:Monster
ואז אתה רואה שהגיבל שייך כבר למאמן והוא מנסה לתפוס את הדרטיני והקיבאגו, ואז אתה רואה שהדרטיני והקיבאגו הם פוקימונים זוהרים!
Printable View
:Monster
ואז אתה רואה שהגיבל שייך כבר למאמן והוא מנסה לתפוס את הדרטיני והקיבאגו, ואז אתה רואה שהדרטיני והקיבאגו הם פוקימונים זוהרים!
[QUOTE=מאסטר אספיון;851748][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הינפו פוגע באחד מין עמודי הקרח שלא מי יודע מה עוזרת אלה רק מגדילה את שטח הקרח של העמודים,אתה רואה את סניזל נעלמת מין המקום שבו היא הייתה והיא מתחילה לשוטט לה באזור,אתה שומע קולות של החלקה על הקרח.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד להייפו קדימה סניזל מחליקה תשתמשי באקד מים בשיא כוח על סניזל!!!" ואגיד ללון: "אני רואה שסניזל לא כולכך שולטת בריצפת הקרח"
[quote=מאסטר אספיון;851075][B][U][COLOR=red]OmerFake[/COLOR][/U][/B][COLOR=blue]*[/COLOR]
[COLOR=red]אתה שומע את באבל אומרת:"פוצ'י פוצ'!",אתה רואה את בטרי מנסה להתפתח,אתה רואה אור חזק מאוד אך האלקיד שלך לא יכול להתפתח אתה רואה מאמן צעיר מתחמק לו מאחורי השיחים עם רשת צייד.[/COLOR]
[COLOR=teal]![/COLOR][/quote]
*כבקשתך
"בטרי אל תידאג אתה תצליח בהמשלך אתה פשוט צרימך להישתתף בעוד קרבות" אומר לו ואחייך ואז אומר לילד:"אתה רוצה נגדי קרב? ולמה אתה עם רשת?" אחכה לתשובה
[QUOTE=מאסטר אספיון;851630][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את ליאו קופץ מין האגם עם וופר על ראשו ואתה והוא ממשיכים בדרך,אתה רואה שלושה פוקימוני דרקון,דרטיני,גיבל וקיבאגו נלחמים זה בזה בחוזקה רבה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני נותן להם להילחם ואז אומר לליאו"תגיד את מי מבין שלושתם כדי לתפוס.אני חושב שאני אתפוס את גיבל יש לו שני סוגים.כדי לי לתפוס אותו?"
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אני מה שנקרא מאמן חרקי,אני לוכד אך ורק פוקימוני חרק קודם כול אני מביס אותם,אחר כך אני תופס אותם ברשת בשביל שהוא לא יברח לי הם מאוד נדירים באזור הזה ואז אני לוכד אותו בעזרת פוכדור רשת שתופס פי שלוש פוקימוני חרק ומים,הבנת?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו חושב קצת והוא אומר לך:"שלושת הם פוקימוני דרקון זה נכון בסופו של דבר יהיה לך או דרגונייט שהוא דרקון מעופף,גרצ'ומפ שהוא אדמה ודרקון או אונאוסקו שהוא דרקון טהור שלושתם הם חלשים מאוד נגד קרח אז אם היית שואל אותי הייתי הולך על גרצ'ומפ".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה את סניזל מתחמקת במהירות רבה בעזרת עמודי וזירת הקרח,היא משתמשת בשיסוע לילה שפוגע בהינפו בחוזקה רבה,לון אומר לך:"איזה לוזר ההינפו שלך,אני מצטער סניזל סיימתי את זה בקרן סולרית!",אתה רואה אנרגיה טהורה עומדת לצאת מין גופה של סניזל.[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=מאסטר אספיון;851893][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אני מה שנקרא מאמן חרקי,אני לוכד אך ורק פוקימוני חרק קודם כול אני מביס אותם,אחר כך אני תופס אותם ברשת בשביל שהוא לא יברח לי הם מאוד נדירים באזור הזה ואז אני לוכד אותו בעזרת פוכדור רשת שתופס פי שלוש פוקימוני חרק ומים,הבנת?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו חושב קצת והוא אומר לך:"שלושת הם פוקימוני דרקון זה נכון בסופו של דבר יהיה לך או דרגונייט שהוא דרקון מעופף,גרצ'ומפ שהוא אדמה ודרקון או אונאוסקו שהוא דרקון טהור שלושתם הם חלשים מאוד נגד קרח אז אם היית שואל אותי הייתי הולך על גרצ'ומפ".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה את סניזל מתחמקת במהירות רבה בעזרת עמודי וזירת הקרח,היא משתמשת בשיסוע לילה שפוגע בהינפו בחוזקה רבה,לון אומר לך:"איזה לוזר ההינפו שלך,אני מצטער סניזל סיימתי את זה בקרן סולרית!",אתה רואה אנרגיה טהורה עומדת לצאת מין גופה של סניזל.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד להייפו: "מהר תתחבאי באחוריי אחד העצים לוקח לקרן הסולרית זמן לפגוע" ואגיד ללון בכעס: "אני לא לוזר אתה לוזר אתה תראה שאני ינצח!"
[quote=מאסטר אספיון;851893][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
*שלחתי לו שלש הודעות כי אני לא רוצה לקבל באן על ספאם..
----------------------------------------------------------------------
"אז בא נעשה קרב" אני אומר בחיוך ומוציא את אלקיד ולוחש לו:"תנסה שוב להיתפתח באמצע הקרב אולי אתה צריך לחץ בשביל להיתפתח בסדר?" אני מחכה לתשובה שלו
[QUOTE=מאסטר אספיון;851893
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ליאו"תודה על המידע" אני מוציא את קורא ואומר לו"טוב תקוף במתקפת ניקור את גיבל הזה.אני רוצה לתפוס גיבל.אז נסי בכל ככוח ניקור"
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*הוא בבאן הפסק לשלוח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"לא אני מצטער אני לא מחפש קרבות עדיין אני מנסה להרחיב את השישייה שלי יש לי ארבעה פוקימוני חרק אני מחפש עוד שני פוקימוני חרק באזור,יש פה את יער החרקים אתה יודע,טוב ביי",אתה רואה אותו ממשיך בדרכו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*אתה יודע שאתה יכול לקרוא לו בכינוי לכתוב כינוי "קורא"?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את גיבל משתמש בדראקו המטאור שעף בשמיים והוא משגר אלפי מטאורים קטנים שפוגעים באזור,אתה רואה את קיבאגו ואת דרטיני עוזרים לו בעזרת דופק דרקון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הינפו קופץ לאחד מין עמודי הקרח,אך הקרן הסולרית של סניזל משתגרת והיא משמידה את רוב זירת העמודים,אתה רואה את הינפו נפגע מזה והוא מפסיד בקרב הזה,לון אומר לך:"שוב מי לוזר הסניזל שלי או ההינפו שלך,אגב קרב יפה סניזל תחזרי,צא זורא אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]ללון יש זורא,הינפו שלך הפסיד בקרב נגד סניזל![/FONT][/COLOR][/B]
[QUOTE=מאסטר אספיון;851957][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"לא אני מצטער אני לא מחפש קרבות עדיין אני מנסה להרחיב את השישייה שלי יש לי ארבעה פוקימוני חרק אני מחפש עוד שני פוקימוני חרק באזור,יש פה את יער החרקים אתה יודע,טוב ביי",אתה רואה אותו ממשיך בדרכו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*אתה יודע שאתה יכול לקרוא לו בכינוי לכתוב כינוי "קורא"?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את גיבל משתמש בדראקו המטאור שעף בשמיים והוא משגר אלפי מטאורים קטנים שפוגעים באזור,אתה רואה את קיבאגו ואת דרטיני עוזרים לו בעזרת דופק דרקון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הינפו קופץ לאחד מין עמודי הקרח,אך הקרן הסולרית של סניזל משתגרת והיא משמידה את רוב זירת העמודים,אתה רואה את הינפו נפגע מזה והוא מפסיד בקרב הזה,לון אומר לך:"שוב מי לוזר הסניזל שלי או ההינפו שלך,אגב קרב יפה סניזל תחזרי,צא זורא אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]ללון יש זורא,הינפו שלך הפסיד בקרב נגד סניזל![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"חזור הייפו הייתה נהדר עשיתה כל מה שאתה יכול. עכשיו קדימה טורצ'יק צאי!" והוציא את הפוקדע שתיתן לי מידע על זורא
[QUOTE=מאסטר אספיון;850243][
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]את רואה את מרקגרגו משתמש בתותח להבה שפוגע בסקווירטל אך לא משפיע אליו בצורה משמעותית בגלל מהלך ההגנה של סקווירטל ובגלל היות המתקפה סוג אש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]תגידו אתם לא יודעים לכתוב שמות של פוקימונים ובכללי אתם לא יודעים לכתוב,פעם בשלוש הודעות אני מוצא אצל מישהו טעות כתיב,אנא ממשכם הימנעו זאת.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"איך הוא יודע מתקפת אש?!" אני אומרת לקלירו.
"סקווירטל תשתמש בגלגול ותסובב את עצמך מהר ,ותפגע מרקגרגו שלה !"
אני פוקדת עליו ,למרות שאחרי הכישלון הראשון אני לא בטוחה אם זה יעבוד.
[quote=מאסטר אספיון;851957][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"לא אני מצטער אני לא מחפש קרבות עדיין אני מנסה להרחיב את השישייה שלי יש לי ארבעה פוקימוני חרק אני מחפש עוד שני פוקימוני חרק באזור,יש פה את יער החרקים אתה יודע,טוב ביי",אתה רואה אותו ממשיך בדרכו.[/FONT][/COLOR][B][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"טוב קדימה בא נמשיך בשדה" אומר לו והלך איתו בהמשך השביל ואחפש פוקימוני חרק כדי להילחם איתם ולהמריץ את בטרי
[QUOTE=מאסטר אספיון;851957][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][
/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אז קרא לון קורא
אני אומר לקורא"תתחמקי מהר מכל התקפות שהפוקימונים שולחים אליך.ואז מתקפת ניקור ומתקפת מקדחה על גיבל.ונסי שיפגע גם בשאר"
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה היפופוטס קטן למדי אך מאוד יפה שמטייל לו בסביבה,אתה רואה איתו גם שני סקווירטלים מטיילים גם הם,אתה רואה את מאמן החרקים ההוא עוקב אחרי קטרפי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ו-ווידל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את קורא שלך נפגע מכול מכה ששלושת פוקימוני הדרקון האלה,אתה רואה את שלושת פוקימוני הדרקון משתמשים כול אחד במתקפת דרקון אחרת,דרטיני בדופק דרקון,קיבאגו משתמש בדופק צל וגיבל משתמש במטאור דרקון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"שגיאה במערכת אגב התקררות האזור",אתה רואה את הזורא של לון היריב שלך משתמש בכדור צל חזק מאוד שפוגע בטורצ'יק שלך בחוזקה מריבית,אתה רואה את טורצ'יק שלך חלשה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו מחייכת והיא אומרת לך:"מרקגרגו שלי הוא מסוג אבן ואבן לכן הוא יודע להשתמש בגיוון סוגים שונים כמו עשב,אדמה,אבן ואש בעזרת הסוגים האלה הוא יכול לנצח כמעט כול פוקימון בגלל זה קרב המאמנים הראשון שלך לא אשתמש במתקפות העשב שלו".[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=מאסטר אספיון;853280][
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו מחייכת והיא אומרת לך:"מרקגרגו שלי הוא מסוג אבן ואבן לכן הוא יודע להשתמש בגיוון סוגים שונים כמו עשב,אדמה,אבן ואש בעזרת הסוגים האלה הוא יכול לנצח כמעט כול פוקימון בגלל זה קרב המאמנים הראשון שלך לא אשתמש במתקפות העשב שלו".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*שחכת לכתוב אם התרגיל מצליח