[QUOTE=Astral;1234067]אני אוהב שמות אנגליים,קיבלתי את זה מ[b]יוגי הו [/b]שמה השמות העיבריים מפגרים לחלוטין[/QUOTE]
לא,כתבת לייברי ואומרים לאנגאדרי(אגדיים באנגלית)
Printable View
[QUOTE=Astral;1234067]אני אוהב שמות אנגליים,קיבלתי את זה מ[b]יוגי הו [/b]שמה השמות העיבריים מפגרים לחלוטין[/QUOTE]
לא,כתבת לייברי ואומרים לאנגאדרי(אגדיים באנגלית)
אבל יש גם סיפורים נחמדים כמו הסיפור שלי שבחתימה!!!
פרק חדש יצא!!!!
עומר איזה קבוצת פאנסאב אתה רואה יוגי הו Z?
משגע אותי כול פעם שאני רואה פרק אני רואה תרגום של קבוצה אחרת.
[quote=Amitlv;1234072]אבל יש גם סיפורים נחמדים כמו הסיפור שלי שבחתימה!!!
פרק חדש יצא!!!![/quote]
אין כזה דבר סיפור פוקימון ומעניין,הצירוף היחיד האפשרי הוא "סיפור לא של פוקימון מעניין"
אני רואה מהאתר GOGO ANIME אני לא יודע איזו קבוצה אחראית לזה אבל אני מת עליהם הם ממש זריזים בדר''כ
[QUOTE=Astral;1234075]אין כזה דבר סיפור פוקימון ומעניין,הצירוף היחיד האפשרי הוא "סיפור לא של פוקימון מעניין"
אני רואה מהאתר GOGO ANIME אני לא יודע איזו קבוצה אחראית לזה אבל אני מת עליהם הם ממש זריזים בדר''כ[/QUOTE]
אני רואה אצלהם אבל יש מלא גרסאות שם
הם לא מהירים גם אתרים אחרים מוצאים כמוהם
[quote=monster;1234076]אני רואה אצלהם אבל יש מלא גרסאות שם
הם לא מהירים גם אתרים אחרים מוצאים כמוהם[/quote]
יש יותר מהירים?
אם כן תביא לי
[QUOTE=Astral;1234077]יש יותר מהירים?
אם כן תביא לי[/QUOTE]
לא מהירים אלה מוציאים באותו הזמן
טוב עברתי לאתר אחר לראות את האנימה.קוראים לו [url]http://www.nwanime.com[/url] נפלתי על קבוצה שלא מתרגמת ממש את שמות הקלפים לאנגלית אלה שמה בהערה למה את שם הקלף באנגלית
אני מכיר את האתר הזה,אני לא כול כך אוהב אותו קשה למצוא שמה דברים ורוב הלינקים לא פועלים
[QUOTE=Astral;1234081]אני מכיר את האתר הזה,אני לא כול כך אוהב אותו קשה למצוא שמה דברים ורוב הלינקים לא פועלים[/QUOTE]
כע אני יודע שלא תמיד עובד שם הלינק
לא קשה למצוא שם אנימות בכלל לוחצים את ANIME LIST ומחפשים או שמקלידם את שם האנימה בתיבת החיפוש
יש לי אותו במועדפים כבר איזה חצי שנה רק שתדע ואני לא אוהב להשתמש בו כול כך
[QUOTE=Amitlv;1234048]ניראלי כילו בנוד או בפורום?[/QUOTE]
בנו''ד...
[QUOTE=Astral;1234049]מה קורה גלעד?[/QUOTE]
סבבה ואיתך?
[QUOTE=Astral;1234085]יש לי אותו במועדפים כבר איזה חצי שנה רק שתדע ואני לא אוהב להשתמש בו כול כך[/QUOTE]
יש לי אותו במעודפים מכיתה מז'-שנתיים כבר ועוד 2 אתרי אנימה יש לי במעודפים (לא כולל גוגו אנימה)
[quote=BasiliskLizard;1234086]בנו''ד...
סבבה ואיתך?[/quote]
איתי סבבה
חזרתי
היי דניס איך האינטרנט?