[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler]"לא לא, לא הולכים לחסל אף אחד. אבל אבא שלי מאוד חולה, ולפני 4 שנים כבר הבטחתי לו שאני אבקר אותו, אבל מנסיבות כאלה ואחרות...."[/spoiler]
Printable View
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler]"לא לא, לא הולכים לחסל אף אחד. אבל אבא שלי מאוד חולה, ולפני 4 שנים כבר הבטחתי לו שאני אבקר אותו, אבל מנסיבות כאלה ואחרות...."[/spoiler]
[quote=הראשון מהסוף;595924][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]"לא לא, לא הולכים לחסל אף אחד. אבל אבא שלי מאוד חולה, ולפני 4 שנים כבר הבטחתי לו שאני אבקר אותו, אבל מנסיבות כאלה ואחרות...."[/spoiler][/quote]
"הוא היחיד שנשאר לך לא ?"אשאל אותו.
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER]"אם מתה, ג'סי מתה.. כן רק הוא נשאר..." הוא אומר, מהורהר.[/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;595863][B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][spoiler]"זאת דרך מעניינת להתחיל עם בחורה." היא אומרת. "זה בטוח מקורי...."[/spoiler]
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler]אייס ואתה הולכים לחנות המזון המהיר של האתר. אתם יושבים ומזמינים ארוחת בוקר. "אם זה נכון, אז זה יעזור לנו מאוד. נוכל לאחסן הרבה אספקה." אומר אייס.[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"אולי.. מעולם לא התחלתי עם בחורה אף פעם.. לא היה לי זמן לזה בכלל.."אגיד לה במעט עצב.[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][spoiler]"באמת? זה מוזר... אתה הולך למקומות רנדומליים כדי ללכת מכות עם אנשים ואין לך זמן לבחורות?"[/spoiler]
[QUOTE=הראשון מהסוף;595960][B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][spoiler]"באמת? זה מוזר... אתה הולך למקומות רנדומליים כדי ללכת מכות עם אנשים ואין לך זמן לבחורות?"[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"האמת היא שלא תכננתי ללכת לפה כדי ללכת מכות. העיר הזאת השתנתה מאוד מאז הייתי ילד קטן,וכאן בדיוק הייתה המסעדה האהובה עליי,אז הלכתי לפה. לא ידעתי שזה עכשיו מועדון איגרוף.."[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו:
[/COLOR][/B][SPOILER]"אהה, המסעדה של מרלוט? כן היא עוד פתוחה, לא רחוק מכאן. אני ניצחתי, אז אתה מזמין."[/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;595983][B][COLOR=Purple]אנדרו:
[/COLOR][/B][SPOILER]"אהה, המסעדה של מרלוט? כן היא עוד פתוחה, לא רחוק מכאן. אני ניצחתי, אז אתה מזמין."[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"היא עוד פתוחה?!"אגיד בהתלהבות. "כן טוב אני מזמין,דקה אני צריך לבדוק שיש עליי מזומנים. אם אין לי אני צריך ללכת הביתה,תרצי לבוא איתי?" אשאל ואחפש כסף בכיסים.
---------------
תזכור שאני משחק דמות של ילד עשיר.[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][SPOILER]יש לך מספיק כסף. אתם יוצאים החוצה והיא נועלת את המכון. "טוב זה בכיוון ההוא." היא מצביעה לך לעבר הכיוון.[/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;596068][B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][SPOILER]יש לך מספיק כסף. אתם יוצאים החוצה והיא נועלת את המכון. "טוב זה בכיוון ההוא." היא מצביעה לך לעבר הכיוון.[/SPOILER][/QUOTE]
אלך לעבר הכיוון שהיא הצביעה עליו. "אז שרה,ספרי לי קצת על עצמך עד שנגיע למסעדה." אשאל בנימוס.
[COLOR=Purple][B]אנדרו-
[/B][/COLOR][SPOILER]"אני?" היא שואלת. "החיים שלי די פשוטים... כמו שראית, יש לי מכון אומנויות לחימה, אבל הוא לא ממש מצליח..."[/SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;595931][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]"אם מתה, ג'סי מתה.. כן רק הוא נשאר..." הוא אומר, מהורהר.[/spoiler][/quote]
"טוב אז איפה זה ?"אשאל .
[QUOTE=mor15;595765]"אוקיי..." אומר.
"מצטער אם אני נשמע חטטן אלב תוכל לאמר לי מה ריי בשבילך?, והאם הבחנת בכתובת מסויימת עליו כשניסו לרצוח אותו?" אשאל לפתע.[/QUOTE]
ריי הוא המשפחה היחידה שיש לי
ברחתי מבייתי בגיל צעיר ואני גר עם ריי בחנות העתיקות שלו .
יש לו בן ושלושה נכדים .
ושמתי לב לכתובת מיוחדת בשפה שאני לא מכיר
אישה אחת אמרה לי שהפירוש של זה , הוא "מלאך נופל"
או משהו כזה .
[QUOTE=הראשון מהסוף;596178][COLOR=Purple][B]אנדרו-
[/B][/COLOR][SPOILER]"אני?" היא שואלת. "החיים שלי די פשוטים... כמו שראית, יש לי מכון אומנויות לחימה, אבל הוא לא ממש מצליח..."[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ובכן אני חושב שאני עשיר מספיק בכדי לעזור לך לשפץ את המכון ולפרסם אותו. מה את אומרת?" אשאל אותה במבט רציני.[/SPOILER]
[quote=Steve;596259]ריי הוא המשפחה היחידה שיש לי
ברחתי מבייתי בגיל צעיר ואני גר עם ריי בחנות העתיקות שלו .
יש לו בן ושלושה נכדים .
ושמתי לב לכתובת מיוחדת בשפה שאני לא מכיר
אישה אחת אמרה לי שהפירוש של זה , הוא "מלאך נופל"
או משהו כזה .[/quote]
"זאת אותה הכתובת שהייתה בפיגוע הטירור!" אומר לפתע.
"מישהו מנסה להעביר משהו... אבל מה?" אמלמל לעצמי.
"יש לך רעיון ליסה?" אשאל את ליסה.