-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1301078]היום רוב האנשים דואגים לתחת שלהם...ועושים הכול כדי להצליח וזה יכול להיות אפילו לדרוס אחד את השני כדי להגיע למקום למעלה שהם רוצים כל כך...הם אפילו לא יסתכלו אחד על השני...העולם אכזרי...[/QUOTE]
מה שאתה אומר זה מילות חוכמה אבל זה לא קשור למה שקרא
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301083]מה שאתה אומר זה מילות חוכמה אבל זה לא קשור למה שקרא[/QUOTE]
שוב, לא הם צבועים.
-
זה כן קשור לחיים שכל אחד ממכם עובר...גם שלי...
-
[QUOTE=Master Po;1301084]שוב, לא הם צבועים.[/QUOTE]
אוהד תפסיק לדחוף את האף אתה בכלל לא יודע מה קרא ואם הייתה יודע אז אתהידתה שזה לא הגיוני שאני צבוע כי אני לא עשיתי כלום
-
-
-
-
-
אני גם חתול עכשו!!
[SIZE="7"][FONT="Arial Black"][FONT="Fixedsys"][FONT="Impact"][FONT="System"][B][I][U][I][B][COLOR="Black"][COLOR="Orange"][COLOR="Red"]מייייייייייאוווווו!!!!!@[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/I][/U][/I][/B][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE]
-
מה דעתכם על כל מה שעשיתי עד עכשיו?
*בהמשך יהיו עוד הטבות*
-
-
[QUOTE=מאסטר ליאון;1301092]אני גם חתול עכשו!!
[SIZE="7"][FONT="Arial Black"][FONT="Fixedsys"][FONT="Impact"][FONT="System"][B][I][U][I][B][COLOR="Black"][COLOR="Orange"][COLOR="Red"]מייייייייייאוווווו!!!!!@[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/I][/U][/I][/B][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][/QUOTE]
מיאו?
-
תגיב במ"ת ואז אני אן לך מיאו
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301087]אוהד תפסיק לדחוף את האף אתה בכלל לא יודע מה קרא ואם הייתה יודע אז אתהידתה שזה לא הגיוני שאני צבוע כי אני לא עשיתי כלום[/QUOTE]
בא לי לדחוף את האף למקרה הזה, בייחוד כשאתה הטועה.
כבר מלא זמן אתה חופר למגל ולא קולט שלא בא לו שרשור, אז הוא מתעלם. ואתה עוד מתפלא? בגלל זה הצחקת אותי בעצם... אתה לא שם לב כמה שאתה טוחן ל'חברים' שלך את המוח ואז מתפלא שהם לא חברים שלך?
שוב, לא הם הצבועים.
-