-
[quote][i]Originally posted by whiteangel[/i]@Jun 30 2009, 04:04 AM
[b] משהו יכול להגיד לי בבקשה מי זה אלירן שאתם חופרים עליו?,מצטער אני דיי חדש בפורומים בכלל [/b][/quote]
תגיב בנו"דים ותדע הכל-יש כאלה שכאן הרבה זמן ולא יודעים על הפורשים... אבל שבוע בנו"ד אתה תדע על הנוחכים
-
אה...אוקיי למה? הוא דווקא אחלה ממה שהספקתי להכיר אותו
-
זה כי אני מדבר עם רותם ואיתכם בו זמנית
-
זה מה שטוב בפורום הזה, אנשים שבאו אחריי יודעים יותר טוב מה קרה באירועים שאני עצמי נכחתי בהם, והייתי חלק מהם. בפורומים אחרים אין את זה. אחרי שבוע שוכחים אותך.
-
-
רותם תעביר את הנושא מהארכיון חח
רק תצנזר תפורנו..
הם חייבים לראות את זה...
-
[b][color=blue]החלטתי להשקיע בשבילכם ולהביא לכם בלעדית את הנושא של 23 [חן השעיר]
תאמת הוא לא עבר על כל החוקים , והכותרת של הנושא הייתה "אני עובר על כל החוקים בהודעה אחת" , הוא עשה בהמשך של הנושא דאבל פוסט וטריפל פוסט , אז זה כבר לא הודעה אחת.
ולהלן הנושא :
[quote][b].אין לקלל לפגוע באף משתמש.
+ גם המילה "נוב" זה קללה!
2.אין לכתוב דאבל פוסט , טריפל פוסט וכדומה (חוץ ממשחק תפקידים או נושאים רשמיים.)
3.אין לכתוב ספאם בשום פנים ואופן (תגובה לא קשורה לנושא) ,הודעה שאינה בפורום הנכון נחשבת כספאם (מלבד טעויות).
+אין להגיב בנושאי ספאם.
4.אין לכתוב כותרות "צועקות" עם הרבה סימני קריאה , או הארכה של האות האחרונה במילה , 3 סימני קריאה מבהירים את הנקודה.
5. חומר פורנוגרפי אסור בהחלט.
+ פרסום של חומר מסוג זה עלול לגרום לבאן מיידי.
6.יש להשמע גם לחוקי הפורומים הרגילים.
<span style='color:orange'>7. על כל אזהרה הרחקה שמשתמש מקבל , אסור לו להתלונן ועליו לקבל את גזר הדין בכבוד.[/color]8. אסור לפרסם פורומים , לא בנושא , בחתימה וה"פ (ושום מקום אחר.)
9. אסור לכתוב הודעות גזעניות.
[color=orange]10.אין להירשם פעמיים למערכת(אנחנו בודקים IP)מי שירשם פעמיים יענש , יקבל באן מיידי לשני המשתמשים שהוא פתח + באן IP.[/color]
[color=orange]11. אין לשלוח הודעה פרטית לבעלים המתריעות על בעיה בפורום , בשביל זה יש פורום משוב.[/color][color=orange]12. ההנהלה אינה אחראית על פריצות למשתמש , אנא שמרו על סיסמתכם ואל תגלו אותה לאף אחד.[/color]
13. אין לשנות כינויים לכינוי כגון "כגדשכעש" וכדומה..
[color=orange]14. אין לפרסם חתימות ארוכות מדי אשר מפריעות לסדר העמוד.[/color]15. בשום פנים ואופן אין לשלוח הודעות פרטיות "סתמיות" למנהלים ראשיים ובעלים , כגון "תרשם למשחק תפקידים שלי" וכ'ו...(אנחנו בד"כ מאוד עסוקים!)
16. אסור בשום אופן לפרסם אתרים מתחרים , או אתרים בנושא אנימות אחרות וכדומה..
[color=orange]17. אין להקפיץ נושאים שהגיעו לעמוד 2 ומטה , אלא אם זה נושא רשמי או משחק תפקידים.[/color]
להלן:
כולם בני זונות נובים
אתר פ33ה [color=red]פה הוא פרסם אתר של מכבי חיפה[/color]
אתיופים כושים מסריחים
תרשמו למשחק תפקידים שאין לי!!!!
1234 [color=red]ופה הוא פרסם אתר פורנוגרפי[/color]
[/b][/quote]</span>[/b]
חחחח עומר איזה מעגניב , חשבתי על זה עוד לפני שרשמת.
מה שבכתום - חוקים שהוא לא עבר עליהם.
-
-
[quote][i]Originally posted by SexStyle[/i]@Jun 30 2009, 04:07 AM
[b] רותם תעביר את הנושא מהארכיון חח
רק תצנזר תפורנו..
הם חייבים לראות את זה... [/b][/quote]
חזקXD
-
איזה נוד מסריח עשיתי פה כולה 61 הודעות!
-
כה..