-
[color=blue]עומר-[/color]
קיבלת אבן עלה ופוקדור מעולה (גרייט פוקדור).
לאן עכשיו?
[color=purple]ג'ייד-[/color]
המכון פתוח ומחכה רק לך.
בכניסה כתוב:
"מרגע לרגע אתה תחלש.
לא משנה אם אתה עשב או אש.
בסופו של דבר תשאר מעולף,
ברוך הבא למכון הרעל של ראף!"
את נכנסת פנימה ורואה את מנהיג המכון
"שלום. אני ראף, מנהיג מכון הרעל בעיר דרויס. החוקים מאוד פשוטים, את רשאית להשתמש בעד 6 פוקימונים. מותר לך להחליף כמה פעמים שתרצי. קצת מידע על הזירה המיוחדת שלי. השלוליות האלה מלאות רעל כך גם הציפוי של הקיר. כשפוקימון (חוץ מפוקימון רעל) נוגע בקיר או בשלולית הוא נרעל אוטומטית. אז זהירות! מוכנה?"
[color=darkred]ירין-[/color]
סנפלורה ואלקטרייק לא אוהבים את הטעם, פסיידק לעומת זאת ממש מטורף על זה. אתה גם סובל מהטעם. אלקטרייק משתמש בעצה שלך ומשתמש בנשיכה חשמלית. פיססדק למזלך לא נעשה פחות רעב עם הזמן וטרף הכל. אתה סיימת לאכול ראשון וניצחת!
יש שני פרסים:
1) אבן פיתוח + פוקדור מיוחד
2) מפ"ז-מגלה פוקימונים זהובים (כשפוקימון זהוב קרוב אליך המכשיר מצפצף)
לני-
רק אין פה צוות רוקט.
והוא לא יקח את האיוי ההוא אלא איוי מוזהב אם בכלל איוי. תתקן את הרקע ואתה בפנים!
ג'יי-
רקע יותר מפורט בבקשה. וסוג מאמן זאת אומרת מאמן/מתאם/מדריך (כל השלושה)
תתקן בבקשה!
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 5 2009, 12:10 AM
[b]
סנפלורה ואלקטרייק לא אוהבים את הטעם, פסיידק לעומת זאת ממש מטורף על זה. אתה גם סובל מהטעם. אלקטרייק משתמש בעצה שלך ומשתמש בנשיכה חשמלית. פיססדק למזלך לא נעשה פחות רעב עם הזמן וטרף הכל. אתה סיימת לאכול ראשון וניצחת!
יש שני פרסים:
1) אבן פיתוח + פוקדור מיוחד
2) מפ"ז-מגלה פוקימונים זהובים (כשפוקימון זהוב קרוב אליך המכשיר מצפצף)
[/b][/quote]
יש לי שאלה, למה אני צריך את המפ"ז? אני בכל זאת לא יכול לתפוס פוקימון זהוב, לא?
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 5 2009, 12:10 AM
[b] [color=blue]עומר-[/color]
קיבלת אבן עלה ופוקדור מעולה (גרייט פוקדור).
לאן עכשיו?
[/b][/quote]
אפשר שוב לדוכן פרסים? 3:
-
שם משתמש: Lugia_Master
שם דמות:איטצ'וקי קימוטו(כולם קוראים לו איקי)
תמונה:[img]http://i41.tinypic.com/21jslzl.png[/img]
רקע: איטצ'וקי קימוטו נולד למשפחה קטנה שגרה בעיר לבנדר.כל משפחתו הייתה עוסקת בגידול פוקימונים והייתה בעלת חנות פרחים גדולה ומפוארת אשר הפוקימונים שלנו עזרו לנו בה . יום אחד,כאשר מלאו לאיטצ'וקי 15 שנים,
משפחתו של איטצ'וקי הסכימה לתת לו את האפשרות לקבל את הפוקימון הראשון שלו ולצאת למסע פוקימונים משלו.החלום הגדול שלו הוא להיות הפוקימון מאסטר ולהמשיך את מסורת החנות של המשפחה, אבל, אחרי המסע הגדול הזה, הוא עוד יחלום על הרבה דברים שברצונו יהיה להשיג^^
ציוד: לא למלא. כאן יהיה רק ציוד מיוחד. פוקדורים יש לכם ללא הגבלה, פוקדורים מיוחדים תצטרכו להרוויח ובכלל חפצים תצטרכו להרוויח דרך משימות או כדומה. אין כסף במשחק.
סוג מאמן: מאמן
פוקימון התחלתי: סינדקוויל ואז איוי
הערות/בקשות:הייתי בכלל רוצה להתחיל אם פוקימון אחר,הייתי רוצה את קרביXD או סתם מישהו אחר, אם לא אז לא משנה^^
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 2 2009, 06:57 PM
[b] [color=orange]כריס-[/color]
"צא נומל, רעידת אדמה!" צועק דייב ויוצא נומל [img]http://www.dragonflycave.com/rssprites/322numel.png[/img]. רעידת האדמה לא חזקה אבל עוצרת את הגלגול של פנפי. "צא טנגלה." פוקדת דברה ויוצא טנגלה [img]http://www.dragonflycave.com/rssprites/114tangela.png[/img] קח את הכדור עם הגפנים שלך! הפוקדור נלקח. "רוצה אותו חזרה? תצטרך להביס אותנו קודם! צוות גולבר שולט!"
[/b][/quote]
"אוקיי, נידורן! צאי! פנפי, השתמש בגילגול על נאמל, נידורן, עוקץ רעל על טנגלה!" אני צועק מחשש להפסיד.
[quote][i]Originally posted by Zapdos[/i]@Jul 4 2009, 09:20 PM
[b] שם משתמש: zapdos
שם דמות: לני
תמונה: [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/54.png[/img]
רקע: כשהיה לני צעיר יותר לא הבין את החיבה של כולם לפוקימונים למרות שהוריו עסקו בגידולם של הפוקימונים. לני היה מתניין יותר בדברים אחרים כגון צפייה בטלויזיה וקריאה. כשהיה לני בן 11 הוא התעורר באחד הלילות והלך לחממת הפוקימונים והביצים, הוא ראה שם את הוריו ועוד שלושה אנשים מדברים. כשניסה לני לשמוע על מה הם מדברים הוא שמע שהאנשים שהיו שם איימו על חייהם של הוריו בגלל שלא הסכימו לתת להם פוקימונים. במהלך השיחה שלהם הוא הצליח לשמוע קצת ממה שהם אמרו שם. לאחר כחודש הרצו בבית ספרו של לני על פוקימונים (אופן גידולם, מה הם אוהבים וכ'ו). לני בזמן הזה התחיל להתעניין יותר בפוקימונים והוריו אמרו לו שהם מסכימים שהוא יצא למסע שלו. לני החליט שמתי שיצא למסע שלו הוא יקח איווי איתו.
ציוד:
סוג מאמן: מאמן + מתאם.
פוקימון התחלתי:
1. איווי
2. סנידקוויל
(אלה כל הפוקימונים שנשארו לבחירה)
הערות/בקשות: לתפוס אלקיד. [/b][/quote]
ערכתי
-
בטח שאפשר לתפוס פוקימונים זהובים. לא רק שאפשר גם צריך!
איזה דוכן? ומה עם המכון? לא רוצה להיות מאמן?
[color=orange]כריס-[/color]
טוב שחזרת!
ולא אי אפשר להוציא את מגבי כי הוא לא ביד שלך
_________
פנפי משתמש בגלגול ונומל משתמש בחבטת גוף. שני הפוקימונים עפים לאחור. נידורן משתמשת בעוקץ רעל על טנגלה. טנגלה הורעל. טנגלה משתמש בעלי תער אבל נידורן מתחמקת.
[color=gray]לני-[/color]
אתה בפנים!
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 5 2009, 02:22 AM
[b]
טוב שחזרת!
ולא אי אפשר להוציא את מגבי כי הוא לא ביד שלך
_________
פנפי משתמש בגלגול ונומל משתמש בחבטת גוף. שני הפוקימונים עפים לאחור. נידורן משתמשת בעוקץ רעל על טנגלה. טנגלה הורעל. טנגלה משתמש בעלי תער אבל נידורן מתחמקת.
[/b][/quote]
טוב לחזור P:
"פנפי, סופת חול ואז גילגול! נידורן, השתמשי בעוקץ רעל ואז קפצי לאוויר והשתמשי בבעיטה כפולה! אסור לנו להפסיד בקרב הזה" אני אומר להם.
-
[b] [color=gray]לני-[/color]
אתה בפנים!
-
[b]
איזה דוכן? ומה עם המכון? לא רוצה להיות מאמן?
[/b][/quote]
אני רוצה O:
פשוט בא לי עוד פעם בדוכן פרסים ויש מישהו במכון לא? X:
-
[b] [color=darkred]ירין-[/color]
בטח שאפשר לתפוס פוקימונים זהובים. לא רק שאפשר גם צריך!
[/b][/quote]
"אני אקח את המפ"ז!" אני אומר בשמחה
-
שם משתמש:אמבראון
שם דמות:ג'יי
תמונה:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr158.png[/img]
רקע:ג'יי לא כולכך אהב פוקימונים ולא הבין אותם,הוא תמיד רק עשה ספורט וראה את החברים שלו עושים קרבות פוקימונים.אבא שלו היתה עוזרת של החות ג'יי ואבא שלו היה מגדל פוקימונים יום אחד הוא היה בבעיה ש3 בידרילים תקפו אותו,אז הגיעה לוקסרי והציל אותו.לאחר מיכן הוא ביקש פוקימון אבל הוריו לא יכלו לתת לו כי תיהיה לו בעיה לתחזק את הפוקימון.ג'יי הלך לסבתוא שאמרה לו שיצא למסע כדי להיות אלוף הליגה של הפוקימון,הוא ניפרד מהוריו ויצא להיות מאסטר פוקימון.
ציוד:
סוג מאמן:מאמן
פוקימון התחלתי:סינדקוויל
איווי
הערות/בקשות:להיתקבל וליטפוס טרפינצ'
-
סופת החול מפריעה לנומל וטנגלה לראות, נידורן משתמשת בעוקץ רעל על נומל ונומל גם הורעל. פנפי משתמש בגלגול ופוגע בטנגלה, טנגלה נראה ממש חלש נידורן פוגע בטנגלה יש ר אחרי הגילגול עםבעיטה כפולה. טנגלה מעולף. נומל משתמש בחבטת גוף על נידורן. נידורן נפגע חזק.
איזה פרס תרצה למקרב ותזכה?
1)מתקפה לכל פוקימון שלך
2)אבן אש, אבן ברק, אבן מים
[color=gray]לני-[/color]
אתה מגיע למעבדה של פרופסור גולד. הוא מברך אותך ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 2 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. אתה בוחר את הפוקדור הימני וממנו יצא איוי זהוב! [img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Geevee.jpg[/img]
"כוחו הנסתר עדיין לא ידוע לי ואני מקווה שתגלה בקרוב. כשתגלה או אם תצטרך משהו תתקשר איתי דרך זה." אומר הפרופסור ונותן לך פוקדור מגודל. "זה תקשורדור. אם תפתח אותו תראה שיש מסך בפנים ומספרים תחייג אלי אם תצטרך משהו.
אתה יוצא מהמעבדה עם איוי והוא מתבונן עליך בעיניים גדולות.
מפה יש שלושה כיוונים שאתה יכול ללכת אליהם:
1) לים-להתאמן/לתפוס פוקימון מים
2)להתחיל את הדרך לעיר הבאה (בדרך תעבור ביער, נחל, ודרך סלולה)
3)אפשרות שתחשוב עליה לבד
קיבלת מפ"ז! לאן תמשיך?
ג'יי+איקי-
זה הרבה עבודה אבל אני אקבל את שניכם.
[color=red]ג'יי-[/color]
אתה מגיע למעבדה של פרופסור גולד. הוא מברך אותך ומוביל אותך לחדר המחקר בו נשאר רק פוקדור אחד. ומהפוקדור יצא סינדקוויל זהוב! [img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Gcindaquil.jpg[/img]
"כוחו הנסתר עדיין לא ידוע לי ואני מקווה שתגלה בקרוב. כשתגלה או אם תצטרך משהו תתקשר איתי דרך זה." אומר הפרופסור ונותן לך פוקדור מגודל. "זה תקשורדור. אם תפתח אותו תראה שיש מסך בפנים ומספרים תחייג אלי אם תצטרך משהו.
אתה יוצא מהמעבדה עם סינדקוויל והוא מתחיל לרוץ סביבך.
3)אפשרות שתחשוב עליה לבד
[color=darkblue]איקי-[/color]
אתה מגיע למעבדה של פרופסור גולד. "אני מצטער אבל כבר לא נשארו פוקימונים זהובים." אומר הפרופסור "אבל אני יכול לתת לך פוקימון רגיל שתתחיל איתו את המסע ובמהלך המסע תתפוס פוקימונים זהובים!" הוא מחפש בכיסים שלו ומוציא פוקדור שממנו יוצא קרבי. [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/098krabby.png[/img]
"בהצלחה!" אומר הפרופסור ונותן לך פוקדור מגודל. "זה תקשורדור. אם תפתח אותו תראה שיש מסך בפנים ומספרים תחייג אלי אם תצטרך משהו.
אתה יוצא מהמעבדה עם קרבי והוא נראה שמח לראות אותך.
3)אפשרות שתחשוב עליה לבד
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 5 2009, 12:41 PM
[b] [color=darkred]ירין-[/color]
קיבלת מפ"ז! לאן תמשיך?
[/b][/quote]
אני אלך לדוכן הבלאקג'ק, רק איך משחקים?
-
בלקג'ק זה משחק קלפים מאוד פשוט. אתה משחק מול הדילר. כל אחד מקבל שני קלפים. מטרת המשחק היא להגיע לסכום קלפים של 21 או הכי קרוב ל21. אסור לעבור את המספר 21 (זאת אומרת 22 זה פסול). נסיך, מלכה ומלך שווים 10 ואס שווה 1 או 11 לפי בחירה שלך. אז לדוגמא אם יש לך מלכה ו7 אז יש לך סה"כ 17, ואז נגיד רצית לקחת עוד קלף ויצא 5 אז הסכום עכשיו הוא 22 ונפסלת כי אסור לעבור את ה21.
מקווה שזה מובן אם לא תבין תוך כדי אני מאמין