-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 7 2009, 06:03 PM
[b] ארתור-
~פידג'י ייתפתח בעוד....
~לא ידוע מתי פידג'י יתפתח מפני שזה לא ייקרה בזמן הקרוב~ [/b][/quote]
"טוב עכשיו אנייודע מתי כל פוקימון שלי יתפתח" אומר לעצמי ואחפש מאמנים ביער ורידיאן
-
[b]
עומר-
גסטלי תוקף אותו עם ליקוק חזק מאוד הגומר אותו. "גרוולר לא יכול להילחם יותר, גסטלי הוא המנצח" אומר השופט. "צא קריינידוס" אומר ברוק ומוציא מהפוכדור קריינידוס-[img]http://i44.tinypic.com/fego4l.png[/img] [/b][/quote]
"יופי גסטלי ושוב הרגזה ומבט מפחיד ואז היפנוזה"
-
[b] ניב-
תזכור, פה אתה נלחם מול היריב ויש חיים, החיים יורדים ליריב כאשר אתה גורם לפוקימון שלך להיראות יפה תוך כדי קרב
-------------------------
~דיגלט יתפתח בעוד...
~לא ידוע מתי דיגלט יתפתח~
~גיבל יתפתח בעוד...
~לא ידוע מתי גיבל יתפתח~
~אלקיד ייתפתח בעוד...
~לא ידוע מתי אלקיד יתפתח~
~הביצה בוקעות בעוד כ5 שעות~
ניב מאסטר הדרקון לבוא לזירה" אומר השופט. אתה עולה לזירה ומגיעה אליה מאמנת אחרת הנקראת "סופר נילי". "צאי רוזליה" אומרת הילדה ומוציאה רוזליה-[img]http://i40.tinypic.com/2v99ds2.png[/img] [/b][/quote]
"אלקיד צא"
-
ארתור-
אתה נכנס ליער ורידיאן ורואה שסקוט-[img]http://i42.tinypic.com/116otu8.png[/img] עדיין שם, נראה שהוא מפש משהו
עומר-
גסטלי מנסה להרגיז את קריינידוס-אך זה לא עובד, כשהוא משתמש במבט מפחיד-קריינידוס לא משתתק, גסטלי משתמש בהיפנוזה אך זה מרדים אותו לשנייה והוא קם. "ראשיית זן" אומר ברוק, קריינידוס משתמש בראשיית זן חזקה במיוחד המחסלת את גסטלי
ניב-
"תשתמשי באבקה הרדמה וקפצי אליה כדי שתיהיה לך מעטפת זוהרת" אומרת הילדה
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 7 2009, 05:07 PM
[b] עומר-
רק בצורת גסטלי צורתו מוצקה, כשהוא יתפתח הוא יוכל לעשות דבר כזה
ארתור-
"רק בתנאי אחד" אומר גרין "שלא תזרוק יותר אף פוקימון, מסכים?"
לורן-
"תשתמש במהירות כדי להיתחמק ואז בלימה" אומר הצייד. ארון מנסה לפגוע אך ינמה מתחמק ואז תוקף אותו בבלימה
ניב-
אלקיד מסכים אך קצת מאוכזב, וכשאתה שואל את גיבל הוא מסכים. "משתמש מספר 13, האם אתה עולה לבמה" נשמע קול הרמקול
מיכה-
תקשיב, מותר לבקש פוקימון אחד וביקשת. אתה ביקשת גלייסכור לפני העיר ורידיאן והחלטתי לתת לך גליגר כי זה מוגזם להשיג פוקימון כזה חזק לפני מתקן הקרב הראשון. אז תראה בעמוד הראשי יש חנות, תקנה משם ניב תער וברגע שתיתן אותו לגלייגר הוא ייתפתח.
-------------------------------------
פתאום נוחת אליקופטר ממש לפניכך, ממנו יוצא ילד בעל בגדים נאים-[img]http://i43.tinypic.com/2ew3akg.png[/img] הנראה בעל מעמד גבוה. "את מי אני לא מעניין?" שואל הילד [/b][/quote]
אז במבקשה תן לי אחרי המתקן הראשון או אחרי!
-------------
"אותי"
פרצוף פוזל לכיוון אותו סטרלי מפגר בשמיים(שיעוף כבר הסטרלי!! :angry: )
"למה לי שתעניין אותי?"
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 7 2009, 06:20 PM
[b] ניב-
"תשתמשי באבקה הרדמה וקפצי אליה כדי שתיהיה לך מעטפת זוהרת" אומרת הילדה [/b][/quote]
"אלקיד תשתמש בלייזר לתוך האבקה ואז מהירות.
תיזהר לא לנשום את האבקה"
-
[b] ארתור-
אתה נכנס ליער ורידיאן ורואה שסקוט-[img]http://i42.tinypic.com/116otu8.png[/img] עדיין שם, נראה שהוא מפש משהו [/b][/quote]
"כן נזק מה איבדתה?" אשאל אותו בצחוק
-
[quote][b]לורן-
"תשתמש במהירות כדי להיתחמק ואז בלימה" אומר הצייד. ארון מנסה לפגוע אך ינמה מתחמק ואז תוקף אותו בבלימה[/b][/quote]"עכשיו שוב שיריון ואז בלימה!"
-
[b]
עומר-
גסטלי מנסה להרגיז את קריינידוס-אך זה לא עובד, כשהוא משתמש במבט מפחיד-קריינידוס לא משתתק, גסטלי משתמש בהיפנוזה אך זה מרדים אותו לשנייה והוא קם. "ראשיית זן" אומר ברוק, קריינידוס משתמש בראשיית זן חזקה במיוחד המחסלת את גסטלי
[/b][/quote]
"יפה מאוד גסטלי עכשיו הרקרוס צא! חיתוך לילה ואז מתקפת קרן!"
-
ארתור-
"זה לא עיניינך לוזר" עונה סקוט וממשיך לחפש
ניב-
אלקיד מפריע בלייזר לרוזליה לקפוץ והיא מפסיקה, הוא פורץ במהירות אל האבקה ויוצר לעצמו אלקידים עשויים מאבקה
אלקיד-100%
רוזליה-99%
מיכה-
בקרוב אתן אפשרות לבקש פוקימון נוסף וזאת תיהיה הפעם האחרונה אך אני לא מרשה התחלתיים
-------------------------------
"למה שלא?" אומר נורג בגאווה עם המבטא הגרמני שלו, "אם יש מישהו שחושב שהוא מסוגל להילחם בי ועוד לנצח שיגיד"
עומר-
"ראשיית זן ואז ראשייה" אומר ברוק. הרקרוס מנתגש עם קריינידוס בחיתוך לילה כשקריינידוס בראשיית זן, השניים לוקחים מרחק ושוב מתנגשים רק שהפעם קריינידוס משתמש בראשייה והרקרוס במתקפת קרן-נראה שהם שווי כוחות
לורן-
"שוב אותו הדבר" אומר הציד. ארון מתקדם אל ינמה בבלימה משוריינת אבל ינמה מתחמק במהירות ואז תוקף בבלימה-עליך לשנות טכניקה
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 7 2009, 06:32 PM
[b]
עומר-
"ראשיית זן ואז ראשייה" אומר ברוק. הרקרוס מנתגש עם קריינידוס בחיתוך לילה כשקריינידוס בראשיית זן, השניים לוקחים מרחק ושוב מתנגשים רק שהפעם קריינידוס משתמש בראשייה והרקרוס במתקפת קרן-נראה שהם שווי כוחות
[/b][/quote]
"קדימה הרקרוב כוח סבל ותמשיך עם מתקפת קרן ואז חיתוך לילה!"
-
[b] ארתור-
"זה לא עיניינך לוזר" עונה סקוט וממשיך לחפש
ניב-
אלקיד מפריע בלייזר לרוזליה לקפוץ והיא מפסיקה, הוא פורץ במהירות אל האבקה ויוצר לעצמו אלקידים עשויים מאבקה
אלקיד-100%
רוזליה-99%
מיכה-
בקרוב אתן אפשרות לבקש פוקימון נוסף וזאת תיהיה הפעם האחרונה אך אני לא מרשה התחלתיים
-------------------------------
"למה שלא?" אומר נורג בגאווה עם המבטא הגרמני שלו, "אם יש מישהו שחושב שהוא מסוגל להילחם בי ועוד לנצח שיגיד"
עומר-
לורן-
"שוב אותו הדבר" אומר הציד. ארון מתקדם אל ינמה בבלימה משוריינת אבל ינמה מתחמק במהירות ואז תוקף בבלימה-עליך לשנות טכניקה [/b][/quote]
"אני"
~פיהוק~
"אבל אני לא ילחם נגד שוויצר כמוך"
-
[b] ארתור-
"זה לא עיניינך לוזר" עונה סקוט וממשיך לחפש [/b][/quote]
"חבל סקוט שאני לא יזכיר לך איך גמרתי את הרטטה שלך" אומר לו ואתחיל לחפש מאמנים שרוצים קרב א סתם פוקימוןנים בשביל ללכוד אותם
-
[b] ניב-
אלקיד-100%
רוזליה-99% [/b][/quote]
"אלקיד עכשיו מהירות שוב, אבל הפעם תסתובב בזמן שאתה תוקף ותשתמש בלייזר בנוסף"
-
עומר-
"שיריון ואז תעשה את מה שעשיתה מקודם" אומר ברוק. הרקרוס מתנגש בחיתוך לילה עם ראשיית הזן של קריינידוס, השניים מתרחקים ואז הרקרוס מתנגש עם הראשייה של קריינידוס-הם ממש שווי כוחות.
מיכה-
"הבנתי" אומר נורג "אתה פשוט מפחד" הוא אומר ופורץ בצחוק גדול
ארתור-
"אם אתה כזה טוב..." אומר סקוט "אז למה שלא נילחם שוב? הרי ניצחת אותי פעם אחת"
ניב-
"עלי תער לכיוון אלקיד ותקשט אותם באבקת הרדמה, ואז קפוץ אליהם בסיבוב" אומרת נילי. אלקיד מתקדם במהירות עלי התער פוגעים בו-למזלו לא רבות, רוזליה מעיפה לעברם אבקת הרדמה וגורמת לאלקיד להירדם. לבסוף היא קופצת אל המראה המלבב. השופטים מאוד מורשמים
אלקיד-95%
רוזליה-99%