-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 04:16 PM
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]"סתם מסתובב בעיר רואה מה שלום המאמנים אני נותן לחלקם פוקדורים רייקים כדי לתפוס פוקימונים, אוגי עוזר לי לבדוק את המאמנים, מה עם גסטלי שלך הוא מאומן כבר?" שאל גרי.[/i] [/b][/quote]
"כן,הוא היה כבר ב2 קרבות"אני עונה לו
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 03:55 PM
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה רואה שאף פוקימון לא מעוניין להצטרף עלך כל הפוקימונים ממשיכים לתפקד כמו מקודם.[/i]
[/b][/quote]
"אני אתן לכם אוכל.." אני מנסה לפתא אותם
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 01:46 AM
[b] [i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]לרביטאר מנסה להתשחרר מהלשון של ליקיטונג בעזרת סופת חול אבל הוא לא מצליח הקשירה של הלשון מתחילה ללחץ את לרביטאר חזק מאוד הוא בקושי מצליח לנשום.[/i] [/b][/quote]
"לרויטר נסה שוב, אל תתיאש!" אני אומר ללרויטר.
"נסה שוב לתקוף בנשיכה!" אני מוסיף
-
[SIZE=4]משתמשים איך המשחק עד עכשיו אתם רואים משהו שצריך לשפר?[/SIZE]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל מנסה לתקוף באקדח מים אבל הוא לא מצליח, פצ'יריסיו תוקף בניצוץ, ומחסל את טוטודייל.
"טוב אז המאמנת המנצחת תלחמי במאמן השני" אמרה מרינה.
המאמן מוציא ריולו, הוא ניראה חזק, הקרב מתחיל, פצ'יריסיו תוקף בניצוץ אבל ריולו חומק במהירות בעזרת קפיצה גבוה לגובה, ואז הוא תוקף בכף יד כוחנית ויוצר מן הילה מדהימה שפוגעת חזק בפצ'יריסיו וגורמת לו לסיחרור ואז ריולו תוקף בפעול הסחה ונותן לפצ'יריסיו בוקס רציני, פצ'יריסיו הפצוע מצליח לקום בקושי לפתע ריולו תוקף במתקפה מהירה ופוגע בפצ'יריסיו ומחסל אותו.
"כל הכבוד נתנתם קרבות טובים היה אחלה אימון, טוב אתם משוחררים לבית המלון מחר בשעה 2 נפגש" אמרה מרינה והתחילה ללכת לכיוון היער וגם המאמנת, לפתע המאמן בעל הריולו מתקרב עליך, "אני רוצה מולך קרב" אמר המאמן אתה בודק לראות מה עם טוטודייל ורואה שהוא רוצה להלחם וההשפעה של הסוכריות נגמרה.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/33/Spr_4d_447.png[/img]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]תודה, עבדתי קשה כדי למצוא אותם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כן אני מאמנת המכון שמי ג'ולי, קדימה בו נלחם" אמר גו'לי, לפתע הכיס שלה היא שלפה פוקדור וזרקה אותו.
הפוקדור נפתח וממנו יצא טורטוויג.[/i]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]טורטוויג תוקף בחבטה וגם הטורטוויג של המאמנת שניהם נכנסים זה בזה חזק מאוד ונפצעים באותה המידה.
שניהם מתילפים אחרי המכה, "תיקו, להמשיך להלחם" אמר השופט, לפתע המאמנת בחרה בבייליף שלה, שניראתה חזקה מאוד ומאומנת מאוד.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]כי זה לא כיף, זה עושה את המשחק תכני מדי ולא משאיר מקום לייצירת מהלכים מקוריים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו רץ במהירות לכיוונו של הטורטוויג, היא מנסה לחמוק בנסיגה אבל לא מצליח וחוטף מכה רצינית ברגליו, פיצ'ו מנסה לתקוף בנשיקה מתוקה, אבל טורטוויג לא נותן לפיצ'ו לתקוף הוא תוקף אותו בספיגה ושואב לו את האנרגיה, אבל פיצ'ו לא מוותר, הוא ממשיך להלחם.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]"אתה חושב שאתה מוכן לקבל את הפוקדור הראשון שלך?" שאל פרופסור גרי אוק.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]הפוקימונים אוכלים את העצות שבאגם, לפתע אתה רואה פוליוואג זוהר.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/e7/Spr_4d_060_s.png[/img]
[i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]לרביטאר תוקף בנשיכה ונושך את הלשון של הליקיטונג הצעבני, לפתע לרביטאר פועל על דעת עצמו הוא תוקף בסופת חול שפוגעת בעינייו ופה של ליקיטונג וגורמים לו נזק.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 08:06 PM
[b] [SIZE=4]משתמשים איך המשחק עד עכשיו אתם רואים משהו שצריך לשפר?[/SIZE]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]הפוקימונים אוכלים את העצות שבאגם, לפתע אתה רואה פוליוואג זוהר.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/e7/Spr_4d_060_s.png[/img]
[/b][/quote]
אני אגיד יותר מאוחר אין לי זמן..
------
תעזור לי אין לי פוקימונים..
--------
"היי פוליוואג רוצה להצתרף אלי?" אני שואל אותו
-
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]תודה, עבדתי קשה כדי למצוא אותם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כן אני מאמנת המכון שמי ג'ולי, קדימה בו נלחם" אמר גו'לי, לפתע הכיס שלה היא שלפה פוקדור וזרקה אותו.
הפוקדור נפתח וממנו יצא טורטוויג.[/i]
[/b][/quote]
המשחק מעולה.
--------------------
"טריקו צא!"אני צועק ומוציא אותו,"עכשיו תקוף בספיגה ותנצל את הזמן לתקוף במתקפה מהירה ובחבטה!"אני צועק לו.
-
[b]
[i]טורטוויג תוקף בחבטה וגם הטורטוויג של המאמנת שניהם נכנסים זה בזה חזק מאוד ונפצעים באותה המידה.
שניהם מתילפים אחרי המכה, "תיקו, להמשיך להלחם" אמר השופט, לפתע המאמנת בחרה בבייליף שלה, שניראתה חזקה מאוד ומאומנת מאוד.[/i]
[/b][/quote]
שאלת אותי כבר אתמול XP
"טוב, טורטוויג חזור! צא איווי! תשתמש בחבטה!"
-
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל מנסה לתקוף באקדח מים אבל הוא לא מצליח, פצ'יריסיו תוקף בניצוץ, ומחסל את טוטודייל.
"טוב אז המאמנת המנצחת תלחמי במאמן השני" אמרה מרינה.
המאמן מוציא ריולו, הוא ניראה חזק, הקרב מתחיל, פצ'יריסיו תוקף בניצוץ אבל ריולו חומק במהירות בעזרת קפיצה גבוה לגובה, ואז הוא תוקף בכף יד כוחנית ויוצר מן הילה מדהימה שפוגעת חזק בפצ'יריסיו וגורמת לו לסיחרור ואז ריולו תוקף בפעול הסחה ונותן לפצ'יריסיו בוקס רציני, פצ'יריסיו הפצוע מצליח לקום בקושי לפתע ריולו תוקף במתקפה מהירה ופוגע בפצ'יריסיו ומחסל אותו.
"כל הכבוד נתנתם קרבות טובים היה אחלה אימון, טוב אתם משוחררים לבית המלון מחר בשעה 2 נפגש" אמרה מרינה והתחילה ללכת לכיוון היער וגם המאמנת, לפתע המאמן בעל הריולו מתקרב עליך, "אני רוצה מולך קרב" אמר המאמן אתה בודק לראות מה עם טוטודייל ורואה שהוא רוצה להלחם וההשפעה של הסוכריות נגמרה.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/33/Spr_4d_447.png[/img] [/b][/quote]
"אני אשמח לקרב" אגיד ואחכה שהוא יעשה את המהלך הראשון
-
[i][b]joker[/b][/i]
[i]"אתה חושב שאתה מוכן לקבל את הפוקדור הראשון שלך?" שאל פרופסור גרי אוק.[/i] [/b][/quote]
לא ממש,הוא די טוב
----------------------
"בטח,אני ממש רוצה לתפוס פוקימון חדש"אני אומר לפרופסור
-
[i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]לרביטאר תוקף בנשיכה ונושך את הלשון של הליקיטונג הצעבני, לפתע לרביטאר פועל על דעת עצמו הוא תוקף בסופת חול שפוגעת בעינייו ופה של ליקיטונג וגורמים לו נזק.[/i] [/b][/quote]
לא הכל טוב, אבל המשחק מתקדם מאוד מאוד מאוד מהר (לא שזה רע).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מעולה לרויטר, עכשיו תקוף בנשיכה בכל הכוח!" אני אומר ללרויטר.
-
[quote][b]
~JolTeoN~
כי זה לא כיף, זה עושה את המשחק תכני מדי ולא משאיר מקום לייצירת מהלכים מקוריים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו רץ במהירות לכיוונו של הטורטוויג, היא מנסה לחמוק בנסיגה אבל לא מצליח וחוטף מכה רצינית ברגליו, פיצ'ו מנסה לתקוף בנשיקה מתוקה, אבל טורטוויג לא נותן לפיצ'ו לתקוף הוא תוקף אותו בספיגה ושואב לו את האנרגיה, אבל פיצ'ו לא מוותר, הוא ממשיך להלחם.
[/b][/quote]
המשחק מעולה הלוואי ששלי היה כמו שלך=]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אצעק לפיצ'י"תיתקוף בזנב ברזל בכל העוצמה תכוון לרגליים שלו ואז הקסמה ושוב פעם זנב ברזל"
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]הינה קבל עזרה
~~~~~~~~~~~~
הפוליוואג לא רוצה להצטרף עליך, לפתע אתה שומע רעש של משהו גדול שנופל לפתע אתה רואה את רייהורן.
כניראה שגם אותו הבידו זרקו אל תוך המגלשה, הוא מכון לקרב.[/i]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]תודה
~~~~~~~~~~~
"קדימה טורטוויג גם אתה ספיגה!" אמר ג'ולי, טורטוויג וטריקו תוקפים בספיגה, אף אחד מהם לא מצליח לשאוב כוח מהשני, לפתע טריקו תוקף במתקפה מהירה אבל טורטוויג חומק בעזרת נסיגה.
"קדימה טורטוויג עלי תער" אומרת ג'ולי.
טורטוויג תוקף בעלי תער ופוגע ברגלו השמאלית של טריקו שנופל על הדשא.[/i]
[i]לך יש פתור
~~~~~~~~~~~
"קדימה בייליף תקפי בעלי קסום" אמרה ג'ולי, איווי תוקף בחבטה וברגע שהוא עומד לגוע בבייליף הוא חוטף מכת עלה קסום רצינית שפוגעת בו חזק ומפילה אותו על הדשא.[/i]
[u][b]~nitay~[/b][/u]
[i]תוכל להגיד לי איך המשחק עד עכשיו, עם יש משהו לשפר?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה ריולו כף יד כוחנית" אמר המאמן ריולו עומד לתקוף את טוטודייל.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]"אז אולי תלחם מולי, גם אני מאמן מתחיל, עם תנצח אותי תקבל פוקימון" אמר אוגי.[/i]
[i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]תוכל להגיד לי מה לשפר כדי שתוכל להנות יותר מהמשחק.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לרביטאר תוקף בנשיכה שוב, ופוגע בליקוטונג שלא רואה כלום.
ליקיטונג מלקק את החול מעינייו, ואז יורק אותו מפיו, ואז לפתע הוא תוקף את לרביטאר ברקע ופוצע אותו חזק.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]תודה, רק עם אתה רוצה אני העזור לך לשפר את המשחק, המשחק שפתחתה זה משחק ראשון שלך?
~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו אוגר אנרדיה לעוד זנב רזל, טורטוויג מנצל את זה ותוקף בעלי תער, פיצ'ו מצליח לחמוק בשנייה האחרונה.
הוא קופץ לגובה ואז תוקף בזנב ברזל הוא יורד במהירות אל כיוונו של טורטוויג ופוגע בראשו של טורטוויג.
לפתע טורטוויג הולך בצורה מוזרה כמה דקות ואז הוא מתעלף, פיצ'ו חיסל את הטורטוויג.
הוא קופץ מרוב שימחה, לפתע גופו מתחיל לזהור וזנבו גדך ואוזניו משתנות וגומו טיפה תופח, פיצ'ו התפתח לפיקאצ'ו.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d3/Spr_4p_025_m_s.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 09:06 PM
[b]
[i]לך יש פתור
~~~~~~~~~~~
"קדימה בייליף תקפי בעלי קסום" אמרה ג'ולי, איווי תוקף בחבטה וברגע שהוא עומד לגוע בבייליף הוא חוטף מכת עלה קסום רצינית שפוגעת בו חזק ומפילה אותו על הדשא.[/i]
[/b][/quote]
"איווי, תשתמש במכת חול ואז בחבטה!"
איווי ילמד מתקפות בקרוב? קצת קשה עם זה שרק מתקפה אחת שלו יכולה לפגוע :S
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 09:06 PM
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]תודה
~~~~~~~~~~~
"קדימה טורטוויג גם אתה ספיגה!" אמר ג'ולי, טורטוויג וטריקו תוקפים בספיגה, אף אחד מהם לא מצליח לשאוב כוח מהשני, לפתע טריקו תוקף במתקפה מהירה אבל טורטוויג חומק בעזרת נסיגה.
"קדימה טורטוויג עלי תער" אומרת ג'ולי.
טורטוויג תוקף בעלי תער ופוגע ברגלו השמאלית של טריקו שנופל על הדשא.[/i]
[/b][/quote]
טריקו ילמד מתי שהוא עלי תער?כי בקושי יש לו מתקפות עשב שהוא לומד..
-----------
"טריקו תרוץ אליו ובאותו זמן שאתה רץ תתקוף בספיגה ואז תתקוף בחבטה!"אני צועק לו.
-
[quote][b]
~JolTeoN~
תודה, רק עם אתה רוצה אני העזור לך לשפר את המשחק, המשחק שפתחתה זה משחק ראשון שלך?
~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו אוגר אנרדיה לעוד זנב רזל, טורטוויג מנצל את זה ותוקף בעלי תער, פיצ'ו מצליח לחמוק בשנייה האחרונה.
הוא קופץ לגובה ואז תוקף בזנב ברזל הוא יורד במהירות אל כיוונו של טורטוויג ופוגע בראשו של טורטוויג.
לפתע טורטוויג הולך בצורה מוזרה כמה דקות ואז הוא מתעלף, פיצ'ו חיסל את הטורטוויג.
הוא קופץ מרוב שימחה, לפתע גופו מתחיל לזהור וזנבו גדך ואוזניו משתנות וגומו טיפה תופח, פיצ'ו התפתח לפיקאצ'ו.
[/b][/quote]
כן זה הראשון למשחק קוראים שובו של סיירוס בקיצור נדבר בפרטי ,יש לך אולי סקייפ או מסן ??
~~~~~~~~~~~~~
אני צועק משמחה ומוציא את קוקי מהפוכדור ואומר"ישש!!! איזה כיף פיצ'י היתפחתה לפיקצ'ו קוקי אולי גם את עוד מאט תיתפתחי לפיקצ'ו" ואני מחבק את שניהם ואז שואל"פיצ'י אתה רוצה להילחם או שקוקי תילחם ??"
ומיסתכל על שניהם.