום מתקרב אלייך, "ברי ברילום!" אומר לך בחיוך ורץ מהר מהמקום.
"טריקו!", "סילקון!" קוראים הפוקימונים שלך בשמחה על החברה החדשה לצוות.
מה תעשי?
[/COLOR]
אתה מקווה שגולדין תישמר במעבדתו של פרופסור רואן.
אתה עונה לסוזן שאתה לא יודע ושניכם יוצאים מהמרכז.
"סוזן,את רוצה שנלך למכרות אורברג?" אתה שואל אותה, "זה יכול להיות נחמד מאוד!" עונה לך ואתה מבין שהיא מסכימה.
אתה מוציא את להב וסוזן מוציאה את טרטוויג.
אתם מתחילים לחפש את המכרות אבל לא יודעים היכן הם נמצאים.
אתם ממשיכים ימינה ממרכז הפוקימונים ורואים מכונות בנייה ואנשים פועלים ובונים.
"נראה לי שאם אנשים בונים כאן.. זה המכרה לא?" אומרת סוזן.
"טרטוויג" אומר טרטוויג, "נראה לי שטרטוויג חושב שזה שם,מה אתה חושב?" שואלת אותך סוזן.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1106713][COLOR="Red"][U][B]
"את רוצה להצטרף אלי?" את שואלת את שרומיש בחיוך,היא מהנהנת בראשה בחיוך.
את מוציאה מתיקך פוכדור ונוגעת איתו בעדינות בשרומיש שנשאבת לתוכו ואחרי כמה נידנודים הפוכדור נעצר ושרומיש נתפסת.
תפסת שרומיש!
ברילום מתקרב אלייך, "ברי ברילום!" אומר לך בחיוך ורץ מהר מהמקום.
"טריקו!", "סילקון!" קוראים הפוקימונים שלך בשמחה על החברה החדשה לצוות.
מה תעשי?
[/COLOR]?[/COLOR][/QUOTE]
"צאי שורמיש!" אני קוראת ומוציאה את שורמיש החוצה שתכיר תחבורה" אלה טריקו וסילקון ויש לי עוד פוקימון בשם ברבוץ אבל הוא דג.." אני אומרת "טוב בואו נמשיך לעיר רוסטבו (איך שלא יקראו לה :) ) אני קוראת ומחזירה את סילקון ושורמיש חזרה לאחר ההיכרות ואת טריקו משאירה בחוץ ליתר ביטחון
-
[quote=Meganium;1106713]
[COLOR=blue]אתה מקווה שגולדין תישמר במעבדתו של פרופסור רואן.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה עונה לסוזן שאתה לא יודע ושניכם יוצאים מהמרכז.[/COLOR]
[COLOR=blue]"סוזן,את רוצה שנלך למכרות אורברג?" אתה שואל אותה, "זה יכול להיות נחמד מאוד!" עונה לך ואתה מבין שהיא מסכימה.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מוציא את להב וסוזן מוציאה את טרטוויג.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתם מתחילים לחפש את המכרות אבל לא יודעים היכן הם נמצאים.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתם ממשיכים ימינה ממרכז הפוקימונים ורואים מכונות בנייה ואנשים פועלים ובונים.[/COLOR]
[COLOR=blue]"נראה לי שאם אנשים בונים כאן.. זה המכרה לא?" אומרת סוזן.[/COLOR]
[COLOR=blue]"טרטוויג" אומר טרטוויג, "נראה לי שטרטוויג חושב שזה שם,מה אתה חושב?" שואלת אותך סוזן.[/COLOR]
"גם אני חושב כמו טטרטוויג" אומר ואז אומר ללהב ולטרטוויג "תלכו ראשונים",ואז אתחיל ללכת אחריהם.
-
[quote=Meganium;1106713][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"אוקיי פידג'יאוטו, תבחר פוקימון אחד מאלה ששוחים ותעיף אותו לכיוון היבשה, תבחר אחד שנראה לך חזק!" אתה פוקד על פידגי'וטו,בינתיים אתה ניגש לאודיש, "היי קטנציק" אתה אומר לו ומתכופף אליו.[/COLOR]
[COLOR=red]אודיש מבחין בך ונבהל ומתרחק כמה צעדים ממך, "אודיש" אומר הפוקימון ומניף את העשבים שעל ראשו לכיוונך.[/COLOR]
[COLOR=red]פידג'יוטו מבחין בפוקימון ותופס אותו בעזרת טופרי רגליו,אתה מבחין בפידג'יוטו נתקרב עם פוקימון ברגליו,הוא משחרר אותו והוא נופל כמה מטרים ממך ליד אודיש,גופו כחול עם פסים שחורים ולבנים בבטן ובעל זנב דומה לנוצה.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"אל תדאג, אני לא אגפע בך" אני אומר לאודיש, ואז אני פונה אל הפוקימון שפידג'יאוטו הביא. אני מוציא את הפודע ובודק עליו מידע, רוצה לראות מיהו אותו פוקימון (פוליוואג? :O)
-
"אל תדאג, אני לא אפגע בך" אתה אומר לאודיש ומנסה להרגיע אותו,אודיש לא נרגע ושולח לעבריך אבקה סגולה,פידגי'וטו מבחין בכך ומרחיק ממך את האבקה הסגולה בעזרת כנפיו.
"הפוקימונים כאן לא רגילים לראות בני אדם.. המקום הזה אמור להיות שמור ולכן אסור לספר עליו" אומר צ'אד.
"אודיש!" אומר אודיש בזעם וממשיך לעמוד במקום.
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון אותה לכיוון הפוקימון הכחול, [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=68639924.png][img]http://www.up2me.co.il/images/68639924.png[/img][/url] "פוליוואג-פוקימון הראשן,בגלל שפוליוואג מתקשה ללכת על רגליו הקטנות,הוא מרבה להעביר את הזמן בשחייה,עורו דק וממנו אפשר לראות חלק מאיבריו הפנימים" אומרת הפוקידע.
"פוליוואג!" קורא פוליוואג בבהלה וצועד במהירות לכיוון האגם.
מה תעשה?[/COLOR]
[SPOILER]שרומיש והעיר רוסטרובו[/SPOILER]
"צאי שרומיש!" את קוראת ומוציאה אותה מהפוכדור,שרומיש משתחררת ממנו בחיוך רחב ומסתכלת על טריקו וסילקון, " אלה טריקו וסילקון ויש לי עוד פוקימון בשם ברבוץ אבל הוא דג.." את מציגה את הפוקימונים שלך.
"שרומיש!" אומרת שרומיש בנימוס וניגשת אליהם, "טרי טריקו" אומר לה טריקו בחזרה,שרומיש מחייכת לסילקון והוא אליה.
את מחליטה שכדאי להמשיך בדרך ומחזירה את שרומיש וסילקון לפוכדורים שלהם ומשאירה את טריקו בחוץ, "טריקו!" אומרת טריקו בחיוך ואתם ממשיכים ללכת ביחד ביער.
את הולכת ורואה פוקימונים,רובם מחייכים אלייך וחלקם מנופפים לך לשלום, כנראה הם לא שוכחים שהצלת אותם.
את ממשיכה בדרך בלי בעיות ומוצאת את היציאה מיער פטלבורג.
את יוצאת ורואה שביל בנוי,מולך נמצאת בריכה עם גשרים ועליהם יושבים דייגים,ליד הבריכה מצד שמאל ישנה חנות צמחים.
את רואה שני ילדות קטנות שמצביעות עלייך, "היי את! את חדשה כאן! קרב כפול!" קוראת אחת הילדות ושניהן מחזיקות פכדור בידיהן.
מה תעשי?[/COLOR]
"גם אני חושב כמו טרטוויג" אתה אומר ומורה על שניהם ללכת ראשונים.
הם מהנהנים ומתחילים ללכת,אתה וסוזן עוקבים אחריהם.
אתם מתחילים לראות אנשים עובדים ואיתם גם פוקימונים שמרימים לבנים ואבנים.
אתם ממשיכים ועוצר אותכם בן אדם עם קסדה על ראשו, "ילדים בבקשה לא להיות פה,אנחנו בונים,אם אתם רוצים להיכנס למכרה אורבורג תוכלו להיכנס מכניסה הזאת אבל תיזהרו כי אנחנו בונים פה וחוצבים במכרה מאובנים,ה ברור?" שואל אותכם הבחור, "מאובנים?!" אומרת סוזן בהתלהבות.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1106887][COLOR="Red"][U][B]
[SPOILER]שרומיש והעיר רוסטרובו[/SPOILER]
"צאי שרומיש!" את קוראת ומוציאה אותה מהפוכדור,שרומיש משתחררת ממנו בחיוך רחב ומסתכלת על טריקו וסילקון, " אלה טריקו וסילקון ויש לי עוד פוקימון בשם ברבוץ אבל הוא דג.." את מציגה את הפוקימונים שלך.
"שרומיש!" אומרת שרומיש בנימוס וניגשת אליהם, "טרי טריקו" אומר לה טריקו בחזרה,שרומיש מחייכת לסילקון והוא אליה.
את מחליטה שכדאי להמשיך בדרך ומחזירה את שרומיש וסילקון לפוכדורים שלהם ומשאירה את טריקו בחוץ, "טריקו!" אומרת טריקו בחיוך ואתם ממשיכים ללכת ביחד ביער.
את הולכת ורואה פוקימונים,רובם מחייכים אלייך וחלקם מנופפים לך לשלום, כנראה הם לא שוכחים שהצלת אותם.
את ממשיכה בדרך בלי בעיות ומוצאת את היציאה מיער פטלבורג.
את יוצאת ורואה שביל בנוי,מולך נמצאת בריכה עם גשרים ועליהם יושבים דייגים,ליד הבריכה מצד שמאל ישנה חנות צמחים.
את רואה שני ילדות קטנות שמצביעות עלייך, "היי את! את חדשה כאן! קרב כפול!" קוראת אחת הילדות ושניהן מחזיקות פכדור בידיהן.
מה תעשי?[/COLOR]?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי ! תבחרו אתן קודם!" אני קוראת בשמחה "אבל נעשה ליד הבריכה" אני אומרת " צריך גם לאמן את בורביץ.." אני חושבת לעצמי ומתקרבת לבריכה ומסתכלת אליהן בחיוך