-
[quote][i]Originally posted by White Magical Hat[/i]@Apr 4 2010, 06:20 PM
[b] אוקיי אקרא לך ניב ם:
ואיש האבטיח, מעולה , יש 7 בברית!
איזה כיף [/b][/quote]
תודה.
ואפשר להגיע לברית הרבה יותר גדולה מזה, אנחנו לא פורום של 7 אנשים. להתחלה זה טוב, אבל בתוך שבוע כל מי שמוגן יאבד את ההגנה ואז נצטרך ברית גדולה
-
יהיה בסדר, אם נעשה הכל בחוכמה וכמו שאמרתי, על היום השני נקנה מפעל צבאי אחד מכל סוג כך שבכל התורות הבאים שנשתמש אנו נרוויח כלים צבאיים, נגיע לסוף השבוע המוגן במצב טוב.
בנתיים אבל 7 זה מעולה, גם אנשים יירתעו לתקוף מישהו מאיתנו כשיש לו כזה גב
-
[url=http://www.atzuma.co.il/ash/]http://www.atzuma.co.il/ash/[/url]
אף אחד לא חותם על העצומה?
-
[quote][i]Originally posted by Wolf Team Kiker[/i]@Apr 4 2010, 10:55 AM
[b] פה לזמן קצר
בשלוש אני טס לברצלונה [/b][/quote]
חח כיף לך תהנה אחי!!!
-
[quote][i]Originally posted by White Magical Hat[/i]@Apr 4 2010, 06:23 PM
[b] יהיה בסדר, אם נעשה הכל בחוכמה וכמו שאמרתי, על היום השני נקנה מפעל צבאי אחד מכל סוג כך שבכל התורות הבאים שנשתמש אנו נרוויח כלים צבאיים, נגיע לסוף השבוע המוגן במצב טוב.
בנתיים אבל 7 זה מעולה, גם אנשים יירתעו לתקוף מישהו מאיתנו כשיש לו כזה גב [/b][/quote]
לי כבר היו מספיק תורות כדי לקנות מפעל צבאי אחד, עכשיו אני אקנה את האחרים, ואז עוד מלא מפעלי יהלומים כדי שאכניס טונות של כסף.
ולא ענית לי, 3500 חיילים ו575 טנקים זה טוב או לא להתחלה?
עריכה: אהה וכן. תוסיף למדריך שלך את תורות הבונוס.
אם אתה רוצה אני יכול להכין את זה, אבל לא עכשיו, אני הולך עוד מעט.
-
זה כלום, אבל לא בהקשר של התחלה או לא כי גם לא אמורים להיות לך הרבה כלים על ההתחלה, עם הזמן יהיו לך חיילים וטנקים שהם החשובים ביותר[ביחד עם מסוקים לפי דעתי], בנתיים צריך לקנות הרבה יהלומים בשביל כסף ולהשקיע אותו בחוכמה, לא להתחיל לשים על מחקר ופיתוח כי זה לא לרמתנו, לפחות לעת עתה.
-
-
[quote][i]Originally posted by White Magical Hat[/i]@Apr 4 2010, 06:28 PM
[b] זה כלום, אבל לא בהקשר של התחלה או לא כי גם לא אמורים להיות לך הרבה כלים על ההתחלה, עם הזמן יהיו לך חיילים וטנקים שהם החשובים ביותר[ביחד עם מסוקים לפי דעתי], בנתיים צריך לקנות הרבה יהלומים בשביל כסף ולהשקיע אותו בחוכמה, לא להתחיל לשים על מחקר ופיתוח כי זה לא לרמתנו, לפחות לעת עתה. [/b][/quote]
בסדר.
ולא ממש הבנתי מה זה אדמות.
הבנתי פחות או יותר אבל אני לא בטוח שהבנתי את זה כמו שצריך.
-
אתה מוכרח אדמות בשביל מפעלים לדוגמא, אם אין לך מספיק אדמה לא תוכל לשים עוד מפעלים...לכן תצטרך לתקוף אויב או להרוס קיימים בשביל לפנות מקום\להרוויח מקום
-
[quote][i]Originally posted by White Magical Hat[/i]@Apr 4 2010, 06:31 PM
[b] אתה מוכרח אדמות בשביל מפעלים לדוגמא, אם אין לך מספיק אדמה לא תוכל לשים עוד מפעלים...לכן תצטרך לתקוף אויב או להרוס קיימים בשביל לפנות מקום\להרוויח מקום [/b][/quote]
אני יודע.
איך יודעים כמה אדמה כל מפעל דורש?
עריכה: יש לי מפעל צבאי אחד מכל סוג, ו2 מטנקים (בטעות קניתי עוד אחד, לא נורא, זה אומר עוד טנקים)
עכשיו להתחיל לקנות מפעלי יהלומים ולהפציץ בכסף נכון?
-
האמת שאני לא יודע ם:
אבל כשנתחיל לתקוף זו לא תהיה בעיה, וזו לא בעיה, יש לי 86 מפעלים ו290 ומשהו אדמה פנויה...הלכתי להתקלח
---
כן להפציץ, בנתיים זה מה שאנחנו עושים, לקראת היום השביעי שבו תיגמר ההגנה, נקנה מפעלים צבאיים, כי אז יוכלו לגנוב לנו תכסף ולתקוף אותנו, ונצטרך להיות מכונים
-
-
-
אלכס אל תיקנא ללחץ החברתי ם:
עדיף כבר לשחק באיקרים>>
-
נמחק לי המשתמש!@#!@$@#!$@#$
-
אילן רעב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[quote][i]Originally posted by Safta[/i]@Apr 4 2010, 04:21 PM
[b] נמחק לי המשתמש!@#!@$@#!$@#$ [/b][/quote]
אולי פתחת יותר ממשתמש אחד
-
-
-
-
-
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Apr 4 2010, 08:20 PM
[b] ערב טוב. [/b][/quote]
[b]בוקר[/b] טוב
-
-
אם איבדת את החברה שלך,זה לא סוף העולם.
אני יודע שאתה מרגיש חרא,אבל זה יעבור לך תוך שבוע-שבועיים...גם אני פעם הרגשתי ככה...זה סימן להתבגרות לאחר שאתה מבין שאתה צריך להמשיך..D:
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Apr 4 2010, 08:27 PM
[b] אם איבדת את החברה שלך,זה לא סוף העולם.
אני יודע שאתה מרגיש חרא,אבל זה יעבור לך תוך שבוע-שבועיים...גם אני פעם הרגשתי ככה...זה סימן להתבגרות לאחר שאתה מבין שאתה צריך להמשיך..D: [/b][/quote]
חח אני לא מוותר עליה .
אלכס -תגיב בשיר החדש שכתבתי בספרות
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Apr 4 2010, 08:27 PM
[b] אם איבדת את החברה שלך,זה לא סוף העולם.
אני יודע שאתה מרגיש חרא,אבל זה יעבור לך תוך שבוע-שבועיים...גם אני פעם הרגשתי ככה...זה סימן להתבגרות לאחר שאתה מבין שאתה צריך להמשיך..D: [/b][/quote]
חתול לא נחשב חברה /:
-
-
מיאו!
החברה שלי הייתה בחורה מממממיאו!!! אל תזלזל בה מיאו D:
טוב,תמשיך להלחם עליה ארווין,אתה תותח!
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Apr 4 2010, 08:32 PM
[b] מיאו!
טוב,תמשיך להלחם עליה ארווין,אתה תותח! [/b][/quote]
[b]הייתה[/b]
עד שהפכת אותה לחתול!
-
חתולה מיאו D:
היא הייתה סקסית D:
-
היי כולם חזרתי, מה קורה?
אני פה רק לכמה דקות, מדבר מהמחשב של סבתא שלי
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Apr 4 2010, 08:37 PM
[b] חתולה מיאו D:
היא הייתה סקסית D: [/b][/quote]
[b]הייתה[/b]
עד ש.. הפכת אותה ל.. ללא סקסית!
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Apr 4 2010, 08:32 PM
[b] מיאו!
טוב,תמשיך להלחם עליה ארווין,אתה תותח! [/b][/quote]
תודה אחי!
-
אללה מפקד הצבאות!
אני אבנה יחידת ריגול שכוללת לווינים וארגל אחרי כל אויב במטרה לדעת מה נקודות תורפתו לפני שאשמידו
-
אנחנו צריכים להתקיף יחד את אותו אחד,אתה לא תסתדר אם תלחם בו לבד...
-
[quote][i]Originally posted by White Magical Hat[/i]@Apr 4 2010, 09:29 PM
[b] אללה מפקד הצבאות!
אני אבנה יחידת ריגול שכוללת לווינים וארגל אחרי כל אויב במטרה לדעת מה נקודות תורפתו לפני שאשמידו [/b][/quote]
אני כבר מתחיל להתחזק.
יש לי מפעל אחד מכל סוג צבאי ועכשיו אני קונה מלא כאלה של יהלומים ומשיג צבא.
לקראת סוף ההגנה אני גם אבנה צבא ואז בכלל
-
אל תקנה אבל צבא לעולם מבחינת לקנות סתם חיילים ודברים, רק מפעלים, ואלכס, האמת שאולי לא ידעתם שלא נוכל להילחם כולנו בסופו של דבר...ההבדל בכוחות שלי ושלכם ובכלל אצל רובנו יש הבדלים כאלה שלא נוכל להילחם נגד אותו יריב...אלא אם פתאום ממש תשקיעו בצבא יותר ממני ואז נהיה באותה הרמה, בכל מקרה ואל תדאג אלכס אני אסתדר
-
[quote][i]Originally posted by White Magical Hat[/i]@Apr 4 2010, 10:04 PM
[b] אל תקנה אבל צבא לעולם מבחינת לקנות סתם חיילים ודברים, רק מפעלים, ואלכס, האמת שאולי לא ידעתם שלא נוכל להילחם כולנו בסופו של דבר...ההבדל בכוחות שלי ושלכם ובכלל אצל רובנו יש הבדלים כאלה שלא נוכל להילחם נגד אותו יריב...אלא אם פתאום ממש תשקיעו בצבא יותר ממני ואז נהיה באותה הרמה, בכל מקרה ואל תדאג אלכס אני אסתדר [/b][/quote]
כמובן שרק מפעלים, מפעלים זה הבסיס להצלחה במשחק.
ולפחות אחד מאיתנו יצטרך להשקיע בצבא כדי להתקרב אליך ולהשתוות איתך
-