-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 02:45 PM
[b] ניתאי
בעמוד 50 יפורסמו כל הפרסים בכל הקטגרויות שחשבתי עליהן. אני לא מודיע על פרסים מראש. למתקפה קוראים הטלה סיסמית, וזה מקובל שפוקימון מעופף או כזה שיכול לקפוץ גבוה עושה אותה, אני לא רואה איך וויזמיר עושה את זה.
--
וויזמיר תופס את בידוף, מנחית את האזניים שלו על הקרקע, מה שגורם לו לקפץ מעט, ולבסוף הוא נוחת בלי שום נזק לאף אחד מהם
"ניסיון נחמד, בידוף דחיפה!" אומר פול מורפי ובידוף דוחף את וויזמיר. [/b][/quote]
לעמוד 50 יהיה פרס?
---------------------
"וויזמיר,תפוס אותו בידיך ותכה בו עם אוזנייך עד שייפול!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 02:45 PM
[b]
ירין
איפה תלך לישון? בתגובה שלך אתה גם יכול לאמר מה אתה מבצע בשביל המטרה הזאת, ולא רק לענות על השאלה. [/b][/quote]
אני אלך למרכז הפוקימונים לישון
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 07:16 AM
[b] איקי
קרבי ממשיך להכות בעץ, וכמה שבבי עץ מהגזע נופלים. [/b][/quote]
"קרבי עוד קצת,עוד קצת! תעצור ונסה להעביר את הכוח שלך אל הצבטות ולהוציא אותו בבוא הרגע שאתה נותן את המכה"
-
ניתאי
לא לעמוד 50 ספיציפית, אלא בעמוד 50 יפורסמו כל הזוכים בפרסים שבינתיים המצאתי.
--
איך מפילים בידוף? הוא במילא הולך על 4 כל הזמן (או שלא?)
"בידוף תנשך את האזניים שלו!" אומר פול מורפי. בידוף נתפס בידי וויזמיר, וויזמר מכה בו פעם אחת, אבל אז בידוף נושך את האוזן שלו.
ירין
אל תשכח לבדוק את מספר הטלפון הנייד שלך, כי אחרת הקוספא תלך לאיבוד ולא תדע את המספר
--
אתה ניגש לאחות ג'וי ושואל אותה בנוגע ללישון במרכז
"המ... בעקרון חלוקת החדרים נפתחת מ7, אבל אני מניחה שאני יכולה להתחיל. אני אחפש חדר ריק... לכמה זמן אתה צריך את החדר?"
איקי
יותר שבבים מתעופפים מהעץ, אבל העץ עדיין נראה יציב ומוצק.
-
"סטארלי! תתחמק, תמריא למעלה שהוא לא יגיע אלייך, תעוף מסביבו ואז במהירות מכת מקור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 03:23 PM
[b] איקי
יותר שבבים מתעופפים מהעץ, אבל העץ עדיין נראה יציב ומוצק. [/b][/quote]
אבל מה אם קרבי? אתה לא אומר לי אם הוא מתקרב למתקפת צבט הברזל ..וזו המטרה לא להפיל את העץXD
"קרבי אתה חושב שאתה יכול להמשיך באימון?
-
[b]
ירין
אל תשכח לבדוק את מספר הטלפון הנייד שלך, כי אחרת הקוספא תלך לאיבוד ולא תדע את המספר
--
אתה ניגש לאחות ג'וי ושואל אותה בנוגע ללישון במרכז
"המ... בעקרון חלוקת החדרים נפתחת מ7, אבל אני מניחה שאני יכולה להתחיל. אני אחפש חדר ריק... לכמה זמן אתה צריך את החדר?"
[/b][/quote]
ני בודק עכשיו
------
"עד למחר בבוקר.. אפשר?" אני שואל
-
כולם
אתם יכולים [b] לא [/b] לשאול את הפוקימון שלכם שאלות כמו 'האם אתה יכול..', כי הפוקימון לעולם לא יודע, הדרך היחידה היא בלנסות. חוץ מזה הפוקימון לא מכיר את שפת הגוף של בני האדם ולכן לא יכול לענות לשאלה.
מקס
סטארלי ממריא, אך לא מספיק מהר ולכן הוא נפגע. בזמן שהוא נופל, הוא מתעשט ומנקר את בידוף.
"בידוף, קדימה השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
איקי
מתקפות מהסוג הזה רק דורשות תרגול רב, עם כל פעם שקרבי עושה את זה, הוא מתקרב יותר ויותר לצבט ברזל אמיתי.
--
ראה הערה לכולם.
ירין
"כן.. יש לנו חדר. אני מיד אתן לך את המפתח" היא אומרת ומחפשת במגירה ונותנת לך כרטיס מפתח. "אני לא אהיה כאן בבוקר, תהיה כאן הג'וי של משמרת הלילה, אני מניחה שלא תשים לב בהבדל, אבל אל תייחס לזה חשיבות." היא אומרת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 03:49 PM
[b]
ירין
"כן.. יש לנו חדר. אני מיד אתן לך את המפתח" היא אומרת ומחפשת במגירה ונותנת לך כרטיס מפתח. "אני לא אהיה כאן בבוקר, תהיה כאן הג'וי של משמרת הלילה, אני מניחה שלא תשים לב בהבדל, אבל אל תייחס לזה חשיבות." היא אומרת. [/b][/quote]
"היא בטוח יפה כמוך.." אני מחמיא לה והלך לישון
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 03:49 PM
[b] כולם
אתם יכולים [b] לא [/b] לשאול את הפוקימון שלכם שאלות כמו 'האם אתה יכול..', כי הפוקימון לעולם לא יודע, הדרך היחידה היא בלנסות. חוץ מזה הפוקימון לא מכיר את שפת הגוף של בני האדם ולכן לא יכול לענות לשאלה.
מקס
סטארלי ממריא, אך לא מספיק מהר ולכן הוא נפגע. בזמן שהוא נופל, הוא מתעשט ומנקר את בידוף.
"בידוף, קדימה השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
איקי
מתקפות מהסוג הזה רק דורשות תרגול רב, עם כל פעם שקרבי עושה את זה, הוא מתקרב יותר ויותר לצבט ברזל אמיתי.
--
ראה הערה לכולם.
ירין
"כן.. יש לנו חדר. אני מיד אתן לך את המפתח" היא אומרת ומחפשת במגירה ונותנת לך כרטיס מפתח. "אני לא אהיה כאן בבוקר, תהיה כאן הג'וי של משמרת הלילה, אני מניחה שלא תשים לב בהבדל, אבל אל תייחס לזה חשיבות." היא אומרת. [/b][/quote]
"קרבי המשך באימון." מצפה לראות תוצאות מקרבי~
-
ירין
להסיר ספק, האחות ג'וי היא לא ה'בת היפה והחמודה' שאתה אמור לפגוש.
--
לא שחכת לבדוק משהו? וגם אם אפשר פרט עוד קצת בנושא של 'אתה הולך לישון'
איקי
קרבי ממשיך להכות בעץ ועוד כמה שבבים עפים והחלק בו קרבי הכה נראה קצת ריק יותר מעץ, וקרבי מתחיל להתנשף מעט.
-
[b] ניתאי
לא לעמוד 50 ספיציפית, אלא בעמוד 50 יפורסמו כל הזוכים בפרסים שבינתיים המצאתי.
--
איך מפילים בידוף? הוא במילא הולך על 4 כל הזמן (או שלא?)
"בידוף תנשך את האזניים שלו!" אומר פול מורפי. בידוף נתפס בידי וויזמיר, וויזמר מכה בו פעם אחת, אבל אז בידוף נושך את האוזן שלו.
[/b][/quote]
חחחחחחחחח,לא משנה
----------------------
"וויזמיר,תנסה לרכז את האנרגיה שלך בתוך היד ואז לתת לבידוף אגרוף עכם כל הכוח!" אני אומר לוויזמיר 'הקרב הזה נמשך יותר מדי זמן' אני חושב ומסתכל בחשש על השופטים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 01:38 PM
[b] ליאו
"החנון הזה שם, זה שקורא את הספר בפיסיקה, הוא מאמן סוס, אני ראיתי אותו נלחם הוא חזק מאוד!" הוא אומר ומצביע על זה שקורא את הספר "אליסה בארץ הקוואנטים". [/b][/quote]
אני מתקרב אל הילד עם הספר ואומר:"היי, השמועות אומרות שאתה מאמן פוקימונים מצויין, מה דעתך על קרב כאן ועכשיו?"
-
ניתאי
השופטים עסוקים בלהסתכל במחשב ולהקליד דברים שכנראה קשורים לתצפיות על המשחק
וויזמיר מרכז כח ביד ומכה בבידוף, אך המכה לא יותר מדי חזקה
"בידוף השתמש בחבטת ראש, ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי
ליאו
"רק רגע זה קטע מעניין" הוא אומר וקורא עוד כמה עמודים, לאחר מכן שם סימנייה ומכניס את הספר לתיק שלו "כאן ועכשיו? לא לא זה מרכז פוקימונים אנחנו עלולים להרוג מישהו, אתה רוצה להלחם צא החוצה" הוא אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 04:53 PM
[b] ניתאי
השופטים עסוקים בלהסתכל במחשב ולהקליד דברים שכנראה קשורים לתצפיות על המשחק
וויזמיר מרכז כח ביד ומכה בבידוף, אך המכה לא יותר מדי חזקה
"בידוף השתמש בחבטת ראש, ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי
[/b][/quote]
"וויזמיר תנסה להעתיק אותו להשתמש גם בחבטת ראש
---------------
אפשר שמישהו יפסיד כבר?,הקרב ייקח שנה ככה O: