-
[quote=DouBle R;660608]יוסי סתכל על הקישור שבחתימ ה שלי בבקשה וסליחה עם נפגעתה ממה שהיה רשום באשכול שעידוס פרסם ועוד דבר.. פרסמתי אשכול תלונה על עידוס והאשכול שלו ואלכס בא על אותו ומחק אותו.. לא לארכיון אלה הלגמרי...שלא כמו את ה אשכול של עידוס...[/quote]
אף אחד לא אמר שאתה נאצי, או ניאו נאצי, פשוט שכח מזה אוקי?
וככה תעשה לעצמך ולכל הפורום טובה גדולה ונסגור תעיניין הלעוס הזה כבר...
-
[QUOTE=ErWiN;660616]בקרוב מאוד .
במהלך הקיץ יכולו כמה פרויקטים גדולים ,אל דאגה.[/QUOTE]
אחלה היה לי משתמש קודם פה קבוצת ברוק או מיסטי ואז היו יותר לילות לבנים
-
-
[quote=חחממווססססס-חי!!!!;660620]אחלה היה לי משתמש קודם פה קבוצת ברוק או מיסטי ואז היו יותר לילות לבנים[/quote]
אל תדאג .יהיו 2-3 בקיץ הזה
-
תגידו מי נראה לכם לוקח גרמניה או ארגנטינה?
-
-
שלום אנשים,הרגע חזרתי מהים ואני ממש מעוצבן,אי אפשר להיכנס יש מלא מדוזות!!!!!
-
יוסי לא קשור לזה סתכל איך אלכס מאיים
[url]http://img9.imageshack.us/img9/4594/0tkfx.jpg[/url]
-
כן יש הרבה מדוזות
*תראו את החתימה שלי (זה בפורום פוקימון כללי העברתי לשם)
-
-
[QUOTE=DarK LuGiA;660651]כן יש הרבה מדוזות
*תראו את החתימה שלי (זה בפורום פוקימון כללי העברתי לשם)[/QUOTE]
חחח אדם אתה באמת חושב שהתמונות של ההתחלתיים שהבאת נכונות? כי אם כן אז הדור החמישי הולך להיות גרוע מאוד!!!!!!!!!!!!! פשוט זה יהיה בושה אם לאש יהיה את אחד מהפוקימונים האלה
-
[quote=shlomii4;660668]חחח אדם אתה באמת חושב שהתמונות של ההתחלתיים שהבאת נכונות? כי אם כן אז הדור החמישי הולך להיות גרוע מאוד!!!!!!!!!!!!! פשוט זה יהיה בושה אם לאש יהיה את אחד מהפוקימונים האלה[/quote]
למה חחח
ונארה לי שאני מתחיל עם האש הוא נראה לי קטלני (עזוב את התמונה)
-
[QUOTE=DarK LuGiA;660670]למה חחח
ונארה לי שאני מתחיל עם האש הוא נראה לי קטלני (עזוב את התמונה)[/QUOTE]
אהה אני אתחיל עם המים הוא כזה חמוד ונראה לי הוא יהיה חזק
-
שלומי יש לך טעם מוזר מאד או שאתה סתם מאלה שזורמים עם כל אלה שאומרים שהדור גרוע לא משנה עד כמה שהוא באמת דור טוב..
-
[QUOTE=DouBle R;660673]שלומי יש לך טעם מוזר מאד או שאתה סתם מאלה שזורמים עם כל אלה שאומרים שהדור גרוע לא משנה עד כמה שהוא באמת דור טוב..[/QUOTE]
למה יש לי טעם מוזר? קודם כל כל אחד והטעם שלו,בעקבות הפוקימונים שנחשפו אני פשוט לאט לאט מאאבד את התקווה,פוקימון הגורילת אש הוא פשוט גרוע,הברגים האלה? מה זה פוקימון בכלל? ושלא נדבר על הקופת חזיר עם הפרחים האלה.
אני דיברתי על ההתחלתיים שהוא הביא ואמרתי שהם גרועים,כמובן שהדעה שלי היא לא כמו של כולם אבל זה מה שאני חושב.