-
[QUOTE=roi857;633569][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Teal]סם:
טוטודייל קפץ לעבר פוניטה ונשך אותה, הוא נאחז בה אבל היא העיפה אותו והרימה את הרגליים כדי לפגוע בו, לפתע קרה לו משהו מוזר
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"טוטודייל מה קרה?" אשאל אותו "קדימה אם אתה מרגיש בסדר תרוץ מהר לעבר פוניטה והשתמש באקדח מים ואחר כך בשריטה" אומר לו
-
[quote=roi857;633569]
[COLOR=sienna][COLOR=sienna][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]אתה חוזר למרכז פוקימונים ומרפא את הפוקימון שלך ולפתע אתה רואה מישהו צועק הצילו, הילד קורא: "הוא גנב את הפוקימון שלי!"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=sienna][COLOR=sienna][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
,ביי ותודה!"אני אומר לאחות ג'וי בעודי מדלגלג לעבר הילד שגנבו לו את הפוקימון.
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
פיפלאפ נתפס
[COLOR=Teal]סם:
לפתע היכולת שטף מים הופעלה אצל טוטודייל, היכולת אצלו הייתה מיוחדת והרבה יותר חזקה, גם הוא לא יכל להשתלט עליה, טוטודייל ירה אקדח מים ענקי שהביס את פוניטה במכה אחת, טוטודייל יצא משליטה
[COLOR=Blue]סמיט:
הילד אמר: "זה האיש הזה! הוא בורח!"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;633569][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=DarkRed]נועם:
וולפיקס פגעה חזק במקואיטה אבל זה עדיין לא הספיק
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
כול הכבוד וולפיקסס מהר עכשיו תבלבלי אותו בשאגה ואז מכה מהירה אני מאמין שאת יכולהה את חזקהה
צאיי
-
[quote=roi857;633604]
[COLOR=sienna][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]הילד אמר: "זה האיש הזה! הוא בורח!"[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
אני רץ אחריו ומחזיק את מתקיפ כדי להקל את המהירות.
-
[QUOTE=roi857;633604][CENTER][COLOR=Sienna]סם:
לפתע היכולת שטף מים הופעלה אצל טוטודייל, היכולת אצלו הייתה מיוחדת והרבה יותר חזקה, גם הוא לא יכל להשתלט עליה, טוטודייל ירה אקדח מים ענקי שהביס את פוניטה במכה אחת, טוטודייל יצא משליטה
[COLOR=Blue]ס
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"טוטודייל!" אקרא הקול רם וארוץ אליו ואחזיק אותו בכל הכוח שלי שלא יברח ממני "קדימה תצא מזה אתה יכול!קדימה!" אומר לו
-
[quote=roi857;633569][CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=Red][COLOR=Teal][COLOR=Blue][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אתה קם והאחות ג'וי אומרת לך: "בוקר טוב, החומרים הגיעו, הם הקדימו במשלוח, אני עושה לבלבזור את הניטוח עכשיו"
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"אוקיי."אני אומר ויושב ליד חדר הניתוחים מחכה שזה יסתיים.
-
[CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אתה והאחות ג'וי יורדים לקומה התחתונה ביותר, היא מתחילה את הניטוח ואתה מסתכל בקיר השקוף,
[COLOR=Teal]סם:
טוטודייל איבד את כוחו והתעלף, פוניטה עדיין שכבה שם מעולפת, האקדח מים היה אדיר
[COLOR=Blue]סמיט:
הגנב זרק פוקדור משם יצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/247.png[/IMG] פיופיטר זוהר, הוא קרא: "דופק אפל!", אתה והילד עפתם אחורה
[COLOR=DarkRed]נועם:
השאגה לא ממש עבדה, וולפיקס רצה אל מקואיטה עם מתקפה מהירה אבל לפני הפגיעה הוא הצליח לתפוס אותה בשתי הידיים
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;633702]
[COLOR=darkolivegreen][CENTER][COLOR=darkolivegreen][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkolivegreen][/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkolivegreen]הגנב זרק פוקדור משם יצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/247.png[/IMG] פיופיטר זוהר, הוא קרא: "דופק אפל!", אתה והילד עפתם אחורה[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=darkolivegreen][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"מתקיפ יש לך עוד מתקפות?אם לא תשתמש בלהביור מים בכל הכוח!"אני אומר למתקיפ.
-
[QUOTE=roi857;633702][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=DarkRed]נועם:
השאגה לא ממש עבדה, וולפיקס רצה אל מקואיטה עם מתקפה מהירה אבל לפני הפגיעה הוא הצליח לתפוס אותה בשתי הידיים
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אולי לא וולפיקסס מהר גחלת ותנסי להישתחרר מימנוו
(היא לא אמורה ללמוד התקפות חדשות כמו להביור או חפירה או משהו?)
-
[quote=roi857;633702][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אתה והאחות ג'וי יורדים לקומה התחתונה ביותר, היא מתחילה את הניטוח ואתה מסתכל בקיר השקוף,
[COLOR=Teal][COLOR=Blue][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
*אתה נוהג לעצור את המשך שלך במקומות שאין לי ממש מה להגיב עליהם תנסה לא לעשות את זה*
אני מסתכל ומתפלל שהניתוח יצליח
-
[QUOTE=roi857;633702][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Teal]סם:
טוטודייל איבד את כוחו והתעלף, פוניטה עדיין שכבה שם מעולפת, האקדח מים היה אדיר
[COLOR=Blue]ס
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"היית מצוין טוטודייל אבל תצטרך למוד לשלוט ביכולת הזו" אומר ואחזיר אותו לפוכדור ואזרוק פוכדור ריק על פוניטה
-
[quote=roi857;633569][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Red]קווין:
גיבל יצא עצבני מאוד, הוא קפץ לעבר נידוקווין והעיף אותה אחורה, אבל היא העיפה אותו מעט לאויר בעזרת הרמת יד, לפתע הוא השתמש בזעם דרקון שהביס אותה, היד החזיר את נידוקווין, הוא זרק פוקדור ואמר: "צא!", מהפוקדור יצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/341.png[/IMG]
[COLOR=Teal][COLOR=Blue][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkOliveGreen]
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"תשתמש במתקפת חול ואז תבוא מאחוריו ותשתמש בחבטה!"
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
טוטודייל התעורר, פוניטה נתפסה
[COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אחרי שעה ארוכה של ניתוח קשה האחות ג'וי יצאה, בלבזור יצא יחד איתה, הוא נראה בסדר גמור לידיים שלך, האחות ג'וי שאלה: "איך הפרח נקרע בדיוק?"
[COLOR=DarkRed]נועם:
וולפיקס ירתה גחלת חזקה, מקואיטה עף אחורה ווולפיקס רצה אליו במתקפה מהירה, גם הוא עמד לתקוף אותה, המפגש נוצר בין וולפיקס לאגרופו של מקואיטה, וולפיקס ריכזה את כל כוחותיה והעיפה אותו אחורה, מקואיטה עף אחורה והחליק על אבן ככה נפל אחורה והובס
[COLOR=Blue]סמיט:
למאדקיפ לא היה מתקפות חוץ מאקדח מים וחבטה, הגנב החזיר את פיופיטר לפוקדור ונעלם מהאופק
[COLOR=Red]קווין:
גיבל עשה מתקפת חול וקפץ, כמה רגעים לפני הפגיעה הילד קרא: "הגנה!", גיבל לא הצליח לפרוץ את כדור ההגנה של קורפיש
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;633782][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=DarkRed]נועם:
וולפיקס ירתה גחלת חזקה, מקואיטה עף אחורה ווולפיקס רצה אליו במתקפה מהירה, גם הוא עמד לתקוף אותה, המפגש נוצר בין וולפיקס לאגרופו של מקואיטה, וולפיקס ריכזה את כל כוחותיה והעיפה אותו אחורה, מקואיטה עף אחורה והחליק על אבן ככה נפל אחורה והובס
כול הכבוד וולפיקסס אני ממש גאה בך (וולפיקס לא אמורה ללמוד מתקפות חדשות כמו להביור או חפירה?)
אני מחזיר אותה לפוקדור וממשיך בדרך 3 להיתאמן לקראת המכון הראשון