יש סיבה למה אנחנו רק חמישה אנשים בפורום שיכול לאכלס אלפיים איש וזה מתחיל בדברים הקטנים האלה.
Printable View
יש סיבה למה אנחנו רק חמישה אנשים בפורום שיכול לאכלס אלפיים איש וזה מתחיל בדברים הקטנים האלה.
זה דברים קטנים שגורמים לאנשים לעזוב...
השאלה איך מביאים אנשים להצטרף... זה רק מהאתר נראלי
[QUOTE=שי חי;1497317]ידוע. רותם לא רוצה לשכור מתכנת שיתקן את זה.[/QUOTE]
לא שאני לא רוצה. לא מוצא. חיפשתי מתכנת אמין וטוב כי האחרון נעלם ולא מצאתי.
Same same
אלוהים ישמור אותי
כמה מוזרים החיים שלי עוד יכולים להגיע
לא מצליח להביא את עצמי להתחיל את העבודה האחרונה לסמסטר. טיפים?
היטמן תלמד אותי איך לחנך
[QUOTE=Zick;1497329]אלוהים ישמור אותי
כמה מוזרים החיים שלי עוד יכולים להגיע[/QUOTE]
כמה?
[QUOTE=שי חי;1497330]לא מצליח להביא את עצמי להתחיל את העבודה האחרונה לסמסטר. טיפים?[/QUOTE]
שונא עבודות... תחפש חבר טוב או מישהו ותגיד לו שישב לך על הראש עד שאתה עושה את זה...
תחפש את הנושא שהכי מעניין אותך מבין האפשרויות
[QUOTE=LordAbizi;1497283]כן, אני לא חושב שזה נשמע טוב כל כך באנגלית.[/QUOTE]
זה נשמע בדיוק איך שזה צריך להישמע, "לא הגיוני" המשפט הזה הוא אוקסימורון
[url]https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9F[/url]
אני יודע מה זה אוקסימורון. מה ניסית לאמר?
[QUOTE=Artist Ninja;1497332]כמה?
שונא עבודות... תחפש חבר טוב או מישהו ותגיד לו שישב לך על הראש עד שאתה עושה את זה...
תחפש את הנושא שהכי מעניין אותך מבין האפשרויות[/QUOTE]
כמה שצריך, אני מאמין. ואף מעבר לכך
[QUOTE=LordAbizi;1497334]אני יודע מה זה אוקסימורון. מה ניסית לאמר?[/QUOTE]
הו הו אני בדיוק מגשים לך את רצונך, או לפחות אחד מהם
אלון איך לא הגבת באשכול של הדומיניון טריביוט
@שי^חי רציתי להגיד את זה על עונה 26 ושכחתי, קורין שיחקה את זה כל כך טיפשי.. היה לה כמה הזדמנויות להדיח את פיליפ לפני שהיא הודחה והיא זרקה אותם לפח
קרה לי כל כך הרבה פעמים לראות את הפרק מתוסכל (רציתי שפיליפ יעוף) ולחשוב איזה מפגרת היא שהיא אפילו לא מנסה, במיוחד שהיא יודעת שהיא בתחתית של הברית שלה
אני לא זוכר את כל הפעמים אבל האחת אולי הכי בולטת היא אחרי הערבוב שבטים (יכלה לחבור פשוט לfans ולהפוך את זה ל4 נגד 3 שבמקומה גם אני לא הייתי עושה את זה)
וזה שהיא מחתה נגד לעשות split לvotes זה עוד מצב שחזר על עצמו, אם היא לא הייתה עושה את זה פשוט היא הייתה מצביעה נגד הברית ופיליפ היה מודח כי הם חילקו
דאמ זו הייתה עונה מתסכלת, בעיקר בשני הפרקים האחרונים (הreunion לא אחד מאלו שהתכוונתי)
לא שמתי לב
אז now
הנאוו כבר עבר