[QUOTE=DarkTiger;783318][COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה יוצא מהמוזיאון ומיד אחריך הגג קורס.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כיפה גדולה מזכוכית מתנפצת מאחורים גבך, לבני הקירות התרסקו ונשברו![/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני בודק מי שבר את המוזיאון?
Printable View
[QUOTE=DarkTiger;783318][COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה יוצא מהמוזיאון ומיד אחריך הגג קורס.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כיפה גדולה מזכוכית מתנפצת מאחורים גבך, לבני הקירות התרסקו ונשברו![/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני בודק מי שבר את המוזיאון?
[QUOTE=DarkTiger;783275][COLOR=blue][B]
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- הורסי ומינון תוקפים והחשמל מזגזג בין הבועות, הווידלים נפגעים ומתעלפים.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]אתם שומעים רחש משונה מהשיחים, רטטה וקטרפי נסים ומתחבאים מאחוריך מפני הרחש.[/COLOR][/QUOTE]
"מה קרה מתוקים ?הכול בסדר ." אני אומרת ושומעת את הרחש .
"מי זה שם !צא !"
[QUOTE=DarkTiger;783275][COLOR=blue][B]אבי[/B]- בהבזק אדום היא נשאבת לפוקדור, הפוקדור חוזר לידך.[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה שומע קול מרמקול "כל מבקרי המוזיאון, לא להלחץ. תרדו בחיפזון מהמדרגות חרום ותצאו במהירות".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מזהה דלת שרשום עליה "[COLOR=black]יציאת חרום[/COLOR]".[/COLOR]
[COLOR=black][B]דן[/B]- רשום, תבחר צבע ושמתי לך תמונה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- הורסי מתגלגל מעננת העשן בעקבות הצעקה, הפיצ'ו שולח הבזק חשמלי לכוונו![/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מכת הברק נעה במהירות לעבר הורסי המותש.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- הורסי ומינון תוקפים והחשמל מזגזג בין הבועות, הווידלים נפגעים ומתעלפים.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]אתם שומעים רחש משונה מהשיחים, רטטה וקטרפי נסים ומתחבאים מאחוריך מפני הרחש.[/COLOR][/QUOTE]
כחול כהה שרואים .
[quote=DarkTiger;783275][COLOR=blue][B]אבי[/B]- בהבזק אדום היא נשאבת לפוקדור, הפוקדור חוזר לידך.[/COLOR][/quote]
אני אומר בקול רם: "צאי אודיש, תשתמשי שאת באוויר בחומצה ואז תשאבי אותה בעזרת שאיבה ואז תשתמש בניחוח מתוק ואז בכדור אנרגיה ותפוצץ את הכדור בעזרת חומצה וניחוח מתוק".
[B][I][COLOR=black]מצטער שאני לא מגיב הרבה, אני רוצה להשקיע השנה בלימודים ויש לי עומס מכל מיני צדדים..[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#000000]יש לי בר מצווה בקרוב ואני צריך להתאמן הרבה, עמכם הסליחה.[/COLOR][/I][/B]
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- הפוקדור מסתחרר באויר בעודו מתקרב אל הפיצ'ו.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא מתנדנד באיטיות ולבסוף נעצר, תפסת פיצ'ו![/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה שומע צווחה מוכרת מאחוריך, ואתה מרגיש ניקור קליל בראשך.[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה מסתכל סביב ולא רואה נפש חיה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]היצר הריינג'רי שלך אומך לך להכנס בחזרה, למרות הסכנות.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- הרחש מפסיק, את רואה הבזק מעומעם של היצור.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]הוא מתרחק, הקטרפי והרטטה רועדים בקצב מהיר, בעוד הוא נס על נפשו.[/COLOR]
[COLOR=navy][B]דן[/B]- תצטט תמיד רק את המשך שלך, תגיב להתחלה שבעמ' 3.[/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- אודיש יוצאת בקפיצה מן הפוקדור, היא יורה מטר סגול אך הפעם מצליחה לרכז אותו יותר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]היא שואבת את החומצה בשאיבה, ובעת שהיא מסתחררת באויר היא יורה מין לאסו של ניחוח מתוק להפליא.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]היא יורה כדור אנרגיה לשמיים כשהיא נוחתת ויורה חומצה כלפיי מעלה, ניחוח נושא את הנוסל הסגול אל על והוא "בולע" חלק מן הכדור.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;789243][B][I][COLOR=black]מ
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה מסתכל סביב ולא רואה נפש חיה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]היצר הריינג'רי שלך אומך לך להכנס בחזרה, למרות הסכנות.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני שומע בעצתו של מינון וחוזר חזרה למיזאון
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- *זה לא מינון ><"*[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה נכנס למוזיאון ורואה את הנזק, המדרגות הנעות נקרעו, הקומה התחתונה מלאה ברסיסי זכוכית.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]זירת ההולוגרמה שנלחמת בה מול סויקון מוטלת סדוקה בקומה השניה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]למרות כל ההרס, אינך רואה נפש חיה.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;789252][COLOR=red][B]ליאור[/B]- *זה לא מינון ><"*[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה נכנס למוזיאון ורואה את הנזק, המדרגות הנעות נקרעו, הקומה התחתונה מלאה ברסיסי זכוכית.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]זירת ההולוגרמה שנלחמת בה מול סויקון מוטלת סדוקה בקומה השניה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]למרות כל ההרס, אינך רואה נפש חיה.[/COLOR][/QUOTE]
אני מנסה למצוא פתח לקומה העיליונה של המוזיאון
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה מחפש ולא מוצא, המדרגות הנעות נקרעו ונפלו על צידן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]פתח היציאת חירום נחסם בידי ערמת מזכרות של חנות המזכרות.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;789262][COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה מחפש ולא מוצא, המדרגות הנעות נקרעו ונפלו על צידן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]פתח היציאת חירום נחסם בידי ערמת מזכרות של חנות המזכרות.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפלאסאל"תקוף בברק הלם על ערמת המזכרות"
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון תוקף, לא נראה שהברק משפיע על ערמת המזכרות שעשוייה מחרסינה ועץ.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;789265][COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון תוקף, לא נראה שהברק משפיע על ערמת המזכרות שעשוייה מחרסינה ועץ.[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את סטריו ואומר לו"בעות על החרסינה ועץ"
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- מטר בועות נפלט מפיו של כוכב הים, הוא פוגע בחרסינה ובעץ אך לשווא, שום דבר לא קורה והמזכרות אינן נעות ממקומן.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;789277][COLOR=red][B]ליאור[/B]- מטר בועות נפלט מפיו של כוכב הים, הוא פוגע בחרסינה ובעץ אך לשווא, שום דבר לא קורה והמזכרות אינן נעות ממקומן.[/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל המזכרות ומזיז אותם עם ידי
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה עובד קשה ומפנה את רוב המזכרות, היציאה נחשפת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אך לרוע מזלך קרשים הודקו אליה במסמרים.[/COLOR]