-
[quote=Ritsuka Kun;1336095]
[B]סם~[/B]
"זה נורא מחמיא לי" היא אומרת בחיוך "אולי נפגש בעיר ג'נטה אחרי שאני אסיים להתאמן קצת" היא אומרת בחיוך ואז מתקרבת אליך ולוקחת לך את הפוקידע מהיד ומתחילה להתעסק איתה. "יש לך עכשיו את המספר שלי" היא אומרת בחיוך ומחזירה לך את הפוקידע "אם תרצה, תתקשר אולי נעשה שידור חוזר לקרב" היא אומרת בחיוך וקורצת לך.
[/quote]
"אממ כן" ענה בחיוך, "טוב אז אממ ביי בינתיים" אומר לה בגימגום קל ואחייך, ואז אחכה שהיא תתחיל ללכת אסתובב ואמשיך בדרכי.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1336095][b
[b]ניל~[/b]
למה לא? Oo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר במהירות את קלפה ומשחרר את זובאט, שטס לעברה של איגליבאף, ונושך את מאחורי ראשה, אבל עד מהרה נרדם, כשפיו סגור על איגליבאף. "איגליבאף תתנפחי!" קורא דני ואיגליבאף מתחילה לשאוב אוויר במהירות ומתחילה לצמוח לממדים גדולים, ופיו של זובאט נפתח והוא נופל על המזרון, מנמנם בנעימים. "עכשיו סילון אוויר!" קורא דני.
[/QUOTE]
כי אסור >:
קלפה לא נרדמה נכון ?
-----------------------
אחכה שאיגליבאף תוציא את סילון האוויר ואז אומר "זובאט חזור !קלפה צאי והשתמשי בחבטה!"
-
[QUOTE]
אדם~
תמיד אפשר להרוג אותו :d
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מייקל מסכים איתך, בזמן שאתה מצרכים. מייקל מקושש עצים וצ'ארלה שלך מדליקה אותם ואחרי חצי שעה, שניכם אוכלים בתאבון מהאוכל שהכנת. כשכבר מתחיל להחשיך, מייקל פורש שק שינה ומתיישב עליו. "אני ממש מחכה לתחרות שלי מחר" הוא אומר לך בקול חולמני "גם אתה מתרגש?" הוא שואלץ
[/QUOTE]
אני דווקא מתחיל להתרגל אליו :ם
"אני לא ממש בקטע של תחרויות, אני שמח שאנחנו לא הולכים להיות יריבים. אני מחכה למכון." עניתי ונשכבתי בשק השינה שלי, מלטף את ראשו של סנדשרו. "יש לי אחות שאני מחפש אחריה, מנהלי המכון ילמדו אותי להיות חזק מספיק כדי לחלץ את אחותי מהצרה שאליה נכנסה."
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1336095]
[b]פלינט~[/b]
2
ואי אפשר לשלוט בסיוע.. זה בוחר בצורה רנדומלית...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משאיר למי פתק על הדלת ויוצא משם בשקט. אתה מברך את האחות ג'וי ויוצא מהמרכז במהירות. אתה לבסוף מגיע לפארק קטן בפאתי העיר, המוקף בעצים מיער איליין. אתה משחרר משם את טיילו וצ'ימיצ'אר.
טיילו מהנהן בראשו, וכך גם צ'ימי'צאר. טיילו טס במהירות לעברו ומתחיל להכות את הענפים הארוכים עם כנפו, אבל אחרי מספר ניסיונות, הוא פשוט מכאיב לעצמו בכנף. מהצד השני צ'ימיצ'אר יוצר מלפני פניו כדור אור גדול, היוצא בתור הנהמה, של טיילו.[/QUOTE]
"טיילו תנסה עוד פעם אחת בצלילה מהאוויר! אם זה לא מצליח אז תפסיק!" אומר לטיילו,אקווה שלא יכאב לו יותר מדי, "אני רוצה ששניכם תנהלו קרב! תנסו לתקוף אחד את השני ולהתחמק!" אדריך אותם ואצפה בהם,אביט סביב אולי פוקימון יצוץ משום מקום
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1336095][
[b]דארן~[/b]
"מוטים, פוקימון העש. המפותח של בורמי זכר. למוטים אין הרבה תחביבים מיוחדים, חוץ מלהתעופף ברחבי העולם בעקבות הנקטר האהוב עליו." אומרת הפוקידע ואז נסגרת. מוטים טוס במהירות גבוהה באוויר, ומתחמק מהמתקפה של איגליבאף, ואז יוצר כדור ירוק לפני פיו והוא משלח אותו במהירות לעברה של איגליבאף, הנפגעת בחוזקה. איגליבאף, לא נראית טוב. "קרב אווירי אז?" אומר דני ומורה לאיגליבאף להחזיק עוד קצת ולהתנפח שוב.[/QUOTE]
"קדימה מותים בוא נסיים את זה!" אני צועק, 'איגליפאף לא יוכל לעשות הרבה כשהוא נפוח באוויר... גם אם הוא ינסה לתקוף, הוא ישר ישחרר את האוויר ויפול...' אני חושב לעצמי ואז מצביע לכיוונו של איגליפאף, "בוא נסיים את זה! תשתמש במתקפת בלבול, ואז בכוח נסתר בכל הכוח!"
-
[B]סם~[/B]
אתה נפרד מדונה וממשיך ללכת בדרכך. אחרי מספר דקות של הליכה, אתה מבחין ביצור מוזר מתהלך בצד הדרך, בהליכה מוזרה למדי [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/03/Spr_5b_069.png[/IMG].
[B]ניל~[/B]
לא ם:
איגליבאף משחררת את סילון האוויר שלה לעברו של זובאט, אבל אתה מחליף, אותו שוב ומשחרר את קלפה, אשר מחכה שאיגליבאף, תחזור לזירה, ואז היא חובטת בה בעצמה ומעיפה אותה אחורנית.
"איגליבאף, לא מוותרים רוח קרח!" קורא דני ואיגליבאף מתחילה לשאוף אוויר קר מפיה לעברה של קלפה.
[B]אדם~[/B]
אבל אמרת שאתה שונא אותו :(
"איזו צרה?" שואל אותך מייקל. אתה מספר לו את הסיפור "אני מקווה שתמצא אותה" הוא אומר לבסוף ונשמע מזדהה. "אם תצטרך משהו, אני תמיד אוכל לעזור לך בהכל" הוא אומר ומחייך לעברך ואז נשכב לאחור ונרדם.
[B]פלינט~[/B]
טיילו צולל, ואז כנפו מתחילה לזהור באור בהיר והוא חותך בעצמה את אחד מהענפים, ומפיל אותו על האדמה.
אתה מתלהב ואז מורה לפוקימונים שלך להלחם אחד נגד השני. טיילו יוצא עם מכת הכנף, שלמד זה עתה, ואילו צ'ימיצ'אר קופץ הצידה ושולח גחלת על גבו.
אתה נראה מסופק למראה הקרב של הפוקימונים שלך, כשלפתע, אתה מבחין בפוקימון ורוד המהלך לו ליד הצד השני של הפארק [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b3/Spr_5b_209.png[/IMG].
[B]דארן~[/B]
מוטים שלך זוהר בכחול בהיר, ואז משחרר קרן כחולה מבין האנטנות הקטנות שעל ראשו לעברה של איגליבאף, ופוגע בה בחוזקה, ומה שגורם לה לשחרר את כל האוויר מפיה ולהתחיל לנחות על הרצפה, למרות שזה לא מספיק, הוא זוהר באור בהיר ומשחרר עשרות כדורי אור קטנים לעברה.
"איגליבאף אינה יכולה לנצח! המנצח הוא מוטים!" קורא השופט "על המנהיג לשלוף פוקימון חדש" הוא ממשיך.
דני מחייך ומחזיר את איגליבאף. "בוא נראה לך מה זה!" הוא אומר ומשחרר פוקדור חדש לאוויר. "מיים ג'וניור!" קורא דני ומתוך הפוקדור משתחרר עוד פוקימון קטן וורוד, המזכיר ליצן [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0c/Spr_5b_439.png[/IMG].
"קדימה מיים. גונ' תתחיל עם קרן טעינה!" הוא קורא והפוקימון שלו פותח את פיו ומוכו יוצאת קרן חשמלים, צהובה לעברו של מוטים ומתפוצצת עליו. מוטים, נראה חלש, אבל עדיין נשאר במשחק "אוקי אם זה לא עזר מיים. ג'וניור השתמש במחסום!" קורא דני בהתלהבות. מים ג'וניור מתחיל להזיז את ידו בפראות לכל כיוון ומתחיל לרוץ במהירות מסביב למוטים שלך, בזמן שהוא עושה את זה.
-
[quote=Ritsuka Kun;1336141][B]סם~[/B]
אתה נפרד מדונה וממשיך ללכת בדרכך. אחרי מספר דקות של הליכה, אתה מבחין ביצור מוזר מתהלך בצד הדרך, בהליכה מוזרה למדי [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/03/Spr_5b_069.png[/IMG].
[/quote]
'אממ מעניין' אחשוב לעצמי בזמן שהוציא את הפוקידע ואסרוק את הפוקימון, לאחר מכן אשאל את ארון :" אתה רוצה להילחם בו, או שאתה עייף מהקרב עם באבאלס?".
-
[quote]אדם~
אבל אמרת שאתה שונא אותו
"איזו צרה?" שואל אותך מייקל. אתה מספר לו את הסיפור "אני מקווה שתמצא אותה" הוא אומר לבסוף ונשמע מזדהה. "אם תצטרך משהו, אני תמיד אוכל לעזור לך בהכל" הוא אומר ומחייך לעברך ואז נשכב לאחור ונרדם.[/quote]
אני יודע, אבל גם אותך שנאתי ובסוף התרגלתי...
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1336141][B]
[B]ניל~[/B]
לא ם:
איגליבאף משחררת את סילון האוויר שלה לעברו של זובאט, אבל אתה מחליף, אותו שוב ומשחרר את קלפה, אשר מחכה שאיגליבאף, תחזור לזירה, ואז היא חובטת בה בעצמה ומעיפה אותה אחורנית.
"איגליבאף, לא מוותרים רוח קרח!" קורא דני ואיגליבאף מתחילה לשאוף אוויר קר מפיה לעברה של קלפה.
[/QUOTE]
"קלפה מטרונום"אומר בתקווה למתקפה שתעזור.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1336141]
[B]פלינט~[/B]
טיילו צולל, ואז כנפו מתחילה לזהור באור בהיר והוא חותך בעצמה את אחד מהענפים, ומפיל אותו על האדמה.
אתה מתלהב ואז מורה לפוקימונים שלך להלחם אחד נגד השני. טיילו יוצא עם מכת הכנף, שלמד זה עתה, ואילו צ'ימיצ'אר קופץ הצידה ושולח גחלת על גבו.
אתה נראה מסופק למראה הקרב של הפוקימונים שלך, כשלפתע, אתה מבחין בפוקימון ורוד המהלך לו ליד הצד השני של הפארק [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b3/Spr_5b_209.png[/IMG][/QUOTE]
"כל הכבוד טיילו!" אשבח אותו על המתקפה החדשה שלמד ואביט בסנובול,"נראה מעניין" אומר ואביט בסנובול, אורה לפוקימונים שלי להמשיך להתאמן בעודי מתקרב לסנובול, "תרצה אולי להילחם?" אשאל אותו בידידות בעוד אני מביט סביב אם עוד פוקימון מתקרב לאזור
-
[B]סם~[/B]
"בלאספורט. פוקימון הפרח. למרות גופו הדק, הוא מסוגל ללכוד את טרפו בקלות ובחוזק אדיר. בנוסף, בלאספורט יכול להצמיח שורשים, עמוק לתוך האדמה כדי להשיג מים." אומרת הפוקידע ואז נסגרת.
ארון נראה נחוש בדעתו להלחם, אבל אתה רואה שהוא נראה התעייף מהקרב הקודם. בינתיים, בלאספורט ממשיך ללכת לו.
[B]אדם~[/B]
תמות U_U
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה קם מהשק שינה ומתחיל לטייל לך על הגבעה, מנסה שלא למעוד ולהתגלגל למטה. אתה מתיישב על מדף אבן, ומסתכל על השמיים, חושב על אחותך. אתה מבחין בלהקת זובטים עפים להם בשמי הלילה. נהנים מהקור והחושך.
[B]ניל~[/B]
קלפה מנערת את ידייה מצד לצד עד שהן זוהרות בלבן וכדור אור יוצא מהן, והוא יוצא בצורה של עוקץ כפול (Twineedle ) ותוקף את איגליבאף פעמיים, אבל בינתיים קלפה נפגעת מהרוח הקרה של יריבתה, איגליבאף.
"שוב התנפחות!" קורא דני ואיגליבאף שואבת אוויר לגופה ומתחילה להתנפח.
[B]פלינט~[/B]
אתה מתקרב לעברה של סנובול והיא מהנהנת בשמחה, ומוציאה את לשונה בשמחה מפיה.
-
[quote]אדם~
תמות U_u
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה קם מהשק שינה ומתחיל לטייל לך על הגבעה, מנסה שלא למעוד ולהתגלגל למטה. אתה מתיישב על מדף אבן, ומסתכל על השמיים, חושב על אחותך. אתה מבחין בלהקת זובטים עפים להם בשמי הלילה. נהנים מהקור והחושך.
[/quote]
לא את! :ם
[QUOTE=Ritsuka Kun;1336147][B]
[B]ניל~[/B]
קלפה מנערת את ידייה מצד לצד עד שהן זוהרות בלבן וכדור אור יוצא מהן, והוא יוצא בצורה של עוקץ כפול (Twineedle ) ותוקף את איגליבאף פעמיים, אבל בינתיים קלפה נפגעת מהרוח הקרה של יריבתה, איגליבאף.
"שוב התנפחות!" קורא דני ואיגליבאף שואבת אוויר לגופה ומתחילה להתנפח.
[/QUOTE]
"קלפה צאי לכיוונה של איגליבאף בחבטה ! ברגע שאת רואה שאיגליבאף מתחילה להוציא את האוויר תקפצי הצידה ותמשיכי בחבטה!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1336147]
[B]פלינט~[/B]
אתה מתקרב לעברה של סנובול והיא מהנהנת בשמחה, ומוציאה את לשונה בשמחה מפיה.[/QUOTE]
"מצוין! צ'ימצ'אר תתכונן" אומר לו ואסמן לו להתכונן להילחם, "תתחיל עם מיקוד אנרגיה וגחלת" אומר לו ואראה איך הקרב מתקדם
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1336095]
[b]אליסה~ [/b]
טאדיורסה נעמד ומפהק בפיו, ועננת עשן סגלגלה יוצאת במתוך פיו ונשאבת לתוך פיו של בידוף.. בידוף מפהק, אבל ממשיך לדחוף את טאדיורסה בחוזקה, אבל טאדיורסה מחזיר לו עם מתקפת שריטה ומעיף אותו ממנו.
בידוף נראה ישנוני למדי.
[/QUOTE]
"עכשיו טדיאורסה, סיים את זה בUPPERCUT אגרוף רעם!"