-
עומר אין לשאלה שלך חשיבות, אין המון היגיון בנארוטו מהבחינה הזו.
נג'י וצ'וגי היו אמורים למות אחרי הקרב עם רביעיית הצל[מי שמתכחש בעיה שלו] ונשארו בחיים, ככה גם גאי שפתח בקרב העדכני האחרון שלו באנימה המון שערים ובסופו של דבר זה כאילו לא פוגע בו אלא סתם משתק לכמה זמן. אלה פשוט דרכים לחזק דמויות בלי שבאמת יפגעו בהם בתכלס... אין סיבה לייחס חשיבות
-
[quote=♣Gogeta ssj4♣;1321337]בפרק 38 העניינים מתחילים להתחמם...
תינוק=אימונים
ילד=טירון
מבוגר=אלוף
מושלם= אולטימאט
על=מגה
אני טועה על בטוח...[/quote]
אתה צודק ב-100%
[quote=מאסטר ליאון;1321338]נכון,אתה טועה,אבל זה בסדר לכרגע[/quote]
מה אתה מז**ן ת'שכל?הוא צודק
-
i hate alon, מתאים לך סיבוב ב-8?
-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1321317]אני ניסיתי לחסום אותו, אבל הסקרנות הרגה את החתול ><[/QUOTE]
גם אותי, אבל אז חסמתי מחדש D:
[QUOTE=~prinny;1321320]עומר איך רואים שאתה לא באמת רואה נארוטו ואת התשובות אתה מחפש באינטרנט..[/QUOTE]
אני דווקא רואה.. את התשובה הזאת נזכרתי ברגע האחרון LOL
מה אתה מתעצבן שנתתי תשובה לפניך ב3 שניות
גם ראיתי את הפרק האחרון אתמול, סוף סוף המלחמה מתחילה ואז הקרב של האמבוש.. ואז שבעת סייפי הערפל D:
~~~
הלכתי לפוקינינג'ה.. רמה 30 יא מן..
עקפתי את זיו!
-
טוב אני מפרמט תמחשב חזרה לוידואוס Xp נשבר לי מהחרטה הזאת שנקראת וינדואוס 7
-
ווינר ומגל, למה לא להרשם לתחרויות? מילא אין לכם מה לעשות בחיים חוץ מלריב עם ליאון בנו"ד
ליאון, סיבוב ב-8. מתאים?
-
[QUOTE=Death The Kid;1321339]ליאון הוא לא טועה![/QUOTE]
התכוונתי שיש יותר רמות,אבל בדקתי בוויקי,הוא צודק יחסית למי שלא גילה על הרמות האחרות
עריכה:
ניר,כן
-
[quote=מאסטר ליאון;1321348]התכוונתי שיש יותר רמות,אבל בדקתי בוויקי,הוא צודק יחסית למי שלא גילה על הרמות האחרות[/quote]
הוא רואה אדוונסצ'ר 01 הוא לא הגיע לרמות האחרות!
-
[QUOTE=דור רמאי;1321346]ווינר ומגל, למה לא להרשם לתחרויות? מילא אין לכם מה לעשות בחיים חוץ מלריב עם ליאון בנו"ד
ליאון, סיבוב ב-8. מתאים?[/QUOTE]
[QUOTE=Death The Kid;1321349]הוא רואה אדוונסצ'ר 01 הוא לא הגיע לרמות האחרות![/QUOTE]
אה... שכחתי. אז כן,אתה צודק
-
ואחר כך אומרים לי שאני "מרושע" ו"בריון" אליך,קודם שיבדקו איך אתה מעצבן אותי ואז יתנו לי שמות
-
[quote=הנואש לווינר;1321344]גם אותי, אבל אז חסמתי מחדש D:
אני דווקא רואה.. את התשובה הזאת נזכרתי ברגע האחרון Lol
מה אתה מתעצבן שנתתי תשובה לפניך ב3 שניות
גם ראיתי את הפרק האחרון אתמול, סוף סוף המלחמה מתחילה ואז הקרב של האמבוש.. ואז שבעת סייפי הערפל D:
~~~
הלכתי לפוקינינג'ה.. רמה 30 יא מן..
עקפתי את זיו![/quote]
לא, בכלל לא.. אני לא מתעצבן מזה כי עוד נקודה לא הייתה משנה לי משהו.. אני הגעתי למסכנה הזאת כי אתה כתבת את ז. בצורה של חיפשתי באינטרנט וזאת התשובה ההזויה שזה נתן לי..
אם אתה רוצה בוא לצ׳אט (נגיד לזה של וואלה) ואני אשאל אותך שאלות בסיסיות שכל אחד יודע ואתה תצטרך לענות לי מהר כי ככה זאת תהיה הוכחה שאתה לא בודק באינטרנט..
-
[quote=דור רמאי;1321346]ווינר ומגל, למה לא להרשם לתחרויות? מילא אין לכם מה לעשות בחיים חוץ מלריב עם ליאון בנו"ד
ליאון, סיבוב ב-8. מתאים?[/quote]
לי מתאים
-
אוף איזה באסה!ביומיים האחרונים ראיתי רק פרק אחד של נארוטו!
-
עידן מה קרה ת'ה לא נכנס לסקייפ. ודווקא כשהוא מוצף בשיחות קוליות D:
מה נשמע? תגיבו לי בשילובים
-
אז מי שיהיה ב-8 זה:
אמיטב
עידן
בר רפאלי
ליאון
יובל המבולבל
מי שכחתי?!