קראון קלאון באמא שלך תקטין ת'חתימה.><
פאאאאאאאק איזה אימון מטורף היה לי!! :d
Printable View
קראון קלאון באמא שלך תקטין ת'חתימה.><
פאאאאאאאק איזה אימון מטורף היה לי!! :d
[quote=triner;1323710]קראון קלאון באמא שלך תקטין ת'חתימה.><
פאאאאאאאק איזה אימון מטורף היה לי!! :d[/quote]
במה אתה מתאמן?
חזרתי מהחדר כושר..
[QUOTE=The Sir;1323707]נראה אם תצליח להיתקבל[/QUOTE]
שמע אני ממש מבין בנארוטו, אני חושב שאני אצליח.
[QUOTE=Monkey D Luffy;1323706]ערב טוב
וואי את כל החומר אני מבין חוץ מפרבולה ופונקציה קווית שאני לא יודע בשיט[/QUOTE]
שמע אם הייתי יכול לעזור לך עכשיו הייתי עוזר בשמחה אבל אני חייב לישון כי מחר יש לי מתכונת בהיסטוריה.
טרינר-
א)הקטנתי.
ב)קוראים לי עמית.אתה יכול לקרוא לי לאמבו-סאן השביעי.
ועכשיו-
לילה טוב.
[quote=The Sir;1323690]אני תיכננתי אותו בראש ובתור מישהוא שקרא את המאנגה יש לי המון דברים יצירתיים והמון המצאות שהמצאתי בזמן קריאת המאנגה.[/quote]
בטוח שמספיק שתכננת בראש? כי משחק כמו נארוטו זה פרויקט ענק, בשביל לסיים כזה דבר ולנהל בהצלחה לדעתי צריך לרשום ממש סאגות ואויבים ודברים שיהיו במשחק
איזה מצחיק זה לראות במאסטר שף שאומרים סילאן..
[quote=Blackbeard;1323717]בטוח שמספיק שתכננת בראש? כי משחק כמו נארוטו זה פרויקט ענק, בשביל לסיים כזה דבר ולנהל בהצלחה לדעתי צריך לרשום ממש סאגות ואויבים ודברים שיהיו במשחק[/quote]
אל תדאג הסיבה היחדיה שבגללה אני לא אגמור את המשחק הזה זה חוסר בשחקנים אני מתכוון להפעיל אותו עד יומו האחרון. אפילו שהוא עדיין לא נפתח אבל אני באמת הולך להשקיע בו תנשמה.
אוקי כי אם ככה אולי אשלח טופס, יש לי דמות שהטכניקות שלה יינבעו מבעיה פיזית שאנצל דווקא בתור יתרון, בקיצור יהיה מעניין וטכניקות מיוחדות ם:
מור דיר באלק אתה מגיב לי תגובה של שורה, רבע שעה לקח לי לכתוב את החפירה הזאת!
[QUOTE=The Sir;1323711]במה אתה מתאמן?[/QUOTE]
הליכות בשכונה 4 סיבובים הליכה מהירה ואז ריצה של עליה מטורפת עד היסודי שלי שזה משהו כמו 5-6 דקות ריצה כזה, ואחרי זה עושה כוח בבית, יש לי 2 משקולות של 4 קילו.
אני מנסה להוריד שומנים, להכנס לכושר ולהגמר מעישון, ולאחרונה אני גם מפסיק לשתות אלכוהול. אני מנסה להיות יותר סטרייטאדג' :>
עמית, אני בכ"ז אקרא לך עמית XD
תודה יאתותח :>
הולי פאקינג שיט שאני אמות!!!
אביב?!!? אביב האגדי?!?! אביב התותח שאני כל כך מתגעגע?!!? אביב שרדף את אנה מונטנה אביב!?!? :D
הלכתי לקרוא קצת מנגות ולישון
לילה טוב
די נו זה אביב אביב?!
אביב של אנה מונטנה?
פאק בדיוק היום חשבתי עליו Xd
וואי הgta Sa על 99% :'>
[quote=triner;1323740]הליכות בשכונה 4 סיבובים הליכה מהירה ואז ריצה של עליה מטורפת עד היסודי שלי שזה משהו כמו 5-6 דקות ריצה כזה, ואחרי זה עושה כוח בבית, יש לי 2 משקולות של 4 קילו.
אני מנסה להוריד שומנים, להכנס לכושר ולהגמר מעישון, ולאחרונה אני גם מפסיק לשתות אלכוהול. אני מנסה להיות יותר סטרייטאדג' :>
עמית, אני בכ"ז אקרא לך עמית XD
תודה יאתותח :>
הולי פאקינג שיט שאני אמות!!!
אביב?!!? אביב האגדי?!?! אביב התותח שאני כל כך מתגעגע?!!? אביב שרדף את אנה מונטנה אביב!?!? :D[/quote]
אה אהלן טרינר איךאתה זוכר את זה, אתה גם פיראט אגדי אנחנו מהתקופות הקדומות של האנושות ם:
וואי מילה אחי יאתותח, איך אני זוכר פעם היית כזה כל הזמן "אנה מונטנה!!!" וכאלה ואני כזה "רגע רגע מה העלילה של זה בעצם?! זאת סתם ילדה בתחפושת!!"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וואי גם היה לי שיער קצר באותה תקופה שיווו
גם לא שמעתי מטאל או מוזיקה אמיתית... גם לא היו לי מי יודע מה חברים חחחחחחחחחחחחחח
הלו ^^