[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם מגלים במערה שיש בה אוויר ואתם נכנכסים אליה[/COLOR][/B]
Printable View
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם מגלים במערה שיש בה אוויר ואתם נכנכסים אליה[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;654031][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם מגלים במערה שיש בה אוויר ואתם נכנכסים אליה[/COLOR][/B][/QUOTE]
איזה מזל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס פתחת עמ' 45 שלח לי בפרטי איזה אבן פיתוח אתה רוצה
אתם מחליטים לחקור ואתם רואים 2 חילי צות ניוטק[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;654001][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Green"]מקס לצערך דיגלט שוב משתמש בחפירה וטרטויג מפספס אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
---------------------------------
"טרטוויג תיכנס לתוך הבור ותסיים את זה בגפן מצליפה!"אני אומר.
[QUOTE=monster;654033][B][COLOR="Blue"]לוקאס פתחת עמ' 45 שלח לי בפרטי איזה אבן פיתוח אתה רוצה
אתם מחליטים לחקור ואתם רואים 2 חילי צות ניוטק[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה בוא נצא נגמור איתם תשתמש באמפוליון ואני בפינסיר"
[B][COLOR="Blue"]לוקאס לי אומר לך" רעיון טוב לוקאס אבל נדמה לי שאנו במחבוא הסדעי שלהם ולא כדי שנמוך תשומת לב רבה אוקי לוקאס"[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;654036][B][COLOR="Blue"]לוקאס לי אומר לך" רעיון טוב לוקאס אבל נדמה לי שאנו במחבוא הסדעי שלהם ולא כדי שנמוך תשומת לב רבה אוקי לוקאס"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי נבוא להם מאחורה וצ'ימצ'אר שלי ילכוד אותם בחפירה! צא צ'ימצ'אר"
[B][COLOR="Blue"]לוקאס צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ושני חברי צוות ניוטק נופלים לבור ומובסים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מקס מצטער
טרטויג נכנכס לבור ושתמש בגפן מצליפה שמביסה את דיגלט ניצחת בקרב[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;654039][B][COLOR="Blue"]לוקאס צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ושני חברי צוות ניוטק נופלים לבור ומובסים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מקס מצטער
טרטויג נכנכס לבור ושתמש בגפן מצליפה שמביסה את דיגלט ניצחת בקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי בוא נמשיך"
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם ממשיכים ורואים 5 חיילים של צוות ניוטק[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;654001][B][COLOR="Red"]יגאל סאלמנאס משתמש בדרכו מטאור שמביס אתכום חוץ מלטרס ורדג אומר לך"אני יגמור את סאלמנס טורטרה סופת עלים" סאלאמנס נפגע מהסופת עלים ומובס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]לוקאס אתה עולה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/395.png[/IMG] ואתם גולשים לפתע סופת עלים פוגעת ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/395.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]שחר אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/147.png[/IMG]
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מקס לצערך דיגלט שוב משתמש בחפירה וטרטויג מפספס אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו תודה והולך לעיר הראשונה
[QUOTE=monster;654047][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם ממשיכים ורואים 5 חיילים של צוות ניוטק[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש לי רעיון צ'ימצאר יעיף שניים בחפירה ועם אמפוליון יודע הוא יעיף את השאר עם קרן על או כנף פלדה"
[B][COLOR="Red"]יגאל רד אומר לך" תודה שעזרת לי בי " ואתה לא רואה אותו כבר גם אתה הולך ואתה רואה את היציעה מן הבינין[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס לי אומר לך" הוא יודע את ניהם" צ'ימצ'אר מביס 2 ואמפוליאון מחסך את השלושה בכנף פלדה[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;654051][B][COLOR="Red"]יגאל רד אומר לך" תודה שעזרת לי בי " ואתה לא רואה אותו כבר גם אתה הולך ואתה רואה את היציאה מן הבינין[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני רץ ליצאה ויוצא
[[COLOR="Red"]B]יגאל אתה רץ ליציאה ווצא מן הבינין ואתה ממשיך לרוץ ומגיע לעיר סנוי[/B][/COLOR]