27-28 אני חושב.ויש לי משחקים שאני ממש טוב ועושה לקבוצה שלי ת'עבודה ויש משחקים שאני לא.
בעיקרון אני משחק תמיד עם דמויות שאני פחות טוב בהם בשביל להיות טוב בהכל, לא חוכמה לשחק כל היום עם בראנד או מאסטר ווי.
Printable View
27-28 אני חושב.ויש לי משחקים שאני ממש טוב ועושה לקבוצה שלי ת'עבודה ויש משחקים שאני לא.
בעיקרון אני משחק תמיד עם דמויות שאני פחות טוב בהם בשביל להיות טוב בהכל, לא חוכמה לשחק כל היום עם בראנד או מאסטר ווי.
אפילו משוב על מנהל אסור לפתוח במשוב חח
[quote=yort3m;1461051]27-28 אני חושב.ויש לי משחקים שאני ממש טוב ועושה לקבוצה שלי ת'עבודה ויש משחקים שאני לא.
בעיקרון אני משחק תמיד עם דמויות שאני פחות טוב בהם בשביל להיות טוב בהכל, לא חוכמה לשחק כל היום עם בראנד או מאסטר ווי.[/quote]
האמת היא שזה מה שעושים. יש אנשים שהם עכשיו בדאימונד, ואיך הם עשו את זה? הם פשוט הפכו להיות ממש טובים אם לא הכי טובים אם הדמות הזאת. כמובן שהם משחקים לפעמים עוד דמויות, אבל לרוב הם לא מצליחים איתם כל כך טוב כמו עם ה"דמות שלהם"
בוקר
אוי
עקפתי הקדשות
לא שמתי לב חח
בבית ספר,
המורה של החוג שלי בישיבה
אז יהיה בחוג אחר היום.
[quote=pen draig;1461031]ואיך זה יקדם את התפתחות האנושות?[/quote]
נדב,האנושות לא מתפתחת ממש כרגע. זה לא.
[quote=kittym;1461052]אפילו משוב על מנהל אסור לפתוח במשוב חח[/quote]
איך אתה חושב שרדתי? חחחחחחחח...(בציניות)
היי (:
[quote=ritsuka kun;1461068]היי (:[/quote]
היי ):
נדב, פעם אתה הלכת מכות עם הפקחים, והיום אתה פקח בעצמך. השאלה שלי היא, למה אתה מרביץ לעצמך?
[quote=ritsuka kun;1461068]היי (:[/quote]
שתוק.
[quote=cho'gath;1461070]היי ):
נדב, פעם אתה הלכת מכות עם הפקחים, והיום אתה פקח בעצמך. השאלה שלי היא, למה אתה מרביץ לעצמך?[/quote]
לא רבתי עם פקחים, רק עם ראשיים.
[QUOTE=Pen Draig;1461071]שתוק.
לא רבתי עם פקחים, רק עם ראשיים.[/QUOTE]
אהה מובן
מה אתה אומר יא חביבי!
היי :)
נדב לך תקדיש יא חמאר... כולה 19 הודעות זה שטויות.
אגב, חסר לך שלא תקדיש לי.
אין לי כוח
זה גם ככה אותו דבר כל פעם
כותרת לא קשורה
ואז "לשקד" וזהו.
מה קורה?
חזרתי מבית ספר,
אחרי חוג צילום
כי בסוף לא התקיים חוג יומן מסע
חצוף! מה איתי?