כע נכון, הוא היה לי מוכר ולא זיהיתי אותו.. רק אח"כ שקראתי ביקורת על הסרט
אהבתי את האבוק
ונכון הציגו את מגנטו בתור טוב? [בתור אחד שזה הסרט הראשון שראיתי על X מן אז זה הפתיע אותי]
Printable View
כע נכון, הוא היה לי מוכר ולא זיהיתי אותו.. רק אח"כ שקראתי ביקורת על הסרט
אהבתי את האבוק
ונכון הציגו את מגנטו בתור טוב? [בתור אחד שזה הסרט הראשון שראיתי על X מן אז זה הפתיע אותי]
[QUOTE=Real Spartan;1161185]כע נכון, הוא היה לי מוכר ולא זיהיתי אותו.. רק אח"כ שקראתי ביקורת על הסרט
אהבתי את האבוק
ונכון הציגו את מגנטו בתור טוב? [בתור אחד שזה הסרט הראשון שראיתי על X מן אז זה הפתיע אותי][/QUOTE]
מגנטו היה פעם טוב, הוא היה חבר של אקסייבר, הזה עם הכסא גלגלים..
אתם ראיתם X man..?
אני יודע, זה הפתיע אותי שהוא בסוף הבחור הרע..
בהתחלה מגנטו היה טוב, בכללי בשאר הסרטים הוא לא הרע הוא פשוט רוצה שלא יהרגו מוטציות.
סקוט מת בסרט השלישי (לצערי) וגם צ'ארלס (דאמ!!!) אני מאמין שבסרט הבא השחקנים ששיחקו בהתחלה יחזרו (אלכס זה שמוצא דברים אדומים מהידיים כמו סקוט)
[quote=Druddigon man;1161188]אתם ראיתם X man..?[/quote]
אני רק את X MAN ההתחלה
הלכתי לכתוב פרק בסיפור שלי..
בי עומר
ביי עומר
[quote=Rest_In_Peace;1161191]בהתחלה מגנטו היה טוב, בכללי בשאר הסרטים הוא לא הרע הוא פשוט רוצה שלא יהרגו מוטציות.
סקוט מת בסרט השלישי (לצערי) וגם צ'ארלס (דאמ!!!) אני מאמין שבסרט הבא השחקנים ששיחקו בהתחלה יחזרו (אלכס זה שמוצא דברים אדומים מהידיים כמו סקוט)[/quote]
מי זה צ'ארלס?
[QUOTE=Rest_In_Peace;1161191]בהתחלה מגנטו היה טוב, בכללי בשאר הסרטים הוא לא הרע הוא פשוט רוצה שלא יהרגו מוטציות.
סקוט מת בסרט השלישי (לצערי) וגם צ'ארלס (דאמ!!!) אני מאמין שבסרט הבא השחקנים ששיחקו בהתחלה יחזרו (אלכס זה שמוצא דברים אדומים מהידיים כמו סקוט)[/QUOTE]
בגלל שיש בעיות עם בני האדם הוא רוצה להפוך את כולם למוטנטים או להרוג את מי שלא..
טוב הלכתי
בי דניס
ביי דניס
ג'ללו
[QUOTE=Naruto;1161197]בגלל שיש בעיות עם בני האדם הוא רוצה להפוך את כולם למוטנטים או להרוג את מי שלא..[/QUOTE]
רק בהתחלה הוא מגניב, בשאר הסרטים הוא זקן שמוק עם אף של פיל