אם מישהו מעוניין שישלח לי ה"פ או שיגיד לי כאן
Printable View
אם מישהו מעוניין שישלח לי ה"פ או שיגיד לי כאן
[quote=shlomii4;644798]בוקר טוב לכולם.
מישהו מעוניין להחליף שחקן במשחק שלי?[/quote]
תמשיך במשחק... מי פרש?
משעמם Xd טוב אני שלח בבקשה לאלכס..d:
[quote=DouBle R;644804]משעמם Xd טוב אני שלח בבקשה לאלכס..d:[/quote]
למשחק?
[QUOTE=DarkTiger;644803]תמשיך במשחק... מי פרש?[/QUOTE]
אף אחד לא פרש.. פשוט re red מעצבן כי אתמול הוא היה מחובר הרבה זמן ואני ראיתי ולא עדכן את המשחק.. אני חושב שהוא לא מעוניין כל כך אז אני מחפש מחליף
[quote=shlomii4;644808]אף אחד לא פרש.. פשוט re red מעצבן כי אתמול הוא היה מחובר הרבה זמן ואני ראיתי ולא עדכן את המשחק.. אני חושב שהוא לא מעוניין כל כך אז אני מחפש מחליף[/quote]
אז למה לא המשכת? לא צריך לחכות לכולם... שכל אחד יתקדם בקצב שלו...
[QUOTE=DarkTiger;644811]אז למה לא המשכת? לא צריך לחכות לכולם... שכל אחד יתקדם בקצב שלו...[/QUOTE]
אבל הוא כבר לא מתקדם כל כך הרבה... ואני רוצה שהוא יגיב יותר ונמאס לי לשלוח לו כל הזמן הודעה פרטית בקיצור מי שרוצה את המקום שלו שיגיד לי פה
שלומי עם המשחק שלך היה קצת יותר איך נגיד את זה יפה..
ברמה אולי הייתי נכנס אבל ברמה הנוכחית אני אפפילו לאא מתקרב אליו..
[quote=shlomii4;644813]אבל הוא כבר לא מתקדם כל כך הרבה... ואני רוצה שהוא יגיב יותר ונמאס לי לשלוח לו כל הזמן הודעה פרטית בקיצור מי שרוצה את המקום שלו שיגיד לי פה[/quote]
עכשיו יש 2 מקומות פנויים?
באלי כבר להגיב להמשך...
[QUOTE=DarkTiger;644817]עכשיו יש 2 מקומות פנויים?
באלי כבר להגיב להמשך...[/QUOTE]
לא יש מקום אחד... אני רשמתי שכאילו המקום שלו פנוי..... הצטרף גם lacoste אחלה שחקן ואני צריך עוד אחד
[quote=shlomii4;644818]לא יש מקום אחד... אני רשמתי שכאילו המקום שלו פנוי..... הצטרף גם lacoste אחלה שחקן ואני צריך עוד אחד[/quote]
אהה נכון..
תגיב בהקדשות שלי ובמשחק.. [שלך, לי עדיין אין..]
סיימתי עם היסטוריה!!!
דניס תפתח אחד D:
הבגרות הייתה קשה ...
[quote=DouBle R;644828]דניס תפתח אחד D:[/quote]
אני מכין אותו כמה חודשים... אני משקיע בו.. נשאר לי כמה דברים במפה ולהעלות את התמונות לפורום...