[QUOTE=killerbee;695638]אני ארצה לאמץ אם אני לא אפתח עד אז משחק משלי...[/QUOTE]
אחלה בוא נראא ותך כותב המשכים טובים
עוד לא נתנו אישור
עם ישאו לך לאטמץ אני מרשהלך את מישאתה רוצה לרצח
Printable View
[QUOTE=killerbee;695638]אני ארצה לאמץ אם אני לא אפתח עד אז משחק משלי...[/QUOTE]
אחלה בוא נראא ותך כותב המשכים טובים
עוד לא נתנו אישור
עם ישאו לך לאטמץ אני מרשהלך את מישאתה רוצה לרצח
[QUOTE=Eustass Kid;695640]אחלה בוא נראא ותך כותב המשכים טובים
עוד לא נתנו אישור
עם ישאו לך לאטמץ אני מרשהלך את מישאתה רוצה לרצח[/QUOTE]
אז הולך להיות רצח המוני!
[QUOTE=killerbee;695643]אז הולך להיות רצח המוני![/QUOTE]
תשמע משהו
עומר אמר לי שהמשך של שורה וחצי זה לא טוב ובחוקים של חת''ם הוא נתן המשך של שורה וחצי
[QUOTE=Eustass Kid;695644]תשמע משהו
עומר אמר לי שהמשך של שורה וחצי זה לא טוב ובחוקים של חת''ם הוא נתן המשך של שורה וחצי[/QUOTE]
אז תגיד לו את זה
בדיחה:
גברת יפיפייה מתיישבת ברכבת ולידה מתיישב בחור צעיר, הוא רואה שהיא כל הזמן מעוותת את הפנים, ושואל אותה : למה את מעוותת את הפנים כל הזמן ? אז היפיפייה עונה לו : כי יש לי כאב שיניים, הוא ניגש אליה נותן לה נשיקה בלחי ואומר לה : אני רופא, זאת הייתה נשיקה מיוחדת, זה יירפא לך את הכאב. לא עברה דקה ואיזו זקנה מאחורה פונה אליו ואומרת לו : לי יש טחורים בתחת, אתה יכול לעזור גם לי ?
[QUOTE=killerbee;695645]אז תגיד לו את זה
בדיחה:
גברת יפיפייה מתיישבת ברכבת ולידה מתיישב בחור צעיר, הוא רואה שהיא כל הזמן מעוותת את הפנים, ושואל אותה : למה את מעוותת את הפנים כל הזמן ? אז היפיפייה עונה לו : כי יש לי כאב שיניים, הוא ניגש אליה נותן לה נשיקה בלחי ואומר לה : אני רופא, זאת הייתה נשיקה מיוחדת, זה יירפא לך את הכאב. לא עברה דקה ואיזו זקנה מאחורה פונה אליו ואומרת לו : לי יש טחורים בתחת, אתה יכול לעזור גם לי ?[/QUOTE]
אני מכיר את זה חחחחח
דוור אחד מגיע עם משלוח אישי לבית ודופק בדלת, פותח לו ילד קטן והדוור שואל אותו : איפה אבא שלך ? אז הילד אומר לו שאבא שלו נדרס ע"י משאית, והדוור שואל אותו ואיפה אמא שלך ? אז הילד אומר שגם היא נדרסה ע"י משאית, הדוור שואל יש עוד מישהו בבית חוץ ממך, אז הילד אומר שכל האחרים גם הם נדרסו ע"י משאית, אז הדוור אמר לו ואיך אתה ניצלת ? אז הילד ענה לו : אני נהגתי במשאית ! זה סתם קקי
[QUOTE=killerbee;695649]דוור אחד מגיע עם משלוח אישי לבית ודופק בדלת, פותח לו ילד קטן והדוור שואל אותו : איפה אבא שלך ? אז הילד אומר לו שאבא שלו נדרס ע"י משאית, והדוור שואל אותו ואיפה אמא שלך ? אז הילד אומר שגם היא נדרסה ע"י משאית, הדוור שואל יש עוד מישהו בבית חוץ ממך, אז הילד אומר שכל האחרים גם הם נדרסו ע"י משאית, אז הדוור אמר לו ואיך אתה ניצלת ? אז הילד ענה לו : אני נהגתי במשאית ! זה סתם קקי[/QUOTE]
מצחיק
קרתה תאונה גדולה כשאיזה שיכור נכנס בתוך עץ, באים לשיכור ושואלים אותו, איך זה קרה לך ? אז הוא אומר שהייתה פרה על הכביש, אז אומרים לו, נו אז למה לא דרסת אותה וזהו ? השיכור הסתכל עליהם ואמר, תאמינו לי שניסיתי אבל היא ברחה לתוך היער. טוב ממש משעמם לי עכשיו
[QUOTE=killerbee;695652]קרתה תאונה גדולה כשאיזה שיכור נכנס בתוך עץ, באים לשיכור ושואלים אותו, איך זה קרה לך ? אז הוא אומר שהייתה פרה על הכביש, אז אומרים לו, נו אז למה לא דרסת אותה וזהו ? השיכור הסתכל עליהם ואמר, תאמינו לי שניסיתי אבל היא ברחה לתוך היער. טוב ממש משעמם לי עכשיו[/QUOTE]
כמה עוד בדיחות יש לך?
חזרתי, היי כולם.
[QUOTE=Eustass Kid;695653]כמה עוד בדיחות יש לך?[/QUOTE]
הרבה רוצה עוד?
[QUOTE=Damond_Pearl;695654]חזרתי, היי כולם.[/QUOTE]
הי
[quote=Eustass Kid;695656]הי[/quote]
מה קורה?.
[QUOTE=Damond_Pearl;695657]מה קורה?.[/QUOTE]
בסדר מקום2
יום אחד השועל הלך ביער וראה את הארנב רץ כולו מלא בדם, תפס אותו השועל ושאל אותו למה אתה בורח ? הארנב נאבק בכל כוחו בשועל ואמר לו : תן לי ללכת, תן לי לרוץ אני אסביר לך אחרי זה וברח משם כל עוד רוחו בנשפו, השועל המשיך ללכת ופתאום דובה גדולה תפסה אותו הרימה אותו באוויר ושאלה אותו : ראית במקרה את הטמפון שלי ?