-
הדרקון הקוסמי זה קלף טוב
אבל למה אתה משלב כל כך הרבה קלפים בחפיסה תבנה חפיסה אסטרטגית ולא סתם עם קלפים מהאנימה כל קלף שאתה קונה תקרא את האפקט שלו כל קלף שהיריב משתמש בו תקרא את האפקט שלו זאת הדרך ללמוד לגבי הקלפים לגבי בניית חפיסה אם יש לך יותר מ40 קלפים זה לא טוב
אם יש לך קלפים קשים מדי לזימון זה גם לא טוב!
-
[QUOTE=Ilan;1209108]הדרקון הקוסמי זה קלף טוב
אבל למה אתה משלב כל כך הרבה קלפים בחפיסה תבנה חפיסה אסטרטגית ולא סתם עם קלפים מהאנימה כל קלף שאתה קונה תקרא את האפקט שלו כל קלף שהיריב משתמש בו תקרא את האפקט שלו זאת הדרך ללמוד לגבי הקלפים לגבי בניית חפיסה אם יש לך יותר מ40 קלפים זה לא טוב
אם יש לך קלפים קשים מדי לזימון זה גם לא טוב![/QUOTE]
למה לא טוב יותר מ40?
לא ממש מבין מה כול אפקט עושה
-
כי יותר מ40 זה לא טוב... אתה לא שולף את הקלפים שאתה רוצה אף פעם וקשה לך להשיג קלפי מפתח....
האפקט שלו מנטרל אפקטים שאם לא היו מנטרלים הם היו משמידים מפלצות בזירה שלך אבל כתוצאה מכך הוא הולך לבית הקברות עד סוף התור די שימושי דווקא וזה טוב כדי להגן על המפלצות שלך
-
קשה מאוד לעבוד עם דקים עם יותר מ-40 קלפים [45 גג זה עוד בסדר] עם 60 קלפים אין לך סיכוי להשיג את הקלף הנכון
וסטארדרסט הוא קלף נחמד אבל ארצ'פילד יותר חזק למרות שסטארדרסט יכול לבטל את השפעתו
-
זימנתי תדרקון של ג'ק
נראה לי שיש לי באק במשחק אני לא מצליח לתקוף תירי וליריב אין אף קלף מלכודת או קסם שמונע מיני לתקוף
-
-
[QUOTE=Primo;1209124]בהצלחה[/QUOTE]
עזוב הפסדתי הוא העי:cry:ף בקלות אותו לבית הקברות
-
יש לך את כל הקלפים של 2010 ואתה עדיין משחק עם הקלפים הגרועים?
תבנה דק של בלאקוינג וזהו
-
-
[QUOTE=Ilan;1209126]יש לך את כל הקלפים של 2010 ואתה עדיין משחק עם הקלפים הגרועים?
תבנה דק של בלאקוינג וזהו[/QUOTE]
2011
יקח לי לבנות זמן חפיסת בלאקוינק
רגע הכונה לחפיסת כנף שחורה הזאת של כרוו?
-
כן בלאק ווינג זה כנפיים שחורות [שם עלוב בעברית]
-
לא אלו הקלפים של 2010 כי המשחק יצא בסוף 2010 לא?
כן הקלפים של קרו היא טובה מאוד וקל לבנות אותה רק אל תישכח לשים Icarus Attack וקלפי סינכרון וגם Dark Zone (כי זה קלף זירה טוב)
-
[QUOTE=Ilan;1209134]לא אלו הקלפים של 2010 כי המשחק יצא בסוף 2010 לא?
כן הקלפים של קרו היא טובה מאוד וקל לבנות אותה רק אל תישכח לשים Icarus Attack וקלפי סינכרון וגם Dark Zone (כי זה קלף זירה טוב)[/QUOTE]
טוב שמתי מפלצות בלאקוינג
עכשיו אני צריך לשים קלפי מלכודת וקסם שקשורים אליהם
ואין לי מושג אילו קלפי מלכודת קסם כדי לי לשים
-
[quote=Ilan;1209134]לא אלו הקלפים של 2010 כי המשחק יצא בסוף 2010 לא?
כן הקלפים של קרו היא טובה מאוד וקל לבנות אותה רק אל תישכח לשים Icarus Attack וקלפי סינכרון וגם Dark Zone (כי זה קלף זירה טוב)[/quote]
טכנית כן אבל למשחק קוראים WC 2011
-
בטוח שיש תקלף Dark Zone הזה כי אני לא מוצא אותו?