-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 07:26 AM
[b] "כן, אנחנו בסדר, הם לא פגעו בנו יותר מדי, והם גם אמרו שהם מצטערים מאוד על זה. הם גם שאלו אותנו איך מגיעים לתחנת הכח... כנראה הם הלכו לשם.." זה מה שהם מספרים לניתאי. [/b][/quote]
אני משחרר אותם ורץ לכיוון שאליו הם הצביעו
-
[b] דודי
כעבר כמה שניות אתם נוחתים, ואתה מסיט את ההגה לכיוון הכביש, ואז היא משתחררת מהחוטים, וג'יפ מתחיל לנוע במהירות גבוהה מאוד, ויש גדר לפניכם.
"קווגסייר, מכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר יוצא ושוב שובר את הגדר עם מכת גולגולת. לאחר מכן אתם משתלבים בדרך, ואחרי כמה דקות של נסיעה מהירה ביותר, בערך פי 3 מהמהירות המותרת. אז אתם מתקרבים למכון, וג'ן מפנה את ההגה, הג'יפ מסתובב ב90 מעלות, מזנק, שובר את הדלת של המכון ונוחת. בתוך המכון יש ארבעה אנשים עם מעילים חומים וארוכים וכובעים ומשקפי שמש, וליד הקירות קשורים פול מורפי וארבעת השופטים, ועוד איזה ילד. אתה וג'ן מקיאים בגלל הנסיעה.
"קח את זה. אתה יודע איך להשתמש בזה, נכון?" היא אומרת ונותנת לך אקדח שנמצא מתחת להגה, ומוציאה עוד אחד ולוקחת גם היא. [/b][/quote]
"מה הולכים להרוג יאי!" אני אומר והולך אחירה
-
[b]
ירין+ניתאי
בכל המשחקים של פוקימון, HIKER זה המאמנים שנמצאים ליד הרים, ויש להם מקל, בגדים ירוקים, כובע ותיק גדול כזה.
כן כל אחד מצא 2
--
"נכנסו מספר אנשים בבגדים שחורים לכאן, ושאלו איפה תחנת הכח. הסברנו להם איפה, ואז הם קשרו אותנו ולכדו אותנו, כי הם אמרו שזה יהיה יעיל יותר עבורם, ושהם מאוד מצטערים שהם עשו את זה." זה מה שהם מספרים לירין
"כן, אנחנו בסדר, הם לא פגעו בנו יותר מדי, והם גם אמרו שהם מצטערים מאוד על זה. הם גם שאלו אותנו איך מגיעים לתחנת הכח... כנראה הם הלכו לשם.." זה מה שהם מספרים לניתאי. [/b][/quote]
אני רץ לניתאי והולך לכיוון שלו
-
תמיר
"סמל ראשון פיטרס צא!" אומר אנדרסון ומוציא היפואדון. "סמל ראשון, הנה מפה של זאוגוויל. אנחנו כאן. הנה מפה של המפעל לצוללות. אנחנו צריכים להגיע לאולם הגדול הזה" הוא מראה להיפואדון מספר תמונות במחשב הנייד "יש לך 15 שניות ללמוד את זה, סמל ראשון". היפואדון נוהם בהסכמה ומתבונן בזה.
"אתה, אנחנו עומדים לחפור למפעל. יותר נכון סמל ראשון פיטרס יעשה את זה בשבילנו. אנחנו נמשיך משם. תלבש את המסכה הזאת כדי לא להפגע מחול ואדמה" הוא מושיט לך מסכה כזאת שמגנה על הפנים.
ירין+ניתאי
"אנחנו נבוא איתכם, יש קיצור דרך דרך ההרים.... אבל אתם לא מטפסי הרים... נו טוב.. הפוקימונים שלנו יעזרו לכם, כעת בואו נצא החוצה ותעקבו אחרינו!" אחד מהם אומר ומוציא שני מאצ'מפים. הם יוצאים מהמקום הזה ומתקרבים להר. "תטפסו על מאצ'מפ".
דודי
"אנחנו לא יורים כדי להרוג, אנחנו יורדים כדי לנטרל. ב-3, אנחנו יורים בהם כדי לנטרל אותם מהנשק שלהם... 1... 2... 3!" היא אומרת, ואז קופצת מהג'יפ ומתחילה לירות לעבר אחד מהאנשים החומים. הם מוציאים אקדחים מוזרים. כאמור, יש שם ארבעה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 11:40 AM
[b] דודי
"אנחנו לא יורים כדי להרוג, אנחנו יורדים כדי לנטרל. ב-3, אנחנו יורים בהם כדי לנטרל אותם מהנשק שלהם... 1... 2... 3!" היא אומרת, ואז קופצת מהג'יפ ומתחילה לירות לעבר אחד מהאנשים החומים. הם מוציאים אקדחים מוזרים. כאמור, יש שם ארבעה. [/b][/quote]
"יאי!!!!!!!!" אני אומר ומתחיל לירות בהם
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 11:40 AM
[b] ירין+ניתאי
"אנחנו נבוא איתכם, יש קיצור דרך דרך ההרים.... אבל אתם לא מטפסי הרים... נו טוב.. הפוקימונים שלנו יעזרו לכם, כעת בואו נצא החוצה ותעקבו אחרינו!" אחד מהם אומר ומוציא שני מאצ'מפים. הם יוצאים מהמקום הזה ומתקרבים להר. "תטפסו על מאצ'מפ". [/b][/quote]
"בסדר..." אגיד בספקנות ואעלה על המאצ'מפ שלי
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 26 2009, 11:46 AM
[b] ירין+ניתאי
"אנחנו נבוא איתכם, יש קיצור דרך דרך ההרים.... אבל אתם לא מטפסי הרים... נו טוב.. הפוקימונים שלנו יעזרו לכם, כעת בואו נצא החוצה ותעקבו אחרינו!" אחד מהם אומר ומוציא שני מאצ'מפים. הם יוצאים מהמקום הזה ומתקרבים להר. "תטפסו על מאצ'מפ". [/b][/quote]
[quote][b]
"בסדר..." אגיד בספקנות ואעלה על המאצ'מפ שלי[/b][/quote]
"קדימה!" אני אומר ועולה על המצ'ופ
-
דודי
אתה יורה, אך אתה לא שולט טוב באקדח, ולכן אתה מחטיא לרוב, וכשאתה פוגע לא קורה כלום. בינתיים אחד מהם יורה בך עם הרובה המוזר, אבל אתה לא נפצע, אלא רק מופל. בינתיים ג'ן יורה בשאר ומעיפה מהם את האקדחים.
"איך זה יכול להיות..." אומר אחד מהם
"היא אחרי הכל... " אומר השני
"רק אנושית" אומר השלישי
"לא משנה, נמשיך" אומר הרביעי. העיניים של כל ה4 זוהרות מאחורי משקפי השמש, ומופיעים מולכם שמונה פוקימונים:
מיסדרווס, קרוקנאו, טדיאורסה, גלום, קורפיש, אקנס, קרניביין, וגליימיאו.
"צאו, סלוברו, קווגסייר!" אומרת ג'ן ומוציאה את שניהם.
ירין+ניתאי
אתה מטפסים מעט, ואז מגיעים למקום שיש בו שיחה, ואתם רואים מולכם את תחנת הכח, ויש שני אנשים לובשים בשחור שנמצאים בכניסה.
"איך אנחנו נעבור אותם? הם חמושים" אומר אחד המטפסים.
"גם אנחנו, יש לנו יתדות!" אומר השני. "חכו כאן" הם הולכים. כעבור מספר רגעים אתם רואים יתד נזרקת לעבר אחד מהם, ואז גולם יוצא מהאדמה ותוקף את השני. אז שני המטפסים רצים וקופצים על השומרים. ואז הם מסמנים לכם ולשני המטפסים האחרים לבוא.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 01:44 PM
[b] דודי
אתה יורה, אך אתה לא שולט טוב באקדח, ולכן אתה מחטיא לרוב, וכשאתה פוגע לא קורה כלום. בינתיים אחד מהם יורה בך עם הרובה המוזר, אבל אתה לא נפצע, אלא רק מופל. בינתיים ג'ן יורה בשאר ומעיפה מהם את האקדחים.
"איך זה יכול להיות..." אומר אחד מהם
"היא אחרי הכל... " אומר השני
"רק אנושית" אומר השלישי
"לא משנה, נמשיך" אומר הרביעי. העיניים של כל ה4 זוהרות מאחורי משקפי השמש, ומופיעים מולכם שמונה פוקימונים:
מיסדרווס, קרוקנאו, טדיאורסה, גלום, קורפיש, אקנס, קרניביין, וגליימיאו.
"צאו, סלוברו, קווגסייר!" אומרת ג'ן ומוציאה את שניהם. [/b][/quote]
"צאו גרוטל שינקס כדור עשב ומכת ברק!"
-
[b]
ירין+ניתאי
אתה מטפסים מעט, ואז מגיעים למקום שיש בו שיחה, ואתם רואים מולכם את תחנת הכח, ויש שני אנשים לובשים בשחור שנמצאים בכניסה.
"גם אנחנו, יש לנו יתדות!" אומר השני. "חכו כאן" הם הולכים. כעבור מספר רגעים אתם רואים יתד נזרקת לעבר אחד מהם, ואז גולם יוצא מהאדמה ותוקף את השני. אז שני המטפסים רצים וקופצים על השומרים. ואז הם מסמנים לכם ולשני המטפסים האחרים לבוא. [/b][/quote]
"מהר!" אני אומר ומתחיל לעלות ולרוץ לשם
-
[b] ירין+ניתאי
"גם אנחנו, יש לנו יתדות!" אומר השני. "חכו כאן" הם הולכים. כעבור מספר רגעים אתם רואים יתד נזרקת לעבר אחד מהם, ואז גולם יוצא מהאדמה ותוקף את השני. אז שני המטפסים רצים וקופצים על השומרים. ואז הם מסמנים לכם ולשני המטפסים האחרים לבוא. [/b][/quote]
"צא! וורמפל! יריית חוט על האנשים בשחור!" אצעק ואוציא את וורמפל בעוד אני עולה
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 26 2009, 02:07 PM
[b] "צא! וורמפל! יריית חוט על האנשים בשחור!" אצעק ואוציא את וורמפל בעוד אני עולה [/b][/quote]
מותר לי נכון..?
----
"ניתאי בוא נמשיך הם יטפלו בהם!" אני צועק לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 12:40 PM
[b] תמיר
"סמל ראשון פיטרס צא!" אומר אנדרסון ומוציא היפואדון. "סמל ראשון, הנה מפה של זאוגוויל. אנחנו כאן. הנה מפה של המפעל לצוללות. אנחנו צריכים להגיע לאולם הגדול הזה" הוא מראה להיפואדון מספר תמונות במחשב הנייד "יש לך 15 שניות ללמוד את זה, סמל ראשון". היפואדון נוהם בהסכמה ומתבונן בזה.
"אתה, אנחנו עומדים לחפור למפעל. יותר נכון סמל ראשון פיטרס יעשה את זה בשבילנו. אנחנו נמשיך משם. תלבש את המסכה הזאת כדי לא להפגע מחול ואדמה" הוא מושיט לך מסכה כזאת שמגנה על הפנים. [/b][/quote]
"אין בעיה" אני אומר ומנסה ללבוש אותה נכון עד כמה שאני יכול
"ואז,מה אנחנו עושים?"
-
דודי
נגד 8 פוקימונים אתה מוציא 2? לך יש 6, לה יש 2, ביחד זה 8...
--
"סלוברו, על חושי על גלום, קווגסייר, מכת בוץ על אקנס!" אומרת ג'ן. סלוברו וקווגסייר מתחילים להלחם בגלום ואקנס. הפוקימונים שלך לא יודעים את מי לתקוף, שכן לא הגדרת מטרה. את שינקס תוקפים: גליימיאו בדחיפה קרניביין בעלי תער קורפיש בפטיש שרטן.
את גרוטל תוקפים: מידרווס בצל לילה, קרוקאנו באקדח מים, וטדיאורסה בחבטת גוף.
ירין+ניתאי
בטח, עד 3 תגובות לכל אחד מותר.
--
אתם רצים וחולפים על פני המטפסים, שגוררים את האנשים בבגדים השחורים לאיזה שיח. בתוך תחנת הכח יש מסדרון, שפונה ימינה ושמאלה. כמו כן יש שלט בכל צד.
תמיר
"עכשיו ניתן לסמל ראשון פיטרס לעבוד" הוא אומר, לובש גם מסיכה כזאת. אז הוא לוקח את המחשב מהיפואדון ושם בתיק. הוא מוציא שני סרטים כאלה וקושר אותם מסביב להיפואדון. שב, והחזק את האחורי, זה כדי שלא תיפול בדרך. אני מניח שאתה מתיישב, ותקן אותי אם אני טועה, ואז גם הוא מתיישב וטופס בסרט השני. "סמל ראשון, עכשיו!". היפואדון מתחיל לחפור, ואתם נעים במהירות מתחת לאדמה, ואז היפואדון מגיע למשהו ודוחף את ראש שלו, וזה נשמע קשיח.
"זה זה, סמל ראשון? הגענו?" שואל אנדרסן. היפואדון מהנהן. אנדרסן מוציא חבילה ומצמיד אותה דבק סלוטייפ לדבר הקשיח. "תנסוג מעט" היפואדון חוזר אחורה. אנדרסון מוציא שוטגן, ועוד שלט רחוק, ואז הוא מפוצץ את החבילה. "יפה עשית. כעת חזור סמל ראשון" הוא מחזיר את היפואדון, ומתקם לכיוון, המקום שהוא פוצץ. הוא מסתכל לצדדים "כנס, השטח נקי" הוא אומר, ומפנה את הכניסה ומוריד את המסכה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 06:46 PM
[b] ירין+ניתאי
--
אתם רצים וחולפים על פני המטפסים, שגוררים את האנשים בבגדים השחורים לאיזה שיח. בתוך תחנת הכח יש מסדרון, שפונה ימינה ושמאלה. כמו כן יש שלט בכל צד. [/b][/quote]
"נתפצל?" אני שואל את ירין ואם הוא עונה בחיוב אני לוקח את המסדרון הימני
-
[b] דודי
נגד 8 פוקימונים אתה מוציא 2? לך יש 6, לה יש 2, ביחד זה 8...
--
"סלוברו, על חושי על גלום, קווגסייר, מכת בוץ על אקנס!" אומרת ג'ן. סלוברו וקווגסייר מתחילים להלחם בגלום ואקנס. הפוקימונים שלך לא יודעים את מי לתקוף, שכן לא הגדרת מטרה. את שינקס תוקפים: גליימיאו בדחיפה קרניביין בעלי תער קורפיש בפטיש שרטן.
את גרוטל תוקפים: מידרווס בצל לילה, קרוקאנו באקדח מים, וטדיאורסה בחבטת גוף.
[/b][/quote]
"צאו כולם!" אני אומר וזורק את כול הפוקימונים שלי
-
[b]
ירין+ניתאי
--
אתם רצים וחולפים על פני המטפסים, שגוררים את האנשים בבגדים השחורים לאיזה שיח. בתוך תחנת הכח יש מסדרון, שפונה ימינה ושמאלה. כמו כן יש שלט בכל צד.
[/b][/quote]
[quote][b]נתפצל?" אני שואל את ירין ואם הוא עונה בחיוב אני לוקח את המסדרון הימני [/b][/quote]
"טוב!" אני אומר וקורא מה כתוב על השלטים ורץ למסדרון השמלי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 07:46 PM
[b] תמיר
"עכשיו ניתן לסמל ראשון פיטרס לעבוד" הוא אומר, לובש גם מסיכה כזאת. אז הוא לוקח את המחשב מהיפואדון ושם בתיק. הוא מוציא שני סרטים כאלה וקושר אותם מסביב להיפואדון. שב, והחזק את האחורי, זה כדי שלא תיפול בדרך. אני מניח שאתה מתיישב, ותקן אותי אם אני טועה, ואז גם הוא מתיישב וטופס בסרט השני. "סמל ראשון, עכשיו!". היפואדון מתחיל לחפור, ואתם נעים במהירות מתחת לאדמה, ואז היפואדון מגיע למשהו ודוחף את ראש שלו, וזה נשמע קשיח.
"זה זה, סמל ראשון? הגענו?" שואל אנדרסן. היפואדון מהנהן. אנדרסן מוציא חבילה ומצמיד אותה דבק סלוטייפ לדבר הקשיח. "תנסוג מעט" היפואדון חוזר אחורה. אנדרסון מוציא שוטגן, ועוד שלט רחוק, ואז הוא מפוצץ את החבילה. "יפה עשית. כעת חזור סמל ראשון" הוא מחזיר את היפואדון, ומתקם לכיוון, המקום שהוא פוצץ. הוא מסתכל לצדדים "כנס, השטח נקי" הוא אומר, ומפנה את הכניסה ומוריד את המסכה. [/b][/quote]
"אין בעיה" אני לוחש,והולך לעבר הפתח.
אני מוציא את ראשי,בודק שאין אף אח,ומרים את ידי לצידי החור,ובעזרתם מושך את עצי למעלה.
אח"כ אני עוזר לו לעלות גם
"עכשיו אתה מוכן לענות לי סוף סוף מה התוכנית שלך???" אני שואל אותו בלחישה קולנית מעט
"והכי חשוב:גם אני רוצה רובה" אני אומר בקול ילדותי
-
ניתאי
על אתה הולך למסדרון הימני ואתה רואה דלת בצד, ומדרגות שעולות למעלה. שתיים מהמטיילים באים איתך.
ירין
על השלטים כתוב:
"אתה נמצא בקומת קרקע: חדר אבטחה וחדר מכונות
קומה 1-: חדר בקרה מרכזי, גנרטוט.
קומה 1: חדר טורבינה."
אתה פונה שמאלה, ואתה רואה מדרגות למטה, ועוד דלת. שני מטיילים הלכו איתך.
דודי
כן, ו..?
גליימיאו תוקף את שינקס, קרניביין דוחף את ריולו, קרופיש תוקף את בויזל עם פטיש שרטן, את גרוטל תוקף מיסדרווס בצל לילה, את סטארלי תוקף קרוקנאו בנשיכה, ואת וונונט תוקף טדיאורסה באגרוף ממוקד.
אתה יכול להגדיר לכל פוקימון את המטרה שלו פעם אחת, וזו תהיה המטרה שלו עד שתציין אחרת.
תמיר
הוא כבר יצא, אם לא הסברתי את זה טוב.
--
"כשאמרתי שמותר לך לעשות כל רק ובדיוק מה שאני אומר, לא התכוונתי שלא תחשוב בלי פקודה שלי. אנחנו נמצאים במפעל לצוללות כי פרצו אליו. מה גונבים במפעל לצוללות? פסטה? אנחנו מן הסתם רוצים למנוע מהם לקחת את הצוללות. ולפי הלבוש שלהם, נראה לי שאני מכיר אותם. כעת בוא נראה" הוא אומר ומוציא שוב את המחשב הנייד "החדר עם הצוללות המוכנות נמצא בדיוק... שם. בשביל זה אנחנו צריכים ללכת במסדרון הזה, לפנות הצידה, לרדת במדרגות, ולהכנס לשם..." הוא מבציע על כל זה במחשב הנייד, ואז מסתכל סביבו, אני מניח שזה המסדרון, קדימה בוא. ולגבי הרובה, אתה לא צריך. אני לקחתי את השוטגן שלי כי אני נהנה מלהרגיש את המתכת הקרה על היד שלי." הוא אומר, סוגר את המחשב הנייד, מחזיר לתיק, ומתחיל ללכת לאט ובשקט לכיוון המסדרון הזה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 08:50 PM
[b] ניתאי
על אתה הולך למסדרון הימני ואתה רואה דלת בצד, ומדרגות שעולות למעלה. שתיים מהמטיילים באים איתך. [/b][/quote]
אני עולה במדרגות,מחפש עוד אנשים בשחור
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 09:50 PM
[b]
תמיר
הוא כבר יצא, אם לא הסברתי את זה טוב.
--
"כשאמרתי שמותר לך לעשות כל רק ובדיוק מה שאני אומר, לא התכוונתי שלא תחשוב בלי פקודה שלי. אנחנו נמצאים במפעל לצוללות כי פרצו אליו. מה גונבים במפעל לצוללות? פסטה? אנחנו מן הסתם רוצים למנוע מהם לקחת את הצוללות. ולפי הלבוש שלהם, נראה לי שאני מכיר אותם. כעת בוא נראה" הוא אומר ומוציא שוב את המחשב הנייד "החדר עם הצוללות המוכנות נמצא בדיוק... שם. בשביל זה אנחנו צריכים ללכת במסדרון הזה, לפנות הצידה, לרדת במדרגות, ולהכנס לשם..." הוא מבציע על כל זה במחשב הנייד, ואז מסתכל סביבו, אני מניח שזה המסדרון, קדימה בוא. ולגבי הרובה, אתה לא צריך. אני לקחתי את השוטגן שלי כי אני נהנה מלהרגיש את המתכת הקרה על היד שלי." הוא אומר, סוגר את המחשב הנייד, מחזיר לתיק, ומתחיל ללכת לאט ובשקט לכיוון המסדרון הזה. [/b][/quote]
"אני יודע מה הם רוצים לגנוב,אבל רציתי לדעת מה תוכנית הפעולה שלך" אני כועס על שחשב שאני כזה טיפש.
אני לוקח את הפוכדור של גיבל לידי,והולך אחריו,נותן לו להוביל אותי לחדר בו מיוצרות הצוללות
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 26 2009, 08:50 PM
[b]
ירין
על השלטים כתוב:
"אתה נמצא בקומת קרקע: חדר אבטחה וחדר מכונות
קומה 1-: חדר בקרה מרכזי, גנרטוט.
קומה 1: חדר טורבינה."
אתה פונה שמאלה, ואתה רואה מדרגות למטה, ועוד דלת. שני מטיילים הלכו איתך.
[/b][/quote]
"יופי הלכנו למקום הנכון, בוא נרד" אני אומר
-
ניתאי
אתה עולה במדרגות, ויש כעת מסדרון. יש 2 דלתות משתי צדדים, ודלת אחת באמצע שנמצאית בסוף המסדרון.
ירין
אתה יורד במדרגות, ויש כעת מסדרון. יש 2 דלתות משני הצדדים, ודלת אחת באמצע שנמצאית בסוף המסדרון.
תמיר
"אין לי תכנית פעולה. כל תכניות הפעולה לא שורדות את המפגש עם האוייב, מישהו חכם יותר ממני אמר את זה. " הוא אומר ואתם הולכים, ואז הוא עוצר פתאום "שש... מישהו בא, מהר לחדר הזה!" הוא אומר ומבציע על חדר במרחק 3 מטרים ממך, והוא מתחיל לרוץ לחדר הזה בשקט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 27 2009, 08:00 AM
[b]
ירין
אתה יורד במדרגות, ויש כעת מסדרון. יש 2 דלתות משני הצדדים, ודלת אחת באמצע שנמצאית בסוף המסדרון.
[/b][/quote]
אני אלך לדלת האמצעית
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 27 2009, 08:00 AM
[b] ניתאי
אתה עולה במדרגות, ויש כעת מסדרון. יש 2 דלתות משתי צדדים, ודלת אחת באמצע שנמצאית בסוף המסדרון. [/b][/quote]
אני הולך דרך הדלת האמצעית
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 27 2009, 09:00 AM
[b]
תמיר
"אין לי תכנית פעולה. כל תכניות הפעולה לא שורדות את המפגש עם האוייב, מישהו חכם יותר ממני אמר את זה. " הוא אומר ואתם הולכים, ואז הוא עוצר פתאום "שש... מישהו בא, מהר לחדר הזה!" הוא אומר ומבציע על חדר במרחק 3 מטרים ממך, והוא מתחיל לרוץ לחדר הזה בשקט. [/b][/quote]
אני ממהר אחריו בשקט,נזהר מדברים על הרצפה כדי שלא אפול ואשמיע רעש,ונכנס אחריו לחדר וסוגר את הדלת בשקט,ומציץ דרך המנעול.
-
ירין
אתה נכנס, ואתה רואה מישהו בבגדים שחורים עם אקדח שלוף.
"מצטער, אבל זוהי דרך ללא מוצא. אני פשוט לא יכול לאפשר לך להדליק את הגנרטור, וגם אם כן, זה עדיין לא ידליק את תחנת הכח. הטורבינה צריכה להסתובב למעלה, ונראה לי שדווקא שומרים עליה טוב." הוא אומר לך.
ניתאי
"מצטער, אבל זוהי דרך ללא מוצא. אני פשוט לא יכול לאפשר לך להדליק את הטורבינה, וגם אם כן, זה עדיין לא ידליק את תחנת הכח. הגנרטור צריך להסתובב למטה, ונראה לי שדווקא שומרים עליה היטב." הוא אומר לך.
תמיר
ברגע שאתם נכנסים, אנדרסן מושך אותך אחורה מהמנעול.
"מה אתה חי בסרט מצויר? אף פעם לא מסתכלים דרך המנעול. שומעים את הנשימות שלך. הרבה יותר בטיחותי זה להקשיב." הוא לוחש, ואז נעצר להקשיב
"...לפיצוץ הזה, נכון?" קול 1
"אני מתערב איתך שזה עב"ם" קול 2
"אתה אידיוט" קול 1
"נכון, אבל עדיין, מה אם כן?" קול 2
"אוקיי הנה זה... זה מוזר... מה גרם לזה" קול 1, ואז אתה מבחין שאנדרסן מכין גליל קטן ביד
"21... 22..." הוא לוחש, פותח את הדלת, זורק את הגליל וסוגר את הדלת. אז הוא סופר עוד קצת, ואז נשמע קול נפץ קטן. אנדרסן רץ מהחדר, וכעבור כמה זמן הוא חוזר, כששניהם בידיים שלו, והרגליים והידיים של כל אחד מהם קשורות כך שהם לא יכולים לזוז. (קשורות במובן שיד אחת קשורה עם היד שניה, בלי חבל, אם ראית את הזוהאן יוקל לך להבין מה אני מתכוון.)
"ראין, תעזור לי לבדוק אם יש עליהם מכשירי האזנה" הוא אומר ומתחיל לבדוק אחד מהם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 08:12 AM
[b] ירין
"מצטער, אבל זוהי דרך ללא מוצא. אני פשוט לא יכול לאפשר לך להדליק את הגנרטור, וגם אם כן, זה עדיין לא ידליק את תחנת הכח. הטורבינה צריכה להסתובב למעלה, ונראה לי שדווקא שומרים עליה טוב." הוא אומר לך.
[/b][/quote]
"סליחה טעות בחדר.." אני אומר ויוצא משם
-----
"מנקי צא! תחפור למעלה ותן לניתאי תדף הזה-בדף כתוד:"ניתאי הגלגנרטור תתכב יהיה בלשליטתי, נסה להשתלט על הטורבינה ותפעיל אותה!" אני שולח תמכתב וצחכה לתגובתו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 09:12 AM
[b]
תמיר
ברגע שאתם נכנסים, אנדרסן מושך אותך אחורה מהמנעול.
"מה אתה חי בסרט מצויר? אף פעם לא מסתכלים דרך המנעול. שומעים את הנשימות שלך. הרבה יותר בטיחותי זה להקשיב." הוא לוחש, ואז נעצר להקשיב
"...לפיצוץ הזה, נכון?" קול 1
"אני מתערב איתך שזה עב"ם" קול 2
"אתה אידיוט" קול 1
"נכון, אבל עדיין, מה אם כן?" קול 2
"אוקיי הנה זה... זה מוזר... מה גרם לזה" קול 1, ואז אתה מבחין שאנדרסן מכין גליל קטן ביד
"21... 22..." הוא לוחש, פותח את הדלת, זורק את הגליל וסוגר את הדלת. אז הוא סופר עוד קצת, ואז נשמע קול נפץ קטן. אנדרסן רץ מהחדר, וכעבור כמה זמן הוא חוזר, כששניהם בידיים שלו, והרגליים והידיים של כל אחד מהם קשורות כך שהם לא יכולים לזוז. (קשורות במובן שיד אחת קשורה עם היד שניה, בלי חבל, אם ראית את הזוהאן יוקל לך להבין מה אני מתכוון.)
"ראין, תעזור לי לבדוק אם יש עליהם מכשירי האזנה" הוא אומר ומתחיל לבדוק אחד מהם. [/b][/quote]
אני בזהירות עושה כמוהו,ומחפש אם יש עליו מכשיר האזנה,ואז עונה לו תשובה כן או לא לפי תוצאות החיפוש שלי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 08:12 AM
[b] ניתאי
"מצטער, אבל זוהי דרך ללא מוצא. אני פשוט לא יכול לאפשר לך להדליק את הטורבינה, וגם אם כן, זה עדיין לא ידליק את תחנת הכח. הגנרטור צריך להסתובב למטה, ונראה לי שדווקא שומרים עליה היטב." הוא אומר לך. [/b][/quote]
"בסדר"אני אומר ומרים ידיים ואז מתרחק לאט לאט מהאיש,בלי להפנות מבט ממנו,אחרי שאני כבר חזרה במדרגות אני מוציא את וורמפל "תקשור את האיש ותקח לו את האקדח,תן לי סימן אחרי שגמרתה"
-
ירין
"אתה לא באמת מצפה שאני אתן לך ללכת, נכון?" הוא אומר ותופס אותך, ואז הוא מסמן, ויוצאים שני אנשים בשחור ממחבוא ותופסים את את המטיילים. "אפשר לדעת, מה לעזאזל אתם עושים פה?" הוא אומר
ניתאי
"אתה לא באמת מצפה שאני אתן לך ללכת, נכון?" הוא אומר, ותופס אותך, ואז הוא מסמן ויוצאים שני אנשים בשחור ממחבוא ותופסים את המטיילים. "אפשר לדעת, מה ילד ושני מטפסי הרים עושים בתחנת כח?" הוא אומר
תמיר
אנדרסן ואתה מוצאים מכשיר קשר, באותו מקום אצל כל אחד. הוא מסמן לך לשתוק. הוא מתסכל על מכשיר הקשר שהוא מצא, ואז על שלך.
"אוקיי, למזלנו שני מכשירי הקשר היו במצב קבלה ולא במצב שליחה, ולכן הם לא שמעו מילה מזה. אני אכבה אותם כעת באופן מוחלט" אומר אדנרסן, ומוציא את הסוללות מהמכשיר, ושם בתיק שלו.
"אוקיי חברה, אולי תגידו לנו, מה גנבי המשקל עושים כאן?" שואל אנדרסן.
"היי, חזיר, כבר אמרנו לכם במשטרה הרבה, לא קוראים לנו גנבי המשקל. פרעה שונא את זה!" אומר אחד מהם.
"אל תזבל לי בשכל עם מצרים העתיקה שלך, למה לעזאזל אתם תוקפים מפעל צוללות?! אין לכם אתרי בנייה לתקוף, כדי לגנוב מנופים?!" שואל אנדרסן ומכה בו.
"מנופים לא יעזרו לנו אם אנחנו לא יוכלים להגיע לקרקעית הים. אנחנו חייבים להרים את האי" אומר השני.
"איזה אי?! תפסיק לדבר שטויות. אף אחד מעולם לא הרים אי, זה לא אפשרי. ביום שבו מישהו ירים אי כלשהו ממעקי הים, אני אותקף על ידי 20000 רובוטים חיזריים. כעת תשארו כאן ותשתקו" הוא אומר, וקושר להם את הפה "בוא ראין, יש לנו עינינים חשובים יותר" הוא אומר ומתכוון לצאת מהחדר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 02:17 PM
[b] ירין
"אתה לא באמת מצפה שאני אתן לך ללכת, נכון?" הוא אומר ותופס אותך, ואז הוא מסמן, ויוצאים שני אנשים בשחור ממחבוא ותופסים את את המטיילים. "אפשר לדעת, מה לעזאזל אתם עושים פה?" הוא אומר
[/b][/quote]
"נידורן צא מהר הפצת ריח!" אני לוחש וסותם את אפי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 02:17 PM
[b] ניתאי
"אתה לא באמת מצפה שאני אתן לך ללכת, נכון?" הוא אומר, ותופס אותך, ואז הוא מסמן ויוצאים שני אנשים בשחור ממחבוא ותופסים את המטיילים. "אפשר לדעת, מה ילד ושני מטפסי הרים עושים בתחנת כח?" הוא אומר [/b][/quote]
"הייתי באמצע קרב מכון ולפתע הייתה הפסקת חשמל,אז הלכתי לראות למה,ועכשיו כשאני יודע למה,אני מניח שאני אחכה עד שתגמרו את מה שאתם עושים" אגיד בתקווה שזה ישכנע אותו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 03:17 PM
[b]
תמיר
אנדרסן ואתה מוצאים מכשיר קשר, באותו מקום אצל כל אחד. הוא מסמן לך לשתוק. הוא מתסכל על מכשיר הקשר שהוא מצא, ואז על שלך.
"אוקיי, למזלנו שני מכשירי הקשר היו במצב קבלה ולא במצב שליחה, ולכן הם לא שמעו מילה מזה. אני אכבה אותם כעת באופן מוחלט" אומר אדנרסן, ומוציא את הסוללות מהמכשיר, ושם בתיק שלו.
"אוקיי חברה, אולי תגידו לנו, מה גנבי המשקל עושים כאן?" שואל אנדרסן.
"היי, חזיר, כבר אמרנו לכם במשטרה הרבה, לא קוראים לנו גנבי המשקל. פרעה שונא את זה!" אומר אחד מהם.
"אל תזבל לי בשכל עם מצרים העתיקה שלך, למה לעזאזל אתם תוקפים מפעל צוללות?! אין לכם אתרי בנייה לתקוף, כדי לגנוב מנופים?!" שואל אנדרסן ומכה בו.
"מנופים לא יעזרו לנו אם אנחנו לא יוכלים להגיע לקרקעית הים. אנחנו חייבים להרים את האי" אומר השני.
"איזה אי?! תפסיק לדבר שטויות. אף אחד מעולם לא הרים אי, זה לא אפשרי. ביום שבו מישהו ירים אי כלשהו ממעקי הים, אני אותקף על ידי 20000 רובוטים חיזריים. כעת תשארו כאן ותשתקו" הוא אומר, וקושר להם את הפה "בוא ראין, יש לנו עינינים חשובים יותר" הוא אומר ומתכוון לצאת מהחדר. [/b][/quote]
אני מהנהן בראשי ויוצא אחריו.
"אוקיי...עכשיו אולי תספר לי מי זה ה'פרעה' הזה,ואיזה אי הם רוצים להעלות...
הם חושבים שאטלנטיס קיימת או משהו?אבל מה זה קשור לפרעה?" אני שואל כל מה שיושב לי בראש בלחש,מצפה לתשובה משונה אך מעניינית
-
ירין
התבלבלת במשחק? מה זה הפצת ריח? אם אני לא מבין מה משתמע מההתקפה, איך נידורן יכול לדעת? אחרי הכל אני נידורן בין היתר.
--
"לא אתה לא!" אומר האיש, ובועט ממך את הפוכדור של נידורן, ונידורן לא יצא. אז הוא דוחף אותך על קיר, ועדיין תופס אותך. "תענה לי, מי אתה?! שוטר סמוי, FBI, רק תגיד! את אלה שאיתך אני מזהה, נעלתי אותם במבנה הזה שלהם.
ניתאי
"כן, כל זה נהדר, אבל לא לימדו אותך ילד לא להתעסק בעיניינים של מבוגרים?! מה עבר לך בראש כשהלכת לבד לנסות לתקן תחנת כח, הא? אתה בוודאי הוזה. תגיד לי, מה עבר לך בראש?" הוא אומר וצוחק מעט.
תמיר
"הם מדברים שטויות. כל האנשים האלה שלובשים שחור, הם חלק מארגון כלשהו. הם אף פעם לא אמרו איך קוראים להם, אז נתנו להם שם. הם כל הזמן גנבו מנופים, ודברים להרמת משקל כבד. לכן נתנו להם את השם גנבי המשקל. אבל, הם מדברים שטויות. הם כל הזמן מזכירים את הפרעה הזה, ושהם צריכים לעלות אי, אבל יותר מזה הם לא מספרים. אבל אף כמות של מנופים בעולם לא יכולה להרים אי. זה לא הגיוני. בכל אופן, הנה המדרגות. עוד מעט נגיע לחדר הראשי" הוא אומר, ואתם מגיעים למדרגות. הוא מתחיל לרדת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 04:56 PM
[b] ניתאי
"כן, כל זה נהדר, אבל לא לימדו אותך ילד לא להתעסק בעיניינים של מבוגרים?! מה עבר לך בראש כשהלכת לבד לנסות לתקן תחנת כח, הא? אתה בוודאי הוזה. תגיד לי, מה עבר לך בראש?" הוא אומר וצוחק מעט. [/b][/quote]
"פשוט רציתי כל כך את התג הזה" אגיד ואנסה להשמע כמה שיותר תמים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 05:56 PM
[b] תמיר
"הם מדברים שטויות. כל האנשים האלה שלובשים שחור, הם חלק מארגון כלשהו. הם אף פעם לא אמרו איך קוראים להם, אז נתנו להם שם. הם כל הזמן גנבו מנופים, ודברים להרמת משקל כבד. לכן נתנו להם את השם גנבי המשקל. אבל, הם מדברים שטויות. הם כל הזמן מזכירים את הפרעה הזה, ושהם צריכים לעלות אי, אבל יותר מזה הם לא מספרים. אבל אף כמות של מנופים בעולם לא יכולה להרים אי. זה לא הגיוני. בכל אופן, הנה המדרגות. עוד מעט נגיע לחדר הראשי" הוא אומר, ואתם מגיעים למדרגות. הוא מתחיל לרדת. [/b][/quote]
בלית ברירה,זה לא שיש לי משהו אחר לעשות,אני הולך אחריו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 04:56 PM
[b] ירין
התבלבלת במשחק? מה זה הפצת ריח? אם אני לא מבין מה משתמע מההתקפה, איך נידורן יכול לדעת? אחרי הכל אני נידורן בין היתר.
--
"לא אתה לא!" אומר האיש, ובועט ממך את הפוכדור של נידורן, ונידורן לא יצא. אז הוא דוחף אותך על קיר, ועדיין תופס אותך. "תענה לי, מי אתה?! שוטר סמוי, FBI, רק תגיד! את אלה שאיתך אני מזהה, נעלתי אותם במבנה הזה שלהם.
[/b][/quote]
"שלחו אותי כדי לבדוק למה התחנת כוח הפסיקה לעבוד.." אני אומר
-
ניתאי
"אין לי זמן לשטויות האלה.." הוא אומר ודוחף אותך על קיר, ואז ברגע מהאדמה יוצאים שני גולמים שתוקפים את האנשים שמחזיקים את מטספי ההרים. אז האיש בשחור מוציא אקדח ומכוון אליך, אבל אחד ממטפסי הרים מוציא יתד של טיפוס הרים ופוצע לו את היד, וזה גורם לו להפיל את האקדח. אז האנשים בשחור האחרים מוציאים אקדח ומכוונים אליו, והמטפס השני מוציא שני יתדות ומאיים אליהם, כך שנוצר תיקו מקסיקני. אז לפתע נשמע קול ממכשיר הקשר של אחד האנשים השחור.
"משטרה!".
"אוי לעזאזל" הוא אומר, ואז מרים את האקדח, יורה בגולם. גולם מפנה לרגע את הכניסה לבור, ואז הוא נכנס לבור שגולם יצר. אז האנשים האחרים נכנסים לבור אחריו.
תמיר
תמיד יש ברירה, אולי רצית לשאול אותו משהו, או משהו...
--
אתם הולכים עוד קצת, ואז הוא עוצר לרגע.
"אוקיי, אנחנו כמעט שם. זה בדיוק מעבר לפינה יש את המסדרון, ובסופו החדר שבו הצוללות המוכנות." הוא אומר, וממשיך. אתה עוקב אחריו, ואז אתה רואה מישהו עם בגד שחור עומד בהמשך המסדרון.
"זוהי דרך ללא מוצא" הוא אומר.
"שיט, תברח, לפינה!" אומר אנדרסן ומתחיל לקפוץ הצידה, אנדרסן יורה וגם האיש יורה.
ירין
"תגיד לי... מי אתה!" הוא אומר ומוציא אקדח. אז דרך החלון נכנסים שני מאצ'מפים, שדוחפים את אלה ששומרים על המטפסים. אז האיש עוזב אותך ומכוון אליך אקדח, אבל אחד המטפסים מוציא יטד ושורט את היד שלו, וזה גורם לו להפיל את האקדח. אז שני האנשים האחרים מאיימים עם אקדח על המטפס, ואז המטפס השני מוציא את הידות ומאיים על שניהם, כך שנוצר מצב של תיקו מקסיקני. אז בחוץ יש אור כחול. "שיט, משטרה..." הוא אומר וקופץ החוצה מהחלון, ואז שני האנשים האחרים מתלווים אליו וקופצים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 28 2009, 08:58 PM
[b]
ירין
"תגיד לי... מי אתה!" הוא אומר ומוציא אקדח. אז דרך החלון נכנסים שני מאצ'מפים, שדוחפים את אלה ששומרים על המטפסים. אז האיש עוזב אותך ומכוון אליך אקדח, אבל אחד המטפסים מוציא יטד ושורט את היד שלו, וזה גורם לו להפיל את האקדח. אז שני האנשים האחרים מאיימים עם אקדח על המטפס, ואז המטפס השני מוציא את הידות ומאיים על שניהם, כך שנוצר מצב של תיקו מקסיקני. אז בחוץ יש אור כחול. "שיט, משטרה..." הוא אומר וקופץ החוצה מהחלון, ואז שני האנשים האחרים מתלווים אליו וקופצים. [/b][/quote]
אני לוקח לעצמי אקדח אחד ומאיים עליהם:" תסגירו את עצמכם או שאני יורה!"