-
[QUOTE=asuna;1413748]שם בפורום: asuna
שם במשחק: [COLOR="Red"][B][I]אנאלי[/I][/B][/COLOR]
תיאור:שיער גלי בצבע חום עד אמצע הברך, עיניים כחולות-סגולות שמלה לבנה עם ורוד וסרק סגול, נעלי בובה ורודות וקשת סגולה עם סרט מנוקד ורוד
או:
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTqh_SVOvkx6FYrzerMVvdff8gx6z-66EDqSkqio3qbaSDFYJPH[/IMG]
דיג'ימון: [IMG]http://i997.photobucket.com/albums/af96/WtWAnimatedSprites/Baby/005Tokomon.gif[/IMG]
הערות/הארות: ביסלי ובמבה[/QUOTE]
זה פשע.
-
[QUOTE=Ilan;1414212]שונא להפסיד בגלל נובים שעושים פיד.. היתי בדראפט ו.. היה איזה ג'אקס אחד שבחר באנים וכבר ראיתי שהוא נוב כי הוא עשה באנים לדמויות ראנדומליות.. רייס.. למה לעזאזל עושים לו באן כל הזמן.. רוב האנשים לא משתמשים בו.. למרות שכן הוא טוב אבל בלי ראנס וזה.. הוא יותר מדי איטי..
ומזהים נוב ישר כשהוא בוחר את Revive.. Revive זה ספל מזעזע..[/QUOTE]
זה אחלה סקיל, הוא מונעACE וכתישה, הוא פשוט פחות טוב כי יש לו CD ארוך.
-
[quote=Dr. Pizza;1414214]זה פשע.[/quote]
לא לא לא זה NUNALLY, הסיבה, לפחות בהתחלה, למרידה של LELOUCH VI BRITANNIA באימפריה הקדושה של BRITANNIA.
-
[QUOTE=Tasha Godspell;1414204]מחר מבחן בתנ"ך ולא למדתי כלום ):[/QUOTE]
הוצאתי 74 בבגרות בתנ"ך בלי ללמוד ובלי להגיע ממש לשיעורים כל השנה
חה ):
-
[QUOTE=Saber;1414219]הוצאתי 74 בבגרות בתנ"ך בלי ללמוד ובלי להגיע ממש לשיעורים כל השנה
חה ):[/QUOTE]
זה בגלל שאתה גאון ואלוהים מת עלייך ):
-
[QUOTE=LordAbizi;1414218]לא לא לא זה NUNALLY, הסיבה, לפחות בהתחלה, למרידה של LELOUCH VI BRITANNIA באימפריה הקדושה של BRITANNIA.[/QUOTE]
זה אנאלי.
אני ואתה והיא וכולם ואני ושקד ומונקי יודעים את זה ושקד.
-
-
[QUOTE=scrapi;1414225]מחשבת זה מיותר[/QUOTE]
נראה אותך אומר את זה עוד פעם!
-
[quote=Dr. Pizza;1414224]זה אנאלי.
אני ואתה והיא וכולם ואני ושקד ומונקי יודעים את זה ושקד.[/quote]
לא.
זה NUNALLY.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414229]לא.
זה NUNALLY.[/QUOTE]
אם זה נונאלי למה היא כתבה נאנאלי?
SHE'S A DIRTY GIRL ALRIGHT.
-
[QUOTE=LordAbizi;1414229]לא.
זה NUNALLY.[/QUOTE]
אתה בכלל משקר ):
-
אביזי לא יכול לשקר. גם אם הוא אומר משהו שהוא לא נכון, ברגע שהוא אמר אותו אז זה הופך לעובדה ):
-
[QUOTE=Saber;1414234]אביזי לא יכול לשקר. גם אם הוא אומר משהו שהוא לא נכון, ברגע שהוא אמר אותו אז זה הופך לעובדה ):[/QUOTE]
אתה סתם דמיוני.. עזוב.
-
[QUOTE=Ilan;1414212]שונא להפסיד בגלל נובים שעושים פיד.. היתי בדראפט ו.. היה איזה ג'אקס אחד שבחר באנים וכבר ראיתי שהוא נוב כי הוא עשה באנים לדמויות ראנדומליות.. רייס.. למה לעזאזל עושים לו באן כל הזמן.. רוב האנשים לא משתמשים בו.. למרות שכן הוא טוב אבל בלי ראנס וזה.. הוא יותר מדי איטי..
ומזהים נוב ישר כשהוא בוחר את Revive.. Revive זה ספל מזעזע..[/QUOTE]
נו אז אל תשחק איתם תשחק איתנו
הוא לקח רבייב?
אוי ווי זמיר לקחתי רק עד המשחק השני נגד בוטים שלי את זה. זה בטח נוב שנתן לאח שלו לשחק או משהו, נראלי שהוא בכלל לא הבין מה לעשות.
-
[quote=Saber;1414232]אם זה נונאלי למה היא כתבה נאנאלי?
SHE'S A DIRTY GIRL ALRIGHT.[/quote]
התמונה היא של NUNALLY. מכיוון שאמיר לא פה, אז אף אחד לא יכול לערער עליי כשאני אומר תמונה >>>>>>>> תיאור!