-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 26 2009, 12:23 AM
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה קם לך לבוקר חדש ונפלא, אתה רואה את ברנדון מחפש אוכל בבית, את רוני שגם כן התעורר עכשיו, ואתה ברנדון ומפייר על הרצפה יושן.
אתה לובש את החליפה שלך, אומר לכולם שלום והולך משם.
אתה מגיע למשרדים, אתה רואה את מוניק הסקסית מחייכת אליך ואת מייק במשרד שלו, כנראה הוא עסוק עם המחשב.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"בוקר טוב מוניק" אני אומר ומחייך במבטי החושני .
"תרצי לצלם לי משהו במכונת הצילום בבקשה ?" אשאל ואגיש לה מסמך .
אחכה לתשובה שלה .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 26 2009, 11:29 AM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה רוצה לשתות קפה, אך אין קפה בבית! אין כלום בבית, ואין כסף לקנות דברים.
אתה מתכונן ללכת לדואר, אך אתה רואה שברנדון הקדים אותך והלך להביא, הוא שם את זה על השולחן ואתה מתחיל לקרוא, ''יש לשלם את חשבון החשמל, התשלום הוא: שמונה-מאות דולר, תזכורת לפניי ניתוק.
חשבון המים, התשלום הוא: חמש-מאות דולר, תזכורת לפניי ניתוק.
חשבון הגז, התשלום הוא: מאה-חמישים דולר, תזכורת לפניי ניתוק.
וחשבון הטלפון, התשלום הוא: שלוש-מאות דולר, תזכורת לפניי ניתוק.''
אתה נבהל ולא יודע מה לעשות, אך נזכר שאולי נכנס הרבה כסף אתמול למועדון ואולי תוכל לשלם כמה חשבונות.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"ליאו!" אקרא "בבקשה תקח אותי למועדון שאני אקח כסף מהמועדון"
-
[b] [color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה הולך במהירות לקחת את הדואר, אתה רואה שרוני הגיע למטבח ורצה לשתות קפה, אך לא מצא מצרכים להכנת קפה.
אתה מביא את הדואר, ורוני מסתכל, אתה מעיף מבט ואלה החשבונות שאתם צריכים לשלם, וזה נראה ממש ממש רע.
אתה הולך לקנות מצרכים לבית, אך אין עליך בכלל כסף מזומן לקנייה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני חוזר אל רוני ושואל :
" יש עלייך כסף ? !"
-
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
איזה מסמך?XD
----
''אוקיי..'' היא אומרת ומצלמת לך את המסמך שרצית, אתה ממש מוקסם מהיופי שלה ומצליח לראות את השדיים שלה כשהיא מתקופפת, עומד לך.
מייק יוצא מן המשרד וקורא לך, ''סטיב? אני צריך שתיגש לכאן, יש לנו כאן איזושהי בעיה.'' אומר מייק ונשמע לחוץ מאוד, הוא נכנס למשרד שלו ומחכה לך.[/b][/color][/SIZE]
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה קורא לליאו, הוא לא עונה ואתה ממשיך לקרוא מגיע מיד ושואל, ''מה קרה רוני?''
לפתע, ברנדון פונה אליך בשאלה האם יש לך כסף.[/b][/color][/SIZE]
[color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה פונה לרוני בשאלה האם יש לו כסף, הוא מנסה לקרוא לליאו וליאו מגיע ושואל אותו מה קרה.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 26 2009, 12:25 PM
[b]
אתה קורא לליאו, הוא לא עונה ואתה ממשיך לקרוא מגיע מיד ושואל, ''מה קרה רוני?''
לפתע, ברנדון פונה אליך בשאלה האם יש לך כסף.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אני חייב תשקח אותי למועדון שאני אוכל לקחת כסף כדי לשלם חשבונות" אומר לו במעט חיוך מתחנן.
"בבקשה אין לנו אוטו או כסף למונית"
-
[b] [color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה פונה לרוני בשאלה האם יש לו כסף, הוא מנסה לקרוא לליאו וליאו מגיע ושואל אותו מה קרה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
" אין כלום, לא כסף לא אוכל, כלום " אני אומר לליאו
-
[b]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
כבר הגיע הבוקר אחי.
---
לא לקחת את הסדין, נרדמת במטבח והתעוררת, ברנדון ורוני כבר ערים וסטיב הלך לעבודה, הדימום נעצר איכשהו ברגל ימין, אבל הצלקת מעל עין שמאל עדיין נשארה, בלי דם ובלי כלום, רק צלקת.
כולך עייף וכואב לך כל הגוף, ישנת על הרצפה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אלך למיטה ואנוח עלייה,אחכה לראות את ליאו.
-
*שימו לב, ברגעים אלה נוסף משהו חדש להודעה הראשית, מקומות במשחק..שדרך אגב, את המקומות האלה אתם מכירים או שראיתם במו עינייכם.
אתה שם לב שברנדון אומר לך שאין כסף לחשבונות, אין כסף לאוכל ואין כסף לשתייה.
אין כלום בבית!
''אוקיי רוני, פשוט היית צריך לבקש.'' אומר ליאו בחיוך, מחזיק בידך ולוקח אותך למועדון, אתה רואה את ג'יימס, הברמן מנקה את כל איזור הבר, את סטיבן, המאבטח של המועדון מנקה את הכיסאות והרצפה שם, ברטה וג'ולי הזמרות הלכו, והמלצריות מנקות את חדר המטבח, ואת חדר ההנהלה.
אתה מרוצה מהם.[/b][/color][/SIZE]
[color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה אומר להם שאין כסף, אין אוכל ואין כלום.
לפתע, ליאו מבזיק עם רוני מהאחוזה.
אתה כועס שהם התעלמו ולא ענו לך, אבל לפחות הם עומדים להביא כסף הביתה.
אתה רואה שברנדון ומפייר קם והפצע הגדול שהיה לו על רגל ימין כמעט ונעלם.
הוא מחפש את ליאו.[/b][/color][/SIZE]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה קם, תשוש מאוד, ואתה רואה שליאו הבזיק עם רוני מהאחוזה.אתה רואה את ברנדון לידך.[/b][/color][/SIZE]
-
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
איזה מסמך?XD
----
''אוקיי..'' היא אומרת ומצלמת לך את המסמך שרצית, אתה ממש מוקסם מהיופי שלה ומצליח לראות את השדיים שלה כשהיא מתקופפת, עומד לך.
מייק יוצא מן המשרד וקורא לך, ''סטיב? אני צריך שתיגש לכאן, יש לנו כאן איזושהי בעיה.'' אומר מייק ונשמע לחוץ מאוד, הוא נכנס למשרד שלו ומחכה לך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
בזמן שהיא מצלמת אני הולך מאחורה ונצמד לתחת שלה בעדינות ואומר " כן..ככה..אוקיי תודה שצילמת לי" התכוונתי להמשיך אבל מייקל הפריע לי "אני מגיע מייקל" אני אומר , קורץ למוניק ונכנס למשרד של מייקל "בוקר טוב אדוני בתחילת הבוקר ראיתי שאתה עסוק .. קרה משהו אדוני ?"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 26 2009, 04:52 PM
[b]
אתה שם לב שברנדון אומר לך שאין כסף לחשבונות, אין כסף לאוכל ואין כסף לשתייה.
אין כלום בבית!
''אוקיי רוני, פשוט היית צריך לבקש.'' אומר ליאו בחיוך, מחזיק בידך ולוקח אותך למועדון, אתה רואה את ג'יימס, הברמן מנקה את כל איזור הבר, את סטיבן, המאבטח של המועדון מנקה את הכיסאות והרצפה שם, ברטה וג'ולי הזמרות הלכו, והמלצריות מנקות את חדר המטבח, ואת חדר ההנהלה.
אתה מרוצה מהם.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"נישארתם עד עכשיו ערים?" אשאל אותם "רק באתי לקחת כסף" אומר להם ואלך לקופה
-
''לא..האמת ש..נרדמנו פה.....'' אומר ג'יימס ומתחיל לגמגם, אתה מתקרב לקופה באיטיות ואתה רואה שג'יימס נלחץ יותר ויותר, אתה פותח אותה ומגלה שיש בקופה רק מאה דולר! דווקא הלך נהדר, אכלו הרבה, שתו הרבה, אבל יש רק מאה דולר!
אתה מתחיל לכעוס וסטיבן אומר, ''הטיפש הזה השאיר את הקופה פתוחה, היה כבר אלפיים דולר בקופה, כנראה שמישהו גנב את הכסף.'' אומר סטיבן ומצביע על ג'יימס המפוחד.[/b][/color][/SIZE]
אתה מלטף לה את התחת אבל היא נראית עצובה כזאת, היא מעיפה לך את היד מהתחת שלה ואתה הולך אל המשרד של מיק.
אתה מתיישב לידו והוא קם ומתחיל לדבר, ''סטיב, נודע לי שאתה עשית כאן יחסי מין עם מוניק, לי אין בעיה עם זה כמובן, רק אל תעשו את זה יותר במשרד כאן!!!!!! כמה לקוחות ראו אתכם ופשוט ברחו, איך יכולת?!'' אומר מיק בעצבים.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 26 2009, 07:20 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
''לא..האמת ש..נרדמנו פה.....'' אומר ג'יימס ומתחיל לגמגם, אתה מתקרב לקופה באיטיות ואתה רואה שג'יימס נלחץ יותר ויותר, אתה פותח אותה ומגלה שיש בקופה רק מאה דולר! דווקא הלך נהדר, אכלו הרבה, שתו הרבה, אבל יש רק מאה דולר!
אתה מתחיל לכעוס וסטיבן אומר, ''הטיפש הזה השאיר את הקופה פתוחה, היה כבר אלפיים דולר בקופה, כנראה שמישהו גנב את הכסף.'' אומר סטיבן ומצביע על ג'יימס המפוחד.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"גנבת את הכסף?" אשאל בזעם את ג'ימס
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 26 2009, 07:20 PM
[b]
אתה מלטף לה את התחת אבל היא נראית עצובה כזאת, היא מעיפה לך את היד מהתחת שלה ואתה הולך אל המשרד של מיק.
אתה מתיישב לידו והוא קם ומתחיל לדבר, ''סטיב, נודע לי שאתה עשית כאן יחסי מין עם מוניק, לי אין בעיה עם זה כמובן, רק אל תעשו את זה יותר במשרד כאן!!!!!! כמה לקוחות ראו אתכם ופשוט ברחו, איך יכולת?!'' אומר מיק בעצבים.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אוי ואבוי מייקל אני מצטער ידעתי שעדיף שנעשה את זה בשירותים , היא פיתתה אותי אני מצטער " אני אומר ומשפיל מבט .
-
[SIZE=3][b]המקומות במשחק עודכנו, לכו תצפו, זה בהודעה השניה בדף הראשון (:[/b][/SIZE]
ג'יימס עונה, ''לא לא ברור שלא! אני נרדמתי יחד עם סטיבן, והשארתי את הקופה פתוחה, אני מצטער רוני זה לא יחזור שנית!'' אומר ג'יימס ומשפיל את מבטו.
''לפחות הוא לא גנב את זה, מישהו אחר גנב את זה.'' מתפרץ סטיבן לשיחה ופונה אליך.
''מישהו באמת נראה לי מוזר אתמול, הוא ישב בשקט ולא רקד, הוא לא שתה ולא אכל, והוא לא התקרב בכלל לבר.. זה מוזר.'' אומר סטיבן.[/b][/color][/SIZE]
מייק בוהה בך בפה פעור ובכעס, ''היא פיתתה אותך?!! אז היא מפוטרת!! אני לא ארשה שתהיה פה מיניות כזאת, והיו איתה מקרים כאלה, היא שכבה עם כל גבר שהגיע לפה, אני כבר חושב שהיא חולה בהמון מחלות מין.'' אומר מייק ואז במרכזייה אומר שמוניק מפוטרת לאלתר.
''אז סטיב, תחזור לעבודה שלך, אני מצפה ממך למיטב.'' אומר מייק ומשחרר אותך, אתה רואה את מוניק עוזבת בבכי.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 26 2009, 07:50 PM
[b] [SIZE=3][b]המקומות במשחק עודכנו, לכו תצפו, זה בהודעה השניה בדף הראשון (:[/b][/SIZE]
ג'יימס עונה, ''לא לא ברור שלא! אני נרדמתי יחד עם סטיבן, והשארתי את הקופה פתוחה, אני מצטער רוני זה לא יחזור שנית!'' אומר ג'יימס ומשפיל את מבטו.
''לפחות הוא לא גנב את זה, מישהו אחר גנב את זה.'' מתפרץ סטיבן לשיחה ופונה אליך.
''מישהו באמת נראה לי מוזר אתמול, הוא ישב בשקט ולא רקד, הוא לא שתה ולא אכל, והוא לא התקרב בכלל לבר.. זה מוזר.'' אומר סטיבן.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"איך הוא ניראה?"