-
[quote=lordabizi;1433761]מתמטיקה היא לא באמת תחום עניין. מתמטיקה זה דרך חיים. כמו עינוי עצמי. זה לא תחום עניין, זו דרך חיים.
ובנוגע לשאר - אין להם יותר מדי עומק. אם ישימו אותך במקום של אוטאקואים אחרים תוכלו לדבר שעות על גבי שעות בנוגע לאנימות. באף אחד מהנושאים האלו אי אפשר לשרוף שעות בדיון עליו.[/quote]
אני חושב שבנארוטו אפשר.
-
יש לי תחושה שיש קשר בין הנוסע בזמן לבין Joltik. משהו בהודעה האחרונה של הנוסע בזמן נשמע לי לא ברור (למרות שהבנתי מה הוא כתב) בערך כמו הדברים של Joltik.
-
[quote=lordabizi;1433766]יש לי תחושה שיש קשר בין הנוסע בזמן לבין joltik. משהו בהודעה האחרונה של הנוסע בזמן נשמע לי לא ברור (למרות שהבנתי מה הוא כתב) בערך כמו הדברים של joltik.[/quote]
יותר גרוע-ליאון אשכרה מאמין לבחור שהוא בא מ-2097..
אחחח ליאון..חזר לימים ההם של הנוביות האולטימטיבית...
-
זה, או שהוא משחק את המשחק שלו בשביל הכיף.
והגעתי לשלב תחנת הכח, שלפי מה שאני זוכר מ-2004, היה קשה להחריד. אחרי זה אני מאמין שנותר לי בערך להלחם בשרף, לדבר עם הoracle, ולברוח מהמטריקס כשמיליונים של סמית'ים רודפים אחרי, ואחר כך ולבסוף לפלס את דרכי דרך טריליונים של זקיפים.
ואחרי זה לעשות שוב את הכל, אבל הפעם עם ghost.
-
וינר:embarrassed:
איך גורמים למחשב להפסיק לעשות קולות?
-
תנסה לתת לו מכה. אם הוא עושה רעשים בלתי סבירים בעליל אולי כדאי לך לשאוב את המיץ-מוח שלו מאבק.
-
[quote=lordabizi;1433773]תנסה לתת לו מכה. אם הוא עושה רעשים בלתי סבירים בעליל אולי כדאי לך לשאוב את המיץ-מוח שלו מאבק.[/quote]
הוא חדש לא אתן לו מכות.
שאיבת אבק חשבתי אבל צריך לפתוח אותו ואם אפתח אותו כנראה משהו ישבר.
-
אם הוא חדש אז גם לא אמור להיות עליו יותר מדי אבק. (אלא אם אני לא מבין למה אתה מתכוון בחדש)
וזה לא אמור להיות קשה מדי, תנתק אותו לגמרי מהכל, תשים אותו במקום שנוח להסתכל עליו מכל הכיוונים, תחפש מקומות שיש בהם ברגים ותבריג אותם החוצה.
-
[quote=darknaruto;1433769]יותר גרוע-ליאון אשכרה מאמין לבחור שהוא בא מ-2097..
אחחח ליאון..חזר לימים ההם של הנוביות האולטימטיבית...[/quote]
[quote=lordabizi;1433766]יש לי תחושה שיש קשר בין הנוסע בזמן לבין joltik. משהו בהודעה האחרונה של הנוסע בזמן נשמע לי לא ברור (למרות שהבנתי מה הוא כתב) בערך כמו הדברים של joltik.[/quote]
[quote=lordabizi;1433770]זה, או שהוא משחק את המשחק שלו בשביל הכיף.
והגעתי לשלב תחנת הכח, שלפי מה שאני זוכר מ-2004, היה קשה להחריד. אחרי זה אני מאמין שנותר לי בערך להלחם בשרף, לדבר עם הoracle, ולברוח מהמטריקס כשמיליונים של סמית'ים רודפים אחרי, ואחר כך ולבסוף לפלס את דרכי דרך טריליונים של זקיפים.
ואחרי זה לעשות שוב את הכל, אבל הפעם עם ghost.[/quote]
אני לא מאמין לו,אני משחק את המשחק. ואני לא הוא.
-
שבת שלום אנשושייםםם!!!
מה קורה ליאור?? :)
-
[quote=monster;1433772]וינר:embarrassed:
איך גורמים למחשב להפסיק לעשות קולות?[/quote]
איזה קולות הוא עושה?קולות של פקס או קולות כמו סאונד רגיל של ווינדווס?
[quote=joltik;1433777]אני לא מאמין לו,אני משחק את המשחק. ואני לא הוא.[/quote]
מאמינים לך, מאמינים לך.
-
היי חברים ^_^
שיט ההודעה יצאה מטומטמת בעליל~~
-
[QUOTE=DarkNaruto;1433782]איזה קולות הוא עושה?קולות של פקס או קולות כמו סאונד רגיל של ווינדווס?
מאמינים לך, מאמינים לך.[/QUOTE]
אני באמת לא מאמין לו
אני פתחתי משהו בדבירנט:[url]http://leomen0.deviantart.com/art/Untitled-372168620?ga_submit_new=10%253A1368813794[/url]
-
-
עידן &^%$#@!!!!!
פאק משעמם פה רצח
איפה כולם