חזרתי
Printable View
חזרתי
כן שמעתי,אבל אני לא קולט איך הם עושים את זה,הם במצור קיבינימט הם רוצים שנעשה להם שוב מה שעשינו להם בחנוכה 2009 [נראה לי זה היה שמה]
היי דניס, מה קורה?.
היי דניס מה קורה?
[quote=Primo;1203957]כן שמעתי,אבל אני לא קולט איך הם עושים את זה,הם במצור קיבינימט הם רוצים שנעשה להם שוב מה שעשינו להם בחנוכה 2009 [נראה לי זה היה שמה][/quote]
יש להם מיליון גראדים (תאמין לי אם יהיה להם אומץ הם יכולים להגיע לת"א אבל בגלל שהם יודעים שאם גראד אחד אפילו יפול בת"א, הם מחוקים), כן, אני זוכר את זה (מבצע עופרת יצוקה), תאמין לי שזה יכול לקרות.
בסדר מה איתכם?
רגע למה על ת''א הם מחוקים ועל שדרות וכול שאר הדרום הם חיים וקיימים,תאמין לי אנחנו צריכים להיכנס לשמה עם חמישה עשר טנקים לפחות כמה פלוגות וגם עזה הופכת להיות חלק מישראל וגם גלעד שליט יחזור הביתה
[quote=Tigraro;1203962]בסדר מה איתכם?[/quote]
בדיוק מה שאמרתי לעומר, מתוח קצת אבל בסדר, "עדיין את הפחד (היום בבוקר נפל גראד)",
יש חדש?.
על מה אתם מדברים?!
על זה שצריך לפוצץ את האמאמא של עזה
תהנו.?
[quote=Primo;1203963]רגע למה על ת''א הם מחוקים ועל שדרות וכול שאר הדרום הם חיים וקיימים,תאמין לי אנחנו צריכים להיכנס לשמה עם חמישה עשר טנקים לפחות כמה פלוגות וגם עזה הופכת להיות חלק מישראל וגם גלעד שליט יחזור הביתה[/quote]
כי זאת מדינת ת"א, עכשיו הממשלה מפחדת לעשות את זה (חוץ מליברמן אבל הוא יותר מידי קיצוני חח), אם זה יפגע בת"א ששם יש הרבה אזרחים, האזרחים ידרשו למחוק את עזה עוד יותר, עכשיו שזה בדרום, לא באמת אכפת לאנשים מת"א.
אני גם רוצה, אבל אנחנו (אנשי הדרום), מאוד נסבול (כמו לפני שנתיים).
אני חי בצפון אני לא קשור לזה בשום צורה ואו אופן
מגיב במ"ת..
[quote=Primo;1203970]אני חי בצפון אני לא קשור לזה בשום צורה ואו אופן[/quote]
אתה יודע על מה אני מדבר (לפני 5 שנים גם אתה הרגשת את זה, אולי עזבת למרכז אבל זה היה לפי דעתי לאחר אזעקה שתיים), המרכז מאז 91 לא קיבל טילים, אז הדור החדש לא מבין איזה לחץ זה האזעקה (היא מפחידה אותי נורא).
למה אבי, אתה גר בדרום?
נסה שבוע רצוף של אזעקות ואז תהיה בכיוון,עברו לקרובים בת''א רק לקראת סוף המלחמה אני זוכר יום אחד שהזמנו פיצה ואז אחרי שהפיצה הגיע התחילה אזעקה
[quote=Tigraro;1203976]למה אבי, אתה גר בדרום?[/quote]
מיליון פעמים אמרתי כן (מתי שהיה את הסיבובים הקודמים),
אני גר בדרום (ליד ב"ש), בגלל זה אני לא פעיל, בגלל המצב.
שאלו גם את עידן ואביב (גרים באשדוד, שם מהיומיים הקודמים היו נראה לי 9 אזעקות).
טוב יצאתי מהנו''ד בשביל להסתכל על נושאים אחרים יותר מעניינים
[quote=Primo;1203977]נסה שבוע רצוף של אזעקות ואז תהיה בכיוון,עברו לקרובים בת''א רק לקראת סוף המלחמה אני זוכר יום אחד שהזמנו פיצה ואז אחרי שהפיצה הגיע התחילה אזעקה[/quote]
אני נראה לי חודש ברציפות של אזעקות (לפני כמעט שלוש שנים בעופרת יצוקה, לא עזבתי את הדרום בכלל).
הגבתי במשחק שלי
[quote=HapoelImperia;1203978]מיליון פעמים אמרתי כן (מתי שהיה את הסיבובים הקודמים),
אני גר בדרום (ליד ב"ש), בגלל זה אני לא פעיל, בגלל המצב.
שאלו גם את עידן ואביב (גרים באשדוד, שם מהיומיים הקודמים היו נראה לי 9 אזעקות).[/quote]
דניס?.
יבש היום בפורום
ליאור מתי תקרא את הסיפור
חבר'ה חזרתי אחרי שבוע והמשחק אספליר:הממלכה של דאסופ ממשיך
אתם מוזמנים להרשם,יש עוד 2 מקומות,ואבי לא הבטחת שתרשם?
היי מור
[QUOTE=Primo;1204019]היי מור[/QUOTE]
עוד פעם?!
כמה פעמים אני צריך להגיד שאני ד''ר פרופסור פטריק מי זה מור! חחחח סתם אבל אני ד''ר פרופסור פטריק ושככה יקראו לי
חזרתי
[QUOTE=Tigraro;1204021]חזרתי[/QUOTE]
אהלן דניס
הגבתי במשחק שלי
[quote=Krauser;1204020]עוד פעם?!
כמה פעמים אני צריך להגיד שאני ד''ר פרופסור פטריק מי זה מור! חחחח סתם אבל אני ד''ר פרופסור פטריק ושככה יקראו לי[/quote]
למה "דוקטור פרופסור" עדיף פרופסור שכר יותר טוב XD
היי דניס
[QUOTE=Primo;1204024]למה "דוקטור פרופסור" עדיף פרופסור שכר יותר טוב XD
היי דניס[/QUOTE]
כי דוקטור פרופסור זה גם שכר של פרופסור וגם של דוקטור
גם נכון ובחתימה שלך כתוב מר דוקטור פרופסור שזה קצת טיפשי
[QUOTE=Primo;1204027]גם נכון ובחתימה שלך כתוב מר דוקטור פרופסור שזה קצת טיפשי[/QUOTE]
אתה אף פעם לא ראית בובספוג?
אני ראיתי את הפרק הזה עם שלושת הקופים שהם הבוסים של סנדי צ'יקס הסנאית שלא מצליחה לבנות המצאה ופטריק ובובספוג מנסים לעזור לה אם זה מה שהתכוונת
היי מה קורה?
היי עידו מה קורה?
[QUOTE=Primo;1204036]היי עידו מה קורה?[/QUOTE]
מצויין, מה איתך?
איתי בסדר,משתעמם כהרגלי
[QUOTE=Primo;1204040]איתי בסדר,משתעמם כהרגלי[/QUOTE]
זה רק אני, או שנעשה ממש ממש יבש בפורום.
צודק צריך לעשות פרסמות:
הפורום מתייבש,אין הודעות בפורום אם לא נביא משתמשים הפורום יתייבש לגמרי.
או משהו כזה