-
[QUOTE=LordAbizi;901212]משהו ברקע נשמע לי צורם קצת: אני אסקור את זה בינתיים כאן, אבל תגובה מפורטת תבוא מחר:
1. משפחת אבירים זה עדיין סוג כלשהו של אצולה וזה לא חוקי.
2. זה ימי הביניים, אנשים כבר המציאו את השמות שלג ורעם, זה לא תופעות קסמותיות מוזרות
3. על איזה מלחמה אתה מדבר? קוטור-ג'טרמו, או קוטור&ג'טרמו - הווארנד?
4. זה לא תקופה פרהיסטורית, זה בערך 1300 לספירה... אז בנוגע להאם תוכל להשיג את אירודוקטייל או לא אני אחשוב.[/QUOTE]
1.אם זה משפחת אבירים שחיי באחוזה של ברון אז זאת לא אצולה . זה פשוט משפחה שכל הזכרים שבאו ממנה יצאו למלחמות.
2. אופס><
3. הראשונה.
4. הלאווי שכן .
-
-
-
[quote=W.s.G;901225]1.אם זה משפחת אבירים שחיי באחוזה של ברון אז זאת לא אצולה . זה פשוט משפחה שכל הזכרים שבאו ממנה יצאו למלחמות.
2. אופס><
3. הראשונה.
4. הלאווי שכן .[/quote]
טוב, אני פשוט אעבור על אחד מחר עם ויקיפדיה, ואוודה האם מה שאתה רוצה לאמר זה אכן אביר או לא.
ובנוגע לשלוש, טוב זה איכשהו הגיוני, אבל בסדר אני אקבל את זה.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;901234]טוב, אני פשוט אעבור על אחד מחר עם ויקיפדיה, ואוודה האם מה שאתה רוצה לאמר זה אכן אביר או לא.
ובנוגע לשלוש, טוב זה איכשהו הגיוני, אבל בסדר אני אקבל את זה.[/QUOTE]
את 1 אני יכול להסביר לך לבד , יש מספר סוגים של אבירים .
האבירים שנחשבים לאצילים הם הכרוסדרים שהם לפי האגדות היו כמרים וגם אבירים והם חיסלו מכשפות .
והאבירים ששירתו את המלך או הנסיך הם גם היו אצילים.
-
-
יששש!!!
שבוע הבא ספורט 5hd בחינם1!!
-
[quote=פיקא'צו;901241]היי ניר[/quote]
רוצה קרב באונליין?
-
-
[quote=W.s.G;901240]את 1 אני יכול להסביר לך לבד , יש מספר סוגים של אבירים .
האבירים שנחשבים לאצילים הם הכרוסדרים שהם לפי האגדות היו כמרים וגם אבירים והם חיסלו מכשפות .
והאבירים ששירתו את המלך או הנסיך הם גם היו אצילים.[/quote]
אוקיי, אבל זה שאתה אומר לי את זה לא עוזר לי, כי אתה בטוח בעד עצמך.
זכור לי משהו מכיתה ז' בשיעורי היסטוריה שבחברה הפאודלית היא צמית, אריס, וואסל, ואביר, אבל האביר עדיין היה כפוף למשהו. אבל בכל מקרה אני מעדיף לבדוק בויקידפיה וזהו.
-
-
[quote=elbaz2008;901250]למי יש פייס?[/quote]
לאוניברסיטה הפתוחה.
-
ספורט 5 Hd בחינם סוף כל סוף =]
-