המשחק משעמם. האזרחים לא רוצחים רוצחים, הרופאים והשוטרים לא פועלים והרוצחים לא רוצחים רופאים ושוטרים... אתם יודעים זה קצת מוזר שבעיירה שלמה יש רק רופא אחד ושוטר אחד, ואף אחד לא יודע מי הוא...
Printable View
המשחק משעמם. האזרחים לא רוצחים רוצחים, הרופאים והשוטרים לא פועלים והרוצחים לא רוצחים רופאים ושוטרים... אתם יודעים זה קצת מוזר שבעיירה שלמה יש רק רופא אחד ושוטר אחד, ואף אחד לא יודע מי הוא...
חוץ מזה שלדעתי הם היו צריכים להרוג את רותם מזמן, שעשע אותי עד כמה קל לשנות את הדעה של חלק מהאזרחים במשחק כרגע, הם מאשימים את רותם, ואז משום מקום מגיע תאוריה שלפיה סקלטרון אשם, ופתאום הם מחליטים להרוג את סקלטרון... לא חשוד? ^^
אמממ לא חשוד בכלל,זה היה רנדומלי...
בני האדם האלו... אי אפשר להבין אותם.
למזלי אני לא סובל מבעיות כאלו כי אני חצי חייזר חצי רובוט חצי בן אדם ו-200% loyalty.
רק רוצה להגיד לכל מי שמשחק
היום שלחתי הודעה פרטית לThe rock ואמרתי לו שיגיב למשחק
הוא התעלם
אז זה מעורר חשד :nose_pick:
[QUOTE=KittyM;1452303]אמממ לא חשוד בכלל,זה היה רנדומלי...[/QUOTE]
ברור....
חג סוכות הוא החג הכי טוב והכי ארוך =]
ועכשיו משנה נושא הא? D:
עכשיו הבנתי מה הרוצחים עשו
הם השמידו כל אחד עם טיפת שכל במשחק ועכשיו כל הפחות חכמים (לא רוצה להתסכן בבאן)
לא יודעים כלום.
תקשיב זה מאוד פשוט להבין מה כרגע הולך במשחק, קצת מחשבה והאזחרים יכולים להסתדר אבל לא! :\
[QUOTE=Shikamaru;1452311]תקשיב זה מאוד פשוט להבין מה כרגע הולך במשחק, קצת מחשבה והאזחרים יכולים להסתדר אבל לא! :\[/QUOTE]
אני מקווה שאנשים עם קצת יותר שכל כמוך או כמו אביזי ירשמו למשחק הבא
:um_face:
[quote=hecarim;1452312]אני מקווה שאנשים עם קצת יותר שכל כמוך או כמו אביזי ירשמו למשחק הבא
:um_face:[/quote]
יהרגו אותנו על ההתחלה :\
[quote=shikamaru;1452313]יהרגו אותנו על ההתחלה :\[/quote]
לא אם תהיה רוצח :\
אין לי מה לחפש במשחק הזה. הפעם במקרה הרוצחים בחרו בטקטיקה שהיה די ברור לי מה היא. אבל באופן כללי אין לי כח לכל ההתעסקות המיותרות הזו עם בני אדם. אני שונא בני אדם אחרי הכל.
[quote=shikamaru;1452313]יהרגו אותנו על ההתחלה :\[/quote]
זה עדיף מהאנשים שהיו עכשיו לפחות