-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 05:47 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
שניכם נכנסים לישון בחדר המיוחד , המזרון היה ממש ממש נוח , זה היה כמו יום פינוק מיוחד , בת הזוג שלכן נשכבת ליידכם ואתם נרדמים .
אתם קמים למחרת בבוקר כאשר ארוחת הבוקר מוכנה יחד עם תה קינמון שקרו הכין ,
אתם אוכלים את ארוחת הבוקר ונהנים ממנה , קרו מחייך ואומר "היום זה היום הגדול ...אך" הוא עוצר לרגע ומוחק את החיוך מפרצופו "יש לי כמה בשורות בשבילכם :
1. ממלכת האופל הפסידה במלחמה וקרסה , אין יותר לוחמי אופל , לא טובים ולא רעים , אולי יש רק קצת רעים ..
2. אתם מתתם יחד עם החיילים ששלחתם , לא שלחתם הרבה חיילים ..
כעת בממלכת האופל ג'יימס הוא המלך ובממלכת האש עדיין אין מלך .
3. היום אתם נלחמים מול 2000 החיילים , הם נמצאים בחוץ וכולם בדמותו של ג'רוד בשביל שיהיה לכם כיף יותר , בהצלחה" הוא אומר , מגיש לכם חרבות יפות ושריונים חדשים ומבריקים בצבע לבן עם פסים שחורים ומסגרות זהובות .
"צאו לדרך" [/b] [/b][/quote]
''קדימה ג'ק, בוא ננצח!'' אומר ואהפוך לאביר קרח/לבן, לאחר-מכן אאגור המון אנרגיה ואצעק בקול רם, ''כאב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!''
-
[b]אדוארד וג'ק ~
שניכם יוצאים החוצה ורואים את היער ריק , אתם מתקדמים לתוך היער ולאט לאט אתם רואים משהו שחר מתקרב , זה עדר של חיילים !!!
אתם נלחצים והופכים לאבירים , אביר אש ואביר קרח
ג'ק שורף את היער ומקשה על החיילים להתקרב ואדוארד שעדיין לא צבר כוח ולא התחמם צועק "כאב" ומוציא כדור לבן קטן שהורג רק כמה חיילים .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 06:27 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
שניכם יוצאים החוצה ורואים את היער ריק , אתם מתקדמים לתוך היער ולאט לאט אתם רואים משהו שחר מתקרב , זה עדר של חיילים !!!
ג'ק שורף את היער ומקשה על החיילים להתקרב ואדוארד שעדיין לא צבר כוח ולא התחמם צועק "כאב" ומוציא כדור לבן קטן שהורג רק כמה חיילים .[/b] [/b][/quote]
''קדימה, בוא נתחיל!'' אומר ואוציא דרקוני קרח על החיילים, בזמן שאני עומד מאחוריי ג'ק ואוגר אנרגיה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 06:27 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
ג'ק שורף את היער ומקשה על החיילים להתקרב ואדוארד שעדיין לא צבר כוח ולא התחמם צועק "כאב" ומוציא כדור לבן קטן שהורג רק כמה חיילים .[/b] [/b][/quote]
"אייסברג בוא אליי!!" אצעק ואקרא לאייסברג.
אחרי זה אמשיך לתקוף ביריקת אש וסחרור אש.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד שולח פיסות של קרח שמתחברים ונראים כמו דרקון ארוך , הדרקון קם לתחייה והורג כמה חיילים , יריקות האש שלך קצרות מידי ותצטרך להתקרב לחיילים ג'ק , אבל סחרורי האש הענקיים גם הורגים כמה חיילים , אתם רואים את אחד החיילים מחזיק מפתח , מחייך ובורח , אתם כבר לא מזהים אותו אבל אתם יודעים שהוא שם ![/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 06:45 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד שולח פיסות של קרח שמתחברים ונראים כמו דרקון ארוך , הדרקון קם לתחייה והורג כמה חיילים , יריקות האש שלך קצרות מידי ותצטרך להתקרב לחיילים ג'ק , אבל סחרורי האש הענקיים גם הורגים כמה חיילים , אתם רואים את אחד החיילים מחזיק מפתח , מחייך ובורח , אתם כבר לא מזהים אותו אבל אתם יודעים שהוא שם ![/b] [/b][/quote]
ארוץ אל החיילים של ג'רוד ואתקוף במהירות באגרוף אש ואני ממשיך אותו עם הריצה,כדי שיפגע בכמה שיותר חיילים
----------------------
למה התעלמת מהחלק שאני קורא לאייסברג?
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 06:45 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד שולח פיסות של קרח שמתחברים ונראים כמו דרקון ארוך , הדרקון קם לתחייה והורג כמה חיילים , יריקות האש שלך קצרות מידי ותצטרך להתקרב לחיילים ג'ק , אבל סחרורי האש הענקיים גם הורגים כמה חיילים , אתם רואים את אחד החיילים מחזיק מפתח , מחייך ובורח , אתם כבר לא מזהים אותו אבל אתם יודעים שהוא שם ![/b] [/b][/quote]
אני אוסף עוד אנרגיה וקופץ אל החיילים, ואז משחרר את כל האנרגיה בצעקת ''כאב!!!!!!!!!!!''
-
[b]אדוארד וג'ק ~
ג'ק רץ בעוצמה לאמצע חזית הקרב בעוד שאדוארד נשאר מאחור , החיילים רצים לאדוארד שרואים שהוא מתאמץ בלעשות משהו אבל ג'ק מעיף אותם עם אגרופי אש עצומים הוא נכנס לחזית הקרב והורג הרבה חיילים , אדוארד מרגיש שהוא מוכן וקופץ למעלה וצועק "כאב" כדור לבן יוצא מהיד שלו שהורג הרבה מאוד חיילים , אדוארד אתה מרגיש עכשיו תשוש לגמריי אתה בקושי יכול לזוז אחרי מתקפה שכזאת עצומה שהרגה כמעט 700 חיילים ! נישארו בערך 1000 חיילים כעת .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 07:43 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
ג'ק רץ בעוצמה לאמצע חזית הקרב בעוד שאדוארד נשאר מאחור , החיילים רצים לאדוארד שרואים שהוא מתאמץ בלעשות משהו אבל ג'ק מעיף אותם עם אגרופי אש עצומים הוא נכנס לחזית הקרב והורג הרבה חיילים , אדוארד מרגיש שהוא מוכן וקופץ למעלה וצועק "כאב" כדור לבן יוצא מהיד שלו שהורג הרבה מאוד חיילים , אדוארד אתה מרגיש עכשיו תשוש לגמריי אתה בקושי יכול לזוז אחרי מתקפה שכזאת עצומה שהרגה כמעט 700 חיילים ! נישארו בערך 1000 חיילים כעת .[/b] [/b][/quote]
"אדוארד לך מפה מהר תנוח!" אגיד ואז אחזור על המתקפה שלי של האגרוף אש וריצה וכשאהיה במרכז איפה שיש הכי הרבה אשחרר סחרור אש עוצמתי.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 07:43 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
ג'ק רץ בעוצמה לאמצע חזית הקרב בעוד שאדוארד נשאר מאחור , החיילים רצים לאדוארד שרואים שהוא מתאמץ בלעשות משהו אבל ג'ק מעיף אותם עם אגרופי אש עצומים הוא נכנס לחזית הקרב והורג הרבה חיילים , אדוארד מרגיש שהוא מוכן וקופץ למעלה וצועק "כאב" כדור לבן יוצא מהיד שלו שהורג הרבה מאוד חיילים , אדוארד אתה מרגיש עכשיו תשוש לגמריי אתה בקושי יכול לזוז אחרי מתקפה שכזאת עצומה שהרגה כמעט 700 חיילים ! נישארו בערך 1000 חיילים כעת .[/b] [/b][/quote]
''תודה ג'ק.'' אומר ואנוח לי בפינה אחת, אנסה לאגור כוחות ולשלוח לפעמים דרקוני קרח או כדורי קרח כדי לעזור לג'ק.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 16 2010, 01:54 PM
[b] [color=orange]ג'יי ~
אתה והצבא שלך נלחמים חזק בלוחמי האופל , אתה לא שם לב כל כך במי אתה פוגע , אבל אתה פוגע יחסית טוב בחיילים שלו . סטיב מופיע פתאום ומבקש לעזור לך "כדאי שתבחר באילו חיילי אופל נתקוף אחרת יהיה כאן בלאגן שלם , לצבא שלנו אין מטרה ויהיה להם יותר קל אם נציב להם מטרה" הוא אומר ותוקף את החיילים של ג'רוד בלי לשים לב מה סוגם בברקים אדירים מהשמיים .[/color][/b] [/b][/quote]
אני תוקף ללא דיוק אחרת אני ימות.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד הולך לנוח בצד ומודה לג'ק , ג'ק שולח המון להבות אש , אייסברג לא בא אבל העוצמה של האש של ג'ק מתחזקת , הוא ניראה כמו שד ! אדוארד מאחורה שולח דרקוני קרח ומרגיש שהוא מוכן כבר להילחם .
הוא קם ושולח דרקון קרח על אחד מהם , ונופל לו מפתח מהכיס , אחד החיילים שראה את המפתח לקח אותו מהר .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 09:50 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד הולך לנוח בצד ומודה לג'ק , ג'ק שולח המון להבות אש , אייסברג לא בא אבל העוצמה של האש של ג'ק מתחזקת , הוא ניראה כמו שד ! אדוארד מאחורה שולח דרקוני קרח ומרגיש שהוא מוכן כבר להילחם .
הוא קם ושולח דרקון קרח על אחד מהם , ונופל לו מפתח מהכיס , אחד החיילים שראה את המפתח לקח אותו מהר .[/b] [/b][/quote]
אלך אל החייל מהר ואז אשתמש באגרוף פתוח(יענו סטירה) ואסטור לו עם שתי הידיים בשתי האוזניים כד לזעזע אותו. אחרי זה אקח ממנו את המפתח.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 09:50 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
הוא קם ושולח דרקון קרח על אחד מהם , ונופל לו מפתח מהכיס , אחד החיילים שראה את המפתח לקח אותו מהר .[/b] [/b][/quote]
אני אוגר עוד אנרגיה ושוב מנסה להשתמש בהתקפת האביר הלבן, ואני צועק ומשחרר את כל האנרגיה, ''כאב!!!''
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 19 2010, 04:59 PM
[b]אנטו ~
אזעקה מאומת האופל מיד מופעלת , יש מלחמה באומת האופל והם חייבים את העזרה שלך
המסר הועבר לכל הממלכה שלך והם יודעים שאתה המלך החדש .[/b][/b][/quote]
אומר "תודיעו לכול הלוחמים בנוק b+ לגשת לשער העיר ולהיות מוכנים למילחמה" ולאחר מיכן אומר "כול המפקדים בממלחת האדמה,תסבירו ללוחמים שיגיעו לשער העיר איך ממלכת האופל בנויה" אני אתקדם לשער העיר כשאני מצויד בכול הנשק שיש לי ואומר לגסיקה "את נישארת בממלחה".
-
[b]
מהיום ההודעות של כולם חשובות מאוד , אנא הסתכלו על כל ההודעות .
[color=darkred]אנטו ~
"מאוחר מידי אנטו " אומרת ג'סיקה "ממלכת האופל קרסה והם הפסידו במלחמה , האזעקה הזאת לא הייתה אזעקה מממלכת האופל שזעקה לעזרה אלא מהממלכה שלנו !!!!" היא אומר וצועקת שכולה בפאניקה .
אתה רואה מרחוק חיילים ודרקונים מתקרבים לשער הממלכה "מהר תודיע לכולם לצאת ולהילחם אחרת הממלכה שלנו תלך לעולמה !!" היא אומרת . פיתאום חיילים של ג'רוד גם יוצא דרך הריצפה , אתה מבין שיש מעבר תת קרקעי לאיזה שהוא מקום אבל לא ידוע לך לאן , עכשיו המלחמה יותר חשובה כי זאת הממלכה שלך , כדאי שתלך ללבוש את השריון שלך .[/color]
[color=grey]אדוארד וג'ק ~
ג'ק סוטר לאיש שהחזיק את המפתח והוא קיבל מכה אדירה ששיתקה אותו והפילה את המפתח שלו , ג'ק לוקח את המפתח ומכניס אותו לתיק וממשיך להכות בלהבות וענני אש , היער כולו נשרף , אדוארד קם ומשתמש במתקפה "כאב" שמפוצצת הרבה מאוד חיילים , הכדור עמד לפגוע בכולם ואז ג'ק שילב עם המתקפה כדור אש , הכדור הלבן יצר פיצוץ ענקי ושלח הרבה להבות אל שאר החיילים , המלחמה הזאת נגמרה . השגתם את המפתח השני , ולפתע לנגד עיניכם הלהבות נעלמות והיער בריא ושלם ."כל הכבוד לכם" אומר קרו "אתם מוכנים , לבשו את הבגדים האלה" הוא אומר וזורק אליכם בגדים של החיילים של ג'רוד "עכשו אשגר אותכם לחדר ההלבשה , כל אחד מכם יפתח את הארון שמספרו כתוב על המפתח וייקח את השריון , לאחר מכן תצאו ותראו מבצר , זהו המבצר של ג'ודי , אני בטוח שתסתדרו שם . להת' " הוא אומר , לוקח את ידיכים ומשגר אותכם בתור צללים שחורים ולבנים שניראים ממש מגניבים , לאחר רגע אתם מגיעים לחדר הלבשה שניראה חדשני מאוד ומוגן "שלום טרייסי " אומר אחד החיילים ומסתכל עליך אדוארד "ושלום גם לך דרייק" הוא שוב אומר ומסתכל על ג'ק .
מראות נמצאות מולכם ואתם ניראים שונה מאוד , אתם בתוך גוף של אדם אחר "נכון , אתם בתוך גוף של אדם אחר אבל אין לכם הרבה זמן , ברגע שג'ודי תהיה בידיים שלכם קחו את הקמע שבכיס שלה , הוא מאפשר לעשות המון דברים , אל תנסו אותו , רק תשתגרו דרכו אלי " אומר קרו[/color]
.[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 21 2010, 10:15 AM
[b] [b]
[color=darkred]אנטו ~
"מאוחר מידי אנטו " אומרת ג'סיקה "ממלכת האופל קרסה והם הפסידו במלחמה , האזעקה הזאת לא הייתה אזעקה מממלכת האופל שזעקה לעזרה אלא מהממלכה שלנו !!!!" היא אומר וצועקת שכולה בפאניקה .
אתה רואה מרחוק חיילים ודרקונים מתקרבים לשער הממלכה "מהר תודיע לכולם לצאת ולהילחם אחרת הממלכה שלנו תלך לעולמה !!" היא אומרת . פיתאום חיילים של ג'רוד גם יוצא דרך הריצפה , אתה מבין שיש מעבר תת קרקעי לאיזה שהוא מקום אבל לא ידוע לך לאן , עכשיו המלחמה יותר חשובה כי זאת הממלכה שלך , כדאי שתלך ללבוש את השריון שלך .[/color]
[/b][/quote]
אומר לה "אני רוצה שאת ועוד 50 חיילים תחפשו את המעבר התת קרקעי אני וכול הלוחמים שנישארו ננסה לנצח את הצבא של ג'ורדן" 'אין סיכוי שהממלך שלנו לבד תנצח את ג'ורדן' אחשוב ואוסיף "כשתמצאו את המעבר תכנסו אלו ותתחזו לחילים של גורדן ככה תוכלו לעזור לנו מבפנים" ואתחיל לילבוש את השיריון.
-
[b] [color=grey]אדוארד וג'ק ~
ג'ק סוטר לאיש שהחזיק את המפתח והוא קיבל מכה אדירה ששיתקה אותו והפילה את המפתח שלו , ג'ק לוקח את המפתח ומכניס אותו לתיק וממשיך להכות בלהבות וענני אש , היער כולו נשרף , אדוארד קם ומשתמש במתקפה "כאב" שמפוצצת הרבה מאוד חיילים , הכדור עמד לפגוע בכולם ואז ג'ק שילב עם המתקפה כדור אש , הכדור הלבן יצר פיצוץ ענקי ושלח הרבה להבות אל שאר החיילים , המלחמה הזאת נגמרה . השגתם את המפתח השני , ולפתע לנגד עיניכם הלהבות נעלמות והיער בריא ושלם ."כל הכבוד לכם" אומר קרו "אתם מוכנים , לבשו את הבגדים האלה" הוא אומר וזורק אליכם בגדים של החיילים של ג'רוד "עכשו אשגר אותכם לחדר ההלבשה , כל אחד מכם יפתח את הארון שמספרו כתוב על המפתח וייקח את השריון , לאחר מכן תצאו ותראו מבצר , זהו המבצר של ג'ודי , אני בטוח שתסתדרו שם . להת' " הוא אומר , לוקח את ידיכים ומשגר אותכם בתור צללים שחורים ולבנים שניראים ממש מגניבים , לאחר רגע אתם מגיעים לחדר הלבשה שניראה חדשני מאוד ומוגן "שלום טרייסי " אומר אחד החיילים ומסתכל עליך אדוארד "ושלום גם לך דרייק" הוא שוב אומר ומסתכל על ג'ק .
מראות נמצאות מולכם ואתם ניראים שונה מאוד , אתם בתוך גוף של אדם אחר "נכון , אתם בתוך גוף של אדם אחר אבל אין לכם הרבה זמן , ברגע שג'ודי תהיה בידיים שלכם קחו את הקמע שבכיס שלה , הוא מאפשר לעשות המון דברים , אל תנסו אותו , רק תשתגרו דרכו אלי " אומר קרו[/color]
.[/b] [/b][/quote]
"בוא טרייסי." אגיד ואפתח את הארון שלי ואקח משם שיריון.
"לאן נלך עכשיו?"
-
[b]ג'ק ~
"מה כבר שכחת ממני דרייק ? אתה לא מתבייש ?"
אומר אחד החיילים ומעכב אותך .
אדוארד עוד לא מצליח להבין איפה הוא .
אנטו ~
"אנטו , אתה מדבר שטויות , אתה יכול להודיע לכל הממלכות שזאת המלחמה המכריעה וכולם יגיעו לעזור לך !!" אומר ג'סיקה בפאניקה .[/b]
-
[b] [b]
[color=darkred]אנטו ~
[color=grey]אדוארד וג'ק ~
.[/b] [/b][/quote]
''אממ.. דרייק, אני חושב שאנחנו צריכים ללכת לג'ודי, הרי יש לנו מסר מאוד מיוחד שאנחנו צריכים להגיד לה.'' אומר ואתקדם איתו, אם אנחנו מגיעים לשומרים שלה, אומר להם, ''שלום לכם, יש לנו מסר מאוד חשוב למלכה ג'ודי, מסר מאוד מסווג. אפשר להיכנס?'' אומר
-
[b]אדוארד וג'ק ~
*הערה לשניכם ,אתם לובשים את השריונים ואמורים להיכנס למבצר כדי לשמור עליה אתם אמורים להחליף את השומרים ששומרים עליה בחדר שלה מפני אויבים , איזה מסר בידיוק אתה אמור להעביר ? אתה רק אמור לשמור עליה !
-------
אדוארד , אתה לוקח את השריון ורואה שמישהו מנסה לעקב אתכם אתה שומע אותו צועק על ג'ק "כבר שכחת ממני דרייק ? אחרי כל הזמן שהיינו ביחד ? איזה מן חבר אתה ?" העניין ניראה מוזר וג'ק מפוחד ולא יודע מה הבחור רוצה ממנו .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 12:50 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
*הערה לשניכם ,אתם לובשים את השריונים ואמורים להיכנס למבצר כדי לשמור עליה אתם אמורים להחליף את השומרים ששומרים עליה בחדר שלה מפני אויבים , איזה מסר בידיוק אתה אמור להעביר ? אתה רק אמור לשמור עליה !
-------
אדוארד , אתה לוקח את השריון ורואה שמישהו מנסה לעקב אתכם אתה שומע אותו צועק על ג'ק "כבר שכחת ממני דרייק ? אחרי כל הזמן שהיינו ביחד ? איזה מן חבר אתה ?" העניין ניראה מוזר וג'ק מפוחד ולא יודע מה הבחור רוצה ממנו .[/b] [/b][/quote]
"שמע אני לא יודע מי אתה. אז תזדהה.יש לי מחלה כזאת שלפעמים אני שוכח אנשים. אז תזכיר לי מי אתה!" אפנה אליו בתקיפות.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 12:50 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
-------
אדוארד , אתה לוקח את השריון ורואה שמישהו מנסה לעקב אתכם אתה שומע אותו צועק על ג'ק "כבר שכחת ממני דרייק ? אחרי כל הזמן שהיינו ביחד ? איזה מן חבר אתה ?" העניין ניראה מוזר וג'ק מפוחד ולא יודע מה הבחור רוצה ממנו .[/b] [/b][/quote]
''מה אתה רוצה מדרייק?!'' אומר ואפנה אל החייל ביחד עם ג'ק בתקיפות.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
אם יהיה רצף נסיים היום את המשחק בע"ה .
-------------------------------------------
אדוארד פונה אל האדם בתקיפות והאדם מוריד פרופיל ועוזב אותכם
אתם לוקחים את השריונים וחובשים אותם , בתוך הארון הייתה תעודת זהות של כל אחד מהאנשים האלה , לקחתם אותה איתכם ליתר ביטחון , אתם נכנסים למבנה והשומר הראשי שניראה מאוד מפותח וקשוח שואל "שלום דרייק וטרייסי הראו לי את תעודות הזהות שלכם ליתר ביטחון וכנסו לחדר של ג'ודי." [/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 21 2010, 05:22 PM
[b]
אנטו ~
"אנטו , אתה מדבר שטויות , אתה יכול להודיע לכל הממלכות שזאת המלחמה המכריעה וכולם יגיעו לעזור לך !!" אומר ג'סיקה בפאניקה .[/b] [/b][/quote]
אומר לה "אני אומר לך את ועוד 50 חילים תנסו להגיעה לממלך של גורדן".
אלבש את השריון ואוסיף "תודיעו לכול תושבי הממלך שזה המלחמה הגורלית ביותר והחשובה ביותר כולם צריחים לעזור" וארוץ לכיוון השער המרכזי.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 03:17 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
אתם לוקחים את השריונים וחובשים אותם , בתוך הארון הייתה תעודת זהות של כל אחד מהאנשים האלה , לקחתם אותה איתכם ליתר ביטחון , אתם נכנסים למבנה והשומר הראשי שניראה מאוד מפותח וקשוח שואל "שלום דרייק וטרייסי הראו לי את תעודות הזהות שלכם ליתר ביטחון וכנסו לחדר של ג'ודי." [/b] [/b][/quote]
"שלום הנה התעודת זהות שלי." אגיד ואראה לו את התעודה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 03:17 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
אתם לוקחים את השריונים וחובשים אותם , בתוך הארון הייתה תעודת זהות של כל אחד מהאנשים האלה , לקחתם אותה איתכם ליתר ביטחון , אתם נכנסים למבנה והשומר הראשי שניראה מאוד מפותח וקשוח שואל "שלום דרייק וטרייסי הראו לי את תעודות הזהות שלכם ליתר ביטחון וכנסו לחדר של ג'ודי." [/b] [/b][/quote]
''שלום לך, הנה התעודת זהות שלי.'' אומר ואראה לו את התעודה שלי.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
שניכם מראים לשומר את תעודת הזהות , הוא מחייך ואומר שהוא סומך עליכם , אתם מבינים שהאנשים שאתם נמצאים בתוכם הם אנשים חשובים לממלכה ושכולם סומכים עליהם , אף אחד לא יודע שאתם רק פליטים .. אתם נכנסים ורואים מבצר ענק , כמו בית מלון ואתם נמצאים בלובי של בית המלון בקומת המרכזיה , אתם לא יודעים איפה החדר של ג'ודי . אבל לפי מה שהבנתם זה מבצר האימונים ומקום המסתור של ג'ודי .
אנטו ~
מיד כל הממלכות מגיעות והצבא של ג'רוד מתחיל לתקוף , חיילי מים בכל מקום , צבא הקרח עדיין לא הגיע והממלכה שלך מתקשה להילחם בצבא המים , צבא האש בא לעזור לך אבל הם חסרי תועלת , צבא החשמל מתעקב , צבא האופל נחרב ואתה בבעיה גדולה , איך תתקוף ומה תעשה ?[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 04:28 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
שניכם מראים לשומר את תעודת הזהות , הוא מחייך ואומר שהוא סומך עליכם , אתם מבינים שהאנשים שאתם נמצאים בתוכם הם אנשים חשובים לממלכה ושכולם סומכים עליהם , אף אחד לא יודע שאתם רק פליטים .. אתם נכנסים ורואים מבצר ענק , כמו בית מלון ואתם נמצאים בלובי של בית המלון בקומת המרכזיה , אתם לא יודעים איפה החדר של ג'ודי . אבל לפי מה שהבנתם זה מבצר האימונים ומקום המסתור של ג'ודי .
אנטו ~
מיד כל הממלכות מגיעות והצבא של ג'רוד מתחיל לתקוף , חיילי מים בכל מקום , צבא הקרח עדיין לא הגיע והממלכה שלך מתקשה להילחם בצבא המים , צבא האש בא לעזור לך אבל הם חסרי תועלת , צבא החשמל מתעקב , צבא האופל נחרב ואתה בבעיה גדולה , איך תתקוף ומה תעשה ?[/b] [/b][/quote]
אני אפנה אל המרכזייה, ''שלום, אני טרייסי אחד משומרי הראש של ג'ודי, אולי אפשר לדעת איפה החדר שלה? קיבלתי מכה חזקה בראש ואני קצת מפוזר היום.'' אומר בחיוך.
-
[b]אדוארד ~
"כן אדוני רק תראה לי את תעודת הזהות שלך שאוכל לדעת שאתה לא מסכן אותנו ותוריד את הקסדה כדי שאוכל לראות זיהוי " המזכירה אומרת (היא זקנה מאוד) .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 04:37 PM
[b] [b]אדוארד ~
"כן אדוני רק תראה לי את תעודת הזהות שלך שאוכל לדעת שאתה לא מסכן אותנו ותוריד את הקסדה כדי שאוכל לראות זיהוי " המזכירה אומרת (היא זקנה מאוד) .[/b] [/b][/quote]
ברשותך אגיב לזה.
-------------------------------
"היי אני דרייק,וגם אני שומר של ג'ודי ואני צריך לעבור."אגיד ואראה לה את התעודת זהות שלי. "הקסדות שלנו? חל איסור חמור מאוד של ג'רוד שהוא נתן לנו שאסור לנו להוריד את הקסדה,לא נוכל להוריד את הקסדה,מצטער,אלה הוראות של ג'רוד.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 04:37 PM
[b] [b]אדוארד ~
"כן אדוני רק תראה לי את תעודת הזהות שלך שאוכל לדעת שאתה לא מסכן אותנו ותוריד את הקסדה כדי שאוכל לראות זיהוי " המזכירה אומרת (היא זקנה מאוד) .[/b] [/b][/quote]
אני מראה לה את תעודת הזהות, ומהנהן למה שדרייק אמר.
''נו? אני צריך להגיע במהירות לג'ודי.'' אומר בקול עצבני ורם.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
שני טמבלים !!!
אני כתבתי לכם שאתם בתוך הגוף שלכם אז מה אתם מתביישים XD ?[/b]
-
טוב טוב קרציה /=
אני מגיש לה את תעודת הזהות שלי ומוריד את הקסדה שעל פניי.
''נו גברת? אנחנו חייבים ללכת לג'ודי.'' אומר בכעס.
-
[b]אדוארד ~
"כן כמובן , קומה שלישית דלת מס' 142 , הקוד הוא 1232 בדלת הראשונה
בדלת השנייה הקוד הוא 1222 .
בהצלחה לך " אתה מנסה לזכור את הקוד ואין לך בעיה עם זה כעת תצטרך להוביל את ג'ק , זה ייראה חשוד ששניים לא זוכרים את הקוד .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 04:52 PM
[b] [b]אדוארד ~
בהצלחה לך " אתה מנסה לזכור את הקוד ואין לך בעיה עם זה כעת תצטרך להוביל את ג'ק , זה ייראה חשוד ששניים לא זוכרים את הקוד .[/b] [/b][/quote]
''תודה רבה גברת.'' אומר ואקח את ג'ק איתי, אלך איתו אל הקומה השלישית, בדלת מס' 142, אקיש את הקוד 1232 בדלת הראשונה ואת הקוד 1222 בדלת השניה יחד עם ג'ק.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 04:52 PM
[b] [b]אדוארד ~
בהצלחה לך " אתה מנסה לזכור את הקוד ואין לך בעיה עם זה כעת תצטרך להוביל את ג'ק , זה ייראה חשוד ששניים לא זוכרים את הקוד .[/b] [/b][/quote]
אני שמעתי את הקוד אז אין בעיה.
אני הולך אל קומה שלישית חדר 142,בדלת הראשונה אני מפעיל את הקוד 1232
בדלת השניה את הקוד 1222 ואז אני נכנס.
-
[b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד מדבר עם המזכירה שנותנת לו את הפרטים לדלת הכניסה של החדר של ג'ודי , המזכירה קצת חושדת בג'ק ומבקשת לראות את פניו ואת תעודת הזהות שלו , אך הדבר לא מפריע והיא רואה שהכל בסדר , היא מחייכת ונותנת לכם ללכת , אתם נכנסים לקומה , נכנסים לחדר אחרי הקשת הקודים ועוברי במסדרון הארוך שורר השומרים , שוב נכנסים לחדר האחרון אחרי בדיקה וזיהוי ואתם מגיעים לחדר של ג'ודי סוף סוף .
"כל הכבוד" אתם שומעים את קולו של קרו .
"איחרתם , מזל שהגעתם אני מאחר לחתונה של דודתי שרה" אומר אחד השומרים ומגיש לכם את הכידון שלו , השומר השני גם הוא מגיש את הכידון והם יוצאים החוצה . מולכם עומדת פצצת על עם גוף שלא ניתן לתאר ." היי דרייק , היי טרייסי" היא אומרת ומחייכת במבט חושני . " מה שלומכם ?" מוסיפה בסקסיות .
בנוסף , אתם רואים גם שיש יציאה אחורית .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 05:02 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
אדוארד מדבר עם המזכירה שנותנת לו את הפרטים לדלת הכניסה של החדר של ג'ודי , המזכירה קצת חושדת בג'ק ומבקשת לראות את פניו ואת תעודת הזהות שלו , אך הדבר לא מפריע והיא רואה שהכל בסדר , היא מחייכת ונותנת לכם ללכת , אתם נכנסים לקומה , נכנסים לחדר אחרי הקשת הקודים ועוברי במסדרון הארוך שורר השומרים , שוב נכנסים לחדר האחרון אחרי בדיקה וזיהוי ואתם מגיעים לחדר של ג'ודי סוף סוף .
"איחרתם , מזל שהגעתם אני מאחר לחתונה של דודתי שרה" אומר אחד השומרים ומגיש לכם את הכידון שלו , השומר השני גם הוא מגיש את הכידון והם יוצאים החוצה . מולכם עומדת פצצת על עם גוף שלא ניתן לתאר ." היי דרייק , היי טרייסי" היא אומרת ומחייכת במבט חושני . " מה שלומכם ?" מוסיפה בסקסיות .
בנוסף , אתם רואים גם שיש יציאה אחורית .[/b] [/b][/quote]
''אני ממש מצויין, שלום גם לך...ג'ודי.'' אומר במבט חושני ואלטף מעט את האיבר שלי.
אסגור את הדלת ואומר לה, אתקרב אליה מעט ואומר לה, ''אולי תרצי לעשות איתי מעט פעילות, מלכתי?'' אומר בקול סקסי.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 22 2010, 05:02 PM
[b] [b]אדוארד וג'ק ~
בנוסף , אתם רואים גם שיש יציאה אחורית .[/b] [/b][/quote]
"שלום מלכתי.. חיכית לנו הרבה זמן?" אשאל