-
[quote=סת' קינגלר;1327270]בשבוע האחרון, איתי התחיל לתת תגובות שפחות ופחות נשמעות כמו עצמו ויותר ויותר נשמעות כמו ליאור או לוקאס.
במקביל, טרינר החל להעיר לאנשים על אורך החתימה שלהם, זאת בעקבות שינוי החתימה של עמית. אנשים נכנסו למעין מלחמת כוחות ובסוף נעלו את הנו"ד לסוף השבוע כדי להפסיק את הריב.[/quote]
איך התגובות שלו נשמעות כמו שלי?
הרי בתגובות שלא הוא לא קילל את פוקימון או העליב את דתיים,כולה התעצבן מאורך של חתימה.
-
[QUOTE=monster;1327272]איך התגובות שלו נשמעות כמו שלי?
הרי בתגובות שלא הוא לא קילל את פוקימון או העליב את דתיים,כולה התעצבן מאורך של חתימה.[/QUOTE]
לא חייבים להינעל על דוגמא קונקרטית על מנת להישמע כמוך. העיקר זה הרצון העז להתווכח על משהו.
-
[quote=סת' קינגלר;1327270]בשבוע האחרון, איתי התחיל לתת תגובות שפחות ופחות נשמעות כמו עצמו ויותר ויותר נשמעות כמו ליאור או לוקאס.
במקביל, טרינר החל להעיר לאנשים על אורך החתימה שלהם, זאת בעקבות שינוי החתימה של עמית. אנשים נכנסו למעין מלחמת כוחות ובסוף נעלו את הנו"ד לסוף השבוע כדי להפסיק את הריב.[/quote]
ואתה עדיין עושה דווקא כדי להרגיז הא?
שתדע לך שזה עובד רק בפורום, כי בעולם האמיתי יש אנשים שיתנו לך דקירה אם תעשה להם דווקא. ד"א, האנשים האלה ברובם הם יהודונים כמוך.
[url]http://www.mako.co.il/news-israel/education/Article-f9c714ab4586731018.htm[/url]
אוי לי! אירוע מזעזע זה לא רואה ממטר את גל הדקירות המטורף של הזמן האחרון. לא ייתכן כי צעירים ישראלים יעשנו סמים, ועוד באירופה?! היבשת הסחית והמתחסדת בעולם! עוד מעט תגידו לי שהם גם שותים ועוסקים במין! בושה וחירפה. בהחלט בושה וחירפה.
-
[quote=Pooh;1327263]בוקר טוב... עוד מעט מגן באזרחות...
ד״א אני אשמח אם מישהו שמבין בכתיבה ובנארוטו יעזור לי בפרטי.. תודה מראש[/quote]
למה לחפש יש אותי (:
-
[quote=The Sir;1327277]למה לחפש יש אותי (:[/quote]
בטח שסאנטה מלאפוסיה מוזכר במפורש בחלק המפה! קרא שוב את החלק על המפה בעיון, ואולי תמצא אינפורמציה מועילה בנוגע למה לעשות בתחילת המשחק, שאולי תעזור לך למצוא דרך פעולה שפחות תסבך אותי. (וכל המידע הזה היה שם מלכתחילה, ולא ערכתי אותו עכשיו כדי להוציא אותך טמבל)
-
בן אדם שמספר ספוילר הוא פשוט חרא באופי ולא רוצה כל קשר איתו...
-
-
[QUOTE=Blackbeard;1327280]בן אדם שמספר ספוילר הוא פשוט חרא באופי ולא רוצה כל קשר איתו...[/QUOTE]
מי סיפר ספויליר?
ארוף קיבלתי ציון גרוע במפמ'ר במתמטיקה.
יש לי תמשחק פריני לPSP הבוסים שם קשים.
-
[quote=LordAbizi;1327279]בטח שסאנטה מלאפוסיה מוזכר במפורש בחלק המפה! קרא שוב את החלק על המפה בעיון, ואולי תמצא אינפורמציה מועילה בנוגע למה לעשות בתחילת המשחק, שאולי תעזור לך למצוא דרך פעולה שפחות תסבך אותי. (וכל המידע הזה היה שם מלכתחילה, ולא ערכתי אותו עכשיו כדי להוציא אותך טמבל)[/quote]
גם אם היית עושה את זה מאיך שאני מכיר אותך הייתי בטוח בזה שלא שמתי לב לזה, אתה פשוט לא מהאנשים האלה שיעשו דברים כאלה.
-
שקד, אז איך מצלמים את הpsp?
-
חזרתי!
בסוף ישנתי שעה בלילה שעה בהלוך במונית ושעה בחזור במונית
-
בוקר טוב לכולם. ראשון שמח.
-
-
[quote=דור רמאי;1327290]בוקר טוב לכולם. ראשון שמח.[/quote]
בוקר טוב גם לך
-
-
[b]לא על כל דבר פותחים פורום [/b]
-
[quote=מאסטר ליאון;1327294]מי רוצה פורום בליץ'?[/quote]
בגלל שראית פרק או שניים זה לא אומר שצריך לפתוח פורום תרגע.
-
-
מה זה בליץ׳?
-
בשביל מה לפתוח פורום בליץ'?
אם אתה רוצה תפתח נושא לדיון בפורום אנימה או משהו...
-
-
אני מת על האמיצים האלה שקוראים לך "יהודון" מאחורי מסך, כשלרוב הם שמאלנים עם כינים בביצים שחשים את עצמם גברים ועברייני מקלדת. לך תמצא חיים -_-'
אגב ליאור, יצאת גבר.
-
-
[QUOTE=עולה אושאוט;1327310]מה זה בליץ׳?![/QUOTE]
אנימה.
Bleach.
תסתכל באתר האנימה יש פרטים.
-
[quote=The Charmander;1327311]אני מת על האמיצים האלה שקוראים לך "יהודון" מאחורי מסך, כשלרוב הם שמאלנים עם כינים בביצים שחשים את עצמם גברים ועברייני מקלדת. לך תמצא חיים -_-'
אגב ליאור, יצאת גבר.[/quote]
אני שונא גזענות על רקע דת, ואני שונא דת בכללי אני אתאיסט ואני אומר שכל הדתות דפוקות.
ואם יש משהו שאני בחיים לא אבין זה למה 3 הדתות הגדולות בעולם הן הדתות המפגרות ביותר.
כאילו וואט דא פאק, יהדות? יום אחד בשבוע אתה מנותק מהעולם+כל האיסורים הדביליים.
נצרות מתווכים בין לבין ה' ? עוד מעט יתחילו למכור לך דירות בגן עדן מראש.
ואני לא ידבר על האיסלם כי כולם יודעים למה היא דת מפגרת.
-
[QUOTE=Pooh;1327309]בשביל מה לפתוח פורום בליץ'?
אם אתה רוצה תפתח נושא לדיון בפורום אנימה או משהו...[/QUOTE]
אני מדבר על משהו אחר. על מה הייתם רוצים פורום?
[QUOTE=עולה אושאוט;1327308]מה זה בליץ׳?[/QUOTE]
[QUOTE=עולה אושאוט;1327310]מה זה בליץ׳?![/QUOTE]
תקשיב לדוב(מצטער)
-
[quote=מאסטר ליאון;1327316]אני מדבר על משהו אחר. על מה הייתם רוצים פורום?
תקשיב לדוב(מצטער)[/quote]
תפסיק לדבר שטויות באמת שסבלתי אותך במשך התקופה האחרונה, אבל זה מתחיל להימאס כבר.
-
[QUOTE=The Sir;1327315]אני שונא גזענות על רקע דת, ואני שונא דת בכללי אני אתאיסט ואני אומר שכל הדתות דפוקות.
ואם יש משהו שאני בחיים לא אבין זה למה 3 הדתות הגדולות בעולם הן הדתות המפגרות ביותר.
ואני לא ידבר על האיסלם כי כולם יודעים למה היא דת מפגרת.[/QUOTE]
סבבה לא אוהב, מקובל עלי. זכותך.
אבל אלה שתופסים ביצים לפתוח ת'פה מבלי להכיר כלום או לנסות לחקור, אלה מרגיזים אותי.
אל תחקור בשביל להיות דתי, תחקור בשביל לא לרדת על דתיים. תאמין לי שתמצא נקודות מעניינות.
-
[QUOTE=The Sir;1327315]אני שונא גזענות על רקע דת, ואני שונא דת בכללי אני אתאיסט ואני אומר שכל הדתות דפוקות.
יש הרבה הגיון מאחורי כל אחת משלושת הדתות..ושל היהדות בעיקר,פשוט צריך להקשיב ולהבין.
-
רומה אני מבקש מכל הלב בבקשה בבקשה בבקשה לא להתחיל לדבר על השקפה דתית כי בפעם האחרונה שזה קרה אז הייתה מריבה גדולה וזה מה שחסר עכשיו בפורום.. בבקשה תתחשב [:
אגב, אני אגנוסטיקן..
-
-
[quote=אלבזון;1327320]יש הרבה הגיון מאחורי כל אחת משלושת הדתות..ושל היהדות בעיקר,פשוט צריך להקשיב ולהבין.[/quote]
אני לא רואה שום הגיון.
-
[quote=עולה אושאוט;1327310]מה זה בליץ׳?![/quote]
באנגלית-אקונומיקה.
באנימה-אנימה נחמדה.
-
לא חסרות מכירות של דברים כאלה גם ביהדות, שתדע לך שהרב אמנון יצחק סחף אחריו אנשים לקנות מלגות לגן עדן..
[QUOTE=The Charmander;1327318]סבבה לא אוהב, מקובל עלי. זכותך.
אבל אלה שתופסים ביצים לפתוח ת'פה מבלי להכיר כלום או לנסות לחקור, אלה מרגיזים אותי.
אל תחקור בשביל להיות דתי, תחקור בשביל לא לרדת על דתיים. תאמין לי שתמצא נקודות מעניינות.[/QUOTE]
ואותי מעצבן דתיים שבאותה מידה לא חוקרים ולאו פיסה אחת של מידע..
אתה דתי? סבבה. אתה דתי שלא מבין מהחיים שלו? אז יש לי בעיה..
-
לא הייתה לי בעיה עם דתיים עד שגיליתי שחלק מהם אוכלי חינם, שלא מתגייסים לצבא ושהם חיים על התחת של המדינה הזאת כמו עלוקות.
-
[QUOTE=The Sir;1327331]לא הייתה לי בעיה עם דתיים עד שגיליתי שחלק מהם אוכלי חינם, שלא מתגייסים לצבא ושהם חיים על התחת של המדינה הזאת כמו עלוקות.[/QUOTE]
זה יותר בכיוון של החרדים בישיבות, אבל אני מבין לאן אתה חותר, גם אני לא סובל כאלה..
-
חברה, קיצוניות בכללי זה רע.
ימין קיצוני, שמאל קיצוני, מאמינים דתיים קיצוניים, אתאיסטים קיצוניים (כאלה שלא נותנים לאחרים להאמין במה שהם רוצים), כל אלו הם אנשים שלא הייתי רוצה שישלטו לי במדינה, והייתי מעדיף שלא יהיו בכלל.
קיצוניות גוררת בני אדם לביצוע מעשים לא מוסריים ולא שקולים לטובת איזו אידיאולוגיה מדומיינת.
-
[QUOTE=Mr.Pizza;1327335]חברה, קיצוניות בכללי זה רע.
ימין קיצוני, שמאל קיצוני, מאמינים דתיים קיצוניים, אתאיסטים קיצוניים (כאלה שלא נותנים לאחרים להאמין במה שהם רוצים), כל אלו הם אנשים שלא הייתי רוצה שישלטו לי במדינה, והייתי מעדיף שלא יהיו בכלל.
קיצוניות גוררת בני אדם לביצוע מעשים לא מוסריים ולא שקולים לטובת איזו אידיאולוגיה מדומיינת.[/QUOTE]
בדיוק.
בכל קבוצה יש אנשים תמהוניים ומעצבנים, צריך להבין שאסור להכליל ולשפוט.
צריך לדון כל אדם לכף זכות.
-
[QUOTE=Mr.Pizza;1327335]חברה, קיצוניות בכללי זה רע.
קיצוניות גוררת בני אדם לביצוע מעשים לא מוסריים ולא שקולים לטובת איזו אידיאולוגיה מדומיינת.[/QUOTE]
מסכים
-
אתם לא יכולים להגיד שאתם לא מבינים למה חלק מהימנים קיצונים, לרובם מתו קרובי משפחה בגלל המחבלים המניאקים האלה.