-
[QUOTE=ttrrtte;1276748]סקוט-מי אמר שהיא בת 6?xd
''טוב..'' חושבת הילדה ואז אומרת ''אני אשמח לבוא'' היא מנגבת את הדמעות מהעין שלה, ''רק רגע'' היא אומרת ברעד קל ונעלמת כעבור כנה דקות היא חוזרת עם תיק ורוד ויפה, ''מיקה נתנה לי אותו'' היא לוחשת ''מה שמך?'' היא שואלת[/QUOTE]
"סקוט.מה השם שלך?" אני שואל אותה בחביבות.אחרי שהיא עונה לי אני שואל אותה-"ובת כמה את?" במן חיוך.
-
[QUOTE=ttrrtte;1276643]סקןו-''אני יודעת מה יעודד אותך!'' אומרת הילדה הקטנה ומחבקת אותך , ''צ'ימצ'אר וגאסטלי מתחילים גם לבכות והילדה הקטנה מחבקת גם אותם, אתה שם לב לאור זהוב קלוש אשר יוצא מן היד שלה בזמן שמחבקת את גאסטלי וצ'ימצ'אר שמיד נראים רגועים יותר, אתה שם לב שגם אתה רגוע יותר ''ביי ביי'' אומרת הילדה הקטנה והולכת
מרקוס--''ממ...?'' ממלמלת מאיה, היא קמה והולכת בלי לשאול שאלות להתארגן והתקלח לבסוף היא יוצאת לבושה בחולצת טריקו ירוקה ומכנסי ג'ינס כאשר שערה קולע בצמה ארוכה, ''מה?!'' היא שואלת בעייפות
דרייק-לא-גיבך-אפור באגון0כחול
''אוקיי' אומרה ילד ''דרך אגב אני מייק, אבל אתה יכול לקרא לי מיקמיק, ככה אמא שלי קוראת לי'', אתה נושף נשימת דרקון לאוויר, מייק מתלהב ומשתמש בעלי תער לכל כיוון, אתם לא רואים איש\פוקימון מלבדכם בזירה ומיק שואל ''מה עכשיו''?[/QUOTE]
"הנה תקראי מה כתוב מה לעשות(אני גם אהפוך לפוקימון??????) " אומר בעצב.
-
סקוט-''לי קוראים מישל, אבל אתה יכול לקרא לי של'' היא אומרת,'' אני בת 6 [b]וחצי[/b]'' היא אומרת,''לאן הולכים?'' שואלת אותך מישל
''אני לא יודעת..'' אומרת מאיה בחשש''מה אתה חושב?/''' ניא שואלת
-
[QUOTE=ttrrtte;1276754]סקוט-''לי קוראים מישל, אבל אתה יכול לקרא לי של'' היא אומרת,'' אני בת 6 [b]וחצי[/b]'' היא אומרת,''לאן הולכים?'' שואלת אותך מישל
"אני כרגע הולך לתפוס את הפוקימון השלישי שלי.לך אין פוקימונים נכון?" אני שואל אותה בחיוך.
-
סקוט-''לא, אבל אני מאוד רוצה, יש לי פוקדורים'' אומרת מישל ומוציאה כמה פוקדורים
''אני לא יודעת..'' אומרת מאיה בחשש''מה אתה חושב?/''' ניא שואלת[/QUOTE]
"תגידי זה כואב להפוך לפוקימון ואיך זה מרגיש?????" אומר בחשש.
-
[QUOTE=ttrrtte;1276757]סקוט-''לא, אבל אני מאוד רוצה, יש לי פוקדורים'' אומרת מישל ומוציאה כמה פוקדורים
"מעולה. לי כבר שי שניים כמו שראית קודם." אני אומר בחיוך ומוציא את צ'ימצ'אר וגסטליי."אני עכשיו הולך לעיר השנייה,ובדרך אני אתפוס את הפוקימון השלישי שלי. וגם אאמן את צ'ימצ'אר וגסטליי." אני אורמ בחיוך.
-
מרקוס-''למה אתה שואל?'' שואלת מאייה בפליאה ''לא לא מרגדים'' היא מוסיפה
סקוט-סוף סוף דייקת בגילxdxd
[QUOTE=ttrrtte;1276767]מרקוס-''למה אתה שואל?'' שואלת מאייה בפליאה ''לא לא מרגדים'' היא מוסיפה
מרקוס-''אה...אוקיי' אומרת מאיה שעדיין לא מבינה מדוע שאלת זאת, ''ננסה'' היא אומרת, ''תתקוף את הרכב אחרי שתקבל את הפוקימונים שלך בסדר?'' היא שואלת ואתה מהנהן, השעה שלוש מגיע ואתם הולכים אל קרחת היער, מיד שני אנשים בלבוש שחור קופצים ותופסים בחוזקה את מאיה, איש אחד זורק לפנייך את חגורת הפוקימונים שלך, הוא מגחך ואומר ''נעים לעשות איתך עסקים..'' איש אחד בחלוק מעבדה מזריק למאיה נוזל כחול צלול לזרוע, היא מיד הופחת לדירלינג ומתעלפת, היא מוכנסת בעדינות לכלוב קטן והרכב מתחיל ליסוע
סקוט-אני מעצבת דמות לשותפה הבת שלךXD, שיער חום, בלונדיני או סגול? לבחירתךXDXD
מישל מהנהנת וצ'מצ'אר תוקף את טורצ'יק בחוזקה, אתה זורק את הפוקדור הצהוב על טורצ'יק אשר התעלף, הפוקדור מתנדנד מעט ונעצר, אתה מגיש את הפוקדור למישל, היא מודב לך ומכניסה את הפוקדור לתיקה, לפתע אתה רואה צל חולף על פנייך ומזהה כי זה אמבריאון
נ.ב הנה מישל-
[IMG][url=http://tektek.org/avatar/48020160][img]http://img28.imageshack.us/img28/9286/tek4f23e74c6e8512880554.png[/img][/url][/IMG]
-
[QUOTE=ttrrtte;1276722]דרייק- מייק מהנהן ואתם ממשיכים בבריחה, אתם עוברים על פניי חלון שדרכו אתה יכול לראות את שרלין יששנה בתוך כלוב קטן, מייק שואל מדוע אתה לא ממשיך
[/QUOTE]
"זאת חברה שלי..." אני אומר ומסיט את מבטי. "תעזור לי לשחרר אותה?" אני אומ רומתחיל ללכת אחורה במטרה לרוץ ולקפוץ, ואז להגיע לשרלין. 'אני מקווה שצ'ינטר שלי איתה...' אני חושב, מזדעזע ממה ייקרה אם צ'ינטר טורצ'יק איווי ארצ'ן וסנוראנט לא עם שרלין.
-
[QUOTE=ttrrtte;1276781]מרקוס-''אה...אוקיי' אומרת מאיה שעדיין לא מבינה מדוע שאלת זאת, ''ננסה'' היא אומרת, ''תתקוף את הרכב אחרי שתקבל את הפוקימונים שלך בסדר?'' היא שואלת ואתה מהנהן, השעה שלוש מגיע ואתם הולכים אל קרחת היער, מיד שני אנשים בלבוש שחור קופצים ותופסים בחוזקה את מאיה, איש אחד זורק לפנייך את חגורת הפוקימונים שלך, הוא מגחך ואומר ''נעים לעשות איתך עסקים..'' איש אחד בחלוק מעבדה מזריק למאיה נוזל כחול צלול לזרוע, היא מיד הופחת לדירלינג ומתעלפת, היא מוכנסת בעדינות לכלוב קטן והרכב מתחיל ליסוע
מישל מהנהנת וצ'מצ'אר תוקף את טורצ'יק בחוזקה, אתה זורק את הפוקדור הצהוב על טורצ'יק אשר התעלף, הפוקדור מתנדנד מעט ונעצר, אתה מגיש את הפוקדור למישל, היא מודב לך ומכניסה את הפוקדור לתיקה, לפתע אתה רואה צל חולף על פנייך ומזהה כי זה אמבריאון
נ.ב הנה מישל-
[IMG][url=http://tektek.org/avatar/48020160][img]http://img28.imageshack.us/img28/9286/tek4f23e74c6e8512880554.png[/img][/url][/IMG][/QUOTE]
"תחזרו!" אומר בזמן שאעקוב אחריהם.
-
[QUOTE=ttrrtte;1276781]
נ.ב הנה מישל-
[IMG][url=http://tektek.org/avatar/48020160][img]http://img28.imageshack.us/img28/9286/tek4f23e74c6e8512880554.png[/img][/url][/IMG][/QUOTE]
מגניב.
~~~~
"מגניב! ננסה לתפוס אותו! צא צ'ימצ'אר,תשתמש בגלגל להבה על אומבריאון!" אני צועק בחוזקה ומחייך לעצמי." אני אורמ למישל-"רואה? אל השתמשתי בגסטליי,בגלל שאומבריאון חזק על רוח. חלק מלהיות מאמן זה להכיר את הסוגים ולדעת להשתמש במה שיש לך הכי טבו שאפשר." אני אורמ למישל בחיוך.
-
דרייק-החלון פתוחצולכן אתה נכנס, ''שרלין שרלין'' אתה לוחש, שרלין מתעוררת ומסתכלת עלייך מופתעת, ''מי זה?'' היא שואלת בחשש ונדחקת לפינת הכלוב
מרקוס- אתה נזכר במה שמאיה אמרה ''תתקוף...'' אתה מוציא את הפוקימונים שלך ואומר להם לתקוף, הרכב נשרט מעט, ושני האנשים יוצאים ממנו, ''הוא יכול להיות זוהר לא רע...'' אומר אחד מהם, ''צודק'' אומר השני, הדבר הבא שקורה הוא שאתה קשור בתוך האוטו בבגאז' על יד כלובה של שרלין
סקוט-נו...איזה צבע? חום?בלונדיני? או סגול?
צ'מצ'אר יוצא גלגל להבה חזק על אמבריאון שמתחמק בשנייה האחרונה, הוא טוען דופק אפל ויורה, צ'מצ'אר נפגע ועף לאחור, ''לא!'' אומרת מישל בבהלה, היא רצה לצ'מצ'אר ונוגעת בוא, ידה שוב זוהרת באור זהוב ולפתע צ'ימצ'אר מתרפא!, ''תמשיך..'' אומרת מישל בשקט